Jeste, upravo je koristio antibiotici.hurem je napisao/la: ↑28 nov 2025, 00:10Očito da nakon bolesti (ako se dobro sjećam teška upala grla?!) ,zbog koje je propustio tri utakmice Salzburga, je u padu forme.
Rekao bih da nije slučajno bio opcija s klupe protiv Rumunije i Austrije, a to potvrđuju i ove dvije utakmice Salzburga nakon reprezentativne pauze.
Sasvim je normalno da kriza dodje, ali je važno čim prije iz nje izaći. Po mogućnosti već za vikend protiv Altacha.
Kerim Alajbegović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Kerim Alajbegović
Ne pokusavaj da Pravdas bahatog kockara botino. De ti nama reci zasto je onda igrao 45 minuta protiv rumunije I zasto nije bar upola toliko protiv austrije. Ok sto ga je ostavio na klupi Ali uci u zadnjih Pola sata utakmice bez njega na terenu je samoubistvo. Tehnicki najjaceg igraca drzis na klupi kad SE utakmica lomi I kad ti treba neko da zadrzi loptu I prenese teziste na protivnicku polovinu jer dva vezna koja imas na sredini ne mogu zadrzati loptu protiv hebenog San marina a kamo li protiv igraca bajerna I doofmunda.hurem je napisao/la: ↑28 nov 2025, 00:10Očito da nakon bolesti (ako se dobro sjećam teška upala grla?!) ,zbog koje je propustio tri utakmice Salzburga, je u padu forme.
Rekao bih da nije slučajno bio opcija s klupe protiv Rumunije i Austrije, a to potvrđuju i ove dvije utakmice Salzburga nakon reprezentativne pauze.
Sasvim je normalno da kriza dodje, ali je važno čim prije iz nje izaći. Po mogućnosti već za vikend protiv Altacha.
Ali ne, svi smo mi budale samo je kockar bezgrijesan I neshvaceni genije. Kako ti ne dosadi braniti zivotom totalno nelogicne poteze zalutalog kockara. Nek je on nasao mjesta za mujakica. Da je mogao koristio bi ga protiv rumunije pa ne bi ni baraz imali.Da radeljic nije bio povrijedzen nasao bi mjesta I za njega.
Kakav debil moras biti pa ovakve igrace uopste razmatrati za reprezentaciju
Joj jesi dosadan sa Mujakicem, nerealno. Kakve veze on ima sa Alajbegovicem, lik igra odbranu, a ovaj u napadackom dijelu terena?Diadora je napisao/la: ↑28 nov 2025, 05:47Ne pokusavaj da Pravdas bahatog kockara botino. De ti nama reci zasto je onda igrao 45 minuta protiv rumunije I zasto nije bar upola toliko protiv austrije. Ok sto ga je ostavio na klupi Ali uci u zadnjih Pola sata utakmice bez njega na terenu je samoubistvo. Tehnicki najjaceg igraca drzis na klupi kad SE utakmica lomi I kad ti treba neko da zadrzi loptu I prenese teziste na protivnicku polovinu jer dva vezna koja imas na sredini ne mogu zadrzati loptu protiv hebenog San marina a kamo li protiv igraca bajerna I doofmunda.hurem je napisao/la: ↑28 nov 2025, 00:10Očito da nakon bolesti (ako se dobro sjećam teška upala grla?!) ,zbog koje je propustio tri utakmice Salzburga, je u padu forme.
Ali ne, svi smo mi budale samo je kockar bezgrijesan I neshvaceni genije. Kako ti ne dosadi braniti zivotom totalno nelogicne poteze zalutalog kockara. Nek je on nasao mjesta za mujakica. Da je mogao koristio bi ga protiv rumunije pa ne bi ni baraz imali.Da radeljic nije bio povrijedzen nasao bi mjesta I za njega.
Kakav debil moras biti pa ovakve igrace uopste razmatrati za reprezentaciju
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Goalgetter
- Kontakt:
Zadnje dvije utakmice dosta blijede u RBS, ali i to je dio procesa.
Igrao je bas na visokom nivou prije nego sto se razbolio, siguran sam da ce ubrzo opet na stari nivo.
