bihfanaticos66788 je napisao/la: ↑27 nov 2025, 18:23Moglo je biti da nije sporazumni raskid bio u pitanju, ovako nikom nista, on se odrekao i para i svega...
E šteta
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
bihfanaticos66788 je napisao/la: ↑27 nov 2025, 18:23Moglo je biti da nije sporazumni raskid bio u pitanju, ovako nikom nista, on se odrekao i para i svega...
Daj nam onda reci i kakve su nam opcije.bihfanaticos66788 je napisao/la: ↑27 nov 2025, 17:59Eh da li mi sada vjerujete?, klub je vec u velikoj potrazi za zamjenom.
Kako bi Olivier Hanlan legao ovoj ekipi…
sad nek se muha skine i nek igra, pa ce za 5 meceva dat otkaz jer nije zadovoljan svojom monutazomDirkNowitzki je napisao/la: ↑27 nov 2025, 20:50Audige je dogovorio 130K dolara za sezonu, to je bila bas bas kradja sezone. Muha ga nije od pocetka gotivio, dok je jos bio pomocni trener tvrdio je da ne razumije kosarku. Ja mislim da se u ovom trenutku za te novce ne moze naci ni priblizno dobar igrac kao Audige.
al opet je problem tu minutaza, nit ce je skresat Westu nit Aticu, zato ovaj i ode, niko ti dobar nece doci ako mu ne garantuju minutazu, a kako Muha vrti, mislim da je LeBronu ne bi garantovaoInatSilniBosanski je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:15Prerano kritikujete, realne su sanse da se dovede bolji igrac. Vjerujem da smo u ovom djelu sezone spremni ozbiljno platiti, i da se nece igrati sa ovako dobrom sezonom.
Ja nisam nigdje kritiku napisao, samo sam iznio cinjenicno stanje.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑27 nov 2025, 21:15Prerano kritikujete, realne su sanse da se dovede bolji igrac. Vjerujem da smo u ovom djelu sezone spremni ozbiljno platiti, i da se nece igrati sa ovako dobrom sezonom.
cuj baskoniabihfanaticos66788 je napisao/la: ↑28 nov 2025, 14:54Ipak ce biti isplaceno obestecenje za Audigea, takmice se Baskonija i Unicaja ko vise ponudi potpisat ce ga
Povrijedio im se neki bek, treba im hitna zamjena, ovaj u dobroj formi jos nije skupSurreal je napisao/la: ↑28 nov 2025, 15:02cuj baskoniabihfanaticos66788 je napisao/la: ↑28 nov 2025, 14:54Ipak ce biti isplaceno obestecenje za Audigea, takmice se Baskonija i Unicaja ko vise ponudi potpisat ce ga![]()
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Mostarska i 20 gostiju.