Arjan Malić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ElAn10
Kontakt:

Re: Arjan Malić

Post Postao/la ElAn10 » 15 nov 2025, 21:03

Kao sto sam reko, nije jos za taj nivo!!!

GoldenLilies
Kontakt:

Post Postao/la GoldenLilies » 15 nov 2025, 21:04

E moj Malicu, ovako 2 puta ispadati…

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 15 nov 2025, 21:04

Upiši dijete fakultet kakav u Grazu ili Beču, nije ovo za tebe.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 15 nov 2025, 21:04

Avdija je Cafu za ovog kloca.

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 15 nov 2025, 21:07

:mrgreen:
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

KarlMarx
Kontakt:

Post Postao/la KarlMarx » 15 nov 2025, 21:23

Ovo je retardiran igrač!

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 15 nov 2025, 21:36

Jbg.momak zalutao izmedju pozicija.Nije uvezao deset meceva na jednoj poziciji u klubu,stalno neko saltanje.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 nov 2025, 21:42

Rekao sam da veze malac nema jos dok se ovdje hvalio, tada su me napadali.

Gledajte i uzivajte, rupa.

Mozda ima nade za stopera, gdje ce s ovom visinom bit bek.

KarlMarx
Kontakt:

Post Postao/la KarlMarx » 15 nov 2025, 21:44

Neutral je napisao/la:
15 nov 2025, 21:42
Rekao sam da veze malac nema jos dok se ovdje hvalio, tada su me napadali.

Gledajte i uzivajte, rupa.

Mozda ima nade za stopera, gdje ce s ovom visinom bit bek.
Bukvalno! Svaku utakmicu se vidi da mu nedostaje i brzina i snaga, i znanje!

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 15 nov 2025, 23:22

Momak je ispao jednom, drugi put je stigao igrača ali Katić i Muharemović nisu pokrili spica. Sve u svemu biće dobar igrač

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 15 nov 2025, 23:26

Pojma nema. Otac mu imo dobar dubok dzep ! Spor ,trom, nema tehnike ,nezna se postavit, nema centarsut nema dribling o cemu pricamo??? Zao mi je ,nisi reprezentativni Kalibar. Gazibegovic je licno Alves za njega.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 15 nov 2025, 23:38

Malic moze na stoperu nekad proigrati. Nazalost na beku, mrka kapa...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 nov 2025, 23:53

Momak ima 186 i nije Corluka da moze igrati beka s tom visinom.

Stopersko mjesto jedino rjesenje za karijeru, kakav crni bek.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 16 nov 2025, 00:45

slika

19 godina ima
Bio je igrac utakmica lige prvaka i europa lige
Treba vremena i iskustva, jos je on mlad da ga tako hejtate
Ne znam je li neko gledao jucer Wirtz protiv Luxemburga katasrofa bio i opet ga ne pljuju
Ne moze preko noci nista
Dzeko toliko utakmica ima i realno do onog gola nije imao sanse, a Bazdar je stvorio i imao 3,4 sanse
Treba nekad malo imati stroljenja igrali su protiv Rumunije koja je prosle godine prosla grupnu fazu europskog, a prije dvije godine pobjedili su nas 4:1
Kad smo imali igraca od 19 godina da igra desnog beka?
Kad smo imali napadaca od 21 ili krila od 18,20 godina?
Pa i taj vezni je mlad Gigovic, Tahirovic, Basic to je sve ispod 23 godine
Moramo malo biti strpljivi
Gore je kad imamo neke igrace +27 i opet s toliko godina nista nisu bolji od ovih mladjih
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 nov 2025, 10:21

Nadam se da nece biti starter opet. Istina, nemamo neki izbor, ali je sinoc dosta ispadao. Svako ispadanje je bila gol sansa.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

General505
Kontakt:

Post Postao/la General505 » 16 nov 2025, 10:33

Jos jedan dokaz koliko mladom igracu treba vremena, da postane igrac, puno je tu oscilacija, zivaca, truda, rada...

Sinoc nije licio na sebee, prelomilo se na njemu, i dobro da nas nije kostalo rezultata a momci dobijaju dodatno iskustvo, uče...mada realno cijela postavka ekipe je bilaa losa kod oba pasa kada je ispao nije bilo agresive na igracima koji su upitili pas ili se bar stajalo blizu ne bi rumuni onako iz prve mogli odigrati u prostor....iznenada.

Realno, poslije onakvog pasa svi su kasnili komplet odbrana, cak i Tarik znaci bas lose bili ppstavljeni ,i daleko stajali vezni igraci zato je i doslo do toga.

Isto vazi i za Bazdara, momak je vjerovatno i poceo da ganja prvo poluvrijeme i stvarno je trcao dosta i pritiskao nesto slicno kao Demir kad igra, jos da je zabio ono a trebao je bilo bi top, i ne bi niko pricao treceligas, ovo onoo... Da bi pripremio teren za Tabaka.

