Arjan Malić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Arjan Malić
Nadam se da ce napredovati, ali uzasan protiv Austrije... najslabiji na terenu...
Nije mi ni sekunde bilo jasno sto ga Barabrez ne vadi napolje an startu drugog poluvremena.
Nije mi ni sekunde bilo jasno sto ga Barabrez ne vadi napolje an startu drugog poluvremena.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Posto imas dubok dzep koji te gura u 11 kod raspalog kockara sa dugovima po njemackoj sad cemo te vidjet kako ces zatvorit Bale-a. Jaja vrag odnjeo šalu.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Balea nece biti problem zatvoriti.bhfanatic14 je napisao/la: ↑20 nov 2025, 14:59Posto imas dubok dzep koji te gura u 11 kod raspalog kockara sa dugovima po njemackoj sad cemo te vidjet kako ces zatvorit Bale-a. Jaja vrag odnjeo šalu.
Ali protiv Austrije onaj umrcasti ga je unistio, ne znam da li ga je svega nekoliko puta sprijecio da centrira. Imao sam osjecaj da je mogao centrirati kad hoce.
Mlad je, mozda nadodje.
Drugo poluvrijeme je bio dosta bolji u odnosu na prvo.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑20 nov 2025, 15:18Balea nece biti problem zatvoriti.bhfanatic14 je napisao/la: ↑20 nov 2025, 14:59Posto imas dubok dzep koji te gura u 11 kod raspalog kockara sa dugovima po njemackoj sad cemo te vidjet kako ces zatvorit Bale-a. Jaja vrag odnjeo šalu.![]()
Ali protiv Austrije onaj umrcasti ga je unistio, ne znam da li ga je svega nekoliko puta sprijecio da centrira. Imao sam osjecaj da je mogao centrirati kad hoce.
Mlad je, mozda nadodje.![]()
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Tacno, u drugom je bio malo bolji. Bolje se postavljao. Malic je najmanji problem.GG3 je napisao/la: ↑20 nov 2025, 15:30Drugo poluvrijeme je bio dosta bolji u odnosu na prvo.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑20 nov 2025, 15:18Balea nece biti problem zatvoriti.bhfanatic14 je napisao/la: ↑20 nov 2025, 14:59Posto imas dubok dzep koji te gura u 11 kod raspalog kockara sa dugovima po njemackoj sad cemo te vidjet kako ces zatvorit Bale-a. Jaja vrag odnjeo šalu.![]()
Mlad je, mozda nadodje.![]()
Mujakic na drugoj strani je kriminalac. Njegovim ulaskom smo i primili gol. Zar gol i nije pao nakon sto je on izgubio loptu na njihovoj polovini? Advan Kadusic Maicon za njega.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Zamjenjen u 68.. skandalozna partija,ocaj. Zao mi sto sam gledo.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
bhfanatic14
- Kontakt:
I juce nula. Navijaci sturma traze da ga zamjene da ide. Govore da nema evropski nivo fudbala ni blizu i da je upitan njegov bundesligaski kvalitet na duze staze. Dzabe lopvske veze u bh repki,u Sturmu to nece proc.
Zadnja izmjena: bhfanatic14, dana/u 28 nov 2025, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Čitam evo Harun Hadžibeganović ga mijenja na zimu.