Chicharito mnogo znaci. Imamo konacno ponovo plan B, sto nismo imali prosle sezone.Thunderstruck je napisao/la:Tad je u mojim očima ekipa bila bez glave. Berbatov zaista ničemu nije služio, samo je nekome uzimao mjesto u prvih 11. Siguran sam da je nedostatak kvalitetnih napadača prošle sezone bio ključni faktor što nismo uzeli PL.Cartman je napisao/la: Joj kad se sjetim te sedmice kad smo igrali protiv Chelsea, Bayerna i Blackburna i izgubili obe titule u kratkom periodu. Gadio mi se nogomet tih dana, a Berbatova nisam mog'o smislit.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma ja sam i prije rekao da su svi podbacili i United pa sam pratis Unitedova gostovanja, sreca sto je OT prava utvrda pa tko god dodje tesko moze bodove odnijeti.Johnyx95 je napisao/la:Nije,tad smo mi bili mnogo jaci nego danas.Thunderstruck je napisao/la:Tad je u mojim očima ekipa bila bez glave. Berbatov zaista ničemu nije služio, samo je nekome uzimao mjesto u prvih 11. Siguran sam da je nedostatak kvalitetnih napadača prošle sezone bio ključni faktor što nismo uzeli PL.Cartman je napisao/la: Joj kad se sjetim te sedmice kad smo igrali protiv Chelsea, Bayerna i Blackburna i izgubili obe titule u kratkom periodu. Gadio mi se nogomet tih dana, a Berbatova nisam mog'o smislit.![]()
Kod Uniteda su neki igraci usli u formu ove sezone i Fergie je promijenio onaj one-man tim iz prosle sezone.Al opet,ko sto sam napisao i na temi EPL,United maksimalno moze uzeti 85 bodova sto je jednako broju bodova iz prosle sezone.To dovodi do zakljucka da ste uspjesno iskoristili nasu crnu rupu ove godine.
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Ma da, o Chicharitu pričamo. Pa prošle godine se sve raspalo kad se Rooney povrijedio. Zapravo bilo je nekakve igre ali nije imao ko dati gol.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Da je Chicarito bio laniThunderstruck je napisao/la:Ma da, o Chicharitu pričamo. Pa prošle godine se sve raspalo kad se Rooney povrijedio. Zapravo bilo je nekakve igre ali nije imao ko dati gol.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Manchester United boss Sir Alex Ferguson hailed the influence of goalkeeper Edwin van der Sar in victory over Everton.
The Dutchman made a huge contribution on and off the pitch for the 1-0 win.
"Edwin made a fantastic save, an absolutely brilliant save, especially as it took a little deflection," said Ferguson, referring to when the ever-agile 40 year-old steered Jack Rodwell’s shot wide after it clipped off the inside of Jonny Evans’ legs.
Van der Sar’s role in the Reds’ vital league victory didn’t begin and end there, either.
"To hear him at half-time in the Everton game was absolutely wonderful," revealed Ferguson to manutd.com.
"The way he motivated the players was really good to listen to.
"Edwin van der Sar is one of the best and I hope it's not impossible to replace him."
Valjalo bi da ostane barem kao trener ili Fergusonov pomocnik!
The Dutchman made a huge contribution on and off the pitch for the 1-0 win.
"Edwin made a fantastic save, an absolutely brilliant save, especially as it took a little deflection," said Ferguson, referring to when the ever-agile 40 year-old steered Jack Rodwell’s shot wide after it clipped off the inside of Jonny Evans’ legs.
Van der Sar’s role in the Reds’ vital league victory didn’t begin and end there, either.
"To hear him at half-time in the Everton game was absolutely wonderful," revealed Ferguson to manutd.com.
"The way he motivated the players was really good to listen to.
"Edwin van der Sar is one of the best and I hope it's not impossible to replace him."
Valjalo bi da ostane barem kao trener ili Fergusonov pomocnik!
Berbatov ne ide u Gelsenkirchen. Gdje se bas sad povrijedi. Imamo Hernandeza, ali onda samo Owen moze uc sa klupe.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- VolimLiverpool
- Kontakt:
To nije nikakav hendikep.Berbatov je igrač koji samo na trenutke bljesne.Nema potrebe da se nešto žalite što on ne putuje u Gelsenkirchen.Možda je to samo plus za vas kao kad za nas ne igra Maxi 

You'll never walk alone.
