Miami Heat

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Melo15
Kontakt:

Re: Miami Heat

Post Postao/la Melo15 » 26 apr 2011, 09:27

monsteR. je napisao/la:Šteta što nismo uspjeli da završimo ove mečeve sa Sixersima, jer su nas u zadnjem meču ipak pobijedili.
Odlučila je klupa Sixersa koja je postigla 36 poena, naspram samo 16 klupe Miamija za koje je LeBron ubacio 31 uz 7 skokova i 6 asista, Dwyane Wade je ubacio 22, a Chris Bosh 12. Elton Brand je bio prvo ime Sixersa s 15 koševa i 11 skokova. Evan Turner i Williams su (s klupe) zabili svaki po 17, a Andre Igoudala je postigao 16 poena.

Bosh me je razočarao, nadao sam se da će bolje odigrati. Dok su LBJ i Wade ipak bili bolji. ;)
Netacno....vasa klupa rijetko kad i postize preko 20 poena ukupno...sto ce vam i biti problem protiv jacih ekipa...tako da ne mozes reci da ste izgubili zato sto je vasa klupa dala mizernih 16 poena...izabrali ste da igrate sa 3 igraca sad se snalazite! ;)
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

monsteR.
Kontakt:

Post Postao/la monsteR. » 26 apr 2011, 09:42

Netacno....vasa klupa rijetko kad i postize preko 20 poena ukupno...sto ce vam i biti problem protiv jacih ekipa...tako da ne mozes reci da ste izgubili zato sto je vasa klupa dala mizernih 16 poena...izabrali ste da igrate sa 3 igraca sad se snalazite! ;)
Da slažem se s tobom da smo odlučili ipak da igramo sa tri igrača. Ja sam samo iznio ovaj podatak, klupa nam jeste loša, ali šta je tu je.
"Fiction is obliged to stick to possibilities. Truth isn't."

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 26 apr 2011, 12:22

Ma jednostavno smo se malo opustili a sixersi se borili posebno u odbrani onu prvu cetvrtinu i na kraju pogodili sta je trebalo i to je to mi smo igrali sa pola snage oni 100% i opet su jedva dobili jednostavno lebron nemoze da zavrsi utakmicu i to je to nije ovo nista strasno i mislim da cemo lagano boston proci iako mnogi sumnjaju u nas :D

monsteR.
Kontakt:

Post Postao/la monsteR. » 26 apr 2011, 18:58

Mislim da je dobro što sumnjaju u naše kvalitete, jer onda se protivnik tretira kao favorit. To nam je potrebno, jer svi znamo da LBJ i WaDe mogu uraditi nemoguće! ;)
"Fiction is obliged to stick to possibilities. Truth isn't."

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 27 apr 2011, 11:36

Heat je opasna ekipa. James, Wade i Bosh u 4 play off utakmice postizu 66,9 poena od 85,5 (78,3 %) poena cijelog tima.
Boston ce tesko zaustaviti ova 3 igraca ali ako uštopa barem jednog napravit ce odlican posao.
Po meni najzanimljivija serija drugog kola PO...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

kosmos
Kontakt:

Post Postao/la kosmos » 27 apr 2011, 16:31

BernardBarnjak je napisao/la:Heat je opasna ekipa. James, Wade i Bosh u 4 play off utakmice postizu 66,9 poena od 85,5 (78,3 %) poena cijelog tima.
Boston ce tesko zaustaviti ova 3 igraca ali ako uštopa barem jednog napravit ce odlican posao.
Po meni najzanimljivija serija drugog kola PO...
Slažem se, Boston ce morati igrati vrhunsku odbranu (a po njoj su i poznati) na njima trojici.
Posebno ce biti teško cuvarima Wadea...prednost Celticsa je dužina klupa...ova serija ce biti prava poslastica.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 29 apr 2011, 14:54

Dobro je što svi podcjenjuju Heat, nadam se da će protiv Bostona odigrati vrlo dobru seriju i proći u finale Istoka
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 30 apr 2011, 17:30

Ted Mosby je napisao/la:Dobro je što svi podcjenjuju Heat, nadam se da će protiv Bostona odigrati vrlo dobru seriju i proći u finale Istoka
Ma nemas se ti sta nadati da ce oni odigrati dobro, oni moraju i mogu jedino odigrati dobro ipak je ovo polufinale a kada imas takva tri igraca u ekipi sa motivom polufinala i ekipe popust Bostona, onda oni moraju krsiti sve redom i po 15+ razlike.
nego pitanje je sta nam je sa zamjenikom kapetana hocel se on vratiti bar do velikog finala? Mislim on bi jako dobro dosao zato sto sa KINGom se slaze ne normalno dobro a dok je on na terenu Bosh bi se nogao odmarati, pa bar ono 2:1 vremensski da igraju naravno u korist Bosha. I nije mi jasno sto ovolihno malo koristi Milera, mislim jasno da on ove sezone nije u formi i sve to, ali treba mu dati na jendoj utakmici da opali 10 trojki i mislim da bi onda on krenuo, uz bibija i jonesa te chalmersa mislim da bi imali bar 10 trojki po svakom mecu uz vjerovatno procenat veci od 45. Eh to bi onda znacilo da uz le+wa+bo=75 komada pobijedjujemo svaku i to sa 15+.
Realno odbrana je dobra ali mogla bi biti jos i bolja mislim da ce i biti cim le+wa+bo budu osjetili miris bostona i polufinala.
Zaci kako god okrenes minimalno finale, a tu bi onda trebalo biti motiva na pretek a stim motivom mislim da bi bila metla protiv bilo koga.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 30 apr 2011, 17:33

