FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 26 apr 2011, 14:02

UPS je napisao/la:
pile87 je napisao/la: Sjever Grbavice je najbolja tribina u drzavi ako ne onda jedna od najboljih i karta kosta 8 KM ove sezone i prosle godine je karta za finala bila 10 KM sta tu nije jasno.
:lol: :lol: :lol:

Bez uvrede ali nije jasno na cemu si, pa da se svi prodjemo toga....
Čovjek hoće da kaže da ako već nije najbolja u državi, da je među najboljim !
Treba li obojit ?
TM87

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 26 apr 2011, 14:05

Utic je napisao/la:
avenija je napisao/la:gostujete dvije u zenici i nadam se da ce vam biti karta 15 do 20 km ..
ako je dogovor toliko godina i sad ste nasli krsit mislim da je korektno da sada nasi stave 15 km za obje utakmice kad budete dolazili ..
Ti ne kontas, cini mi se....
-prvenstvo niste platili karte, trebalo bi da mi ne placamo takodjer
-kup placate i nemamo nista protiv da placamo (cak sto vise mislim da u organizaciji kup utakmica imaju ulogu i ovi iz fudbalskog saveza).
kontao ja ne kontao vi cete obje utakmice platiti u zenici 10 + znaci minimalno 15 km..
i ja ti garantujem za to
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 26 apr 2011, 14:06

Ne bih bas puno da se mijesam u ova nacvijacka prepucavanja oko cijene karata za finale kupa, ali posto se mnogi pozivaju na proslogodisnje finale kupa sa borcem, trebaju baratati sa istinom koja glasi :

i u banjaluci i u sarajevu na grbavici su bile besplatne karte za gostujuce navijace

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 26 apr 2011, 14:08

jovanbl je napisao/la:Ne bih bas puno da se mijesam u ova nacvijacka prepucavanja oko cijene karata za finale kupa, ali posto se mnogi pozivaju na proslogodisnje finale kupa sa borcem, trebaju baratati sa istinom koja glasi :

i u banjaluci i u sarajevu na grbavici su bile besplatne karte za gostujuce navijace
pa u tome i jeste poenta sto nas dolazi 1000 + ..pa da je uzeti preko 10 000 km od gostujucih navijaca..
da ide 3 busa ne bi nista naplacivali
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 26 apr 2011, 14:09

avenija je napisao/la:
jovanbl je napisao/la:Ne bih bas puno da se mijesam u ova nacvijacka prepucavanja oko cijene karata za finale kupa, ali posto se mnogi pozivaju na proslogodisnje finale kupa sa borcem, trebaju baratati sa istinom koja glasi :

pa u tome i jeste poenta sto nas dolazi 1000 + ..pa da je uzeti preko 10 000 km od gostujucih navijaca..
da ide 3 busa ne bi nista naplacivali
koliko se sjecam navijaca borca je bilo oko 600 prosle godine a u banjaluci oko 350 navijaca zeljeznicara

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 apr 2011, 14:10

jes ako se i jedni i drugi pomnoze sa 3
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Utic
Kontakt:

Post Postao/la Utic » 26 apr 2011, 14:12

avenija je napisao/la:
Utic je napisao/la:
avenija je napisao/la:gostujete dvije u zenici i nadam se da ce vam biti karta 15 do 20 km ..
ako je dogovor toliko godina i sad ste nasli krsit mislim da je korektno da sada nasi stave 15 km za obje utakmice kad budete dolazili ..
Ti ne kontas, cini mi se....
-prvenstvo niste platili karte, trebalo bi da mi ne placamo takodjer
-kup placate i nemamo nista protiv da placamo (cak sto vise mislim da u organizaciji kup utakmica imaju ulogu i ovi iz fudbalskog saveza).
kontao ja ne kontao vi cete obje utakmice platiti u zenici 10 + znaci minimalno 15 km..
i ja ti garantujem za to
Vidim ja da ti ne kontas... obje po 10, znaci minimalno 15... :D E, **** ti uciteljicu... :lol:
Tebi Jovana hvala na podsjecanju....

