AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Ako dobimo Napoli kojem također nema pola momcadi zbog ozljeda onda smo kandidati za naslov... A što se tice ulaganja mislim da budu ameri ulozili, prošle sezone se uložilo masu para al svi osim Konea se pokazali flopovi.... Sad šta je s tim ffp tko zna ali mi nismo bili 7 sezona pa i zbog toga je manje ulaganja.... Kako god lijepe su vijesti u i oko kluba, cilj je ionako da se ude u l.p pa za 100-godišnjicu se borit za scudetto... Sve više od toga je premija a ako imamo priliku što ne se potucuc za kantu..
Imamo još do mercata doma Napoli, Como i Genou a vani Cagliari i Juventus, ove sezone nam je jako dobar raspored..
3 igraca što gore kolega kaže i momcad je kakva je trebala biti u Augustu...
Imamo još do mercata doma Napoli, Como i Genou a vani Cagliari i Juventus, ove sezone nam je jako dobar raspored..
3 igraca što gore kolega kaže i momcad je kakva je trebala biti u Augustu...
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
- Cassano2024
- Kontakt:
Top imena. Kako sam shvatio, mi ne možemo kuptit igrača, ali možemo dovesti na pozajmicu sa pravom otkupa, što generalno najčešće i radimo i najbolja je opcija. Ako se igrač ne pokaže vratiš ga. Tako će vjerovatno biti sa Baileyem i Fergusonom.
Commando Ultrà Curva Sud
- Cassano2024
- Kontakt:
Mrtvi David Luiz zabio gol večeras i skinuo Tottija sa trona najstarijeg strijelaca u LP. Baksuz.

Commando Ultrà Curva Sud

Najavljuje se Ghilardi, bas da vidimo da li ce se moci racunati na njega. Portali pisu da El Aynaoui ide na akn, Ndicka se ne pominje a msm to i njega kaci? Koji k se to igra svake dvije godine u pola sezone.
Salah Eddine sinoc odigrao odlicnu utakmicu, mislim da smo pustili dz dobrog igraca radi Tsimikasa koji nece biti bas od koristi.
AtM tradicionalno protiv tal. timova ima nasu zastavu na tribinama. Grazie
https://www.forzaroma.info/news-as-roma ... gnola/amp/
embrace the chaos
- Cassano2024
- Kontakt:
Izgubišmo Konea za derbi. **** li ti sunce.. Odakle je ovaj sudija debilni? Sta je sa VAR A?
Commando Ultrà Curva Sud
Baš... Nek igra Pisili,Baldanzi,Ghilardi i ostali koji ne dobijaju prilike... Ionako budemo vjv igrali play off, sam se bez veze trpamo a utakmicma....
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Crna Gora. Nevjerovatno da ni zuti za ono nije pokazao, a otvorenim djonom ga nagazio. Vrlo lako Kone sad bude mjesec dana out.Cassano2024 je napisao/la: ↑27 nov 2025, 19:16Izgubišmo Konea za derbi. **** li ti sunce.. Odakle je ovaj sudija debilni? Sta je sa VAR A?
Navijanje River vibes.
embrace the chaos
- Cassano2024
- Kontakt:
Jel zna on koliko crnogoraca navija za Romu i sa će mu se naje.... mam..
Commando Ultrà Curva Sud
Bravo Faraon. Ghilardi dobar, zato Wesley odron.
Kone je hodao na kraju bez pomagala, znaci ne bi trebalo biti uganuce. Potvrdi komentator da El Ayna i Ndicka idu na akn, znaci vec od polovice decembra su out i reprezentacijama bi trebali proci grupe, a ove sezone nece biti pauza u Italiji i pretpostvke su da ce preskociti 5-8 utakmica
Kone je hodao na kraju bez pomagala, znaci ne bi trebalo biti uganuce. Potvrdi komentator da El Ayna i Ndicka idu na akn, znaci vec od polovice decembra su out i reprezentacijama bi trebali proci grupe, a ove sezone nece biti pauza u Italiji i pretpostvke su da ce preskociti 5-8 utakmica
embrace the chaos
Bravo Roma odlican posao
Klub koji je zdrav i zasluzuje veliki iskorak
Nisam navijac Rome, ali vjerujem da ce Roma biti prvak Italije
Klub koji je zdrav i zasluzuje veliki iskorak
Nisam navijac Rome, ali vjerujem da ce Roma biti prvak Italije
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Cassano2024
- Kontakt:
Stvarno izgledamo sve ozbiljnije. Nazire se igra sa idejom. Ghilardi odličan, da ne spominjem ostale stopere. Jedino je Wesley bio potpuno bez glave juče. I sad me plaši kako Gasp to nije vidio i zamjenio ga puno ranije. Nije mu dan, biće drugi put, a sad napolje. Nekako su se svi uklopili u taj solidan nastup,niko osim Ghilardija se nije iskazao nešto posebno. A i Ghilardi jeste jer ga gledamo kroz duple naočare zbog prvog starta u sezoni.
Da ne pišem o faraonu mislim da ste skontali koliko ga gotivim. Solue, Dybala i Peleghrini se sve više "kontaju". Imam osjećaj da će im Zirkzee doći kao kec na desetku. Sa Dybalinim povratkom za 50% mi skoči euforija išćekivanja utakmica.
FORZA ROMA!!
Da ne pišem o faraonu mislim da ste skontali koliko ga gotivim. Solue, Dybala i Peleghrini se sve više "kontaju". Imam osjećaj da će im Zirkzee doći kao kec na desetku. Sa Dybalinim povratkom za 50% mi skoči euforija išćekivanja utakmica.
FORZA ROMA!!
Commando Ultrà Curva Sud
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.