Igrao je bas na visokom nivou prije nego sto se razbolio, siguran sam da ce ubrzo opet na stari nivo.
-
General505
- Kontakt:
Diadora
E to je pravo pitanje i konstatacija.
Kao i ovako nesto koje se pitaju svi koji se razumiju u fudbal

Možda je grubo reci da je Sergej izgubio SP u nikad boljoj prilici ali sasvim sigurno nije uradio osnovne stvari i dao sve sto mozemo kako bi do njega dosli.
A nije trebao uraditi puno, samo ono osnovno ...abeceda fudbala pa sta bude,bar mu niko ne bi rijec prigovorio sto nije uspio.
Sad je kasno.
Samo mi nije jasno kako uspije na jednoj utakmici odradi takticki kao najveci fudbalski strucnjak ...smjelo, odvazno, iznenadi i upali mu a vec u drugoj utakmici ni pojma od toga, amaterski kao klasicni amater uprska sve i tako kroz cijele kvalifikacije nije uspio uvezati dvije utakmice dobro pripremljene vec odmah na drugoj neko palamuđenje, pametovanje i ro nas je na kraju i kostalo.

Možda je grubo reci da je Sergej izgubio SP u nikad boljoj prilici ali sasvim sigurno nije uradio osnovne stvari i dao sve sto mozemo kako bi do njega dosli.
A nije trebao uraditi puno, samo ono osnovno ...abeceda fudbala pa sta bude,bar mu niko ne bi rijec prigovorio sto nije uspio.
Sad je kasno.
Samo mi nije jasno kako uspije na jednoj utakmici odradi takticki kao najveci fudbalski strucnjak ...smjelo, odvazno, iznenadi i upali mu a vec u drugoj utakmici ni pojma od toga, amaterski kao klasicni amater uprska sve i tako kroz cijele kvalifikacije nije uspio uvezati dvije utakmice dobro pripremljene vec odmah na drugoj neko palamuđenje, pametovanje i ro nas je na kraju i kostalo.
Krajnje zlonamjerno je postaviti samo ono što odgovara tvom narativu.General505 je napisao/la: ↑28 nov 2025, 09:18Diadora
Sad je kasno.
Mili je kazao i sljedeće:
Barbarez radi dobar posao, nije lako napraviti smjenu generacija. To ne možeš postići za nekoliko mjeseci. Ovi momci mogu igrati zajedno još 10 godina i zato im treba dati podršku“, smatra Hadžiabdić, koji, iako kritičan prema pritiscima na reprezentaciju, ima veliko povjerenje u selektora.
“Na poluvremenu mi je prišao jedan novinar i pitao me šta bih ja promijenio u taktici. Odgovorio sam mu: ‘Nikad utakmicu nisam izgubio sa tribina.’ Tri dana kasnije me nazvao i rekao da je sada shvatio šta sam mislio. To je suština trenerskog posla, svi sa tribina znamo šta bi trebalo, ali stvarnost na terenu je mnogo drugačija. Nikada nije isto kada sjediš u fotelji i analiziraš, i kada moraš da donosiš odluke u stvarnom vremenu, pod ogromnim pritiskom“, istakao je na kraju razgovora
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Izvini druze Ali koju je on utakmicu odradio takticki kao najveci strucnjak.General505 je napisao/la: ↑28 nov 2025, 09:18Diadora
Sad je kasno.
Rumunija nas unistila u bukurestu trebalo je biti 3 razlike za njih.
Kipar nas nadigrao u obje tekme realno zasluzili su 4 boda
San marino , najgoru ekipu na svijetu jedva pobjedili kod kuce dok je recimo austrija te iste pobjedila 10 0. U San marinu na gostovanju da nije bilo crvenog boga pitaj da li bi pobjedili. Da te podsjetim da nam je trebalo citavih 45 minuta igre da im zabijemo drugi gol SA igracem vise. Sjecas li SE kako su konobari San marina amatere poput radeljica bacali na glavu svojim potezima. Mene je licno bila sramota.
