Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

L-Train
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la L-Train » 25 apr 2011, 21:13

dobar je Nani ali vec toliko igraca imamo prema naprijed da bi bilo bezze sad da i njega dovedemo,a Barcinom niti jednom igracu ne prijeti suspenzija ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 25 apr 2011, 21:16

L-Train je napisao/la:dobar je Nani ali vec toliko igraca imamo prema naprijed da bi bilo bezze sad da i njega dovedemo,a Barcinom niti jednom igracu ne prijeti suspenzija ;)
Ma jednog štopera i dobrog veznjaka dovest i dosta. Ostalo je ;)
Čelik Zenica 1945

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 25 apr 2011, 21:46

slika
Jedno je sigurno puno nam fali Khedira i Carvalho :(
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 25 apr 2011, 21:50

Los_Blanos2 je napisao/la:slika
Jedno je sigurno puno nam fali Khedira i Carvalho :(
to jest sigurno,al ja bi umjesto ovog Lassa stavio Kaku pa kud pukne nek pukne :D

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 25 apr 2011, 21:52

Madridism je napisao/la:Ima li ijedan igrac Barce da mu prijeti suspenzija u drugoj polufinalnoj utakmici
Nema nijedan igrač u 1/2 finalu (u oba duela) da mu prijeti suspenzija. Kartoni se brišu nakon 1/4 finala.
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 25 apr 2011, 21:55

Ma i Lass fakticki nije spreman, lik odigrao u subt, a koliko je bio van terena 4,5 sedmica :?
Ovaj stoperski tandem Albiol- Ramos, fakat jesu uigrani.. :lol:

FK Željezničar

Podrška Papetu

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 25 apr 2011, 21:57

_BooS_ je napisao/la: Nema nijedan igrač u 1/2 finalu (u oba duela) da mu prijeti suspenzija. Kartoni se brišu nakon 1/4 finala.
To pravilo važi za Europsko i Svetsko prvenstvo. U LP nema brisanja kartona. ;)

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 25 apr 2011, 21:58

_BooS_ je napisao/la:
Madridism je napisao/la:Ima li ijedan igrac Barce da mu prijeti suspenzija u drugoj polufinalnoj utakmici
Nema nijedan igrač u 1/2 finalu (u oba duela) da mu prijeti suspenzija. Kartoni se brišu nakon 1/4 finala.
Cristiano Ronaldo, Angel Di Maria, Sergio Ramos y Raúl Albiol están apercibidos de sanción de cara al partidos de ida de las semifinales de la Champions :?
http://www.as.com/futbol/articulo/jugad ... sftb_5/Tes

FK Željezničar

Podrška Papetu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 25 apr 2011, 22:06

Zanimljivo W. Stark veliki fan patuljka.

slika

http://www.as.com/futbol/articulo/stark ... sftb_8/Tes

Njemacki "Kicker" je W.Starka u januaru proglasio za najgoreg sudiju u Bundesligi tj. prvoj 1/2 sezone (prema izboru 286 igraca iz BL), sigurno ce biti pobijednik i na kraju :?
Takodjer je 2001g, 4 mijeseca sudijo u japanskoj ligi. :mrgreen: smrdi mi na Ovreba..

http://www.as.com/futbol/articulo/jugad ... sftb_9/Tes

FK Željezničar

Podrška Papetu

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 25 apr 2011, 22:54

Nani bi samo usporio razvoj Sarabie i buduceg WC igraca - Jese..
Nego Morata 92 Jese 93 , napadacki tandem, jedan mladji godinu dana, oba djeca Reala.. Na koga vas ovaj tandem podsjeca :?: :?: :) :)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 25 apr 2011, 23:03

L_blancos je napisao/la:Nani bi samo usporio razvoj Sarabie i buduceg WC igraca - Jese..
Nego Morata 92 Jese 93 , napadacki tandem, jedan mladji godinu dana, oba djeca Reala.. Na koga vas ovaj tandem podsjeca :?: :?: :) :)
Butragueno, Michel, Vazquez :D
Ne znam, volio bih da nesto bude od njih, ali gledaj, u timu vec sada imamo fantasticnog Di Mariju, Higuaina na kojeg cemo moci racunati u narednih 10. godina, a tu su jos Benzema, Ozil, CR7 y otros. Tako da ce ja mislim se od njih cetiri samo jedan probiti do prve postave, najvece sanse dajem Jeseu, eventualno Sarabiji.

A i zaboravio si u tu skupinu ubrojati Juana Carlosa, Leon leti, Juan postaje profesionalac. Nebi bio niko sretniji od mene da napokon imamo jednog igraca striktno iz vlastite skole, ali dok imamo ovakav roster, tesko...
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 25 apr 2011, 23:13

slika
slika

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube] 8-)

