Luka Kulenović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Luka Kulenović
Ok bio, s obzirom na rezultat, vraćao se nazad, pomagao u odbrani, imao jedan šut i jedno dobro spuštanje lopte na stranu ali je tu suigrac sjebao situaciju.
Evo asitirao vode 0:2 prvo
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Danas opet asistencija, zabio gol iz penala i pogodio dvije stative
Vracaju se i on i ekipa vode 8:2 protiv Zwolle
Vracaju se i on i ekipa vode 8:2 protiv Zwolle
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Nodi je dokazan glupson i lazov. Nije napiso da je dao samo jedan gol od 8 i to iz penala, koji mu je dao prvi spic Hornkamp da puca koji je dao 3 gola. Da 3 gola . Hornkamp uzo loptu i dao Luki jer nije dao gola ne sjeca se niko u heraclesu i okolini. Plus igra samo jer naprijed im fale 3 igraca povrijedjena , pravi igrac je Hornkamp koji ima 6 golova u zadnjem Heraclesu. Treci na listi strijelaca iz zadnje ekipe lige. To je igrac. Nesta kao Golgeter lige petice i slavnog Gladbacha Haris "bum bum" Tabakovic.
Ugodan dan
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Beduin
- Kontakt:
I kad igra nas reprezentativac i postize golove degenerik ce to popljuvati i naci izgovor zato sto je degenerik.
Najbitnije za Luku je da pocne igrati, a ono jos bitnije zabijati golove te njegov tim pobjedjivati sa njim u rosteru. Itekako ku treba da se psihicki vrati i povrati povjerenje trenera, jer i bez njega u ekipi klubu je islo uzasno i zasluzeno su na dnu tabele.
Najbitnije za Luku je da pocne igrati, a ono jos bitnije zabijati golove te njegov tim pobjedjivati sa njim u rosteru. Itekako ku treba da se psihicki vrati i povrati povjerenje trenera, jer i bez njega u ekipi klubu je islo uzasno i zasluzeno su na dnu tabele.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Obicno lazi smecarske osobe,bez njega nije islo haha juce pobjedili pred zadnjeg kad su dobili crveni odma na pocetku. Igro je i prije panj luka 90 minuta proslu protiv Volendama i izgubili 3-0 toliko ne ide nez njeg kakav kreten. Piso sam ali kreten je glup da ja ne podrzajem mendze igrace ,nisam ja djete i zaosto kao ti da to moram i radim. On je igrac prijatelja nini milenkovica, koji je igrao skupa sa milenkovicem. Gdje uzima nini procenat zaostali brdaru. Sreca pa samo pisem istinu i fakte i znam o cemu pisem.
I tako vec 15 godina kada niko nije znao nista od djece ja sam piso direktno imena kao germanija u vrijeme susica ,itd... sve igracine u bh kad se ovdje citaju neznalice a nema nas nigdje najgori smo upravo zbog kriminala jer igraju podobni a ne sposobni. Sad odyebi glup si samo tako.
I tako vec 15 godina kada niko nije znao nista od djece ja sam piso direktno imena kao germanija u vrijeme susica ,itd... sve igracine u bh kad se ovdje citaju neznalice a nema nas nigdje najgori smo upravo zbog kriminala jer igraju podobni a ne sposobni. Sad odyebi glup si samo tako.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Beduin
- Kontakt:
Razlika izmedju degenerika i iskrenih navijaca je ta sto mi navijamo za nase igrace, kudimo ih kad igraju lose i hvalimo kad igraju dobro. A tupani poput tebe hvale samo pojedince, a druge konstantno pljuju a cim odigraju dobro usutis se i ne posjecujes temu.
