Liverpool FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da li Slot treba ostati trener Liverpoola?

1. Da
21
39%
2. Ne
19
35%
3. Dati mu do Nove godine
14
26%

Ukupno glasova: 54

LiverpoolREDS
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la LiverpoolREDS » 27 nov 2025, 15:59

Ako vec nije dovoljno do sada pokazao,valjda ga Nuno otjera konacno.Smijuruja od kluba samo da ne kesiraju ostetu.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 27 nov 2025, 18:57

Delulu, jedan iz africkog plemena nema drugog objasnjenja.

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 27 nov 2025, 19:47

:tokralju:

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 28 nov 2025, 10:54

Hahahhaha

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 28 nov 2025, 11:10

Oooooooooooooooj **** ti Pero tromajku!!!
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 28 nov 2025, 11:48

Leverkusen da otkaz ETHu nakon dva kola jer uvide da je problem veći od rezultata i gle čuda, proigrali su. Ali ne, hajmo trpiti dok opet ne završimo deveti ili deseti pa ćemo onda reagovati jer je to Liverpool Way.

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 28 nov 2025, 11:59

Dalo mu se previse vremena, i rezultat je da smo iz utakmice u utakmicu sve gori i gori. Doslovno je svaki igrac unakazen ove sezone osim Szobe.

Samo je uspio postic da piju vode ove retardirane price kako su Diaz i Dawin bili eto kljuc tima, a Wirtz i Isak nemaju pojma. A realnost je da ni Diaz ni Dawin ne bi nista znacili u ovom trenutku.
Srce, čast i ponos!

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 28 nov 2025, 12:52

A nogirat ga treba samo zato sto nam je vec u oktobru zavrsio sezonu, fuj kakav gadan osjecaj. Pa u zadnjoj punoj Rodgersovoj sezoni smo bar bili u zabludi kako mozemo uhvatiti top 4 kad je prebacio formaciju na 343 :rol:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 28 nov 2025, 13:32

Venom je napisao/la:
28 nov 2025, 11:59
Dalo mu se previse vremena, i rezultat je da smo iz utakmice u utakmicu sve gori i gori. Doslovno je svaki igrac unakazen ove sezone osim Szobe.

Samo je uspio postic da piju vode ove retardirane price kako su Diaz i Dawin bili eto kljuc tima, a Wirtz i Isak nemaju pojma. A realnost je da ni Diaz ni Dawin ne bi nista znacili u ovom trenutku.
Diaz i Darwin su vjerovatno najviše pljuvani igrači prošle sezone. Diaz zbog masu pogrešnih odluka, a Darwin jer je bio nevidljiv cijele sezone i osim golova Brentfordu ništa nije uradio, baš se nije uklapao kod Slota.
Tako da su to stvarno glupe priče kad neko kaže kako smo tu pogriješili. Isak je nevjerovatan upgrade u odnosu na Darwina, Ekitike je već pokazao da je i on takođe.
Tim je igrački pojačan, ali igrama se to ne potvrđuje.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 28 nov 2025, 13:34

ma bez problema završavamo u top 4 (bit će dovoljan i top 5). Liga nikad nije bila slabija nego ove sezone, sama činjenica da ti je prva ekipa lige kojoj su glavno oružje odugovlačenje vremena i prekidi sve govori.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 nov 2025, 13:51

Diaz i Darwin nam fale koliko i N’gog i Aquilani. Nemojte mi te bunar lige spominjati gdje jedan Voronin birvaktile dolazi kao najbolji igrac lige, to je klasicna liga za nabijanje statistike. Da je Kane tamo 10 godina do sada bi imao 600 golova.
Nista ta dva juznoamericka klauna ne bi pokazali u ovom sivilu. Najbolje mjerilo je Salah, covjek je najgoru sezonu imao sa 27 G\A, jos u vrijeme Firmina, Manea i slicno gdje su se i oni dosta nazabijali. Hocete da mi kazete da je zaboravio igrati, stigle ga godine? I kad je najlosiji bio bilo je frljoka. Ni jedan igrac ne igra ni 30% onoga sto moze a za to postoji samo jedan krivac. Makar smo sad navikli da gubimo, da nas na Anfieldu ponizavaju, pa treba stvari gledati pozitivno.
Gore ne moze.
Da, zadovoljit cemo se sa top 5 u najboljem slucaju, sa potrosenih 500 miliona. Aferim, nadam se da u timu nisu toliko ambiciozni.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 28 nov 2025, 14:03

JayCatwright je napisao/la:
28 nov 2025, 13:34
ma bez problema završavamo u top 4 (bit će dovoljan i top 5). Liga nikad nije bila slabija nego ove sezone, sama činjenica da ti je prva ekipa lige kojoj su glavno oružje odugovlačenje vremena i prekidi sve govori.
A daj nemoj da si frustriran :D ,de malo budi realan ,prva ekipa na tabeli je najjaca ekipa ove godine u EPL sto pokazuju u svim natjecanjima ,sto je to toliki problem priznati :mrgreen:
Evo nalupali smo Totenhemu i Bayernu 7 komada od toga samo jedan iz prekida ,a ako pogledas nekada utakmicu Arsenala vidjet ces ustvari kako i zasto su prvi i u ligi i u ligi prvaka :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 28 nov 2025, 14:12

topnik1 je napisao/la:
28 nov 2025, 14:03
A daj nemoj da si frustriran :D ,de malo budi realan ,prva ekipa na tabeli je najjaca ekipa ove godine u EPL sto pokazuju u svim natjecanjima ,sto je to toliki problem priznati :mrgreen:
Evo nalupali smo Totenhemu i Bayernu 7 komada od toga samo jedan iz prekida ,a ako pogledas nekada utakmicu Arsenala vidjet ces ustvari kako i zasto su prvi i u ligi i u ligi prvaka :mrgreen:
ko što ste vi bili realni prošle sezone :mrgreen:

