FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BlingBling
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BlingBling » 25 apr 2011, 17:17

Trening 18:00h
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 25 apr 2011, 17:21

Bianconeri1988 je napisao/la:
Što bi volio vidjet kreaciju igre bez Zebe...Ovako nemamo neku igru, jos nam glavnog kreatora izbaci i da onda Ćulum počne asistirat !
Ta uloga pripada Perici, s tim da će imati malo više zadaće u odbrani, a Višća više slobode u napadu :D Po meni Zeba jedino što zna je izvoditi penale...i žal za odlaskom Bekrića će prije nadomjestiti Stančeski nego Zeba, Perica igra jednostavno, a ne kao Zeba, prvo ću probati proći 2-3 igrača pa ću onda dodati...
vidim da te ovi tvoji napadose i sad si ti neprijatelj svog kluba al ja mislim da si ti samo realan i malo upuceniji od ovih ostalih tj. da si poslije ove tekme onako isfrustriran igrom iznio "prljavi ves" koji po ovim "vjernim" navijacima nebi trebalo iznosit. E dok je god tako i dok navijaci namjerno se prave coravi i gluhi na raznorazne spletke oko svog omiljenog kluba fudbal u ovoj zemlji je osudjen na propast. Necu reci da je istina ovo sto ti govoris jer nisam iz sa i ne pratim stvari oko zelje al sa sigurnoscu znam da se isto radi i u celiku i da je svaki trener koji je bio u celiku isto radio(gurao svoje igrace) tako da nema razloga da se isto ne radi i u zelji, borcu, slobodi...ali opet ti dobronamjerno savjetujem(iz svog iskustva) da ne govoris vise ovako jer ces biti popljuvan i optuzen za sabotazu samo zato sto zelis dobro svom klubu a ne treneru...
Amar je doveo sve igrače koji trenutno igraju u Želji, izuzev Šehića i Svrake...Tako da njegova teorija da Aamr forsira pojedine igrače je apsolutno besmislena...
frka je sto Perica nema pravo igrati u cetvrtak jer je igrao vec za Borac u kupu ove sezone.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

plava lokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plava lokomotiva » 25 apr 2011, 17:27

ova gore ekipa bas nije cemu... Prvo Bogicevic je po meni kriv za oba gola protiv Veleza, prvi je kriv zbog kornera, a kod drugog njegov igrac nam hladno zabija dok ga on gleda, tako da mislim da je tu mjesto Mesicu, a na sredini mislim da bi trebali igrati sa Culumom i Stanceskim pozada, a ispred njih Zeba, Svraka bi ispao jer je los u zadnje vrijeme. posto Stanceski nema pravo nastupa u kupu umjesto njega treba Svraka, a ostalo se zna.. SeHa, Markovic, Nyema, Mesic, Radovanovic, Culum, Svraka, Zeba, Visca, Beslija i Popovic je po meni idealni sastav za Celik, al et ipak SEF zna najbolje, a mi mozemo samo da predpostavljamo...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 apr 2011, 17:33

Pa Bogi i Perica još uvijek nisu u punoj formi, ali ne znam kako bi izledao tandem Mešić - Nyema jer na treninzima nikad ne igraju skupa, pa zato, a što se tiče Svrake njegovo mjesto je najsigurnije u prvih 11, to je i sam Šef potvrdio prije par utakmica, barem što se tiče veznog reda,jer on najviše trči, što je nekako u modernom fudbalu danas najpotrebnije...

A i mišljenja sam da će istračati istih 11 protiv Čelika kao i u prethodnim Kup utakmicama...Odoh sad na trening pa da vidim kakva je situacija :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 25 apr 2011, 18:17

Jel neko fakat misli da Zeba ne treba igrat u prvih 11? Mislim da Perica treba igrat, al ne da se izbaci Zeba već Ćulum il Svraka.
TM87

amcibald

Post Postao/la amcibald » 25 apr 2011, 18:38

Po mom mišljenju bih ostavio u prvoj postavi Stanića,momak hoće da igra,trči,bori se,a sad što ima i koji potez viška... Protiv Veleža bio je začetnik zadnja dva gola,prvi put kad je protrčao po desnoj strani i pružio loptu naprijed. A Boga mi i drugi (3ći za Želju) :)

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 25 apr 2011, 18:54

Vlada Kantona Sarajevo, na svojoj 13. sjednici, utvrdila je Nacrt zakona o koncesijama KS i Nacrt zakona o javno-privatnom partnerstvu u Kantonu Sarajevo te će predložiti kolegiju Skupštine KS da se nacrti ova dva strateški važna zakona uvrste na sjednicu Skupštine Kantona Sarajevo zakazanu za 27. april 2011. godine kako bi se, s obzirom na važnost zakona, omogućila javna rasprava po ovim zakonima u trajanju od najmanje 60 dana.
Na prvi pogled nema nikakve veze sa Željom, a ima itekako.
Donošenjem ovog Zakona stiču se neophodni preduslovi za gradnju legendarne Grbavice.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 25 apr 2011, 19:03

