BH klubovi u Evropi 25/26
Re: BH klubovi u Evropi 25/26
Igra Zrinjski ko divovi kad napadaju titulu.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Ne pratim tekmu kazem opcenito kako god, oni preokrenu i ginu im igraci za sveti dres gdje i zaradjuju platu ako cemo iskreno, dok su kod nas picke od igraca koje boli **** za zelju, fks samo neka plata ide.QUARTERBACK je napisao/la: ↑27 nov 2025, 20:28posle viktorije pred golom uja preokret
bice bodova za bosnu i hercegovinu
ovu utakmicu ne znaju kako su okrenuli vjeruj mi ovo je smijesno biloKosevoZove je napisao/la: ↑27 nov 2025, 20:27Na stranu podjebavanje ne volimo se to stoji , ali zrinjski jedini pokazuje u evropi dokle moze ici, mi ostali jos pure moramo jesti, realnost jbg.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- tutankamon1905
- Kontakt:
Mislio sam te nazvati jednim ne bas kulturnim nadimkom, ali necu, suzdrzat cu se. Bar sacekaj kraj utakmice za ovakve komentare. Uje ti kontra klempu opizdise u par minuta.
Ne znaju kako su preokrenuli
Mentalitet pobjednika! Jazavci na aparatima opet i u iscekivanju Rakowa i Rapida ne bi li kakav debakl bio da prezive ovu godinu.
Čestitke Zrinji! 
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Krepaj furdo bliskoistočnaQUARTERBACK je napisao/la: ↑27 nov 2025, 20:28posle viktorije pred golom uja preokret
bice bodova za bosnu i hercegovinu
ovu utakmicu ne znaju kako su okrenuli vjeruj mi ovo je smijesno biloKosevoZove je napisao/la: ↑27 nov 2025, 20:27Na stranu podjebavanje ne volimo se to stoji , ali zrinjski jedini pokazuje u evropi dokle moze ici, mi ostali jos pure moramo jesti, realnost jbg.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- akisarajevo92
- Kontakt:
eto jos par da pokradu
nisu u stanju nista uloziti ni u igracki kadar ni stadion ove tri godine
nisu u stanju nista uloziti ni u igracki kadar ni stadion ove tri godine
Don't believe the hype.
Cestitam Zrinjskom na pobijedi, kako god igraju lose ili dobro, vidi se prisutnost pobjednickog mentaliteta svaka cast.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ajde tuta bili ste na konopcima ne laprdaj bezveze, tekmu ne znate ni sami kako ste okrenuli al to je fudbal.. sto se mene tice zelim da prodjete dalje da bosna i hercegovina dobije jos bodovatutankamon1905 je napisao/la: ↑27 nov 2025, 20:37Mislio sam te nazvati jednim ne bas kulturnim nadimkom, ali necu, suzdrzat cu se. Bar sacekaj kraj utakmice za ovakve komentare. Uje ti kontra klempu opizdise u par minuta.
Ne znaju kako su preokrenuliEto trebali su gace skinut nakon viktorije pred svojim golom.
Mentalitet pobjednika! Jazavci na aparatima opet i u iscekivanju Rakowa i Rapida ne bi li kakav debakl bio da prezive ovu godinu.![]()
![]()
Divi navijaca poznati po nadimku Spermici nisu na utakmici nego preko tva gledaju. Jadna ti majka
UNHCR celofandžije na aparatima 
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ne shvacam sta zelis reci? Ocekivano bilo da pregazimo Hacken? Koda igramo protiv veleza ili neke slicne boranije pa da se to podrazumijeva. Ovo je Europa gdje smo mi jos mali, ali svejedno iz godine u godinu radimo rezultate za u najmanju ruku cestitati..a ne ove neke supljake o klempama i slicno, pa kad se dobije, aj dobro je eto bodova za BiHQUARTERBACK je napisao/la: ↑27 nov 2025, 20:40ajde tuta bili ste na konopcima ne laprdaj bezveze, tekmu ne znate ni sami kako ste okrenuli al to je fudbal.. sto se mene tice zelim da prodjete dalje da bosna i hercegovina dobije jos bodovatutankamon1905 je napisao/la: ↑27 nov 2025, 20:37Mislio sam te nazvati jednim ne bas kulturnim nadimkom, ali necu, suzdrzat cu se. Bar sacekaj kraj utakmice za ovakve komentare. Uje ti kontra klempu opizdise u par minuta.
