Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Nemojte ba. Procitat ce ovo neko ko se nesto pita pa ce poceti razmisljati o njemu. Neka njega u Rijeci, mjera mu je to. Daaleko mu kuca od reprezentacije bila.
Kako se Radeljic baci pred Bajica, spasi siguran gol. Radeljic dobar. Gojak se ne cuje ziv.
Kako se Radeljic baci pred Bajica, spasi siguran gol. Radeljic dobar. Gojak se ne cuje ziv.
U drugom Bajic gasi rijeku, a nije ni on za repke
Kakva rijeka ljudi dragi…
Kakva rijeka ljudi dragi…
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Gledam upravo Rijeku. Gojak medzu slabijim igračima, Menalo ga zamjenio, koji je u 10min više napravio nego Gojak za 70min...Radeljic dobar, Husic takodze na DM.
Al sve više mi se svidza Oreć, bio je dobar i u Veležu, al ovdje je sad baš sazrio, dobar u oba pravca, probojan, dobar centaršut,...meni več sad bolji igrač od Gazibegovića i Malića. Oreć je rodzen u Dubrovniku, dal bi se mogao mu pronać neki korijen u BiH?
Al sve više mi se svidza Oreć, bio je dobar i u Veležu, al ovdje je sad baš sazrio, dobar u oba pravca, probojan, dobar centaršut,...meni več sad bolji igrač od Gazibegovića i Malića. Oreć je rodzen u Dubrovniku, dal bi se mogao mu pronać neki korijen u BiH?
Haris
Oreča ima u Posušju e sad jel njegov korijen odatle ne bih ti znao rećiamkeivke je napisao/la: ↑27 nov 2025, 22:39Gledam upravo Rijeku. Gojak medzu slabijim igračima, Menalo ga zamjenio, koji je u 10min više napravio nego Gojak za 70min...Radeljic dobar, Husic takodze na DM.
Jadno na sta neki spadaju .fanatik19 je napisao/la: ↑27 nov 2025, 22:54Oreča ima u Posušju e sad jel njegov korijen odatle ne bih ti znao rećiamkeivke je napisao/la: ↑27 nov 2025, 22:39Gledam upravo Rijeku. Gojak medzu slabijim igračima, Menalo ga zamjenio, koji je u 10min više napravio nego Gojak za 70min...Radeljic dobar, Husic takodze na DM.
Al sve više mi se svidza Oreć, bio je dobar i u Veležu, al ovdje je sad baš sazrio, dobar u oba pravca, probojan, dobar centaršut,...meni več sad bolji igrač od Gazibegovića i Malića. Oreć je rodzen u Dubrovniku, dal bi se mogao mu pronać neki korijen u BiH?![]()
Zašto u čemu je problem? Malić bolji bek od Oreča??hansbosna je napisao/la: ↑27 nov 2025, 23:45Jadno na sta neki spadaju .fanatik19 je napisao/la: ↑27 nov 2025, 22:54Oreča ima u Posušju e sad jel njegov korijen odatle ne bih ti znao rećiamkeivke je napisao/la: ↑27 nov 2025, 22:39Gledam upravo Rijeku. Gojak medzu slabijim igračima, Menalo ga zamjenio, koji je u 10min više napravio nego Gojak za 70min...Radeljic dobar, Husic takodze na DM.
Al sve više mi se svidza Oreć, bio je dobar i u Veležu, al ovdje je sad baš sazrio, dobar u oba pravca, probojan, dobar centaršut,...meni več sad bolji igrač od Gazibegovića i Malića. Oreć je rodzen u Dubrovniku, dal bi se mogao mu pronać neki korijen u BiH?![]()
Haris
Orec je poluamater. Rijeka je poluamaterski klub. Gazibegovic bi u ovoj rijeci izgledao kao Dani Alves iz najboljih dana.zadnji put je jusuf igrao na poluamaterskom Nivou kad je Bio tinejdzer.amkeivke je napisao/la: ↑27 nov 2025, 22:39Gledam upravo Rijeku. Gojak medzu slabijim igračima, Menalo ga zamjenio, koji je u 10min više napravio nego Gojak za 70min...Radeljic dobar, Husic takodze na DM.
Znači, nastavićemo se nadati da će neki u najboljem slučaju prosječni Hrvati ‘obogatiti’ našu reprezentaciju? Kakav je to plan uopšte? Zbog toga onda gurati na klupu igrače koji imaju potencijala kao Malic, izbjeci sporazum s Anelom?amkeivke je napisao/la: ↑28 nov 2025, 00:25Znači, nastavićemo se nadati da će neki u najboljem slučaju prosječni Hrvati ‘obogatiti’ našu reprezentaciju? Kakav je to plan uopšte? Zbog toga onda gurati na klupu igrače koji imaju potencijal, kao Malić, ili prave kvalitetne igrače poput Anela?
Zašto u čemu je problem? Malić bolji bek od Oreča??
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia i 10 gostiju.