Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Re: Formula 1
Svaka čast za Landa. Sutra samo mirno da prođe start utrke, Max mu nije konkurent, može se završiti i drugi sutra
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Ili je Norris mega ekstra dobar pod pritiskom ili je Piastri mega ekstra los pod pritiskom.Treca solucija je da je od Piastrija ipak nesto "sakriveno" ,jer ajde razumio bi da ne moze dobit Norrisa al covjek se pretvori u mid table 
Nije da bi Mclarenu bilo prvi put da favoriziraju jednog vozaca kada tvrde drugacije.Dovoljno se sjetit Senne i Prosta ,Hamiltona i Alonsa .
Nije da bi Mclarenu bilo prvi put da favoriziraju jednog vozaca kada tvrde drugacije.Dovoljno se sjetit Senne i Prosta ,Hamiltona i Alonsa .
- Donnie Darko
- Kontakt:
Trenutno je oboje. Norris je prosao svoju fazu chokanja, okalio se, Piastri to tek sad prolazi. Piastri mentalno nije dorastao još.darker10 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 13:50Ili je Norris mega ekstra dobar pod pritiskom ili je Piastri mega ekstra los pod pritiskom.Treca solucija je da je od Piastrija ipak nesto "sakriveno" ,jer ajde razumio bi da ne moze dobit Norrisa al covjek se pretvori u mid table
Ako mene pitate situacija oko Piastrija je najmanje stvar nekog pritiska a vise je razlog situacija u
Mclarenu.
Zasto mislim tako,iz razloga sto su oni mogli da se trkaju jedan protiv drugog i u par situacija Piasti je pravio greske sto je po meni Norris iskoristio da okrene situaciju u svoju korist.
Koliko se sjecam Piastri je morao pustati Norrisa ispred sebe,i tako sam ja dobio utisak da su oni odlucili Noris je prvi vozac a Piastri drugi.
Isto tako pitaju iz momcadi Norrisa za misljenje koju opciju da izaberu za Piastrija...
Posto Piastri ne moze prihvatiti takvu odluku jer je u tome svemu tada imao najvise bodova, onda dobijemo ovo danas da on nema volju za utrkom.
Ne moze toliko pasti pod pristiskom da sa najbrzim bolidom bude ovako slab,nema sanse
Bit ce zanimljiva utrka sigurno,ako bude kise pogotovo
Mclarenu.
Zasto mislim tako,iz razloga sto su oni mogli da se trkaju jedan protiv drugog i u par situacija Piasti je pravio greske sto je po meni Norris iskoristio da okrene situaciju u svoju korist.
Koliko se sjecam Piastri je morao pustati Norrisa ispred sebe,i tako sam ja dobio utisak da su oni odlucili Noris je prvi vozac a Piastri drugi.
Isto tako pitaju iz momcadi Norrisa za misljenje koju opciju da izaberu za Piastrija...
Posto Piastri ne moze prihvatiti takvu odluku jer je u tome svemu tada imao najvise bodova, onda dobijemo ovo danas da on nema volju za utrkom.
Ne moze toliko pasti pod pristiskom da sa najbrzim bolidom bude ovako slab,nema sanse
Bit ce zanimljiva utrka sigurno,ako bude kise pogotovo
Dobar start i utrka do sada georgea, hajmo do pobjede!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Tužno je gledati Oskara
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Leclerc 
Nisam siguran zašto su Russela uveli, imam osjećaj da je ovim izgubio poziciju od Norrisa
A Norrisu ovdje i P3 odgovara, ne mora ni najmanje rizikovati sve dok je ispred Oscara
A Norrisu ovdje i P3 odgovara, ne mora ni najmanje rizikovati sve dok je ispred Oscara
frajer ne može preteći Antonelija koji je na haos starijim gumama 
S druge strane, Lando instantno rješio Russela iako je tyre delta bio mnogo manji
pitanje je jedino je li imao oštećenje nakon prvog kruga
kakav je ovo Lando imao problem na kraju? 3.5s po krugu gubio
S druge strane, Lando instantno rješio Russela iako je tyre delta bio mnogo manji
Steta sto nije makar jos jedan krug bio da ga Russell prodje 
Bravo Max, rutinski
Bravo Max, rutinski
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Antonelli na kraju stigao I Russela. Steta sto nije bio jos 1 krug.Jabroni je napisao/la: ↑23 nov 2025, 06:10frajer ne može preteći Antonelija koji je na haos starijim gumama
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kakav cringe je ovo sve 
#Punoljetstvo
Kakva šteta što Max nije bio konkuretan ljetos za podiume. Ali opet mislim da će zavrsiti drugi i to je super uspjeh.
Edit: Biće sljedeća godina zanimljiva u Mercedesu, ja čak Kimija zbog veće agresivnosti koju pokazuje vidim ispred Russela.
Edit: Biće sljedeća godina zanimljiva u Mercedesu, ja čak Kimija zbog veće agresivnosti koju pokazuje vidim ispred Russela.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovo ce biti dsq za oba McLarena
Evo vratio na TV-u, al kakav start Norrisa

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hocel biti kakve kazne za meclaren? Nesto ovdje nije bilo regularno sigurno?
Mislim da su zbog istog slucaja oba ferarija bila diskvalifikovana ove sezone. Bude li tako ceka nas ogromna drama zadnje dvije trke.
Mislim da su zbog istog slucaja oba ferarija bila diskvalifikovana ove sezone. Bude li tako ceka nas ogromna drama zadnje dvije trke.
Zadnja izmjena: ronaldo99, dana/u 23 nov 2025, 10:10, ukupno mijenjano 1 put.
Za istu stvar je Ferrari u Kini diskvalifikovan, ako se dobro sjecam.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)