Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pa ovi su gori od nas.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Puštaju igrači Sarajeva igrače Rudara. Treba i ovo prijaviti 
-
KosevoZove
- Kontakt:
Sami sebi smo krivi opustili se manekeni dan ih ****!!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Snijeg u Sarajevu je mnogo kvalitetniji nego onaj u Prijedoru. Ipak je to olimpijski grad.
Jel blize njima Kosovo i Metohija ili tebi Palestina? A smrade?ErosViverosViv je napisao/la: ↑22 nov 2025, 17:17Cuj ih pisam im po majci
Zamisli zivis u BiH a pjevas o kosovu i metohiji![]()
-
zamirLaganini
- Kontakt:
Threeplanetrees je napisao/la: ↑22 nov 2025, 17:35Puštaju igrači Sarajeva igrače Rudara. Treba i ovo prijaviti![]()
Zasluzeno nema sta
kolezeljovac je napisao/la: ↑22 nov 2025, 17:30Ne branim ljude u klubu jer je sramota da se ne može riješiti 25-30cm snijega cijeli dan, niti to sve s grijačima ali ljudi dragi naš kanton(opštine) kao i KJKP Rad snijeg iznenadi u novembru, decembru i januaru, o čemu pričamo? Danas se ljudi smrzli i šetali sat/sat i po od Vogošće do grada jer je radi 25cm trola prestala raditi i blokirala put kod Koblje Glave.
Neko kaže kriva vlast, ne nije kriva vlast, mi smo krivi, a vlast je samo ogledalo naše. Što su ljudi nekad davno govorili kakva ulema takav narod, kakav narod takva vlast.
Zamisli da se ovo u Njemačkoj dogodi, dogodi se ali kad u danu padne po pola metra/metar snijega.....
Kone su pravu, bez obzira na prepucavanja.
Ne samo da treba biti 0-3 za goste, vec treba Zelji jos oduzeti 3 boda. da se nauce pameti vec jednom. Mada sumnjan da bi se ista naucilo.
Zasto ? zato sto svake godine kad padne snijeg bude ista prica, al svake godine.
Jednom su idioti doveli grtalicu na stadion do ocisti i tako unistili teren. Sjeti se onih brazda poslije.
Jel to toliko bilo tesko platiti radnicima Rada sa ociste ? pa da su nafatali 10 cigana i dali im po cenera, dosad bi ocistili sve.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ne treba nikom oduzimati bodove al svacija sramota je da ne moze ocistiti 20cm snijega kome god da se desi, budimo realni trebali su objaviti danas u 12 da im treba ljudi da se ocisti dosli bi **** ih grob nesposobnilet3 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 17:40kolezeljovac je napisao/la: ↑22 nov 2025, 17:30Ne branim ljude u klubu jer je sramota da se ne može riješiti 25-30cm snijega cijeli dan, niti to sve s grijačima ali ljudi dragi naš kanton(opštine) kao i KJKP Rad snijeg iznenadi u novembru, decembru i januaru, o čemu pričamo? Danas se ljudi smrzli i šetali sat/sat i po od Vogošće do grada jer je radi 25cm trola prestala raditi i blokirala put kod Koblje Glave.
Neko kaže kriva vlast, ne nije kriva vlast, mi smo krivi, a vlast je samo ogledalo naše. Što su ljudi nekad davno govorili kakva ulema takav narod, kakav narod takva vlast.
Zamisli da se ovo u Njemačkoj dogodi, dogodi se ali kad u danu padne po pola metra/metar snijega.....![]()
Ne samo da treba biti 0-3 za goste, vec treba Zelji jos oduzeti 3 boda. da se nauce pameti vec jednom. Mada sumnjan da bi se ista naucilo.
Zasto ? zato sto svake godine kad padne snijeg bude ista prica, al svake godine.
Jednom su idioti doveli grtalicu na stadion do ocisti i tako unistili teren. Sjeti se onih brazda poslije.
Jel to toliko bilo tesko platiti radnicima Rada sa ociste ? pa da su nafatali 10 cigana i dali im po cenera, dosad bi ocistili sve.
-
KimJongEsmer
- Kontakt:
Migranti bi to odradili za sendvič i soklet3 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 17:40kolezeljovac je napisao/la: ↑22 nov 2025, 17:30Ne branim ljude u klubu jer je sramota da se ne može riješiti 25-30cm snijega cijeli dan, niti to sve s grijačima ali ljudi dragi naš kanton(opštine) kao i KJKP Rad snijeg iznenadi u novembru, decembru i januaru, o čemu pričamo? Danas se ljudi smrzli i šetali sat/sat i po od Vogošće do grada jer je radi 25cm trola prestala raditi i blokirala put kod Koblje Glave.