Očekujem prolaz, najbitnije je da se pobijedi prva utakmica
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 30 apr 2011, 18:25

lbj06miami je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:Dobro je što svi podcjenjuju Heat, nadam se da će protiv Bostona odigrati vrlo dobru seriju i proći u finale Istoka
Ma nemas se ti sta nadati da ce oni odigrati dobro, oni moraju i mogu jedino odigrati dobro ipak je ovo polufinale a kada imas takva tri igraca u ekipi sa motivom polufinala i ekipe popust Bostona, onda oni moraju krsiti sve redom i po 15+ razlike.
nego pitanje je sta nam je sa zamjenikom kapetana hocel se on vratiti bar do velikog finala? Mislim on bi jako dobro dosao zato sto sa KINGom se slaze ne normalno dobro a dok je on na terenu Bosh bi se nogao odmarati, pa bar ono 2:1 vremensski da igraju naravno u korist Bosha. I nije mi jasno sto ovolihno malo koristi Milera, mislim jasno da on ove sezone nije u formi i sve to, ali treba mu dati na jendoj utakmici da opali 10 trojki i mislim da bi onda on krenuo, uz bibija i jonesa te chalmersa mislim da bi imali bar 10 trojki po svakom mecu uz vjerovatno procenat veci od 45. Eh to bi onda znacilo da uz le+wa+bo=75 komada pobijedjujemo svaku i to sa 15+.
Realno odbrana je dobra ali mogla bi biti jos i bolja mislim da ce i biti cim le+wa+bo budu osjetili miris bostona i polufinala.
Zaci kako god okrenes minimalno finale, a tu bi onda trebalo biti motiva na pretek a stim motivom mislim da bi bila metla protiv bilo koga.
I ti brate to malo naivno gledas miller nije u formi i nemogu ga sad gurat u vatru da trazi formu i suteve protiv bostona gdje je svaka utakmica bitna. Chalmers se pokazao kao sjajan jako koristan igrac u petorci sa antonijem odlicnu odbranu igaju i moze pogoditi kad ostane sam biby promjenjiv od jako dobrog do strasno loseg a miller je trebao da bude taj sesti igrac sa klupe koji ce rasteretit prvenstveno wadea na dvici i lebrona jer moze igrat i tricu al je razocarao i mislim da ce trejdovat sljedece sezone ako je bude. Nasa igra ce se svoditi na pick and roll taj vanjski sut ulaze velikog dvojca i mozda najbitnije fast brejk nase najace oruzje nakon dobre odbrane i naravno lopta u zavrsnici treba ici na wadea jer lebron je psihicki sjeban da zavrsava nakon onih silnih promasaja.Od bosha bi bio prezadovoljan kad bi imao oko 20 po utakmici dakle 16 17 sasvim ok za mene.Na kraju mislim da cemo proci lagano boston jer ova ekipa bez perkinsa nije vise u stanju toliko dobro da zatvori reket kao sa njim i na kraju wade mora konacno da dobro odigra protiv njih ove sezone u duelima s njima je bio jako los.
I ja za haslema on je oporavljen trenira sa ekipom putuje i sve ali nece ga naravno odmah forsirat al trebali bi ga vidjet protiv bostona sa postepenim povecanjem minutaze.

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 01 maj 2011, 19:49

bear grylls je napisao/la:
lbj06miami je napisao/la:
I ti brate to malo naivno gledas miller nije u formi i nemogu ga sad gurat u vatru da trazi formu i suteve protiv bostona gdje je svaka utakmica bitna. Chalmers se pokazao kao sjajan jako koristan igrac u petorci sa antonijem odlicnu odbranu igaju i moze pogoditi kad ostane sam biby promjenjiv od jako dobrog do strasno loseg a miller je trebao da bude taj sesti igrac sa klupe koji ce rasteretit prvenstveno wadea na dvici i lebrona jer moze igrat i tricu al je razocarao i mislim da ce trejdovat sljedece sezone ako je bude. Nasa igra ce se svoditi na pick and roll taj vanjski sut ulaze velikog dvojca i mozda najbitnije fast brejk nase najace oruzje nakon dobre odbrane i naravno lopta u zavrsnici treba ici na wadea jer lebron je psihicki sjeban da zavrsava nakon onih silnih promasaja.Od bosha bi bio prezadovoljan kad bi imao oko 20 po utakmici dakle 16 17 sasvim ok za mene.Na kraju mislim da cemo proci lagano boston jer ova ekipa bez perkinsa nije vise u stanju toliko dobro da zatvori reket kao sa njim i na kraju wade mora konacno da dobro odigra protiv njih ove sezone u duelima s njima je bio jako los.
I ja za haslema on je oporavljen trenira sa ekipom putuje i sve ali nece ga naravno odmah forsirat al trebali bi ga vidjet protiv bostona sa postepenim povecanjem minutaze.
Koliko nas je veceras uz miami a koliko uz boston? Koliko nas simpatizera miaimja u ovom mecu ima veceras on-line a i da cemo pratiti utakmicu?
sto se mene tice ja cu da je pratim preko tv, sportklub.sr, a ovdje cu eventualno da napisem sta mislim o igri na poluvremenu i na kraju utakmice.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 01 maj 2011, 19:54