I naravno, kod ozbiljnih planova utakmica se igra 90min, a ne kao nekad mi kao nesto, mi cemo razvaliti odigramo poluvrijeme crknu ko levati a u drugom ljudi se igraju sa nama i primamo golove u zadnjih minutama.

Zbog toga ova ideja da se pocne ovako je bila dosta rizična i trebalo je imat petlju tako poceti stvarno, ali se ispostavila kao jako pametna i dobra jer ubacili trkacki i tehnicki jake igrace tamam kad su rumuni fizicki pali jer sa smo poceli sa najboljimma sigurno da ne bi bilo toliko prostora i bilo bi puno teže cak i ovim momcima sto su usli a u formi su,....

Jos jednom se pokazuje koliko je i ta sirina bitna da imas adekvatne zamjene, ako je sve nekako na "knap" 11 dobrih, a bez sirine tesko je napraviti neku prevagu.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 16 nov 2025, 10:42

NoDi80 je napisao/la:
16 nov 2025, 00:45
19 godina ima
Bio je igrac utakmica lige prvaka i europa lige
Treba vremena i iskustva, jos je on mlad da ga tako hejtate
Ne znam je li neko gledao jucer Wirtz protiv Luxemburga katasrofa bio i opet ga ne pljuju
Ne moze preko noci nista
Dečko ima potencijala za prosječnu karijeru ali je poenta što je konstantno na neprirodnoj poziciji. Karakteristike koje on ima jednostavno ne idu na beku. Nećeš naći takav profil igrača u nekom jakom i velikom klubu.

Da nije bilo povreda u klubu u kojem igra i da nisu imali apsolutno nikoga da stave na beka, on ne bi nikad to ni zaigrao. Ljudi su ga silom prilika stavili tu.

Mlad je i još se može tražiti. Kao stoper bi mogao nešto pokazati naročito ja mislim u klubovima koji koriste 3 nazad.

Mislim da bi mogao teoretski biti i otkrovljenje na defanzivnom veznom. Mogao bi naslijediti Šunjića. Ali je problem što nema tu milion prilika da se testira. Mogao je odigrati koju i u U21 reprezentaciji na toj poziciji da vidimo koliko može, ali znam da od te priče nema ništa.

U svakom slučaju mislim da bi za njegovu karijeru bilo mnogo bolje da igra neku drugu poziciju jer na beku nikada neće ostvariti zavidnu karijeru.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 17 nov 2025, 12:05

Ne znam, pregledah snimak u nedjelju, nije bio bas toliko los da mu se sve na kamaru ovako. Imao je nekoliko odlicnih i pravovremenih intervencija, sto se ne spominje jer mu je pobjegao igrac. Jeste mu pobjegao, ali je lopta zaista bila idealna, ne znam ni da bi Dedic bolje reagovao. Konacno, u toj akciji su lose reagovali i Esmir- jer nije sprijecio pas, Katiceva pozicija također upitna, Tarikov igrac na kraju da gol, i sve se slomi na Maliću. Nije posteno!
Pa eno Ratiu, za kojeg se navodno interesuje Barca, vidjeli ste kako ga Dzeko otrese kod gola. Gotov igrac, u prajmu, i djed ga trehne ko slinu i da gol.

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 17 nov 2025, 12:23

231983 je napisao/la:
17 nov 2025, 12:05
Ne znam, pregledah snimak u nedjelju, nije bio bas toliko los da mu se sve na kamaru ovako. Imao je nekoliko odlicnih i pravovremenih intervencija, sto se ne spominje jer mu je pobjegao igrac. Jeste mu pobjegao, ali je lopta zaista bila idealna, ne znam ni da bi Dedic bolje reagovao. Konacno, u toj akciji su lose reagovali i Esmir- jer nije sprijecio pas, Katiceva pozicija također upitna, Tarikov igrac na kraju da gol, i sve se slomi na Maliću. Nije posteno!
Pa eno Ratiu, za kojeg se navodno interesuje Barca, vidjeli ste kako ga Dzeko otrese kod gola. Gotov igrac, u prajmu, i djed ga trehne ko slinu i da gol.
Ma uvijek se uhvati na zub jedan igrač i hajmo. Mislim činjenica je da je momak odigrao slabiju partiju, toga je i sam svjestan, međutim svaliti sve na njega što se tiče gola je suludo. Tarik i Nikola su bili visoko, nisu ispratili svoje igrače i to je to. Hvala Bogu, sva šteta na tome ostade.

Da dodam, jasno je da nije za beka, prilično je spor, šteta što je u klubu situacija takva da jedinu priliku može na beku dobiti.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 19 nov 2025, 03:47

Večeras po meni zadovoljio.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 21 gost.