Kad igra Željo protiv Čelika prvenstvenu utakmicu ? Jel u sljedeću subotu 30. aprila ili u srijedu tamo 4. maja ???
G R B A V I C A 2

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 apr 2011, 19:05

avlami97 je napisao/la:Vlada Kantona Sarajevo, na svojoj 13. sjednici, utvrdila je Nacrt zakona o koncesijama KS i Nacrt zakona o javno-privatnom partnerstvu u Kantonu Sarajevo te će predložiti kolegiju Skupštine KS da se nacrti ova dva strateški važna zakona uvrste na sjednicu Skupštine Kantona Sarajevo zakazanu za 27. april 2011. godine kako bi se, s obzirom na važnost zakona, omogućila javna rasprava po ovim zakonima u trajanju od najmanje 60 dana.
Na prvi pogled nema nikakve veze sa Željom, a ima itekako.
Donošenjem ovog Zakona stiču se neophodni preduslovi za gradnju legendarne Grbavice.
fino fino :) sad se otvaraju vrata velikom biznismenu da pokaze sta zna :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 25 apr 2011, 19:16

Edin TM87 je napisao/la:
tm-ovac iz mase je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:slika

Po meni ovih prvih 11 je trenutno najbolje što imamo :D

Što bi volio vidjet kreaciju igre bez Zebe...Ovako nemamo neku igru, jos nam glavnog kreatora izbaci i da onda Ćulum počne asistirat !
Cuj Zebu izbacuje, e ne mogu vjerovat, majstor odigra 2-3 lose tekme i odmah mu se treba zahvalit, sram vas bilo!!
zeba igra konstantno ovu polusezonu lose !!!
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 25 apr 2011, 20:29

Željo protiv Čelika igra sad u subotu, a u slijedeću srijedu dočekujemo Slaviju...

Da se nadovežem na ovu raspravu oko prve postave... već dugo vremena pratim i navijam za United koji je sigurno jedan od najuspješnijih klubova na svijetu u zadnjih 20-ak godina... za sve vrijeme koje pratim United zaključio sam da je najbolja prva postava ona koja će najbolje odigrati protiv datog protivnika, a ista se stalno mijenja od protivnika do protivnika... dakle, bespredmetno je pričati da je nekom (osim golmanu) zagarantovana prva postava, ona će umnogome zavisiti od strategije koja je pripremljena, a eventualne zamjene od taktike u toku meča... Zeba će igrati kad Amar smatra da će on donijeti prevagu na određenom meču, a ako to šef ne smatra onda će igrati Stančeski ili Svraka ili neko treći... da ne pričamo o tome koliko eventualne povrede mogu uticati na sastav i formaciju za neki meč...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

LAW
Kontakt:

Post Postao/la LAW » 25 apr 2011, 22:52

Dobio sam informaciju : Gospodin Amar (malo se uplasio) zajedno sa vasom upravom odlucio je da za navijace Celika nema besplatnog ulaza odnosno da nema vi nama dzaba mi vama dzaba.Ulaz ce kostati 10 KM .Nasa uprava nam je obezbjedila besplatan ulaz time sto su platitli a Ibra je odgovorio u svom stilu ne zaboravite da vi nama dolazite dva puta 8-)
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 apr 2011, 22:58

LAW je napisao/la:Dobio sam informaciju : Gospodin Amar (malo se uplasio) zajedno sa vasom upravom odlucio je da za navijace Celika nema besplatnog ulaza odnosno da nema vi nama dzaba mi vama dzaba.Ulaz ce kostati 10 KM .Nasa uprava nam je obezbjedila besplatan ulaz time sto su platitli a Ibra je odgovorio u svom stilu ne zaboravite da vi nama dolazite dva puta 8-)
Ako ste vi u ligi ušli besplatno na Grbavicu i mi ćemo na Bilion polje, ako ste za finale Kupa platili ulaznice i mi ćemo platiti. Kratko i jasno! Ne vidim uopšte neki problem...Logika! :D

Po meni za dobrobit oba kluba je dobra ideja da se naplate karte za gostujuće navijače, samo treba dogovoriti da bude ista cijena ulaznica, ipak je finale Kupa u pitanju.
Ž '21!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 25 apr 2011, 23:11

LAW je napisao/la:Dobio sam informaciju : Gospodin Amar (malo se uplasio) zajedno sa vasom upravom odlucio je da za navijace Celika nema besplatnog ulaza odnosno da nema vi nama dzaba mi vama dzaba.Ulaz ce kostati 10 KM .Nasa uprava nam je obezbjedila besplatan ulaz time sto su platitli a Ibra je odgovorio u svom stilu ne zaboravite da vi nama dolazite dva puta 8-)
Ako ste vi u ligi ušli besplatno na Grbavicu i mi ćemo na Bilion polje, ako ste za finale Kupa platili ulaznice i mi ćemo platiti. Kratko i jasno! Ne vidim uopšte neki problem...Logika! :D

