Adrian Leon Barišić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Re: Adrian Leon Barišić
Starter danas Leon adrijanooo barisicccc ... süper fcbaselll shalalahalala ..
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
BosnianDragon2024
- Kontakt:
Radeljic ne igra i tek u Petak pocinje trenirat sa ekipom, logicno da ide naknadni poziv za Barišića.
Sta ovo ligamenti mu otisli
- glasrazuma
- Kontakt:
a ima spreman potpis za bas dobar klub, steta
"Cuvajmo ovu nasu dragu HB" - predsjednik Alija Izetbegovic!
E jbg, kakav peh.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Ligamenti zgloba kako sam shvatio Barbareza. Ne razumijem se u to, ali ne vjerujem da je to teška povreda kao ligamenti koljena.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Imao sam to na obje noge, 6 sedmica pauze odprilike. Sto je najgore nikad vise Nisam bio isti
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- QUARTERBACK
- Kontakt:
dobro mozda je samo istegnuce mozda nisu popucali ligamenti, za nadati se da je tako, brz oporavak momciluku
Čudi me da forumaši nisu vec krenuli s teorijama zavjere, tipa nece da se odazove jer nije bio prvi izbor bla bla
Yebiga ne znam za posljedice ali pretpostavljao sam da nije to toliko strašna povreda u smislu vremenskog odsustva. Nadam se da će Lav to pregurati
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
napapijri1987
- Kontakt:
Ma nije to toliko opasno. Desava se stalno u fudbalu. Ja sam imao 2-3 puta. Ako ne mora operacija mozes da se vratis za 4-5 sedmica na teren.
Ligamenti koljena su opasni ( i to sam prosao sa operacijom) to moze trajati do godinu dana. Operacija ni tu nije neki belaj,traje nekih 30 minuta,ali zato oporavak
Ima YouTube Video kako Neymara vracaju u pogon nakon takve operacije. Vidjet cete sta je bol
Ligamenti koljena su opasni ( i to sam prosao sa operacijom) to moze trajati do godinu dana. Operacija ni tu nije neki belaj,traje nekih 30 minuta,ali zato oporavak
Ima YouTube Video kako Neymara vracaju u pogon nakon takve operacije. Vidjet cete sta je bol
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Ovo sam znao i ocekivo,barisic odglumio povredu jer je bio na rezervnom spisku. Danas uredno u prvih 11. Ovo sam htjeo vec pisat prije dvije sedmice i zaboravio. Nedo bog da je ahmedhodzic imo "tesku" povredu I odma nakon repke opet igra uredno..glupi bosnjo uvijek ostani takvi jer za bolje nisi. Nase "patriote" barisic radeljic a ojebine prema baliji ahmedhodzic Husienbasic, Hadzikadunic... E moj idiote ... cuvaju se "patrioti" za klub a ne za ljubav za najbitnije tekme rum i aut.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Auuu, da se nadje u startnih 11 tacno 2 sedmice nakon rupture ligamenata stopala, skroz tesko... Ne bih se iznenadio da je zamjerio Barbarezu sto je zavrsio na rezervnom spisku i sto je naknadno dobio poziv, pa je zbog toga odlucio da ne dodje. I definitivno je uvijek bila prica da ce u njegovoj eri igrac morati doci na okupljanje da ga nasi doktori pregledaju. To je tad osporio Anelu i zbog toga je nastao haos, uz obrazlozenje kako je upravo Barisic dosao povrijedjen i ispostovao proceduru. Sad odjednom ni Barisic ni Radeljic ne moraju ni doci ni slati medicinsku dokumentaciju...
