Denis Huseinbašić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

h1a2s3o4
Kontakt:

Re: Denis Huseinbašić

Post Postao/la h1a2s3o4 » 22 nov 2025, 19:27

231983 je napisao/la:
22 nov 2025, 19:19
Trenutno nas najbolji stoper i ponajbolji veznjak ne igraju za reprezentaciju.
Nevolja je u tome sto su obojica slabi s glavom. S njima bismo bili jaci za 15-20%.
Joj sta zabi Mandragora
Za oba slucaja kriv selektor. :kafa:

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 22 nov 2025, 19:29

h1a2s3o4 je napisao/la:
22 nov 2025, 19:27
231983 je napisao/la:
Nevolja je u tome sto su obojica slabi s glavom. S njima bismo bili jaci za 15-20%.
Joj sta zabi Mandragora
Za Denisa vjerovatno jeste, iako je i on sam malo lud, imao je ispada i ranije.
Za Anela nije kriv definitivno.

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 22 nov 2025, 19:30

231983 je napisao/la:
22 nov 2025, 19:29
h1a2s3o4 je napisao/la:
231983 je napisao/la:
Joj sta zabi Mandragora
De mi molim te objasni to nije definitivno kriv? :kafa:
Ako mi objasnis necu nikada vise pisati na forumu. :bih:

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 22 nov 2025, 19:33

h1a2s3o4 je napisao/la:
22 nov 2025, 19:30
231983 je napisao/la:
h1a2s3o4 je napisao/la:

Ma ispricana prica 1000 put, prestani pisat slobodno

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 22 nov 2025, 19:34

Ma onaj tko tvrdi da je Selektor ili SŠ kriv sto ova dvojica ne igraju, taj nikad nije igrao neki ekipni Sport na nekov visem nivou.
Eno Nagelsman ostavio Stillera kod kuce a vodi neku djecu da igraju, ovaj izjavio „Dokazat cu igrama u Klubu da zasluzujem poziv“
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 22 nov 2025, 19:35

231983 je napisao/la:
22 nov 2025, 19:33
h1a2s3o4 je napisao/la:
22 nov 2025, 19:30
231983 je napisao/la:

Ma ispricana prica 1000 put, prestani pisat slobodno
De je ti meni ipak jos jednom ispricaj. I ako budes upravu ja cu uraditi sto sam obecao, inace si obican levat. :kafa:

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 22 nov 2025, 19:35

231983 je napisao/la:
h1a2s3o4 je napisao/la:
231983 je napisao/la:
Joj sta zabi Mandragora
I jedan i drugi su ostavili repku na cjedilu, nakon javnog izvinjenja nema problema da se vrate.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 22 nov 2025, 19:36

Ljudi dragi, mozemo mi govoriti sta hocemo, dzaba kad ne znamo svu pricu. Jedni ce Ahmedhodzica optuzivati, drugi Spahica i tako ponovo. Ovaj ce reci Ahmedhodzic folirao povredu, ovaj ce reci Spahic i Barbarez ga otjerali iz nekog x razloga. Ahmedhodzic se trebao oglasiti i reci kako stvari stvarno stoje. A ne izgovor radi psovanja zene i djeteta. Pa sta se Dzeki govorilo za Amru evo 20 godina, pa covjek igra opet. Nikad nije pomislio da ode iz reprezentacije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 22 nov 2025, 20:48

Ljudi SE pisaju po cvajti a jaca je od svih liga u kojoj igraju nasi veznjaci I to dobrano. Brodby bi SE borio za opstanak u cvajti.
Barba je jedva cekao da ga odstrani. Kako ce basic iz kaxakhstanske lige dobiti priliku.
Dok god SE kita ostri na igracima Koji su top 5 6 najboljih koje imamo, dok god SE traze neki bezvezni razlozi za njihovo izostavljanje, rezultat toga je "bili smo tako blizu", Malo nam falilo itd. Zbog ega bahatog kockara mi ostasmo bez mundijala. Protiv italije ce biti ista prica.
Nasi mediji ne prave pritisak , ne prave skandale od ovog kriminala I zahvaljujuci tome gledate cemo komsije kako SE raduju I slave a nama je bilo na dohvat ruke. Ista prica 30 godina, Ali bukvalno.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 02 dec 2025, 08:48

Ko sve prati fudbal.
Danski timovi svake sezone bilježe sasvim solidne rezultate u evropskim takmicenjima ali eto ispali bi iz Cvajte?!
Zar nije Gigovic dosao iz danske lige i bio starter u u Budesligi?!