Ne znaju kako su preokrenuliEto trebali su gace skinut nakon viktorije pred svojim golom.
Mentalitet pobjednika! Jazavci na aparatima opet i u iscekivanju Rakowa i Rapida ne bi li kakav debakl bio da prezive ovu godinu.![]()
![]()
![]()
Sta ste para zaradili u evropi a tribina se nije pomakla dva centa. To treba da vam je bitno a ne 10. Ekipa u ligi Svedske. Niste pobjedili Real Madrid
Bravo Zrinjski
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Kakav preokret, bravo Zrinjski

Svrbi,peče,boli…Jbg izdržite,moglo bi biti,a hoće i gore…HSKZ
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Nije ocekivano bilo al ovo je ekipa koja nikad nije pobjedila u Evropi a protiv vas su izgledali ko Barsa do 75 minute, ne znam kako mozete biti zadovoljni ovakvom igrom vase ekipe iskreno al okej budite i dalje vasa stvar.. pa to je jedino pozitivno u tome sto ste uzeli, sto donosite nesto ovoj drzavi ne prati vas niko od nas ostalih sto vas voli sigurnotutankamon1905 je napisao/la: ↑27 nov 2025, 20:45Ne shvacam sta zelis reci? Ocekivano bilo da pregazimo Hacken? Koda igramo protiv veleza ili neke slicne boranije pa da se to podrazumijeva. Ovo je Europa gdje smo mi jos mali, ali svejedno iz godine u godinu radimo rezultate za u najmanju ruku cestitati..a ne ove neke supljake o klempama i slicno, pa kad se dobije, aj dobro je eto bodova za BiHQUARTERBACK je napisao/la: ↑27 nov 2025, 20:40ajde tuta bili ste na konopcima ne laprdaj bezveze, tekmu ne znate ni sami kako ste okrenuli al to je fudbal.. sto se mene tice zelim da prodjete dalje da bosna i hercegovina dobije jos bodovatutankamon1905 je napisao/la: ↑27 nov 2025, 20:37
Mislio sam te nazvati jednim ne bas kulturnim nadimkom, ali necu, suzdrzat cu se. Bar sacekaj kraj utakmice za ovakve komentare. Uje ti kontra klempu opizdise u par minuta.
![]()
![]()
Ma vole igrat prelaze iz 2 u 1. Samo se sjetit vodi Alkmar 0 3, oni fol pobjede

-
epidemijaZ
- Kontakt:
Ma kakva Barca, ljudi bili Nigerija za nasQUARTERBACK je napisao/la: ↑27 nov 2025, 20:53Nije ocekivano bilo al ovo je ekipa koja nikad nije pobjedila u Evropi a protiv vas su izgledali ko Barsa do 75 minute, ne znam kako mozete biti zadovoljni ovakvom igrom vase ekipe iskreno al okej budite i dalje vasa stvar.. pa to je jedino pozitivno u tome sto ste uzeli, sto donosite nesto ovoj drzavi ne prati vas niko od nas ostalih sto vas voli sigurnotutankamon1905 je napisao/la: ↑27 nov 2025, 20:45Ne shvacam sta zelis reci? Ocekivano bilo da pregazimo Hacken? Koda igramo protiv veleza ili neke slicne boranije pa da se to podrazumijeva. Ovo je Europa gdje smo mi jos mali, ali svejedno iz godine u godinu radimo rezultate za u najmanju ruku cestitati..a ne ove neke supljake o klempama i slicno, pa kad se dobije, aj dobro je eto bodova za BiHQUARTERBACK je napisao/la: ↑27 nov 2025, 20:40
ajde tuta bili ste na konopcima ne laprdaj bezveze, tekmu ne znate ni sami kako ste okrenuli al to je fudbal.. sto se mene tice zelim da prodjete dalje da bosna i hercegovina dobije jos bodova![]()
![]()
Daj malo objektivnosti, ljudi se do gola nisu vidili u prvom pol., ok u drugom mogli dat cak i gol-dva jer smo se otvorili, nisu, mi smo okrenuli jer smo igrali i ginuli do kraja i kraj priče
Prva ekipa koja bude suspendovana iz uefa takmicanja ce biti Zrinjski
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 27 gostiju.