FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stole iz Bora » 26 apr 2011, 12:27

elSaik je napisao/la:Da, samo se namjerno izostavlja informacija kako je Grbavica jedini stadion na kojem gosti ne plaćaju više cijene od domaćih navijača. Čak i kada su najviše cijene bile (derbi, 10 jug, 15 sjever), istu su maksimalnu cijenu platili i gosti.
A to se ne pika jer to njima nije bitno. Bitno je koliko ONI placaju. A to sto oni koji nemaju (polu)godisnju plate isto ko i gostujuci navijaci se odmah zanemari.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 26 apr 2011, 12:28

elSaik je napisao/la:
Druže, utakmica je i u Zenici i u Sarajevo isto. Sad što se na Grbavici plaća 10, a na Bilinom 3 KM za sjevernu tribinu stadiona, to je opet druga stvar.

Jes' vidio kako je sve relativno!?
Nisam, al' eto kad već tako hoćete, nek vam bude.
Čelik Zenica 1945

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 26 apr 2011, 12:30

Procitaj malo o svom stadionu, pa onda malo i o BP, jer Uefa jos nije dala konacnu ocjenu za Grbavicu kako su se odradili semafori i ostali fazoni, tako da ste jos uvije C kategorija. :P
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 apr 2011, 12:34

Srce_Tebi je napisao/la:Procitaj malo o svom stadionu, pa onda malo i o BP, jer Uefa jos nije dala konacnu ocjenu za Grbavicu kako su se odradili semafori i ostali fazoni, tako da ste jos uvije C kategorija. :P
Sjever Grbavice je najbolja tribina u drzavi ako ne onda jedna od najboljih i karta kosta 8 KM ove sezone i prosle godine je karta za finala bila 10 KM sta tu nije jasno.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 26 apr 2011, 13:10

Ma može Amar sve to završiti, samo ako hoće. Besplatno njima, besplatno nama i KRAJ PRIČE.

slika

Amar Osim, jedan od nas 8-)
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 26 apr 2011, 13:11

Stole iz Bora je napisao/la:"SVI ĆE ZA SJEVER PLAĆATI 10 KM"

"Cijena ulaznica za sjever je 10 KM. Dakle, svi navijači koji budu utakmicu gledali sa sjeverne tribine ulaznicu će platiti 10 KM", rekao je za SporsSport. ba direktor Željezničara, Dželaludin Muharemović.
Nakon što su u FK Čelik iskazali nezadovoljstvo odlukom FK Željezničar o cijeni karata za zeničke navijače SportSport.ba kontaktirao je direktora momčadi s Grbavice koji ne zna zbog čega se stvaraju problemi.

"Ne znam zbog čega se stvaraju problemi. Odlučili smo da cijena karata za sjever bude 10 KM, za jug 5 KM, a za zapad 20 KM. Ne vidim u čemu je problem. Tako je bilo i prošle godine u finalu Kupa", rekao je Muharemović za naš portal.

"Imamo informacije da će iz Zenice doći 700 do 1000 navijača i obezbijedili smo isto toliko mjesta za gostujuće navijače. Nas uopšte ne interesira kolika će cijena ulaznica biti u revanš susretu", dodao je Muharemović.
Prosle godine je jug bio 7 km....

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 26 apr 2011, 13:14

pile87 je napisao/la:
Srce_Tebi je napisao/la:Procitaj malo o svom stadionu, pa onda malo i o BP, jer Uefa jos nije dala konacnu ocjenu za Grbavicu kako su se odradili semafori i ostali fazoni, tako da ste jos uvije C kategorija. :P
Sjever Grbavice je najbolja tribina u drzavi ako ne onda jedna od najboljih i karta kosta 8 KM ove sezone i prosle godine je karta za finala bila 10 KM sta tu nije jasno.
Mozda jest onaj ostatak sjevera sa stolicama,ali zdenka ne vrijedi 10 KM,.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 26 apr 2011, 13:17

pile87 je napisao/la: Sjever Grbavice je najbolja tribina u drzavi ako ne onda jedna od najboljih i karta kosta 8 KM ove sezone i prosle godine je karta za finala bila 10 KM sta tu nije jasno.
:lol: :lol: :lol:

Bez uvrede ali nije jasno na cemu si, pa da se svi prodjemo toga....

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 26 apr 2011, 13:20

pa eto bas zato sto je njima 5 a nama 12 ili 15 prijevoz opet kad se sve skonta njima jeftinije ali ocigledno nije im nivo IQ jos dorastao tu vrstu matematike :D ma joj ko voli svoj klub doci ce i da je 20 km :) sto vise ih dodje vise ce ih plakat ako Bog da kad se budu vracali nakon poraza :D
Zadnja izmjena: twisttm87, dana/u 26 apr 2011, 13:23, ukupno mijenjano 1 put.

Hamulani
Kontakt:

Post Postao/la Hamulani » 26 apr 2011, 13:27

JA konto stoja karta ..vidim kukaju ljudi..kad malo bolje pogledam ono cener..

