Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Ono što je najbitnije da se Kabal vratio i može se sad igrati 4-3-3
Okrenuti se Bodeu ako kiksamo ne zaslužujemo da idemo dalje u Ligi šamiona.
Na lijevom beku imamo sad Kabala,Kostića,Kambijaza, desno je katastrofa imaš Kalulua i Marija
Biće **** završiti u top 4 jedino neka luda serija nas može spasiti
Okrenuti se Bodeu ako kiksamo ne zaslužujemo da idemo dalje u Ligi šamiona.
Na lijevom beku imamo sad Kabala,Kostića,Kambijaza, desno je katastrofa imaš Kalulua i Marija
Biće **** završiti u top 4 jedino neka luda serija nas može spasiti
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
MANIJACI JUG 1987
Italia je napisao/la: ↑23 nov 2025, 13:51Pricas gluposti. Nikad niko nece znati bolje fudbal nego forumas Pogba, samo steta sto nema priliku da radi za neki fudbalski klub da svoje online stavove pokaze negdje gdje to ima smisla. Ako Pogba kaze da je Husejin prevara, onda je prevara!BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 13:20On je mogao birati gdje će opucati, prije nego je otišao lijevo.Pogba je napisao/la: ↑23 nov 2025, 13:02Dusan je bio gurnut od Pograncica i izgubio balans, otisao u mrtvi ugao, ono zvati zicerom nakon toga je suludo. Je li trebao ranije sutirati je za diskusiju.
A te ocjene corsporta i to me nikad nisu zanimale. Igrač moze odigrati na siguricu i dodavati prvom do sebe cijeli mec i dobiti sedmicu, a to sto usporava napade, vraća loptu nazad, ima 2-3 klizeca po utakmici koja su mu postala trademark i svaki za žuti karton, sto mu je korak kao u djeteta i sprint kao u puza - to ne bude u ocjeni.
Dosta igraca se dugo zadrzalo u Juventusu zahvaljuci alibi igri, a u tome prednjače italijani. De sciglio klasični primjer, dugo je i savona igrao zahvaljujući tome itd.
Pa Savona je godinu bio u Juventusu, evo jučer Liverpulu zabi na Enfildu.
Olako se mi odričemo djece koju smo odgojili. Prvog tu mislim na Sulea za kojeg sam pogino ovdje govoreći da ga treba ostaviti i dati mu šansu da se bori za svoje mjesto, bolji je i od Čika i Edona na toj poziciji, trenutno najbolji igrač Rome ubjedljivo.
Pa i Muharemovića i Hojsena. Ne znam koju to prevagu Kalulu na terenu donosi pa ima mjesto prije Savone, Muharemovića, Hojsena...
Lokateli je starter kod četiri trenera koji znaju više o fudbalu nego ćemo mi ikad i zaluženo je kapiten, jedini u rosteru uz Gatija možda, koji svaki dan može igrati po utakmicu. Nije to samo ocjena Korijera i na svakom drugom mediju je najbolje ocijenjeni naš veznjak za cijelu sezonu.
Vidis kako on zna preposnati i te dusevne i psiholoske strane, kaze da ne bude animoziteta. Pa da samo mi to znamo, sve bi nam drugacije bilo jasnije. Morata kada je imao problema sa curon, Sarri kojem su zabranili pojacanja i mucki ga mucili u Juventusu. Ove insajdere ima samo nas forumas Pogba.
Mi kako god izrotiramo trenere, opet iza bologne na tabeli.
Dobro jutro.
Dobro jutro.
Aaaaajmo biti pozitivni. Završit cemo mi visoko aBd.
Pogledaj Romu, dobra organizacija i trener, likovi istu ekipu imaju kao lani fakticki, i ono malo pojačanja sto su doveli su ili fulili ili nemaju impact (Dovbyk, Wesley, Ferguson, Bailey, Aynaoui), faktički nemaju napadača jbt i prvi. Ili cemo reci da Roma ima bolje igrače? Da isti ovi imaju dres Juventusa na sebi bili bi već proglaseni flopovima.
Ili pljuvati naše napadace koji se nisu još prilagodili plus novi trener, prvi strijelac lige je Chalhanoglu s 5 golova
No sikirli. 7 bodova prednosti, a mi propustili svojim greskama i sudijskim lopovlucima sijaset bodova. Cak i da na terenu nismo zaslužili dobiti one tekme, 4-5 bodova smo pokradeni u sezoni jos dok je Tudor bio.
Ubijedjen sam da ce Spalleti brzo otključati napadački potencijal i tu možemo napraviti nevjerovatan posao. Juventus i Roma dali 15 golova u 12 kola; Juventusove napadačke opcije (Vlahović, Yildiz, Chico, Zhegrova, David, Openda) vs Dybala, Dovbyk, Soule, Bailey, Sharawy!!
