Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Re: Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
bit će ovo teška sezona za mnoge klubove
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- muhamedhulk
- Kontakt:
Al u zadnjoj sekundi opet gol…ovaj put Buba popusila foru. Jbg.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Zasluzeno Mostar, ne bi bilo fer da je Buba pobjedila. Diskutabilne neke sudijske odluke u korist Mostara ali neozbiljnost pojedinih igraca Bube mi nikako ne ide u glavu.
Sezona se pravo zahuktava, svasta ce biti u playoffu.
Sezona se pravo zahuktava, svasta ce biti u playoffu.
Rama ako se dodatno pojaca moze ići do kraja glatko. Tu prvenstveno mislim na golmana. Sloga ce igrati do onog trenutka kada osigura ostanak u ligi. Bubamara je došla lošija u odnosu na prošlu sezonu. I prošle sezone su znali biti dosta nervozni kad se ne povede rano ili ako je egal utakmica. Ove godine pogotovo. Za Mostar sam čuo da dovode 2-3 nova igrača na zimu. Dobri igraci
Željezničar - GFC
Dvorana Grbavica
19:00
30.11.2025.
Dvorana Grbavica
19:00
30.11.2025.
Nedjelja
14 :30
Plavi salon
PRESS KONFERENCIJA oba tima
Duh derbija treba cuvati !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- muhamedhulk
- Kontakt:
ma Buba je favorit br. 1. Razmisljanja u Klub su da je Evropa neuspjeh, cak su spominjane i nekakve kazne zbog neprolaska dalje.
a liga se igra koliko treba, desi se kiks ponekad ali nista specijalno...mada je ove sezone hadzija debelo grohno, bilal se polako budi, luka standardan kao i igor.
ako zatreba igraca, bice ih. nema belaja.
a liga se igra koliko treba, desi se kiks ponekad ali nista specijalno...mada je ove sezone hadzija debelo grohno, bilal se polako budi, luka standardan kao i igor.
ako zatreba igraca, bice ih. nema belaja.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- ASD
- Kontakt:
Rama, Mostar ili Akademac s Bubom u finalu.Mukebir je napisao/la: ↑27 nov 2025, 15:08Rama ako se dodatno pojaca moze ići do kraja glatko. Tu prvenstveno mislim na golmana. Sloga ce igrati do onog trenutka kada osigura ostanak u ligi. Bubamara je došla lošija u odnosu na prošlu sezonu. I prošle sezone su znali biti dosta nervozni kad se ne povede rano ili ako je egal utakmica. Ove godine pogotovo. Za Mostar sam čuo da dovode 2-3 nova igrača na zimu. Dobri igraci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.