Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 25 apr 2011, 23:05

Na sa-xu tekma zavrsila prije minutu vec 33 komentara :lol:

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 25 apr 2011, 23:06

Bravo Dzekson, dokazi tom Balonji da si tri klase iznad. Ocekujem sljedece sezone da uz kvalitetnog playa, skidas paucinu svakom golmanu.
Chelsea F.C.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 25 apr 2011, 23:13

Blue_He4rt je napisao/la:Bravo Dzekson, dokazi tom Balonji da si tri klase iznad. Ocekujem sljedece sezone da uz kvalitetnog playa, skidas paucinu svakom golmanu.
Covjece pa da Balonje nema Dzeko ne bi bio ni na spisku,Balo poder'o Teveza na treningu samo da Dzeko igra...

p.s.Njih dvojica su najbolji jarani tamo.... ;) :)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 25 apr 2011, 23:21

Nebitno kakvi su oni jarani. Dzeko i Tevez ce vjerovatno u tandemu biti. Da nema Argetinca City bi bio za pola slabiji. Stoji i to da je sebican te da rijetko dijamantu loptu posalje,ali City dok ne kupi sebi vezu morat ce on vuci lopte i prilike stvarat. Izuzetak je Silva, jedino.
Chelsea F.C.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 25 apr 2011, 23:31

Sjajna pobjeda Manchestera kojom su napravili veliki korak ka ulasku u Ligu Sampiona, ako to zacine trofejom u FA kupu siguran sam da se njihova sezona moze proglasiti uspjesnom bez obzira na neosnovane kritike pojedinih pametnjakovica i prije svega vrhunskih menadjera.

City pride of Manchester!
Dio Arsenala

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 apr 2011, 23:42

Ovo kolo dosta zanimljivo Torres i Dzeko pročepili.. :D ..važna 3 boda za LP koja je sve bliže još samo da menadzera promjene.. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 25 apr 2011, 23:45

Arsenalisation je napisao/la:
Blue_He4rt je napisao/la:Bravo Dzekson, dokazi tom Balonji da si tri klase iznad. Ocekujem sljedece sezone da uz kvalitetnog playa, skidas paucinu svakom golmanu.
Covjece pa da Balonje nema Dzeko ne bi bio ni na spisku,Balo poder'o Teveza na treningu samo da Dzeko igra...

E jest Džeko našao ko ce mu biti najbolji jaran :lol: :lol: Balonja je jedno obicno spadalo, ukratko receno.

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 25 apr 2011, 23:58

Veoma vrijedna pobjeda koja je dovela City na korak do LP jos da uzmu kup...puna saka brade.
Dzeko izgleda postize kljucne golove ove sezone ;)
Iduce sezone ce City bit jos uigranija ekipa + dodatna pojacanja.....bice iduce sezone ludnica

slika
RIP SALE VILENJAK

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 26 apr 2011, 00:02

izzo je napisao/la:
Arsenalisation je napisao/la:

E jest Džeko našao ko ce mu biti najbolji jaran :lol: :lol: Balonja je jedno obicno spadalo, ukratko receno.
Ma Balonja je kralj kako te nije stid.Jedva čekam da Tevez ode i onda ostaju Balonja i Džekson u napadu pa šta će radit protivničkim odbranama naravno uz dobrog trenera :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 26 apr 2011, 00:02

[youtube][/youtube]
8-)

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 26 apr 2011, 00:06

Zbog cega je Balonja kralj ?Mozda sto je sprdacina od igraca i sto vise gleda kako ce prosuti kakvu foru na utakmici. Njegovo fudbalski talenat bi se trebao prosipat u Seriji A, tacnije u Milanu.Tevez ne ide nigdje, osim ako ne dobije kakvu krizu srednjih godina, pa prestane igrati fudbal.
Chelsea F.C.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 26 apr 2011, 00:12

Blue_He4rt je napisao/la:Zbog cega je Balonja kralj ?Mozda sto je sprdacina od igraca i sto vise gleda kako ce prosuti kakvu foru na utakmici. Njegovo fudbalski talenat bi se trebao prosipat u Seriji A, tacnije u Milanu.Tevez ne ide nigdje, osim ako ne dobije kakvu krizu srednjih godina, pa prestane igrati fudbal.
Pa upravo zbog toga uvijek misli na zajebanciju :lol: Nije loš igrač ima problema sa glavom,ali meni je uživancija gledat šta radi na terenu,čitat njegove izjave i tako :lol:
Šta je to Tevez najsebičniji fudbaler trenutno i ne što igra sa Džekom boli me neka stvar za Džekom imao sam isto mišljenje o njemu i dok nije došao Džeko.Jedina stvar koju dobro radi je da trči puno i eventualno bi mogao igrat kakvog zadnjeg veznog ili krilo kao što je bilo u Unitedu(kako SAF sve zna)on i Rooney kao igrači voljni trčat iza Ronalda kojem je zadnja stvar na koju je tada mislio bilo vraćanje u odbranu
Koja je **** od ekipe City podijelili se u tabore Tevezov(Silvin) i Džeksonov(Balonjin) i ostali još samo oni koji trče puno na terenu oni neće ni s jednim ni s drugim
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 26 apr 2011, 00:19