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 28 nov 2025, 14:23

28 nov 2025, 14:12
topnik1 je napisao/la:
Prošle godine se pisalo mi uzeli jer je liga nikad lošija , konkurencija bla bla.Može i nama argument biti isto za ovu godinu , realno i ove godine je liga nikad lošija.Mi upali u kanal , City izgubio preko ljeta par bitnih igrača,Čelzi xyz igrača i fluktuacija bla bla.Vazda se mogu hipoteze promjeniti.
Treba biti uvijek gospodin za svaku sezonu i priznati kad je neko bolji.Prošle godine smo to bili mi , ove godine ćete vjerovatno biti vi @topnik1 i to treba priznati , samo realno :thumbup:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 28 nov 2025, 14:24

topnik1 je napisao/la:
Ja Bogami jesam ,nemam problem reci kada nesto vidis golim okom :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 28 nov 2025, 14:27

Suki46 je napisao/la:
28 nov 2025, 14:23
topnik1 je napisao/la:

Prošle godine se pisalo mi uzeli jer je liga nikad lošija , konkurencija bla bla.Može i nama argument biti isto za ovu godinu , realno i ove godine je liga nikad lošija.Mi upali u kanal , City izgubio preko ljeta par bitnih igrača,Čelzi xyz igrača i fluktuacija bla bla.Vazda se mogu hipoteze promjeniti.
Treba biti uvijek gospodin za svaku sezonu i priznati kad je neko bolji.Prošle godine smo to bili mi , ove godine ćete vjerovatno biti vi @topnik1 i to treba priznati , samo realno :thumbup:
Ja nikada nisam ni sporio prosle sezone da ste bili najbolji niti sam trpao nekoga drugog na vase mjesto a vala nisam bio od onih koji su pisali da je liga nikada losija :mrgreen:
Ove godine sam imao neka ocekivanja od Arsenala i nakon pet odigranih kola sam rekao niti je Liverpul prvak niti je Arsenal ili City otpali iz utrke za prvaka,sada opet kazem tek je Novembar scakome se moze desiti ppvreda,ispadanje iz ritma ili kanal u koji je upao Liverpul ,tek iza nove godine mogu se davati neke analize :kafa:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 28 nov 2025, 14:35

topnik1 je napisao/la:
28 nov 2025, 14:27
Suki46 je napisao/la:
28 nov 2025, 14:23

Ja nikada nisam ni sporio prosle sezone da ste bili najbolji niti sam trpao nekoga drugog na vase mjesto a vala nisam bio od onih koji su pisali da je liga nikada losija :mrgreen:
Ove godine sam imao neka ocekivanja od Arsenala i nakon pet odigranih kola sam rekao niti je Liverpul prvak niti je Arsenal ili City otpali iz utrke za prvaka,sada opet kazem tek je Novembar scakome se moze desiti ppvreda,ispadanje iz ritma ili kanal u koji je upao Liverpul ,tek iza nove godine mogu se davati neke analize :kafa:
Sve osim titule bi bilo iskreno veliko iznenađenje s obzirom i na solidnu širinu sastava a i značajnu bodovnu prednost u odnosu na sve konkurente.Nakon naših 30 godina čekanja i 2 titule u skorijem vremenskom smislu , mislim da je vrijeme i da se vaš 20 godina niz prekine.Na onom topicu dosta svakakvih ljudi piše , pa mi nekada i ovdje više kuckamo.Na nama je da našu avliju počistimo i poboljšamo , a vama sreću želim :bih:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 nov 2025, 15:57

Arsenal ce osvojiti i to im od srca zelim. Strpljivo gradjeno sve, konstantno dobar fudbal godinama ali nikada nisu imali srece. Tu je jos i City naravno, mrtva trka do kraja. Tim ima i glavu i rep, kod nas odbrana igra sredinu, sredina bekove, napadaci krila, desetke krila i sl.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 28 nov 2025, 16:25

Finn je napisao/la:
28 nov 2025, 10:54
Hahahhaha

Uzet ce Guehija za dzaba :salut:

Ja ne vidim nijedan razlog zasto bi Guehi dosao ovdje kao slobodan igrac na ljeto.
Jedina opcija je platit 40 miliona u januaru pa da ga puste, i to se opet isplati jer je igrac vrijedan 70-80m sigurno.

Moraju potrosit 200 miliona u januaru i iskljucivo igrace iz epla da bi se LP igrala dogodine. Kad otpuste celavaca, valjda do nove godine bit cemo na nekih 8 boba od 5 pozicije.

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.