KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Evo klub indirektno demantovao da je Audige bivši. 
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Otisao igrati za Jamajku, kakav raskid neko bombu bacio.
Reaguj Dubravko, potpisuj Zeljka

Ja vjeurjem da su i Persons i Young i Aduige dosli da budu glavni igraci koji ce igrati 30 minuta i uzimati 10 +suteva vsaku utakmicu, nabit statistiku pa iduce godine u jos bolji klub i vise placeniji.
Eh sad sto se u Bosni drugacije radi gdje imas rotaciju 10 plus igraca gdje nijedan nije toliko bitan niti uzima toliko suteva je nesto drugo.Vjerujem da u takvoj hijerarhiji nijedan amer nije zadovoljan.Doduse jest West brat igra 35 min svaku
on nije amer, on je bosanac, reprezentativac u februaruMElloo je napisao/la: ↑26 nov 2025, 22:06Ja vjeurjem da su i Persons i Young i Aduige dosli da budu glavni igraci koji ce igrati 30 minuta i uzimati 10 +suteva vsaku utakmicu, nabit statistiku pa iduce godine u jos bolji klub i vise placeniji.
Eh sad sto se u Bosni drugacije radi gdje imas rotaciju 10 plus igraca gdje nijedan nije toliko bitan niti uzima toliko suteva je nesto drugo.Vjerujem da u takvoj hijerarhiji nijedan amer nije zadovoljan.Doduse jest West brat igra 35 min svaku![]()
Sta ovo Jaramaz ode u Cedevitu iz Ilirije.
Mozda su mogli i njega zaganjati, da su mu ponudili bolje pare... 
Jaramazovic podnio ostavku na mjesto predsjednika u Spartaku. Ne znam hoce li to nesto znaciti vec u ovoj sezoni, buduci da im on obezbjedjuje bar 80% budzeta.
Jaramazovic podnio ostavku na mjesto predsjednika u Spartaku. Ne znam hoce li to nesto znaciti vec u ovoj sezoni, buduci da im on obezbjedjuje bar 80% budzeta.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma šta će nam Jaramaz , njegova karijera je u dobrom padu . Kod Trinki magije je bio vrhunac njegove karijere , kasnije ništa nije napredovao . Vratiće se u Megu da oživljava karijeru .Ghuraba je napisao/la: ↑27 nov 2025, 01:15Sta ovo Jaramaz ode u Cedevitu iz Ilirije.Mozda su mogli i njega zaganjati, da su mu ponudili bolje pare...
Dubravko , Željko je slobodan
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ako im se bude osipao igracki kadar, moramo biti prvi u redu.Ghuraba je napisao/la: ↑27 nov 2025, 01:15Sta ovo Jaramaz ode u Cedevitu iz Ilirije.Mozda su mogli i njega zaganjati, da su mu ponudili bolje pare...
Danilo Nikolic, Olivier Hanlan, Shevon Thompson, koji god kad bi dosao donio bi ogroman upgrade.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Meni West polako postaje jedan od drazih amera sto su igrali za bosnu, zna ici na zivce ali realno za pare za koje on igra ovo je odlicno. U odbrani je odlican, jos malo da digne procente suta bilo bi fenomenalnoJHam je napisao/la: ↑27 nov 2025, 00:57on nije amer, on je bosanac, reprezentativac u februaruMElloo je napisao/la: ↑26 nov 2025, 22:06Ja vjeurjem da su i Persons i Young i Aduige dosli da budu glavni igraci koji ce igrati 30 minuta i uzimati 10 +suteva vsaku utakmicu, nabit statistiku pa iduce godine u jos bolji klub i vise placeniji.
Eh sad sto se u Bosni drugacije radi gdje imas rotaciju 10 plus igraca gdje nijedan nije toliko bitan niti uzima toliko suteva je nesto drugo.Vjerujem da u takvoj hijerarhiji nijedan amer nije zadovoljan.Doduse jest West brat igra 35 min svaku![]()
![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Bosna u19 u naredna tri dana igra utakmice grupne faze ABA U19 protiv Vienne, Cedevita Olimpije i Partizana.
Roster čine:
Zinadin Bešlagić - bek - 187 cm
Faris Bjelopoljak - bek - 186 cm
Drago Božić - bek - 189 cm
Aleksandar Joknić - bek - 188 cm
Miljan Klještan - bek - 189 cm
Leon Jereb - bek - 192 cm
Miloš Marković - bek - 194 cm
Uroš Grahovac - bek/krilo - 197 cm
Sergej Vražalica - bek/krilo - 197 cm
Hamza Pašović - krilo - 198 cm
Đorđe Rikić - krilo - 201 cm
Eman Jašarević - krilo/centar - 205 cm
Novak Manojlović - centar - 205 cm
Neven Stanišić - centar 204 cm
Roster čine:
Da li će biti prenos negdje?marlostanf1eld je napisao/la: ↑27 nov 2025, 14:16Bosna u19 u naredna tri dana igra utakmice grupne faze ABA U19 protiv Vienne, Cedevita Olimpije i Partizana.
Roster čine:
kazu na yt kanalu aba ligeCAZIN je napisao/la: ↑27 nov 2025, 15:52Da li će biti prenos negdje?marlostanf1eld je napisao/la: ↑27 nov 2025, 14:16Bosna u19 u naredna tri dana igra utakmice grupne faze ABA U19 protiv Vienne, Cedevita Olimpije i Partizana.
Roster čine:
Kakve su šanse objektivno?
Dobar igrac ali nisam ocekivao da ce ga traziti Unicaja.
-
bihfanaticos66788
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
Audige je odličan igrač, evo to je i pokazao.
Ko god ga je doveo, svaka čast. Nadam se da zamjena neće biti ala ovaj Lautaro, već da će se dovesti ozbiljan igrač.
Ko god ga je doveo, svaka čast. Nadam se da zamjena neće biti ala ovaj Lautaro, već da će se dovesti ozbiljan igrač.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Da li postoji mogućnost da KK Bosna dobije određeno obeštećenje, ne znam kako to funkcioniše u košarkaškim klubovima?
-
bihfanaticos66788
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Mostarska, RoadRunner85 i 5 gostiju.