FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
jurisicduska
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Guliasvili je pao samo nepoznavaocima fudbala
Uvjerljivo najbolji igrac lige
- BegovicRamiz
- Kontakt:
po cemu je najboljijurisicduska je napisao/la: ↑27 nov 2025, 15:56Guliasvili je pao samo nepoznavaocima fudbala
Guliashvili više ni po čemu nije najbolji igrač lige. Možda samo u jednom segmentu igre da je iznad konkurencije, a to je brzina trčanja sa loptom u nogama. Jednostavno nije igrač koji pravi znatnu razliku ni u našoj ligi, a kamoli da bi to činio na većem i ozbiljnijem nivou. Dribling, decision making, realizacija, fudbalska inteligencija,itd, sve je to na nekom prosječnom nivou igrača koji igraju bh ligi. Pri tome, nije više ni mlad igrač. Još jedan minus je činjenica da nema pasoš EU. Morao je biti prodan na kraju prošle sezone, jer to je bio njegov zenit i cijena mu je tada bila najveća. Danas, realnost je Turska, Švicarska... i ponude koje su znatno manja od onih koje smo ljetos odbijali.
Zadnja izmjena: Herson, dana/u 27 nov 2025, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
-
obrijanopile
- Kontakt:
Cini mi se da su braća Mamic zasukali rukave, QPR i Millwall je najvjerovatnije njihovih ruku djelo.
Evo i oni tebe selame!
Ja samo ne znam gdje ste vi pročitali da se QPR & Millwall interesuju za njega? Ja koliko sam uspio pročitati iz članka na ovom portalu (iz onog što su objavili) je da je ta nekakva stranica iz Gruzije dala neko svoje mišljenje da bi "dobro bilo da ode u Millwall ili QPR". Nigdje nisam vidio/pročitao da su ta dva kluba zainteresovana.obrijanopile je napisao/la: ↑27 nov 2025, 16:24Cini mi se da su braća Mamic zasukali rukave, QPR i Millwall je najvjerovatnije njihovih ruku djelo.
Možda je do mene.Guliashvili to the Championship actually sounds like a fun idea.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
teamnorth1989
- Kontakt:
A ko je najbolji igrac lige? Ko to u nasoj ligi pravi razliku
Herson je napisao/la: ↑27 nov 2025, 16:23Guliashvili više ni po čemu nije najbolji igrač lige. Možda samo u jednom segmentu igre da je iznad konkurencije, a to je brzina trčanja sa loptom u nogama. Jednostavno nije igrač koji pravi znatnu razliku ni u našoj ligi, a kamoli da bi to činio na većem i ozbiljnijem nivou. Dribling, decision making, realizacija, fudbalska inteligencija,itd, sve je to na nekom prosječnom nivou igrača koji igraju bh ligi. Pri tome, nije više ni mlad igrač. Još jedan minus je činjenica da nema pasoš EU. Morao je biti prodan na kraju prošle sezone, jer to je bio njegov zenit i cijena mu je tada bila najveća. Danas, realnost je Turska, Švicarska... i ponude koje su znatno manja od onih koje smo ljetos odbijali.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ma bolje da ide tamo za milion nego za 2 u Tursku.Skrene paznju na sebe proigra i dobio si jos vecu paznju i to na najjacem trzistu.obrijanopile je napisao/la: ↑27 nov 2025, 16:24Cini mi se da su braća Mamic zasukali rukave, QPR i Millwall je najvjerovatnije njihovih ruku djelo.
Mozes ga pišati kad ode u neki Kitaspor i polomi nogu za 2 mjeseca a pare ces potrositi na neku glupost
Bas me zanima kojim ce putem ici ovaj rok,kojim igracima se okrecu,sta planiraju dovoditi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
jurisicduska je napisao/la: ↑27 nov 2025, 15:56Guliasvili je pao samo nepoznavaocima fudbala
-
DoktorXabaras
- Kontakt:
Ne treba doći niko a da ne postoji mogučnost da ostvari transfer.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 nov 2025, 17:30Ma bolje da ide tamo za milion nego za 2 u Tursku.Skrene paznju na sebe proigra i dobio si jos vecu paznju i to na najjacem trzistu.obrijanopile je napisao/la: ↑27 nov 2025, 16:24Cini mi se da su braća Mamic zasukali rukave, QPR i Millwall je najvjerovatnije njihovih ruku djelo.