Po meni za dobrobit oba kluba je dobra ideja da se naplate karte za gostujuće navijače, samo treba dogovoriti da bude ista cijena ulaznica, ipak je finale Kupa u pitanju.
Jeste dobro tebi koji gostovanje očima ne vidiš, ali momcima koji odvajaju od usta za gostovanje nije nimalo svejedno ;)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 apr 2011, 23:13

dzenan01 je napisao/la:

Jeste dobro tebi koji gostovanje očima ne vidiš, ali momcima koji odvajaju od usta za gostovanje nije nimalo svejedno ;)
sto jest jestt..normlano da nije svejedno ...nema to vezze sa ljubavi prema klubu!!dacu zadnju marku al brate nije svejedno ..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

LAW
Kontakt:

Post Postao/la LAW » 25 apr 2011, 23:17

@adnan01
izgleda adnane da neki to ne razumije kako je izdvojiti pare od usta :?
Al bolje je bilo da je svim gostujucim navijacim dzaba ulaz al eto neko ima para za bacanje 8-)
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 apr 2011, 23:34

Ali ovdje se radi o finalu Kupa i to je jedinstvena prilika za oba kluba da dobro zarade. Razumijem ja da se nema para i sve to, ali jednostavno klubovi u našoj državi žive od ulaznica, od TV prava nema ništa, sponzorski ugovori su mizerni...Ja sam onaj post napisao iz perspektive kluba, a ne navijača :D
Ž '21!

kadetzelje
Kontakt:

Post Postao/la kadetzelje » 26 apr 2011, 00:24

Istočno Sarajevo

Kadeti:

Slavija – Željezničar 0: 4 (Hodžić x2, Vila, Hota)

Juniori:

Slavija – Željezničar 0: 4 (Ramić x3, Muhasilović)
8-) 8-)

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 26 apr 2011, 00:32

Bianconeri1988 je napisao/la:slika

Po meni ovih prvih 11 je trenutno najbolje što imamo :D
realno sa tim da je najbolje donekle si u pravu donekle nisi...

kolko god se mi pravili pametni i srali ,zeba je opet jedan od nasih najboljih igraca ako cemo gledat kontrolu lopte i ostalo i najbolji,culum ili svraka tesko da ga mogu zamijeniti,jer dzaba sto svraka pretrci vise nego pola tima ,dzaba sto culum stavlja glavu pod malj sto se kaze kad ne znaju niti dodat niti nesto sto se tice igre u naadu korisno ,ne mislim da ne trebaju igrat jer zasluio je pogotovo svraka ali iskreno njih dvoica u jednom sastavu bez zebe tesko bi se snasli,STANCESKI je lik koji je ako nista zasluzio da bar jednu utakmicu pocne od prve minute jer prvo sto se dokazao za ovo malo jada sto je igrao drugo pa jbm mu mater kako je to najvece pojacanje koje nije odigralo utakmicu kako treba :? odbrana jedino bi Bogicevic mozda trebao da ostane na klupi a pocne mesic ,mada tesko je reci jer igrao je dobro al proslu utakmicu onaj drugi gol veleza mislim bolje ja na terminu cuvam lika nego sto je on postupio,ali i mesic je imao svojih kikseva...tako da valjda ce amar znat najbolje koga staviti :D za napad ne bi trosio rijeci tu igra lik protiv kojeg sam ja u svakom smislu i kojeg pljujem vec pola godine al eo i ja kao takav moram priznat da trenutno boljeg napadaca nema mislim iskreno mi nemamo uopste napadaca pa et lazar je tu onako da na slici u formaciji izgleda da ga imamo :) (ako neko ima obraza da kaze da se gura gradi ja stvarno onda ne znam na kakvim ste vi ljudi drogama)

sto se tice ove rasprave bezveze napdate ponekad ljude ,jer sto rece neko nedate da se prljav ves iznese,i po meni ono sto mi je najgluplje NIKAD AMAR NE MOZE BITI U KRIVU,iskreno necu sad da navodim al sigruno ja bar sto sam primjetio neklko stvari koje je pogrisjeio i koje je on shvatio sigurno al svoj inat GURA PA GURA,ali opet ne trebamo sad srat njemu jer ipak amar je iskreno od prosjecne ekipe (mislim na sastav a ne klub) napravio prvaka drzave i sto je jos bitnije ostavio ga u vrhu tako da -- :D
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 26 apr 2011, 00:33

kadetzelje je napisao/la:Istočno Sarajevo

Kadeti:

Slavija – Željezničar 0: 4 (Hodžić x2, Vila, Hota)
Čestitam, samo pamet u glavu.. I govori Ari stalno kako je inostranstvo bezze, da je bolje igrati u Želji i tako to :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.