dushy
Kontakt:

Post Postao/la dushy » 26 apr 2011, 14:14

Ma izgleda da je velika razlika u budzetu izmedu sarajeva i zenice, vi nama platite mi cemo vama u zenici i kraj price..jednostavno beg nikad nije bio cicija :)

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 26 apr 2011, 14:15

bistrikboy je napisao/la:Nek' prica ko sta hoce ali ova odluka je idiotska bas kao i nas sportski direktor.
I meni je ovo ljigavo, moglo se to fino, ljudski sve dogovoriti.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 26 apr 2011, 14:18

pintol_TM87 je napisao/la: UPS samo da znas pratim te i bas si bezobrazan i pokvaren momak dijete ili sta vec...ne voli se tako jedan tim druze moj....
SVI NA GRBAVICU CETVRTAK 19:30
Ja sam reagovao na pomalo sarkastican nacin a balavac se upalio i poceo psovati. Dakle, do njega je i njemu se obrati a ne meni. Drugo, kao i obicno izrekao je nevjerovatnu glupost i laz vezanu za tu tribinu koju nije potrebno ni komentirati. Dalje, on i mnogi od vas su također izrekli budalastinu u smislu da je normalno to sto vasi rade oko karata za svaku vazniju utakmicu i da je to normalno te da se i prosle godine placalo u finalu Kupa!

Javio vam se covjek koji vas je sve tiltovao pa vi supljirajte i navodite vodu na svoj mlin i dalje

Cao i dovidjenja

P.S. A to jesam li ja balavac ili sam stariji od tebe i od doticnog zajedno, o tome nekom drugom prilikom

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 26 apr 2011, 14:23

bistrikboy je napisao/la:jes ako se i jedni i drugi pomnoze sa 3
Navijaca Borca je bilo 6 autobusa punih.Plus ovako malo sa strane,ali oko 350 ljudi priblizno.Navijaca Zeljeznicara je bilo oko 200,posto toliko skela prima,kad se svi naguraju.I za sve je bio besplatan ulaz,kako u Sarajevu,tako i u Banjaluci,i mislim da je to najpostenije,jer ako neko da 15,20km za gostovanje,puno je da jos daje 10km za kartu,mislim previse je stvarno.Navijaci nisu biznismeni,nego obicni ljudi sa minimalcima,navijaci su djaci,studenti...Casti izuzetcima.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 26 apr 2011, 14:24

Niđe veze... hoće na sjevernu tribinu za badava?

Pa nije to pijaca, da se neko cjenka za cijene karata... LOL
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

bilinopolje
Kontakt:

Post Postao/la bilinopolje » 26 apr 2011, 14:26

voltron30 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Nek' prica ko sta hoce ali ova odluka je idiotska bas kao i nas sportski direktor.
jarane toi je uvijek bilo ljudcki do sada al e muharemovic je lopov a jarane vidjecete sta je SABIC lopov na kvadrat ako vam nebude 20 ulaz evo glave .i ako bi ja voli da bude ko sto je i dosada bez obzira nama ce to uprava platit mi necemo iz svog dzepa dati to je sigurno tako da ce oni te pare vratit 25 maja i cak duple posto vjerujem da i vas nece manej doci kao i nas u cetvrtak ...........
razocara me likce po ko zna koji put .....al

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 26 apr 2011, 14:26

Kako je Đelo ovo rekao, stekao bi se utisak da će klub (ako ne i on lično) kupiti onoliko karata koliko će Manijaka biti u Zenici... stvarno ne znam zašto, ali čisto sumnjam da će to tako biti...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 26 apr 2011, 14:28

bilinopolje je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:
jarane toi je uvijek bilo ljudcki do sada al e muharemovic je lopov a jarane vidjecete sta je SABIC lopov na kvadrat ako vam nebude 20 ulaz evo glave .i ako bi ja voli da bude ko sto je i dosada bez obzira nama ce to uprava platit mi necemo iz svog dzepa dati to je sigurno tako da ce oni te pare vratit 25 maja i cak duple posto vjerujem da i vas nece manej doci kao i nas u cetvrtak ...........
Robijasa ce 3x vise doci na grbavicu negoli Manijaka na BP, tako da . . .