E i ti ga pretjera sada...VolimLiverpool je napisao/la:To nije nikakav hendikep.Berbatov je igrač koji samo na trenutke bljesne.Nema potrebe da se nešto žalite što on ne putuje u Gelsenkirchen.Možda je to samo plus za vas kao kad za nas ne igra Maxi
Sta recimo u slucaju povrede jednog od napadaca, nedaj boze, koga da ubacis? Ili ako stvari krenu naopako? Nije ovo nimalo dobro sto je Berba povrijedjen ali nadam se da ce se vratiti nakon Njemacke.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
pa sutra bi trebali nekako dominirati utakmicu,iako igramo u gostima,jer Scahlke ulazi u svoj ritam putem jakih dvoboja,koji su cesto na ivici kartona,....Gledao sam ih 5-6 puta ove sezone u BL,i losi su upravo zbog tih pola metra prostora kojeg igrac ostavlja protivniku s loptom,a u LP su dobri,i mogli bi nas iz kontri dosta napatiti,jer Raul,zna povuci kontru koja ide preko brzih Farfana i Edua,....
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Owena.Iskustvo može presuditi u takvim utakmicama.Berbatov je,već rekoh,igrač koji samo ponekad bljesne,eto i Maxi se razigrao protiv Birminghama.Rooney88 je napisao/la:E i ti ga pretjera sada...VolimLiverpool je napisao/la:To nije nikakav hendikep.Berbatov je igrač koji samo na trenutke bljesne.Nema potrebe da se nešto žalite što on ne putuje u Gelsenkirchen.Možda je to samo plus za vas kao kad za nas ne igra Maxi
Sta recimo u slucaju povrede jednog od napadaca, nedaj boze, koga da ubacis? Ili ako stvari krenu naopako? Nije ovo nimalo dobro sto je Berba povrijedjen ali nadam se da ce se vratiti nakon Njemacke.

You'll never walk alone.
Jednu tekmu se razigrao dok je Berbatov prvi strijelac lige. Bljesnuo je on cesce ove sezone, znas to i sam, spasio nas je poraza par puta tako da je daleko veci hendikep kada mi nemamo Berbu ni na klupi nego kada vama neigra Maxi, kada si vec krenuo porediti ta dva "hendikepa".VolimLiverpool je napisao/la:Owena.Iskustvo može presuditi u takvim utakmicama.Berbatov je,već rekoh,igrač koji samo ponekad bljesne,eto i Maxi se razigrao protiv Birminghama.Rooney88 je napisao/la:E i ti ga pretjera sada...VolimLiverpool je napisao/la:To nije nikakav hendikep.Berbatov je igrač koji samo na trenutke bljesne.Nema potrebe da se nešto žalite što on ne putuje u Gelsenkirchen.Možda je to samo plus za vas kao kad za nas ne igra Maxi
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- VolimLiverpool
- Kontakt:
U mnogo bitnijim utakmicama je odigrao k'o ona stvar.
You'll never walk alone.
za berbu uzet dobre pare nista vise
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Juče me banovaše na jedan dan, kažu da spamam, hajd nek im bude...
Imam potrebu da prokomentarišem rezultat Arsenala... jučer sam se jako zanimao za taj rezultat, ne iz razloga što mislim da su mogli meda na kašiku kad je u pitanju titula nego zbog našeg slijedećeg susreta... jako je bitno da su izgubili jer su se sad pomirili sa gubitkom šansi za titulu (Wenger je ocijenio da su šanse za to "veoma minimalne", što najbolje govori o tome, za njeg inače nikad nije sve izgubljeno) i to će nama biti plus pred utakmicu sa njima, obzirom da neće biti tako motivisani kako bi inače bili da su dobili Bolton. Eh sad, ukoliko bismo mi tu zapeli i dobili, imali bi šansu da već nakon utakmice protiv Chelseaja dignemo pehar, a ukoliko se Chelsea ne proslavi protiv Tottenhama za to bi nam čak bio dovoljan i bod... bod protiv Chelsea bi bio dovoljan i u slučaju da mi remiziramo sa Arsenalom, a oni izgube od Tottenhama (što će se brat-bratu jako teško desiti, ali eto, to je jedna od mogućnosti)... meni bi recimo jako značilo da dignemo taj trofej baš protiv njih i da im vratimo milo za drago nakon što su oni isto uradili nama, mada se naravno ne bih žalio da titulu osvojimo na bilo koji način...
