Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ali kako igra Pulisic. Covjek zabija kao da je tudja
prvi po golovima iako covjek nije ni napadac, jos je propustio par kola zhog povrede. Najbolji ofanzivac lige, hladno 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Cassano2024
- Kontakt:
Fali nema neki Retegui ili slično. Neko ko zabija.ronaldo99 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 10:47Ma Gasperini je doktorirao ovu ligu, kao i Max i to se vidi trenutno kao obadva vode ekipe i prave rezultate sa ekipama koje su prosle sezone bile sve osim dobre, pogotovo Milan.
Romi kao i nama fali jedan wc stoper i to bi vam leglo kao budali pleska i jedan jos u veznom. Mislim da ce se Roma do kraja boriti za titulu, jer Gasperini lagano rijesava ove male tekme, a derbije za sada i ne, al nadoknadi na manjim tekmama to.
Commando Ultrà Curva Sud
U zadnje 3 godine u ligi 48 G/A ima, isto toliko ima jos Lautaro, njih dvojica su na prvom mjestu. A ni blizu istu poziciju ne igraju. Capiten America je real deal , uboli smo sa njim samo tako.
Treba jos malo vidjeti sta ima u izlogu kod Chelsea, Nkunku je za sada sve suprotno od Pulisica
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
I za ovo nije dobio karton. Kazu nije im sudjenje naklonjeno, lik ovdje sprijecio opasan napad.
A gledaj hakana i klovna, stavio barelu ispred svih ovih fudbalskih vanzemaljaca. Pa on Pirlu, Modricu, Xaviju i Gerardu kopacke ne moze brisati.
Potop Torina, rapsodija Coma. Ljudi igraju možda i najljepši fudbal u Seriji A. 
Penal za Pisu u 10. sekundi utakmice. 

- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma smiješno više postalo, kada im nisu dali crveni za onaj start na centru protiv Verone sve ti je jasno.
Još obrazloženje "nekad zadnji igrač nije zadnji igrač"
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Pa da, al je zato ono sinoc cist penal, po pravilima. Nevjerovatno. Sinoc lautara udara Gabbiu laktom razbija mu nos, ni zuti karton nego faul za inter. Onda acerbi vuce Leao za kosu nista nema ni faula ni kartona. Chivu ovo radi dize ruke da Rabiot ne moze izvesti out i ni karton. Imaju sudije jace nego borac u nasoj ligiBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 22:39Ma smiješno više postalo, kada im nisu dali crveni za onaj start na centru protiv Verone sve ti je jasno.
Još obrazloženje "nekad zadnji igrač nije zadnji igrač"![]()
![]()
Bice nesto od njega
- Juventinisimo
- Kontakt:
Cudi me da se nisu javili sektasi da ovo brane...mora da su krenuli kod mentora u Grude po instrukcije...palo snijega pa zapeli u putu..
Makar su se mogli javiti prije odlaska, fino objasniti da im ovo Juve smijesta, da nisu krivi, da idu po dokaze..dok nije zastarilo..
Pola stranice napisano...do je kojim slucajem Juve, nestalo bi struje na forumu..
Makar su se mogli javiti prije odlaska, fino objasniti da im ovo Juve smijesta, da nisu krivi, da idu po dokaze..dok nije zastarilo..
Pola stranice napisano...do je kojim slucajem Juve, nestalo bi struje na forumu..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
I mene čudi da nema komentara Tipa : najviše kreiranih šansi u ligi , najviše izvedenih kornera, najsloznija svlačionica , timski duh , najjači napad ,najjači vezni red , najjači u Univerzumu itd.
Zaboravio si najbitnije, najjaci sa sudijama. Vidis da im se sudi kao borcu u nasoj ligi.
- Beduin
- Kontakt:
Ono sto je Chivu radio da Rabiot ne izvede aut je cisti bezobrazluk prvo njega, a onda i sudije koji to ne sankcionise. I to radi van oznacenog prostora za trenera i osoblje.
Generalno sudije slabo to prate i sankcionisu, to krsenje oznacenog prostora za trenera. Zato valjda i postoji 4. sudija da prati te stvari, uceram mu ja.
Generalno sudije slabo to prate i sankcionisu, to krsenje oznacenog prostora za trenera. Zato valjda i postoji 4. sudija da prati te stvari, uceram mu ja.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Teska utakmica za juventus veceras, Roma je tamo izg 6-1 i 2-1, Bodoe je prejak kuci zbog onog travnjaka i temperature. napoli vec mora dobiti Qarabag ako zele dalje.
embrace the chaos
Ubi bodo zito u zebrama, bice da nije do trenera ili ipak jeste 
Samo ne znam gdje je taj najbolji napad na planeti zemlji sto niko nema
Samo ne znam gdje je taj najbolji napad na planeti zemlji sto niko nema
Ma trebao mu je dati crveni i 4 utakmice zabraneBeduin je napisao/la: ↑25 nov 2025, 17:09Ono sto je Chivu radio da Rabiot ne izvede aut je cisti bezobrazluk prvo njega, a onda i sudije koji to ne sankcionise. I to radi van oznacenog prostora za trenera i osoblje.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Vi ste decki bas smijesni 
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.