Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Citizen-X je napisao/la:zguzise me seltiksi za 2 gajbe pive hebo ih otac u kadilakima![]()
Koja sreća stvarno, Allen rules.MaGiCa je napisao/la:Ray Allen with the clutch three pointer - ce da moze
Carmelo Anthony for a win - nece da moze
[youtube][/youtube]
James ce cuvati Ronda ko da gledamAmmare je napisao/la:Dajem ovdje prednost Bostonu. KG ce staviti u dzep Bosha. Wade je klasa, LBJ je zvijer, ali ga u zavrsnici nema, dok svi znamo kakvi su clutch igraci Allen i PP. Boston ima Ronda kojeg nema ko cuvati, jos ako se vrati Shaq. Jednom rijecju, bice drama!!!
monsteR. je napisao/la:Biti će odlični i uz to naravno LBJ će riješiti večinu mečeva.
da,da inace nisu pobjedili New York nego Anthonyaadnan24 je napisao/la:monsteR. je napisao/la:Biti će odlični i uz to naravno LBJ će riješiti večinu mečeva.
Znaci Boston u 6 utakmica maksimalno![]()
Bice ovo odlicna serija...na samom pocetku play offa sam nekako vise bio za Miami na istoku ali sad polako stvari dolaze na svoje...zeleni se vracaju u formu.
L-Train je napisao/la:
da,da inace nisu pobjedili New York nego Anthonya
Nebi se ja kladio u to , ipak je ovo Wade-ova ekipa , a Wade za razliku od Lebrona zna kako se pobjedjuje favorit u playoff-u . Ako budu igrali da Lebron i donekle Bosh nose igru Miami-a u 3/4 , a Wade preuzme 4/4 onda imaju velike sanse.LBJ MVP je napisao/la:Rondo će biti prevaga Big3 vs Big3 & Rondo logično je ko će pobjedit.Žao mi Brona opet će ga RR izbacit drugu godinu zaredom
Ma kakav p&r Bron i Wade možda i ne bi bilo loše,ali oni to nikada nisu igrali tako da ništa od toga.Jedina šansa Miamija je da Wade,Bron i Bosh igraju odbranu kao Ray,KG i PP,ali ako oni budu igrali takvu odbranu onda neće biti u napadu tako efikasni a tu je onda problem dok Boston ima još igrača koji mogu zabitKobe Bryant je napisao/la:Nebi se ja kladio u to , ipak je ovo Wade-ova ekipa , a Wade za razliku od Lebrona zna kako se pobjedjuje favorit u playoff-u . Ako budu igrali da Lebron i donekle Bosh nose igru Miami-a u 3/4 , a Wade preuzme 4/4 onda imaju velike sanse.LBJ MVP je napisao/la:Rondo će biti prevaga Big3 vs Big3 & Rondo logično je ko će pobjedit.Žao mi Brona opet će ga RR izbacit drugu godinu zaredom
Zamisli samo pick and roll Wade - Lebron - STRASNO, Jedina mahna je sto vecinom uzme Wade loptu a Lebron stoji bna trici i obrnuto
.
Neznam koja to 2 igraca mogu braniti pick and roll da lebron stoji kao visoki pick kao centar a da je Wade play , po fizickoj snazi i skill-u ova dva igraca mislim da je to neodbranjiv napad, Moze neka vrsta zone , pa zivis i umires od Lebronovog sutasa poludistance koji nebi bio cuvan , neznam nije Lebron niej neki shuter , ali otvorene suteve mislim da bi igrac za kojeg se prodaje morao pogoditi
A biće i ovim zeznuto valja se dokazat da su bolji od Raya,Perca i GarnettaKobe Bryant je napisao/la:Ma sta god uradili, Miami ce biti PRVI favorit slijedece godine , mozes misliti kada se uvjezbaju sa nekoliko akcija , dok Boston ima ove godine eventualno slijedece i to je sve od ove generacije.
tako da ce i to ici na ruku Miami-u koji mogu iti neoptereceni , a dok ce se veteranima iz Bostona motati po glavi da im je to mozda posljedna sansa![]()
Bez obzira na sve favorit serija za gledanje u drugoj rundi , posto nenavijam ni za jedne ni za druge mogu opusteno gledati i uzivati u kosarci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.