Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
nastranu nasa subjektivnost ali svaki normalni trener bi mijenjao nesto u napadu u ekipi koja je bezidejna, pogotovo u spici... zalosno mi vidjet edina na tribinama, jos se i ne zagrijava... cc cc cc
4-IN-A-ROW
-
- Kontakt:
protiv ovog city-a svaka ekipa izgleda da igra kao barcelona .
hahaha cuj boli njih k..rac sta vi mislite hahahahah, ma jok neboli ih jeva cekaju da dodju kuci poslje tekme pa procitaju na ss.ba sta smo mi napisali,bola svak ima pravo komentarisat ,haj ti na PES strucnjakjasko_juve je napisao/la:*ebo majku da ovaj Dzeko ne igra u ovom Cityu ne bi se uopste toliko pricalo o ovoj ekipi,niti o njihovoj igri..pustite ljude nek igraju,boli njih qrac sta vi mislite o njihovoj igri i uopste o njima kao igracima..eto vi cete OTVORIT oci Manciniju..sve sami strucnjaci..
Blackburn pojacava napad, nezadovoljan bodom protiv sterilnih drvosjeca.
Bolje da Dzeko ne ulazi, svakako nece primit loptu. Eh da ih hoce Liv ili Tott pretec na tabeli. A onda silovanje od Stoke.
Bolje da Dzeko ne ulazi, svakako nece primit loptu. Eh da ih hoce Liv ili Tott pretec na tabeli. A onda silovanje od Stoke.
Koliko je tačno ovo? Jel gleda neko...tj. sluša...???Na stadionu ''Ewood Park' navijači Man City skandiraju: We Want Dzeko!!!
-
- Kontakt:
Gluplji post nisam procitao na ovom forumu,a o pravopisu da ne pricam...peace_an je napisao/la:hahaha cuj boli njih k..rac sta vi mislite hahahahah, ma jok neboli ih jeva cekaju da dodju kuci poslje tekme pa procitaju na ss.ba sta smo mi napisali,bola svak ima pravo komentarisat ,haj ti na PES strucnjakjasko_juve je napisao/la:*ebo majku da ovaj Dzeko ne igra u ovom Cityu ne bi se uopste toliko pricalo o ovoj ekipi,niti o njihovoj igri..pustite ljude nek igraju,boli njih qrac sta vi mislite o njihovoj igri i uopste o njima kao igracima..eto vi cete OTVORIT oci Manciniju..sve sami strucnjaci..
p.s. svako ima pravo komentarisat,to sam i ja uradio..sta sad???
I Dzeko da je zasluzio da igra,igrao bi,ne bi bio na klupi svaku utakmicu..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- majestic24
- Kontakt:
igra li dzeko protiv blackburna???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Evo sprema se Dzeko...Steta. 

-
- Kontakt:
daj nek neko postavi link al da radi
Igra, od 1. minutemajestic24 je napisao/la:igra li dzeko protiv blackburna???

I sta kazete, City dobar?! City prava mlohava kita od ekipe. Njih Blackburn ubi 
MANCINI MAJMUNE, DEBILCINO, KRETENU, SUPCINO UBACI DzEKU **** TI BALOTELLI MATER. CUVA GA KO DA MU JE RODJENO DIJETE.
Edit.
Evo ga

MANCINI MAJMUNE, DEBILCINO, KRETENU, SUPCINO UBACI DzEKU **** TI BALOTELLI MATER. CUVA GA KO DA MU JE RODJENO DIJETE.
Edit.
Evo ga

Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 25 apr 2011, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ući će Džeko.
- Megamon
- Kontakt:
A jest Dzekson ljut
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
kad oni dopuste da ih salgado pretrcava a cojk jutros bio u banci digo penziju
Thomas Müller - Fußballgott
mislim da je pisah htjeo reci da se ukljucimo na temu juventusa pa da tamo diskutujemo puno je bitnijepeace_an je napisao/la:hahaha cuj boli njih k..rac sta vi mislite hahahahah, ma jok neboli ih jeva cekaju da dodju kuci poslje tekme pa procitaju na ss.ba sta smo mi napisali,bola svak ima pravo komentarisat ,haj ti na PES strucnjakjasko_juve je napisao/la:*ebo majku da ovaj Dzeko ne igra u ovom Cityu ne bi se uopste toliko pricalo o ovoj ekipi,niti o njihovoj igri..pustite ljude nek igraju,boli njih qrac sta vi mislite o njihovoj igri i uopste o njima kao igracima..eto vi cete OTVORIT oci Manciniju..sve sami strucnjaci..

Eto vam Dzeksona...ulazi
Bogami fino se sa tribina cuje" OooOOOOoo Dzekoooo..." 

dajte linkove

nemoj tako sad ce te jasko_juve napasti dje ces tako o manchiniju i balotellijuBegAx je napisao/la:I sta kazete, City dobar?! City prava mlohava kita od ekipe. Njih Blackburn ubi
Edit.
Evo ga

Džekoooooooooooooo
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 18 gostiju.