Protiv rumunije u zenici da je mogao staviti sunjica I mujakica stavio bi ih I nema sanse da bi ista napravili naprijed. Rumuni su trebali vodit 3 razlike na poluvremenu. Onaj njihov debil nam je servirao pobjedu sa crvenim kartonom a da GA nije bilo ne bi ni pobjedili. Gledaj ironije, pobjedu su nam donijeli igraci koje je kockarska ojebina sikanirala zarad 3 puta slabijih igraca.
Protiv austrije sve receno. Od 4 najbolja koja imas na raspolaganju zadnjih Pola sata, jedan nije pozvan, jedan na klupi a dva ne mogu hodat. 5 6 igraca koje je pozvao mjesec ranije nije pozvao za austriju sto je cisti dokaz da lik nema pojma sta radi I da poziva igrace I sastavlja taktiku napamet tj kocka se.
Svako ko ne vidi da smo mi u barazu pukom srecom je slijep pored ociju.
-
General505
- Kontakt:
perun je napisao/la: ↑28 nov 2025, 14:36Krajnje zlonamjerno je postaviti samo ono što odgovara tvom narativu.General505 je napisao/la: ↑28 nov 2025, 09:18Diadora
Sad je kasno.
Mili je kazao i sljedeće:
Barbarez radi dobar posao, nije lako napraviti smjenu generacija. To ne možeš postići za nekoliko mjeseci. Ovi momci mogu igrati zajedno još 10 godina i zato im treba dati podršku“, smatra Hadžiabdić, koji, iako kritičan prema pritiscima na reprezentaciju, ima veliko povjerenje u selektora.
“Na poluvremenu mi je prišao jedan novinar i pitao me šta bih ja promijenio u taktici. Odgovorio sam mu: ‘Nikad utakmicu nisam izgubio sa tribina.’ Tri dana kasnije me nazvao i rekao da je sada shvatio šta sam mislio. To je suština trenerskog posla, svi sa tribina znamo šta bi trebalo, ali stvarnost na terenu je mnogo drugačija. Nikada nije isto kada sjediš u fotelji i analiziraš, i kada moraš da donosiš odluke u stvarnom vremenu, pod ogromnim pritiskom“, istakao je na kraju razgovora
Nema to veze sto je rekao sa mojim narativom, samo sam istaknuo to sto je covjek sugerirao a moj narativ se odnosio na sasvim drugi problem a to je da je imao sve u svojim rukama a uprskao je nekim nelogicnim i kukavickim reakcijama ili bolje rečeno nereakcijama.
Kao sto vidis cak sam ga i pohvalio nekad da zna muski ppgoditi taktiku i ppstavu i izvuci skooro izgubljenu utakmicu ali da nema efekta jer sve uprska vec u drugoj. Znaci, ne izvlacim samo najgore vec realno i kriticki gledam.
Nema veze na tribinama ili na klupi, on nije ni probao spasiti situaciju a vidio je i on da je pitanje trenutka kada ce pasti gol.
A nece covjek sad ulaziti u analize, javno kritikovati lakse je ovako da mu kaze generalno da dobro radi i to je to
Cuj bilo pitanje trenutka kada će pasti gol a ljudi nisu napravili priliku na utakmici.
Austrijanci su imali posjed, što je očekivano jer su kvalitetniji i ganjaju rezultat, ali se sticao dojam da dva dana ne mogu zabiti pogodak.
Desio se trenutak nesreće ili dekocentracije Hadzikadunica i Vasilja i to je to - kako ko gleda na to. A do tada su bili perfektni.
Da je ostao Tabakovic kao dali bismo drugi gol?!
Da je ušao Kerim ranije, kao imali bismo opciju više naprijed?!
Sve je to SBBKBB.
Evo isto tako ja mogu kazati da je Kerim ušao ranije da bismo mnogo ranije i gol primili jer bi nam lijeva strana bila šuplja. Hem je tek prizdravio, hem van forme, hem je Laimer za njega jos uvijek profesor u svakom smislu riječi..
Navodim samo jedan primjer zato sto smo na njegovoj temi.
Nevjerovatno koliko su neki forumasi zeleni.
Do te situacije i baraza smo došli samo zahvaljujući Barbarezu i njegovoj ekipi.
Da nas je bilo ko drugi vodio, ne bismo ni dotle došli.
To dobro zapamtite..
Kako olahko "lekcije" zaboravljate, kao da pričamo o davnoj povijesti, a "jucer" je to bilo.