Imam potrebu da prokomentarišem rezultat Arsenala... jučer sam se jako zanimao za taj rezultat, ne iz razloga što mislim da su mogli meda na kašiku kad je u pitanju titula nego zbog našeg slijedećeg susreta... jako je bitno da su izgubili jer su se sad pomirili sa gubitkom šansi za titulu (Wenger je ocijenio da su šanse za to "veoma minimalne", što najbolje govori o tome, za njeg inače nikad nije sve izgubljeno) i to će nama biti plus pred utakmicu sa njima, obzirom da neće biti tako motivisani kako bi inače bili da su dobili Bolton. Eh sad, ukoliko bismo mi tu zapeli i dobili, imali bi šansu da već nakon utakmice protiv Chelseaja dignemo pehar, a ukoliko se Chelsea ne proslavi protiv Tottenhama za to bi nam čak bio dovoljan i bod... bod protiv Chelsea bi bio dovoljan i u slučaju da mi remiziramo sa Arsenalom, a oni izgube od Tottenhama (što će se brat-bratu jako teško desiti, ali eto, to je jedna od mogućnosti)... meni bi recimo jako značilo da dignemo taj trofej baš protiv njih i da im vratimo milo za drago nakon što su oni isto uradili nama, mada se naravno ne bih žalio da titulu osvojimo na bilo koji način...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Po meni je titula rijesena neznam samo sto nebi dobili i chelsea i arsenal malo jest nezgodan termin tih meceva ali nista nije nemoguce. arsenalu smo zadnjih 5 godina redovno citali lekcije na emiratima a chelsea sem prosle god se nije vele naigrao na OT
mozda grijesim al se nesjecam da je unitedikad ispustio prednost od 6 bodova u zadnja 4 kola
mozda grijesim al se nesjecam da je unitedikad ispustio prednost od 6 bodova u zadnja 4 kola
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Minimalne su šanse da će United izgubiti titulu iako nije nemoguće.Gostovanje Arsenalu i doček Chelsea,izgubite te dvije utakmice i titula je pod znakom pitanja.Ali šanse Chelsea i Arsenala su svedene na minimum.
You'll never walk alone.
Imam neki osjecaj da ghuzimo u CSKA i Arsenal nezz zasto ali realno i najrealnije jaci smo od njih,MUFC je zasluzio titulu puno ranije od zadnjeg kola sto ce se i desiti.Mi Blackborn i Blackpool deremo 100% 2-3:0 sada samo uzivajte kada pomislite na tezinu tekme MUFC-Chelsea samo pomislite na CL kako smo ih cjepnuli i kuci i na straniHawking je napisao/la:Juče me banovaše na jedan dan, kažu da spamam, hajd nek im bude...
Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
- majestic24
- Kontakt:
Mi da izgubimo od one djece ili da nas chelsea pobjedi na old traffordu??? E jarane...pa pricamo o Manchester Unitedu ne o nekim drugorazrednim timovima.VolimLiverpool je napisao/la:Minimalne su šanse da će United izgubiti titulu iako nije nemoguće.Gostovanje Arsenalu i doček Chelsea,izgubite te dvije utakmice i titula je pod znakom pitanja.Ali šanse Chelsea i Arsenala su svedene na minimum.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Thunderstruck
- Kontakt:
Ja mislim da ćemo sutra igrati slično kao i protiv Chelsea-ja.
____________VDS_____________
Rafa____Small____Vidić____Evra
Valencia__Carrick__Giggs__Park
______Rooney
________________Hernandez___
____________VDS_____________
Rafa____Small____Vidić____Evra
Valencia__Carrick__Giggs__Park
______Rooney
________________Hernandez___
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Izgubiti obje utakmice , u to ne vjeruju i najveci mrzitelji Uniteda , pa realno .VolimLiverpool je napisao/la:Minimalne su šanse da će United izgubiti titulu iako nije nemoguće.Gostovanje Arsenalu i doček Chelsea,izgubite te dvije utakmice i titula je pod znakom pitanja.Ali šanse Chelsea i Arsenala su svedene na minimum.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.