FK Željezničar

Podrška Papetu

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 25 apr 2011, 23:35

Samo da ne primimo gol u Madridu,to je najvažnije,teško će biti odbrani bez ministra Carvalha,a mislim da bi trebao i Albiol odigrati bolje-da se iskupi za kiks u prvenstvu.Velika šteta za Khediru,koliko se momak trudi.Ako ove sezone uspijemo osvojiti Ligu Šampiona,onda ćemo pokazati ko je najveći klub na svijetu.Mislim da bi onda i Mourinho dobio svu slobodu u svim pogledima vođenja kluba i ostao sigurno duže u Realu.Sam je izjavio da bi se volio vratiti u Englesku,a i Abramovič želi da izmiri nesuglasice s njim i da ga vrati na Stamford Bridge.Ali,nadam se da od toga neće biti ništa i da će Special One ostati na na tronu našeg velikana još dugo,dugo godina.Dobro bi bilo kad bi doveli Subotića ili nekog boljeg štopera,Carvalho je odličan,ali neće on moći još dugo,s obzirom da ima 33 godine.Mislim da bi čak odlično bilo da dovedemo i Hummelsa,jer on i Subotić su stvarno odličan tandem.Visoki su,snažni i što je najbitnije,nemaju još ni po 23 godine.Bio bi to tandem na 10 godina najmanje,plus Marcelo koji je njihovo godište.I Ramos će moći sigurno još 10 godina,s obzirom na njegov mentalitet i fizičku pripremljenost,jer i njemu je tek 25.Bila bi to najbolja zadnja linija po mom mišljenju.Garaya i Albiola prodati u neki klub gdje bi više igrali... :D :D
HALA MADRID!!!
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 25 apr 2011, 23:41

Dobro bi bilo kad bi doveli Subotića ili nekog boljeg štopera,Carvalho je odličan,ali neće on moći još dugo,s obzirom da ima 33 godine.Mislim da bi čak odlično bilo da dovedemo i Hummelsa,jer on i Subotić su stvarno odličan tandem.Visoki su,snažni i što je najbitnije,nemaju još ni po 23 godine.Bio bi to tandem na 10 godina najmanje,plus Marcelo koji je njihovo godište.I Ramos će moći sigurno još 10 godina,s obzirom na njegov mentalitet i fizičku pripremljenost,jer i njemu je tek 25.Bila bi to najbolja zadnja linija po mom mišljenju.Garaya i Albiola prodati u neki klub gdje bi više igrali...
Neznam po cemu su Subotic i Hummels nisto bolji od Garaya i Albiola 8-)
Znam da je Garay u Racingu rasturao u odbrani, Albiol u Valenciji tako da.. problem sto nemaju vecu minutazu, a kad dodje sansa, ipak nisu spremni za velike tekme..
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 25 apr 2011, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 25 apr 2011, 23:42

Los_Blanos2 je napisao/la:
Dobro bi bilo kad bi doveli Subotića ili nekog boljeg štopera,Carvalho je odličan,ali neće on moći još dugo,s obzirom da ima 33 godine.Mislim da bi čak odlično bilo da dovedemo i Hummelsa,jer on i Subotić su stvarno odličan tandem.Visoki su,snažni i što je najbitnije,nemaju još ni po 23 godine.Bio bi to tandem na 10 godina najmanje,plus Marcelo koji je njihovo godište.I Ramos će moći sigurno još 10 godina,s obzirom na njegov mentalitet i fizičku pripremljenost,jer i njemu je tek 25.Bila bi to najbolja zadnja linija po mom mišljenju.Garaya i Albiola prodati u neki klub gdje bi više igrali...
Nista Subotic i Hummels nisu bolji od Garaya i Albiola 8-)
Garay je u Racingu rasturao, Albiol u Vaslenciji tako da..
Ma ovaj David Luiz je životinja za ostalo ćemo vidjet,a ima u Španiji dobrih mladih stopera 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 25 apr 2011, 23:52

Upravu si,ali trebaju nam neki,mlađi,uigraniji,za duže staze.Ili je možda bolje da Ramos igra na mjestu štopera,a da dođe neki desni bek,mada mislim da je šteta da se ne iskoristi Ramosova tehnika i brzina :?: :?: :?: Katalonci mnogo manje primaju golova-jeste da njihova odbrana ima manje posla,ali ipak igraju sjajno.Imamo mlad tim,trebali bi nam nekih 1-2 ekstra igrača koji imaju 27-30 godina,pogotovo u defanzivi.
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 26 apr 2011, 00:00

_BooS_ je napisao/la:
Ma nema toga u Ligi prvaka, evo sad vidim da pisu da nema nijedan igrac Barce problema sa kartnoima

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 26 apr 2011, 00:02

kao prvo Bane dobro-dosao :) u zadnje vrijeme sve nas je vise i vise :D

kao drugo steta je sto nismo uspjeli ukrati Luiza Chelseau jer momak def. vec sad obecava da ce postati jedan od najbolji stopera na svijetu.Ovaj Thiago Silva iz Milana mi se cini kao dobar stoper samo ne znam da li je Milan spreman prodati ga :?

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 26 apr 2011, 00:02

LBJ MVP je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:
Nista Subotic i Hummels nisu bolji od Garaya i Albiola 8-)
Garay je u Racingu rasturao, Albiol u Vaslenciji tako da..
Ma ovaj David Luiz je životinja za ostalo ćemo vidjet,a ima u Španiji dobrih mladih stopera 8-)

E jesi pikiro Luiza :mrgreen: .Covjek tek dosao u London.Ima on jos dosta sezona da kisne u Londonu i da zaustavlja napade u tandemu s Terryem, najboljih ekipa na svijetu.
Chelsea F.C.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 26 apr 2011, 00:03

Nisam bas u toku pa moze li neko reci ko ce nam falit u polufinalu ?? sto zbog kartona sto zbog ozljeda iako se nesjecam da se neko povrjedio samo da provjerim :)

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.