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Drago mi je da sam od prvog dana opet sve prekuco i piso istinu o klosaru na klupi i njegovom staffu. Barisic i radeljic nema medicine ne trebaju slat dokumente i doc na pregled kao anel i drugi koji su odstranjeni. A dobit ce poziv uredno u martu oboje a drugi po godinu ih vise nema ili nikako(anel,tabak,dennis,denis)... on nema povredu laziro je repku Adrian,jer niko ne stavlja igraca u prvih 11 ako je imo tesku povredu i da igra nakon dvije sedmice bez treninga. Ja sam profi razumijem se,to znaci da je minimalno ovu sedmicu morao trenirat ekipom da bi danas igro. Nigdje nema da ne treniras dvije sedmice i odma igras vikend. Ovo je profi sport, pogotovo basel ima 4 stopera iste kvalitete. Navijaci su opet ispisani i lazirani od vjecnog kockara, blefera i njegovog menadzerskog staffa.
Uvujek istina izadje na put nebitno kako ,kad si lazov neznas vise kako petljas i kud gonis I odjednom izgubis kompas.
Uvujek istina izadje na put nebitno kako ,kad si lazov neznas vise kako petljas i kud gonis I odjednom izgubis kompas.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ja Adriana razumijem u potpunosti. Ljudi ne mogu da podnesu nepravdu, to ubija covjeka u pojam. Na njemu kockar I gluperde oko njega ostre kitu odkad su dosli. Isto tako I Denis a sve Sam sigurniji iz dana u dan je anelu jednako prekipilo pa se pokupio.
Za propalitete Koji su povrijedzen, klupirani ili na tribinama uvijek ima opravdanje za poziv I guranje a za barisica, gazibega, Dennisa, denisa uvijek ima opravdanje za klupiranje I izostavljanje iako propaliteti nikad nece ni prismrditi Nivou na kojem su ovi nabrojani pa makar to bila I cvajta.
Adrian je klasicni primjer kako kockarski mamlaz mobingom tjera igrace Koji zasluzuju biti tu da bi ih mjenjao igracima kojima su menadzeri njegovi guzni haveri.
Za propalitete Koji su povrijedzen, klupirani ili na tribinama uvijek ima opravdanje za poziv I guranje a za barisica, gazibega, Dennisa, denisa uvijek ima opravdanje za klupiranje I izostavljanje iako propaliteti nikad nece ni prismrditi Nivou na kojem su ovi nabrojani pa makar to bila I cvajta.
Adrian je klasicni primjer kako kockarski mamlaz mobingom tjera igrace Koji zasluzuju biti tu da bi ih mjenjao igracima kojima su menadzeri njegovi guzni haveri.
Pa Barisic kad god je igrao, isto usporeni snimak. Molis Boga da samo uputi dobar pas, s obzirom da je panicar u zadnjoj liniji.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Je li bilo uopće negdje objavljeno išta o prirodi povrede? Ja se samo sjećam onako površno da je Barbarez spomenuo ligamente na press-konferenciji, nije detaljisao.
Pa Barbarez je na presici rekao da ima rupturu ligamenta u stopalu. To je priroda povrede, nema se tu sta ni detaljisati.
Da, samo što nije rekao ruptura ligamenta u stopalu nego:Ghuraba je napisao/la: ↑23 nov 2025, 19:01Pa Barbarez je na presici rekao da ima rupturu ligamenta u stopalu. To je priroda povrede, nema se tu sta ni detaljisati.
"Kratka napomena, Barišić neće biti spreman. Jučer se povrijedio na utakmici, otišao mu je ligament u zglobu. Prije 15tak minuta sam dobio tu informaciju."
"Otišao" nije baš medicinska terminologija, može biti i nešto blaže, neko istegnuće koje ima brži oporavak.
Nije tako rekao, tako je mozda preneseno u medijima. Jasno i glasno je rekao da mu je pukao dio ligamenta u zglobu i da zbog toga nece biti s nama.Zglavkar je napisao/la: ↑23 nov 2025, 19:32Da, samo što nije rekao ruptura ligamenta u stopalu nego:
"Kratka napomena, Barišić neće biti spreman. Jučer se povrijedio na utakmici, otišao mu je ligament u zglobu. Prije 15tak minuta sam dobio tu informaciju."
"Otišao" nije baš medicinska terminologija, može biti i nešto blaže, neko istegnuće koje ima brži oporavak.
Trenutno korisnika/ca: 231983, Bordo10, General505 i 31 gost.