Ono, jasno je da u fudbalu nije uvijek 2+2 cetiri, ali jasna je poenta. Na kraju, nebitna je Roma ili bilo koji klub koji je trenutno ispred, mi znamo da mozemo mnogo bolje od trenutnog stanja.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Da bi otključao taj napadački potencijal treba igrati sa napadačima,krilima,bekovima koji to jesu. Ovako je sistem isti kao u prethodnih trenera,samo što to puno lošije izgleda!! Ako nastavi ovako bivši je i on u martu i hajmo opet ispočetka!! I nije mi jasno da je ok da ovaj ćelavi izvodi 3-5-2 ili 3-4-3 sa 2 vezna,a ovi prije njega su bili zaostali i glupi što to rade.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Pogba dozivio neki novi nivo ekstaze otkako je konacno dosao trener na kojeg vlazi. Pitanje za 100,00 maraka, koji od navedenih razloga ce biti upotrijebljen ako Spaleti zavrsi kao i svi prije njega:
A) Uprava nije ispostovala njegovu viziju i nije mu dovela igrace za sistema kakvog on zeli
B) Kancer prethodnih trenera je duboko ukorijenjen u svim igracima i dalje, on nije imao vremena da to iskorijeni
C) Allegri
A) Uprava nije ispostovala njegovu viziju i nije mu dovela igrace za sistema kakvog on zeli
B) Kancer prethodnih trenera je duboko ukorijenjen u svim igracima i dalje, on nije imao vremena da to iskorijeni
C) Allegri
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Kao što ti nemaš nikakvog argumenta da braniš Allegria u drugom mandatu,tako ni on nema da brani ovog sad ili da svu krivicu svaljuje na prethodne trenere. Ako se pristup i zalaganje igrača i rad uprave ne poboljšaju,nema tog trenera na svijetu koji nama može pomoći!!Italia je napisao/la: ↑24 nov 2025, 17:00Pogba dozivio neki novi nivo ekstaze otkako je konacno dosao trener na kojeg vlazi. Pitanje za 100,00 maraka, koji od navedenih razloga ce biti upotrijebljen ako Spaleti zavrsi kao i svi prije njega:
C) Allegri
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Nisam htio na muku da ti pristajem
Pa šta ako bi bio razapet, vrijedilo je da ga istrpimo dok neke dječje bolesti ne prođu
Na ovoj temi ja najviše od svih gotivim Gatija i on griješi pa ga niko ne razapinje i bolje da on igra nego Kalulu jer je Gati prijetnja i po gol proivnika i često zabije, onaj gol Viljarealu ne može zabiti 99 posto napadača na planeti.
Sjetimo se golova prije dvije godine protiv Monce i još nekog u 90+ sve pobjede momak donio iako je u odbrani griješio, ove godine njegov gol prelomio protiv Udinezea
E tako je i Hojsen prijetnja po protivnički gol i istrpiti ga malo dok ne prođu neke stvari koje same dolaze sa iskustvom.
Ako Kenan ovako nastavi sa katastrofalnim partijama razapeće i njega, pogotovo ona Interova **** Gazeta jedva čeka nekog iz Juventusa da opletu i unesu nemir kao i svaki put do sada
Tuttosport neće ništa to je praktički klupska novina, pišu šta im se kaže, ako ga i oni počnu blatiti znaj da je iz kluba došla naredba da se tako piše.
Sjeti se kako to Elkan sve fino naruči k'o za Alegrija nakon Kupa koji je osvojio prije godinu i po
MANIJACI JUG 1987
Evo sad nas i Como pretekao na tablici.
Uhhh, anceloti era.....nemeremo se izvadit ko da smo nograjisali
Uhhh, anceloti era.....nemeremo se izvadit ko da smo nograjisali
Smiješno i žalosno u isto vrijeme je to što pored svih naših remija i kikseva, udaljeni smo 2 pobjede od prva dva mjesta 
Spalleti majstore, de živ bio stavi zeleno na zeleno, plavo na plavo, nemoj ko svi prije tebe da gledam beka na krilu dok krilo sjedi na klupi, pređi jarane na 433 normalnu formaciju u svijetu fudbala koju svako normalan koristi, ostavi nas prahistorijskih alegrijevih 352 i ostalih sra.nja
Ljudi dragi predstavljate Juventus, pobjeda je ono što je normala za ovaj klub, a sveli smo ga na yebeni remi i top4
Strašno....
Spalleti majstore, de živ bio stavi zeleno na zeleno, plavo na plavo, nemoj ko svi prije tebe da gledam beka na krilu dok krilo sjedi na klupi, pređi jarane na 433 normalnu formaciju u svijetu fudbala koju svako normalan koristi, ostavi nas prahistorijskih alegrijevih 352 i ostalih sra.nja
Ljudi dragi predstavljate Juventus, pobjeda je ono što je normala za ovaj klub, a sveli smo ga na yebeni remi i top4
Strašno....
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Torino sila za nas, gola im nismo mogli dati, da DiGregorio nije skinuo onaj zicer u drugom čak bi i izgubili
MANIJACI JUG 1987
- Burberry46
- Kontakt:
Ide sutra teska utakmica na minusu u hladnoj Norveskoj.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Izgleda da će nastaviti sa 3-4-3 ali vidjećemo sutra
MANIJACI JUG 1987
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Pozitivno ako je tačno, mada da li treba sad početi kada moramo pobjediti
MANIJACI JUG 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.