Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Pomoc u vezi PC-a
imam problem sa Wordom, mogu otvoriti dokument ali ne mogu nisra raditi u dokumentzu, ngo moram naci neke druge programe da bi editovao dokumente
mislio sam da je to jer mi se ppojavila obavijest da trebam aktivirati SWindows, to sam i uradio uz pomoć @bobija,ali dokumente ne mogu koristiti u wordu
moze li ko pretpostaviti sta bi moglo biti u pitanju?
je li pametno deinstalirati microsoft office pa ga ponovo instalirati?
mislio sam da je to jer mi se ppojavila obavijest da trebam aktivirati SWindows, to sam i uradio uz pomoć @bobija,ali dokumente ne mogu koristiti u wordu
moze li ko pretpostaviti sta bi moglo biti u pitanju?
je li pametno deinstalirati microsoft office pa ga ponovo instalirati?
Moras aktivirati i office, vjerovatno da ti je detektovalo da nije kupljeni kada i windows
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Pa ako imaš word imaš znaci office, samo ga trebaš aktivirati
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
pa imam ali iz nekog razloga prestao raditi
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ima li ko kakav laptop da preporuči do jedno 1500-2000km? Hvala unaprijed.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Pozz
imam namjeru kupiti Eksterni Hard Disk. Pretpostavljam da na taj disk mogu prebaciti sve što imam na laptopu. Da li je pametno sve to ipak ostaviti na laptopu, u slučaju da se disk pokvari?
imam namjeru kupiti Eksterni Hard Disk. Pretpostavljam da na taj disk mogu prebaciti sve što imam na laptopu. Da li je pametno sve to ipak ostaviti na laptopu, u slučaju da se disk pokvari?
- kraljttbvb
- Kontakt:
Davno sam u firmi napravio sluzbeni mail na hotmailu.
Ali mi u zadnje vrijeme nece da otvori ni jedan mail. Sam prebaci sa hotmaila na Outlook, upisem mail i kad treba da upisem sifru, nece da mi otovori taj dio.
Inace mescini da hotmail nesto zeza u zadnje vrijeme...
Ali mi u zadnje vrijeme nece da otvori ni jedan mail. Sam prebaci sa hotmaila na Outlook, upisem mail i kad treba da upisem sifru, nece da mi otovori taj dio.
Inace mescini da hotmail nesto zeza u zadnje vrijeme...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Imate li neku preporuku za gaming laptop u rangu od 1500-1900 KM (plafon 2000 KM)? Hvala.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 50 gostiju.