Mozes ga pišati kad ode u neki Kitaspor i polomi nogu za 2 mjeseca a pare ces potrositi na neku glupost
Bas me zanima kojim ce putem ici ovaj rok,kojim igracima se okrecu,sta planiraju dovoditi
Zanimljivija će biti rubrika "hvala i sretno"
Turda, Paskalev, Mamas, Julardžija, Jović, Đorđević, Keremeh, Renan, Butić, Ristić, Kupešak, Bralić, zatim ovi "omladinci" tipa Hamzić, Nurković sve je to trenutno na bay, bay.
E čuj Jović, Đorđević, Keremeh, Butić & Kuprešak bay bay. Loš pokušaj trolanja. 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jović i Đorđević me ne bi iznenadilo. Obojica su u užasnoj formi, ni Jović, a Sale pogotovo, se nikako ne mogu dozvati nakon povreda. Butić je u najgorem slučaju više nego okej fit sa klupe, a Kuprešak i Kyeremeh mogu itekako poslužiti.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Maroon1946
- Kontakt:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Nemojte bezveze budaliti sa Francisom koji je nas najkorisniji igrac i Kupresakom koji je odlican
Treba gledati prije svega da se rijesimo pakleno skupi stranaca koje nam je prethodni direktor natovario a doprinos igri koliko i prosjecan junior.Uz njih dodaj jos Renana,Julardziju i kompaniju i dovesti 2-3 igraca koji su 100% prevaga
Jovic vjerovatno otpisan,3 utakmice na klupi pa zadnje 2 ni u protokolu,zdrav je.
Treba gledati prije svega da se rijesimo pakleno skupi stranaca koje nam je prethodni direktor natovario a doprinos igri koliko i prosjecan junior.Uz njih dodaj jos Renana,Julardziju i kompaniju i dovesti 2-3 igraca koji su 100% prevaga
Jovic vjerovatno otpisan,3 utakmice na klupi pa zadnje 2 ni u protokolu,zdrav je.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
[quote=BegovicRamiz post_id=10395310 time=1764256065 user_id=50057]
[quote=jurisicduska post_id=10395301 time=1764255361 user_id=37574]
[/quote]
po cemu je najbolji
[/quote]
Po tome sto je Duska to rekao...

[quote=jurisicduska post_id=10395301 time=1764255361 user_id=37574]
[/quote]
po cemu je najbolji
[/quote]
Po tome sto je Duska to rekao...
Niste ni svjesni sta nas sve ceka na proljece, a vec ce krenuti od januara. Amazing 
-
jurisicduska
- Kontakt:
Po svemu.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Za ovakve komentare ja bih banove dijelio (nebitno je li sarkasticno, nista licno).
Svaku pauzu ista prica dok klubovi iz nase lige prolaze u nokaut faze evropskih takmicenja pred 3000 ljudi.
-
RaymondRed
- Kontakt:
Craiova uze mainza, jedan je zz
- MokraKifla
- Kontakt:
Kada dodje period da prestanemo iscekivati zimske pauze za remont ekipe tad cemo moci nesto napraviti a ovako kad se svaka pauza iscekuje kao bajram za napredak ekipe nista mi necemo napraviti...ErosViverosViv je napisao/la: ↑27 nov 2025, 20:33Za ovakve komentare ja bih banove dijelio (nebitno je li sarkasticno, nista licno).
Svaku pauzu ista prica dok klubovi iz nase lige prolaze u nokaut faze evropskih takmicenja pred 3000 ljudi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.