Upravo je to sada rekao.Coolpanda24 je napisao/la: ↑15 nov 2025, 19:33Večeras na pressu “Karić trebao biti starter, u zadnji momenat morali mijenjati planove”![]()
Emir Karić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Karić
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 15 nov 2025, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
Pa sto su ovi nasi portali objavili da je dobio pasos?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Znam ga u dušuVucevich je napisao/la: ↑15 nov 2025, 20:03Upravo je to sada rekao.Coolpanda24 je napisao/la: ↑15 nov 2025, 19:33Večeras na pressu “Karić trebao biti starter, u zadnji momenat morali mijenjati planove”![]()
![]()
okrivi barba lazne svabe, a godinu i po imali da mu srede papire:-)
ja njemu ne vjerujem ni ovo sto kaze da bi igrao u prvih 11:-)
ja njemu ne vjerujem ni ovo sto kaze da bi igrao u prvih 11:-)
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sta Austrijanci imaju sa BH pasosem?
Hahaha, definitivno mu nije vjerovati ni za ovo drugo, nakon sto je bacio bombu za ovo prvo. Nisu na vrijeme pokrenuli promjenu sportskog drzavljanstva i kraj price. Jedino postoji opcija da on nema naseg drzavljanstva jer mu Austrijanci ne dopustaju dvojno (tj. da se ne zeli odreci njihovog), ali ni tu oni ne mogu biti krivi ako su takvi propisi drzave. Amaterizmima nikad kraja, kad smo mi u pitanju...
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Kakva svinja lazovska kad god zine ustima laze. Austrijanci krivi za ovo
kakav ne covjek fuj nicega ga nije stid.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ipak su Austrijanci jeli ****, ali ne dao bog da hejteri reprezentacije to priznaju.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Hoce li dobiti pravo nastupa protiv Austrije? Valjao bi samo tako, pogotovo sad kad nema Dedica, a Kolasinac ocito ne moze vise od pola sata.
Rekose da do ponedjeljka moraju Austrijanci poslati papire.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- QUARTERBACK
- Kontakt:
moralo se ovo za promjenu sportskog drzavljanstva pokrenuti proljetos pred one tekme sa san marinom i slovenijom, tu ga je trebalo kaparisati i poslije si rahat ne dovodis se u ovakve situacije.. moramo razmisljati unaprijed 2 koraka jer nemamo prostora za ovakve propuste
Ma moralo se i prije. Odkad je prica oko Karica pokrenuta. Cudi me da niko od silnog staff-a nije se usudio natuknut da bi Burnicu i Mujakicu mozda trebala zamjena kad se ova dvojica zarakijaju.QUARTERBACK je napisao/la: ↑16 nov 2025, 03:25moralo se ovo za promjenu sportskog drzavljanstva pokrenuti proljetos pred one tekme sa san marinom i slovenijom, tu ga je trebalo kaparisati i poslije si rahat ne dovodis se u ovakve situacije.. moramo razmisljati unaprijed 2 koraka jer nemamo prostora za ovakve propuste
Ovaj grad i ovaj klub su poginuli u ratu.Ubijeni su onog dana kad je na opstini Novi Grad osvanulo upozorenje napisano markerom na listu iz sveske: "Ovdje se pozdravlja sa selam alejkum." by HBP
Ko nam vodi savez dobro je da se reprezentacija i okupi, i to bi bilo upitno da ne postoji šansa da se smaknu pare od FIFA-e.
Da ne pričamo o ovim administrativnim stvarima za nekog igrača...
Da ne pričamo o ovim administrativnim stvarima za nekog igrača...
Bhfanatik14 de ohani malo
Jesmo mi traljavi i sve nam se svodi na insallah, al su i pedantni i uglađeni Austrijci pokazali svoj obraz.
Samo sto mi ne znamo osuti paljbu i derati se na sva zvona kao sto to sada rade prgavi Rumuni i kada to veze sa vezom nema.
Austrijcima treba odalamiti tuzbu, ma koliko bio bezze potez. Da Uefa nije ovako brzo reagovala, mi bi bez igraca bili zbog krsenja i opstrukcije. Kako ono Brnabicka rece, ko se laca mati ...
Samo sto mi ne znamo osuti paljbu i derati se na sva zvona kao sto to sada rade prgavi Rumuni i kada to veze sa vezom nema.
Austrijcima treba odalamiti tuzbu, ma koliko bio bezze potez. Da Uefa nije ovako brzo reagovala, mi bi bez igraca bili zbog krsenja i opstrukcije. Kako ono Brnabicka rece, ko se laca mati ...
-
napapijri1987
- Kontakt:
Rumuni ono ,sto su nama uradili,da su uradili zidovima ne da se utakmica ne bi odigrala nego rumunija kao drzava vise ne bi postojala.Drum je napisao/la: ↑16 nov 2025, 21:51Jesmo mi traljavi i sve nam se svodi na insallah, al su i pedantni i uglađeni Austrijci pokazali svoj obraz.
Ja ne razumijem nase ljude, ovdje se moralo dici sve na noge da se tim idiotima zabrani ulazak u drzavu. Osim toga odmah se moralo fifi i uefi pisat o kakvim fasistickim grupama se radi.
Ali mi pustimo da nam to urade i jos nas tuze za fasisticko skandiranje.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Šta kažete za njega, je l’ položio? 
Ovaj momak je odlican bio veceras.
Jako smiren, tacan u pasovima i ne panici
Jako smiren, tacan u pasovima i ne panici
Trenutno korisnika/ca: Confiance, General505, Goalgetter, guillermo, legendarnadruga, lol89, napapijri1987, TefalTava i 35 gostiju.