Austrijanci su imali posjed, što je očekivano jer su kvalitetniji i ganjaju rezultat, ali se sticao dojam da dva dana ne mogu zabiti pogodak.
Desio se trenutak nesreće ili dekocentracije Hadzikadunica i Vasilja i to je to - kako ko gleda na to. A do tada su bili perfektni.
Sve je to SBBKBB.
Evo isto tako ja mogu kazati da je Kerim ušao ranije da bismo mnogo ranije i gol primili jer bi nam lijeva strana bila šuplja. Hem je tek prizdravio, hem van forme, hem je Laimer za njega jos uvijek profesor u svakom smislu riječi..
Do te situacije i baraza smo došli samo zahvaljujući Barbarezu i njegovoj ekipi.
To dobro zapamtite..
Kako olahko "lekcije" zaboravljate, kao da pričamo o davnoj povijesti, a "jucer" je to bilo.
Pa ti možeš govoriti sbbkbb, ali mi govorimo onako kako jeste bilo. Ekipa je pala, nije bilo snage, pogotovo se to vidjelo na primjeru Dzeke. Selektor je trebao reagovati ranije, napraviti izmjene, osvježiti ekipu. Jbt da li si ti fakat toliki bot da ne vidis najosnovnije stvari ?
Vise puta sam rekao da je trebao izvaditi Dzeku umjesto Tabakovica.
Da li bi ta promjena dovela do našeg drugog gola, vjerovatno ne. Da li bi spriječila gol. Vjerovatno ne.
Ovdje je poenta u konstantnom umanjivanju zasluga Barbareza za ovaj postignuti uspjeh i u tom smjeru pišem.
Da li bi ta promjena dovela do našeg drugog gola, vjerovatno ne. Da li bi spriječila gol. Vjerovatno ne.
Ovdje je poenta u konstantnom umanjivanju zasluga Barbareza za ovaj postignuti uspjeh i u tom smjeru pišem.
-
General505
- Kontakt:
hurem je napisao/la: ↑28 nov 2025, 23:39Cuj bilo pitanje trenutka kada će pasti gol a ljudi nisu napravili priliku na utakmici.
Sve je to SBBKBB.
To dobro zapamtite..
Sto bi rekao Pape
"Momak ti si zalutao ovdje"
Umanjuju se zasluge Barbarezu to svakako. Ali tvoja sbbkbb tvrdnja je da je ušao Kerim možda bismo primili gol ranije. A možda bi ovaj istrčao kontru zajedno sa Tabakovicem i zabili bismo drugi. Kao sto smo Rumunima treći.hurem je napisao/la: ↑28 nov 2025, 23:54Vise puta sam rekao da je trebao izvaditi Dzeku umjesto Tabakovica.
Ne možeš reci da je dobra odluka držati isti sastav sa samo jednom promjenom 80 minuta meča gdje se grčevito braniš i svaki svjež igrac ti dobro dodje. A kad smo već na Kerimovoj temi, on je trenutno bolji od svakog našeg igraca u napadu.
Uz duzno postovanje, ali bolje izbrisi ovaj post dok nisu svi procitali.hurem je napisao/la: ↑28 nov 2025, 23:39Cuj bilo pitanje trenutka kada će pasti gol a ljudi nisu napravili priliku na utakmici.
Sve je to SBBKBB.
To dobro zapamtite..
Mozes ti braniti koliko hoces, ali za Bec je on najveci krivac 10000%. Ponajvise radi izmjena i tajminga za iste.
Isto tako je SBBKBB ovo da bi primili gol da je Alajbegovic usao ranije. Apsolutno to niko ne moze znati kako bi se odvijale stvari na terenu. A opet su vjerovatno vece sanse da bi imali neku kontru da je uslo neko svjeze krilo, pa taman da je to bio i igrac iz nase lige.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma dzaba ti je. Čovjek opet pravda to sto nije ostao Tabakovic. Kao ne bismo dali drugi gol a svakako bismo ga primili. Pa koji qrac smo i igrali ako bi bilo 1-1 bez obzira na sve ?
Trenutno korisnika/ca: General505, Google Adsense [Bot], Proximic i 30 gostiju.