Pozitivan rezultat moze doci samo u slucaju da PSV ponovi gresku koju je nacinio Frankfurt i postavi se onako lose.
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- SoloControTutti
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
S obzirom na niz koji imaju i tupocu u napadu ja bi ih izmjesao i klupirao Salaha i Gakpa npr. a od starta Hugo, Isak, Chiesa. I veceras ce biti slican scenario, dodavanje nazad s lijeva na desno, greske, tromo i sporo, ljudi ce ih cijepati kontrama i ponekim presingom (ako su pametni) jer je vjetrometina izmedu sredine i odbrane dovoljna da protutnja uragan lagano. Ovo je vec ludost da iznova izvodis iste igrace i ne pokusas drukcije kombinacije, nepravda nad Chiesom je strasna fakat.
Pozitivan rezultat moze doci samo u slucaju da PSV ponovi gresku koju je nacinio Frankfurt i postavi se onako lose.
Joj degenerika, da hoce opet 3 razlike izgubit
Uzasno tanak roster ove sezone ali se ni Slot ne usudi mijenjati nesto drasticno. Ne mogu vjerovati da je Gakpo opet poceo utakmicu. U zadnjoj liniji nema desnog beka, Gomez primao injekcije u koljeno prosle sedmice znaci na klupi reda radi, u veznom redu jedna povreda nas dijeli od Enda u prvih 11. Prosle godine je bar mogao rotirati Diaza sa Gakpom i Nuneza sa Jotom pa bi se i stil igre bar malo ubrzao/usporio. Kostali su nas nazalost Wirtz i Isak sirine.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- SoloControTutti
- Kontakt:
Ali ne mozes forsirati isti fazon konstantno i ocekivati promjenu na terenu, imas drukciji profil igraca u Chiesi naspram Salaha koji je indisponiran, procitan i nezainteresiran za odbranu, mozes s Ektikeom lijevo i Isakom u vrhu napada jer covjek treba tekme trenutno u nogama, treba mu osjecaj i gradnja odnosa na terenu sa saigracima, mozes cak biti hrabar i staviti malog Ria od starta lijevo umjesto Gakpa, a Hugo u vrhu, kako god ima opcija ali Arne bira standardno sranje koje bi trenutno mahalska nabrijana ekipa sa pivskim stomacima procitala i izvukla rezultat.
Neko je sve to odobrio i aminovao preko ljeta. I silne odlaske i cudne dolaske i bitne nedolaske. Slot je meni najmanje kriv za sve, koliko god cudno zvucalo 
Bgm Arne ne pise ti se dobro jbg nemamo ni srece
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ofirno Virgile tjeraš zemljaka iz kluba.
Jel i dalje elitni stoper, ili je samo konate katastrofa?
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Neko je opasno sihire bacio...
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Pobjeda, poraz, trofej neki tu i tamo - nebitno, ne mijenja cinjenicu da celavi nije kalibar za ovaj klub i to je to.
Dugo nisam vidio ovakav epski raspad i sunovrat jednog trenera nakon što je osvojio titulu državnog prvaka u prethodnoj sezoni.
Ajdeeeeeee
Ajde više nek se nešto okrene u ovoj odvratnoj sezoni.
Od gola pa do kraja odlično poluvrijeme. Hugo je prvo ime na papiru svaku tekmu ili bi trebao biti, ostalo nek mjenja kako hoce.
Ne znam zasto ako vec ima Jonesa na desnom beku opet Kerkez ostaje kao treci stoper lijevo
koji djavo ga je dovodio ako ce tako igrati. Naprijed dosta bolje sa Szobom i Ekitikeom jos samo da bar jedan od tri napadaca doda loptu umjesto suta i pobijedit cemo 
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Brate mili, sta se desava...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.