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 apr 2011, 13:28

UPS je napisao/la:U kojoj si ti stali odgajan da mi je znat :roll:
Pa stobom se nemoze drugacije!!!
Kada neko prica o necemu s cim ti nemas veze ne upadas nikom u rijec jeli tako? Mi pricamo o finalu kupa a ti nemas dodirnih tacaka sa tim jel tako? E takav je red kod nas u mojoj stali kontas? Evo ovo je bio fin pokusaj bez upotrebe grubih rijeci nadam se da nisi povrjedjen, da ce sve biti u redu i da si napokon razumio.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 26 apr 2011, 13:30

pile87 je napisao/la:
UPS je napisao/la:U kojoj si ti stali odgajan da mi je znat :roll:
Pa stobom se nemoze drugacije!!!
Kada neko prica o necemu s cim ti nemas veze ne upadas nikom u rijec jeli tako? Mi pricamo o finalu kupa a ti nemas dodirnih tacaka sa tim jel tako? E takav je red kod nas u mojoj stali kontas? Evo ovo je bio fin pokusaj bez upotrebe grubih rijeci nadam se da nisi povrjedjen, da ce sve biti u redu i da si napokon razumio.
ma pile ti si uvjek bio kulturan :lol: neznam sta ti je danas da se nisi predoziro :D

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 26 apr 2011, 13:37

Hamulani je napisao/la:JA konto stoja karta ..vidim kukaju ljudi..kad malo bolje pogledam ono cener..
Ma to ti je nas mentalitet a toliko ce potrosit recimo danas 2...3 kafe nesto pojedi kupi cigare i eto ti :D
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 26 apr 2011, 13:45

UPS je napisao/la:
pile87 je napisao/la: Sjever Grbavice je najbolja tribina u drzavi ako ne onda jedna od najboljih i karta kosta 8 KM ove sezone i prosle godine je karta za finala bila 10 KM sta tu nije jasno.
:lol: :lol: :lol:

Bez uvrede ali nije jasno na cemu si, pa da se svi prodjemo toga....
UPS samo da znas pratim te i bas si bezobrazan i pokvaren momak dijete ili sta vec...ne voli se tako jedan tim druze moj....
SVI NA GRBAVICU CETVRTAK 19:30
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 apr 2011, 13:45

Nek' prica ko sta hoce ali ova odluka je idiotska bas kao i nas sportski direktor.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 26 apr 2011, 13:47

bistrikboy je napisao/la:Nek' prica ko sta hoce ali ova odluka je idiotska bas kao i nas sportski direktor.
Pa dovoljno o vasem direktoru govori posljednja recenica koju je rekao... Boli njega Q koliko ce karta za TM biti u Zenici.
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB

Utic
Kontakt:

Post Postao/la Utic » 26 apr 2011, 13:52

Pocele su standardne price i natezanja prije svake vaznije tekme...
Kao i uvijek protivnici se hvataju za svaki moguci detalj, dizu tenzije i pritisak na Zelju....
Ja cu samo da nevedem cinjenice,a to je da jedino na Grbavici gostujuci navijaci placaju isto para za ulaz kao i domaci navijaci... ti isti navijaci su zasticeni kao bijeli medvjedi na stadionu i oko njega. Ja takodjer idem na sjever i nije logicno da robijasi (ili bilo koji drugi navijaci) plate kartu manje od mene... Naravno, ako bude zdravlja, na uzvratu cu platiti kartu za bilino polje osim ako ne bude bezobrazna varijanta (preskupih karti) u sto ne vjerujem...
Takodjer stoji da izjava (zadnja recenica) Dzele jeste malo idiotska... :roll:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 26 apr 2011, 13:53

gostujete dvije u zenici i nadam se da ce vam biti karta 15 do 20 km ..
ako je dogovor toliko godina i sad ste nasli krsit mislim da je korektno da sada nasi stave 15 km za obje utakmice kad budete dolazili ..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Utic
Kontakt:

Post Postao/la Utic » 26 apr 2011, 13:56

avenija je napisao/la:gostujete dvije u zenici i nadam se da ce vam biti karta 15 do 20 km ..
ako je dogovor toliko godina i sad ste nasli krsit mislim da je korektno da sada nasi stave 15 km za obje utakmice kad budete dolazili ..
Ti ne kontas, cini mi se....
-prvenstvo niste platili karte, trebalo bi da mi ne placamo takodjer
-kup placate i nemamo nista protiv da placamo (cak sto vise mislim da u organizaciji kup utakmica imaju ulogu i ovi iz fudbalskog saveza).

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 apr 2011, 14:02

Nadam se da ce nakon ovoga uprava reagovati i u toku dana izdati saopstenje da je karta za ovu utakmicu za gostujuce navijace 50 KM. Uvijek se pokusava na posten nacin da se dogovori, gostujuci i domaci navijaci placaju istu cijenu, nekima se cak da kapacitet veci od predvidjenog itd itd. i opet na kraju ispadnemo najgore. Pa kada smo tolika GOV:NA nadam se da uprava kluba opravdati svoja ocekivanja i reci da je karta za gostujuce navijace 50 KM s predvidjenim kapacitetom od 5 % koliko im pripada po zakonima i regulativima UEFA-e. Dosta je vise i Sarajeva i Celika i Borca i Zrinjskog i PM nekad se mora znati ko je GAZDA i da niko s strane nece upravljati Grbavicom i slati svoja neka naredjenja.
Sta god da se desi eto sviju lete ko ku.... musterijama da zvanicnim saopstenjem dokazu kako Zeljo nije upravu i kako bi trebalo ovako ili onako raditi itd itd.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 26 apr 2011, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, b00t, Cwirek, Google Adsense [Bot], Levin i 53 gosta.