Jadan li je tvoj iskompleksirani zivot. Sta kazes, pedofilna Tuzla, a ne komentsrises sto se isto to desilo u glavnom gradu i Bog samo zna gdje jos, nazalost? Tupane
Jadan li je tvoj iskompleksirani zivot. Sta kazes, pedofilna Tuzla, a ne komentsrises sto se isto to desilo u glavnom gradu i Bog samo zna gdje jos, nazalost? Tupane
075 ❤
075 ❤
Jos nisi odogovorio zasto ne igramo kao Argentina sad kad je legenda Sergej selektor?bhfanatic14 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 08:41Obicno lazi smecarske osobe,bez njega nije islo haha juce pobjedili pred zadnjeg kad su dobili crveni odma na pocetku. Igro je i prije panj luka 90 minuta proslu protiv Volendama i izgubili 3-0 toliko ne ide nez njeg kakav kreten. Piso sam ali kreten je glup da ja ne podrzajem mendze igrace ,nisam ja djete i zaosto kao ti da to moram i radim. On je igrac prijatelja nini milenkovica, koji je igrao skupa sa milenkovicem. Gdje uzima nini procenat zaostali brdaru. Sreca pa samo pisem istinu i fakte i znam o cemu pisem.
Gol i danas, tim mu ima 3 pobjede u zadnje 3 utakmice, a on 2 gola i 2 asistencije.
I dodje u repku ne zna loptu smiriti kako treba. Neka njega tamo.
- Beduin
- Kontakt:
Izgleda je povreda proslost, napokon vraca formu i povjerenje trenera. Upravo njegov povratak i veca minutaza su doprinjeli nekako i boljim rezultatima kluba u zadnje vrijeme, ovako ili onako.
Isto kao sto je i BMG pocela povjedjivati otkako je i Tabakovic usao u formu i poceo zabijati. Slatke muke za selektora ubuduce ako ovako nastave.
Isto kao sto je i BMG pocela povjedjivati otkako je i Tabakovic usao u formu i poceo zabijati. Slatke muke za selektora ubuduce ako ovako nastave.
075 ❤
075 ❤
Priznaj da si ovaj dio za tabaka dodo samo da ti se fanatik ne bi nakacio 
- Beduin
- Kontakt:
Ma tog tupana ni ne dozivljavam, ionako nema obraza pohvaliti naseg igraca.
Meni je drago za svakog naseg igraca da igra dobro, jer je to dobro i za nasu repku.
Meni je drago za svakog naseg igraca da igra dobro, jer je to dobro i za nasu repku.
075 ❤
075 ❤
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dvije asistencije danas. Valjalo bi kad bi proigrao i ušao u ritam do baraža. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Evo i gola 
Kad bi uhvatio onu predhodnu formu sto nije toliko daleko, Tabak se nekako zadrzi, Demir vrati i uz Dzeku eto opcija za baraza.. da je uvijek svjez neko unutra.
BašČelik!
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Beduin
- Kontakt:
Tabakovic se proudi i poce cupati BMG sa dna tabele.
Evo i Kulenovic cim je poceo igrati redovno odmah dolaze golovi i pobjede ekipe. Mada i dalje mislim da Heracles nema prevelikih sansi za opstanak jer su slabiji usli u ovu sezonu, ali vec sad imaju isto bodova kao i 15. koji ostaje.
Nama je bitan Kulenovic i forma. Tek ce napuniti 26 godina u decembru, strasan put kroz karijeru i svaka mu cast.
Zadnjih 5 utakmica je odigrao po 90' i ostvarili su 4 pobjede i 1 poraz, a on postigao 3g i 4a. To je vise nego vrhunski sa onako losim timom.
Evo i Kulenovic cim je poceo igrati redovno odmah dolaze golovi i pobjede ekipe. Mada i dalje mislim da Heracles nema prevelikih sansi za opstanak jer su slabiji usli u ovu sezonu, ali vec sad imaju isto bodova kao i 15. koji ostaje.
Nama je bitan Kulenovic i forma. Tek ce napuniti 26 godina u decembru, strasan put kroz karijeru i svaka mu cast.
Zadnjih 5 utakmica je odigrao po 90' i ostvarili su 4 pobjede i 1 poraz, a on postigao 3g i 4a. To je vise nego vrhunski sa onako losim timom.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: General505, Google Adsense [Bot], jasmin10 i 25 gostiju.