Zamisli da se ovo u Njemačkoj dogodi, dogodi se ali kad u danu padne po pola metra/metar snijega.....![]()
Usla voda u usi pitarima
- kolezeljovac
- Kontakt:
Samo da su objavili potrebni dobrovoljci za akciju čišćenja, pa ja s Pofa i još momaka blizu stadiona ima bar 20 koji bi tu bili za 15 minuta, samo lopate pripremiti bi trebali i to je to, a ne oni našli 3 čovjeka i još to objavelet3 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 17:40kolezeljovac je napisao/la: ↑22 nov 2025, 17:30Ne branim ljude u klubu jer je sramota da se ne može riješiti 25-30cm snijega cijeli dan, niti to sve s grijačima ali ljudi dragi naš kanton(opštine) kao i KJKP Rad snijeg iznenadi u novembru, decembru i januaru, o čemu pričamo? Danas se ljudi smrzli i šetali sat/sat i po od Vogošće do grada jer je radi 25cm trola prestala raditi i blokirala put kod Koblje Glave.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Pa,stvarno treba ove igrače Sarajeva pokažnjavati..mislim Sarajevo ih treba oplesti...napad u punom jeku..onaj broj 77 se nešto previja umjesto da ustane ,lopta prema njemu on i dalje jauče i ustade nakon dvije sekunde..jabih ga tačno iskandžijao...
Smijali se zelji zbog remija, a oni izgubili od rudara haha
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Kosovo u srcu, a nisu nikad bili tamo. Ne znaju nabrojati 5 gradova a da nije Pristina ili Prizren. Ne znaju na karti pojazati gdje se nalazi. Sa Palestinom jos gore.Vorovus je napisao/la: ↑22 nov 2025, 17:36Jel blize njima Kosovo i Metohija ili tebi Palestina? A smrade?ErosViverosViv je napisao/la: ↑22 nov 2025, 17:17Cuj ih pisam im po majci
Zamisli zivis u BiH a pjevas o kosovu i metohiji![]()
Takmicenje koja nacija je neobrazovanija i gluplja
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Ma jarane, pusti to.kolezeljovac je napisao/la: ↑22 nov 2025, 17:46
Samo da su objavili potrebni dobrovoljci za akciju čišćenja, pa ja s Pofa i još momaka blizu stadiona ima bar 20 koji bi tu bili za 15 minuta, samo lopate pripremiti bi trebali i to je to, a ne oni našli 3 čovjeka i još to objave
Znam ja da bi navijaci dzabe dosli i ocistili da su ih ovi ublehasi iz uprave na vrijeme pozvali, ali nije to posao navijaca !! Navijaci su vec cisti teren i pomagali, al u tome i jest problem - Nije to posao navijaca
Zadnja izmjena: let3, dana/u 22 nov 2025, 17:53, ukupno mijenjano 2 puta.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Valjda će Sloga konačno ispasti a Rudar da se spasi.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- KONTRASVIH
- Kontakt:
I ne izgubili kad im je vecini bitnije kako izgleda Grbavica, rade li grijaci i pada li snijeg, sve to dok im tim igra. Pa i svaku domacu vise ih po forumu palamudi nego sto ih ode na Kosevo. Ne mogu ni da zamislim taj mentalni sklop opsjednutosti i kompleksa.
Cast izuzecima kojih je jako malo.
Cast izuzecima kojih je jako malo.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Jako čudno ponašanje igrača Sarajeva kod drugog gola. I za izjednačenje sumnjiva situacija na prvoj stativi lik sam ispred dvojice
- kolezeljovac
- Kontakt:
Definitivnolet3 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 17:53Ma jarane, pusti to.kolezeljovac je napisao/la: ↑22 nov 2025, 17:46
Samo da su objavili potrebni dobrovoljci za akciju čišćenja, pa ja s Pofa i još momaka blizu stadiona ima bar 20 koji bi tu bili za 15 minuta, samo lopate pripremiti bi trebali i to je to, a ne oni našli 3 čovjeka i još to objave
Znam ja da bi navijaci dzabe dosli i ocistili da su ih ovi ublehasi iz uprave na vrijeme pozvali, ali nije to posao navijaca !! Navijaci su vec cisti teren i pomagali, al u tome i jest problem - Nije to posao navijacazovi navijace da daju pare za tribinu, zovi da kupuju 10-godisnje ulaznice, zovi da sarafaju ili peru stolice, pa yebi ga vise ima li mjere.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Rigoletto, tutankamon1905, Zigazaga i 18 gostiju.