Ja sam za Miami
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 maj 2011, 20:06

bear grylls je napisao/la: I ti brate to malo naivno gledas miller nije u formi i nemogu ga sad gurat u vatru da trazi formu i suteve protiv bostona gdje je svaka utakmica bitna. Chalmers se pokazao kao sjajan jako koristan igrac u petorci sa antonijem odlicnu odbranu igaju i moze pogoditi kad ostane sam biby promjenjiv od jako dobrog do strasno loseg a miller je trebao da bude taj sesti igrac sa klupe koji ce rasteretit prvenstveno wadea na dvici i lebrona jer moze igrat i tricu al je razocarao i mislim da ce trejdovat sljedece sezone ako je bude. Nasa igra ce se svoditi na pick and roll taj vanjski sut ulaze velikog dvojca i mozda najbitnije fast brejk nase najace oruzje nakon dobre odbrane i naravno lopta u zavrsnici treba ici na wadea jer lebron je psihicki sjeban da zavrsava nakon onih silnih promasaja.Od bosha bi bio prezadovoljan kad bi imao oko 20 po utakmici dakle 16 17 sasvim ok za mene.Na kraju mislim da cemo proci lagano boston jer ova ekipa bez perkinsa nije vise u stanju toliko dobro da zatvori reket kao sa njim i na kraju wade mora konacno da dobro odigra protiv njih ove sezone u duelima s njima je bio jako los.

rodjak ti nemoj nocas navijat za Miami :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 01 maj 2011, 20:14

SaltCityAttack je napisao/la:
bear grylls je napisao/la: I ti brate to malo naivno gledas miller nije u formi i nemogu ga sad gurat u vatru da trazi formu i suteve protiv bostona gdje je svaka utakmica bitna. Chalmers se pokazao kao sjajan jako koristan igrac u petorci sa antonijem odlicnu odbranu igaju i moze pogoditi kad ostane sam biby promjenjiv od jako dobrog do strasno loseg a miller je trebao da bude taj sesti igrac sa klupe koji ce rasteretit prvenstveno wadea na dvici i lebrona jer moze igrat i tricu al je razocarao i mislim da ce trejdovat sljedece sezone ako je bude. Nasa igra ce se svoditi na pick and roll taj vanjski sut ulaze velikog dvojca i mozda najbitnije fast brejk nase najace oruzje nakon dobre odbrane i naravno lopta u zavrsnici treba ici na wadea jer lebron je psihicki sjeban da zavrsava nakon onih silnih promasaja.Od bosha bi bio prezadovoljan kad bi imao oko 20 po utakmici dakle 16 17 sasvim ok za mene.Na kraju mislim da cemo proci lagano boston jer ova ekipa bez perkinsa nije vise u stanju toliko dobro da zatvori reket kao sa njim i na kraju wade mora konacno da dobro odigra protiv njih ove sezone u duelima s njima je bio jako los.

rodjak ti nemoj nocas navijat za Miami :)
Ma kakvi ja navijam za chikago :lol:

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 01 maj 2011, 21:32

Za koji minut krecemo sretno KING wade bosh i ostali +15 moja prognoza.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 01 maj 2011, 21:33

lbj06miami je napisao/la:Za koji minut krecemo sretno KING wade bosh i ostali +15 moja prognoza.

Ma nek bude pobjeda sad koliko nije važno
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 01 maj 2011, 21:47

opet pocinje sa bibiem i igauskasom valjda nas nece nabusit u prvoj cetvrtini kosto nam je phila radila.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 01 maj 2011, 21:59

Kako tvrda utakmica, Heat ima šut 2-11 a Kelti 2-10
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 01 maj 2011, 22:15

Dobro ovo izgleda cvrsta odbrana wade raspolozen od bibby sam ovo ocekivao cim je chalmers usao osjeti se brzi tempo i bolja odbrana i kao sto sam prije tekme rekao fast break nam moze donijet pobjedu.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 01 maj 2011, 22:38

Ubija James... al' ne Lebron, nego Jones... 8-)

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.