Sto se tiče Huseinbasica, zna put do povratka u nacionalni dres.

torbica
Kontakt:

Post Postao/la torbica » 02 dec 2025, 19:06

Diadora je napisao/la:
22 nov 2025, 20:48
Ljudi SE pisaju po cvajti a jaca je od svih liga u kojoj igraju nasi veznjaci I to dobrano. Brodby bi SE borio za opstanak u cvajti.
Barba je jedva cekao da ga odstrani. Kako ce basic iz kaxakhstanske lige dobiti priliku.
Dok god SE kita ostri na igracima Koji su top 5 6 najboljih koje imamo, dok god SE traze neki bezvezni razlozi za njihovo izostavljanje, rezultat toga je "bili smo tako blizu", Malo nam falilo itd. Zbog ega bahatog kockara mi ostasmo bez mundijala. Protiv italije ce biti ista prica.
Nasi mediji ne prave pritisak , ne prave skandale od ovog kriminala I zahvaljujuci tome gledate cemo komsije kako SE raduju I slave a nama je bilo na dohvat ruke. Ista prica 30 godina, Ali bukvalno.
A mozda smo zahvaljujuci "kockaru" opste dosli u situaciju da se borimo za sp. Da je mozda Krstajic selektor bio ili neki drugi mozda bi bili 4 u grupi i bez Alajbegovica i Bajraktarevica. Moze se sve ovo iz te perspektive posmatrati. :bih:

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 02 dec 2025, 21:03

torbica je napisao/la:
02 dec 2025, 19:06
Diadora je napisao/la:
A mozda smo zahvaljujuci "kockaru" opste dosli u situaciju da se borimo za sp. Da je mozda Krstajic selektor bio ili neki drugi mozda bi bili 4 u grupi i bez Alajbegovica i Bajraktarevica. Moze se sve ovo iz te perspektive posmatrati. :bih:
Ne druze. U baraz smo dosli uprkos kockaru. U situaciju da SE borimo za direktan plasman dosli smo pukom srecom, uprkos idiotskim potezima barbe I njegovih klimaca glavom u ss. Da te podsjetim koliko je kockar ostrio kitu na bajraktarevicu a na kraju nas je taj isti esmir odveo u baraz.

Uvijek ima gore da SE razumijemo. Krstajic je klasicni primjer jer bi on namjerno sabotirao reprezentaciju kao savo svojevremeno.

Hureme botino, ne spinuj I ne lupaj. Niko nije rekao da je danska liga losa nego da je cvajta jaca. Kao I serija b I segunda. Ti ocigledno ne pratis I ne gledas ove lige, inace ne bi lupao ovako. Gigovic je bio klupiran mjesec Dana pa postao standardan u fenjerasu Koji je kvalitem bio realno sredina tabele u cvajti. Ljudi su uspjeli uci u ligu zahvaljujuci dozi srece, odlicnom treneru I ekipi koja je bila dugo vremena zajedno.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 dec 2025, 23:03

Diadora je napisao/la:
02 dec 2025, 21:03
torbica je napisao/la:
02 dec 2025, 19:06
Diadora je napisao/la:
Ne druze. U baraz smo dosli uprkos kockaru. U situaciju da SE borimo za direktan plasman dosli smo pukom srecom, uprkos idiotskim potezima barbe I njegovih klimaca glavom u ss. Da te podsjetim koliko je kockar ostrio kitu na bajraktarevicu a na kraju nas je taj isti esmir odveo u baraz.

Uvijek ima gore da SE razumijemo. Krstajic je klasicni primjer jer bi on namjerno sabotirao reprezentaciju kao savo svojevremeno.

Hureme botino, ne spinuj I ne lupaj. Niko nije rekao da je danska liga losa nego da je cvajta jaca. Kao I serija b I segunda. Ti ocigledno ne pratis I ne gledas ove lige, inace ne bi lupao ovako. Gigovic je bio klupiran mjesec Dana pa postao standardan u fenjerasu Koji je kvalitem bio realno sredina tabele u cvajti. Ljudi su uspjeli uci u ligu zahvaljujuci dozi srece, odlicnom treneru I ekipi koja je bila dugo vremena zajedno.
De nas podsjeti usput kako je igrao Esmir u tom periodu kad je selektor "ostrio kitu na njemu" i kolika razlika je tog Esmira i ovosezonskog?
De nas podsjeti i kako je selektor vodio utakmice kad je nepovoljan bio rezultat po nas, kakve izmjene je pravio i jesu li bili promasaji.

Podsjeti nas i kako smo igrali u toj zadnjoj utakmici gdje smo "pukom srecom" se borili za direkt plasman.

Znaci samo sreca nad je pogledala i izborioi smo plasman. J3bote led sta sve neces procitati od ovih kvazitrenera forumskih. Pa sto nas prije Barbareza tolika sreca nije pratila? Sto? De nam baci ovdje rezultate zadnjih godina prije dolaska ovog SŠ, da makar nekim argumentom nas osamaris. Ovako lupetas evo sedmicama i mjesecima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hansbosna, RajvoSA03 i 22 gosta.