[youtube][/youtube]

haahahaha koji kralj! ovakve igrace volik, koji nisu mrtvi ozbiljni, kojima je stalo i do zayebancije hahaha, kako obori Dzeku

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 26 apr 2011, 01:38

Nimla_RZ je napisao/la:Džeko će vas razočarati ;)
Razocar'o nas :roll: :lol: :lol: :lol: Nema te nesto :?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 26 apr 2011, 07:00

Edin TM87 je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:Džeko će vas razočarati ;)
Razocar'o nas :roll: :lol: :lol: :lol: Nema te nesto :?
Pogodio sam :D Sinoć pregledao prvo poluvrijeme, uopšte mi nije bilo zanimljivo osim one stative Silve... kita tekma, barem u prvom...
Čelik Zenica 1945

king10000
Kontakt:

Post Postao/la king10000 » 26 apr 2011, 11:50

Džeko: Ovo je za mene novi početak u Cityju

Edin Džeko napokon je u ponedjeljak skinuo veliki teret s leđa. U desetoj je utakmici u Premierligi postigao svoj prvi pogodak za Manchester City, donijevši svojoj momčadi pobjedu (1-0) na gostovanju kod Blackburna...

Bosansko-hercegovački nogometaš, koji je u siječnju za 27 milijuna funti došao iz Wolfsburga, pogađao je za "građane" u Europa ligi i FA Cupu, ali su ga engleski mediji žestoko kritizirali jer ga nije bilo među strijelcima u Premiershipu. Dugo je Džeko čekao premijerni zgoditak, a sada konačno može odahnuti, što je i sam priznao nakon utakmice na Ewood Parku.

- Sada za mene slijedi novi početak u Cityju. Znam da će mi u budućnosti biti bolje. Imao sam i dosad samopouzdanja, ali ponekad je teško. Nisam prvi koji nije bio na najvišoj razini nakon dolaska u novi klub. Sretan sam što je moj gol pomogao momčadi da dođe do pobjede u možda i najvažnijoj utakmici u zadnjih mjesec dana - rekao je reprezentativac BiH.

Džekin je gol posebno važan jer je City njime pobjegao Tottenhamu na četiri boda prednosti i sve je bliže osiguravanju četvrtog mjesta koje vodi u kvalifikacije Lige prvaka. Prvog strijelca Bundeslige u prošloj sezoni pohvalio je nakon utakmice i menadžer Cityja Roberto Mancini:

- Edin je sjajan napadač. Ovo je za njega važan gol, zaslužio ga je. Uživam u ovom trenutku zbog njega.
King Kevin Durant

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 26 apr 2011, 11:59

[youtube][/youtube]

Haha, dobro je imati tipa kao Balotelija u svlacionici. Makar ce uvijek biti zabavno.. :mrgreen:
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

monsteR.
Kontakt:

Post Postao/la monsteR. » 26 apr 2011, 12:14

Nek nam je i Dijamant proradio. :)

btw. Balotelli kralj! :lol:
"Fiction is obliged to stick to possibilities. Truth isn't."

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 26 apr 2011, 17:05

Vazna pobjeda a mozda jos vaznije od toga da je napokon Big Ed pogodio mrezu.Jer bi ga sada moglo da krene kada je klubu najpotrebnije.4 boda smo ispred Spursa a imamo i direktan duel sa njima na Eastlandsu trebalo bi bit dovoljno.Mada gledajuci tabelu nisu jos izgubljene nade ni za 3 mjesto Arsenal nije tako daleko tako da ko zna......Klub je sve blizi tome da ostvari svoj plan za ovu sezonu a to je trofej i ulazak u Ligu Prvaka..Come on You Cityyyyy......Nakon stranice u Srbiji uskoro se ocekuje i oficijelna stranica naseg kluba i za Bosnu i Hercegovinu do tada barem se moze ici na ovu srbsku stranicu:http://www.mcfc-serbia.net/
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 26 apr 2011, 22:51

polga je napisao/la: Haha, dobro je imati tipa kao Balotelija u svlacionici. Makar ce uvijek biti zabavno.. :mrgreen:
jel se to počeo fudbal igrati po svlačionicama? :D

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.