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 26 apr 2011, 14:28

bilinopolje je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:
Pa nek spuca cijenu, mi odlučimo da bojkotujemo i vi popušite foru... :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 26 apr 2011, 14:31

Tačno tako. Prošle godine ni jedni ni drugi, ove godine i jedni i drugi. U čemu je problem?

A ova logika Zeničana u smislu "eh, ako ste vi tako bezobrazni pa stavljate da i vi i mi plaćamo po 10, onda ćemo i mi biti jednako bezobrazni pa ćemo vama staviti i u prvenstvu i u kupu po 15, a mi ćemo ući za 3 marke po čovjeku" jednostavno ne pije vode jer je kontradiktorna i apsurdna od prve do posljednje riječi.

Također mi je jako zanimljiva ova posljednja konstatacija koja se provlači "nas Zeničana uvijek dođe više, pa će nas i sad biti više, s toga je bezobrazno da se ukida pravilo reciprociteta." Ne, drage prijateljice, upravo zbog toga i ima smisla ukinuti reciprocitet. Iako se ne ukida zbog toga već zbog želje za zaradom na jednoj nesvakidašnjoj utakmici na kojoj će biti veliki broj navijača.

bilinopolje
Kontakt:

Post Postao/la bilinopolje » 26 apr 2011, 14:33

I meni je ovo ljigavo, moglo se to fino, ljudski sve dogovoriti.[/quote]
jarane toi je uvijek bilo ljudcki do sada al e muharemovic je lopov a jarane vidjecete sta je SABIC lopov na kvadrat ako vam nebude 20 ulaz evo glave .i ako bi ja voli da bude ko sto je i dosada bez obzira nama ce to uprava platit mi necemo iz svog dzepa dati to je sigurno tako da ce oni te pare vratit 25 maja i cak duple posto vjerujem da i vas nece manej doci kao i nas u cetvrtak ...........[/quote]

Pa nek spuca cijenu, mi odlučimo da bojkotujemo i vi popušite foru... :lol:[/quote]
ma bas fino bojkotujte naucili ste kad vam je najteze vi bojkotujete **** 10000km sto ce nas doci boli nas briga u inat svima dolazimo i jos nesto 11busu sam ja hahahaa
razocara me likce po ko zna koji put .....al

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 apr 2011, 14:35

Ma nekorektan potez vase uprave...

Haj da su ranije najavili,pa ok...dalo bi se diskutovat..al 2-3 dana prije tekme... :roll:

Opet kazem,moglo se dogovorit.Ovo ne odgovara ni jednima, ni drugima....navijaci su kao i uvijek na margini i malo ko ih smatra vaznim u ovoj prici. :roll: Isto ce i vama tamo biti...

Umjesto da to bude spektakl i da se digne to na jedan visi nivo, pa i na nacin da cijene karata budu pristupacne...dobijemo ovo.

Moglo se to reciprocitetom rijesiti i svi bi bili zadovoljni.Naravno, njima nisu bitni navijaci,nego samo gledaju kako da zarade...pa makar i po cijenu vlastitih navijaca.

Ovako je narusena i atmosfera i dizu se tenzije...stvarno, bespotrebno...u principu, doce ko je i htio doci,tako da je apsurd jos veci....bespotrebno se tenzije dizu...
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 26 apr 2011, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 26 apr 2011, 14:37

da, inače je potreban mjesec dana da skupiš 10KM. Možda da Udruženja Robijaša podigne jedan kolektivni kredit. 10.000 KM na 2 godine.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa i 27 gostiju.