Denis Huseinbašić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

231983
Kontakt:

Re: Denis Huseinbašić

Post Postao/la 231983 » 03 nov 2025, 08:21

Pa najbolje bi bilo da ne zove ni Šunjića, ni Burnića, ni Benju, ni Bašića, ni Šarića, jer evo sve ih prozivate i tvrdite da ne zasluzuju poziv. Osim Huseinbašića koji je morao imati mjesta, de živi bili imenujte 5 igrača koji bi trebali biti ispred navedenih!

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 05 nov 2025, 20:36

Protiv hamburga odigrao 100tu utakmicu za njemackog velikana Kelna! 🍀🇧🇦 Protiv hamburga pretrcao 12,2 kilometra najvise od svih igraca na terenu 🇧🇦 pobjedio 86 posto duela, i imao 95 posto tacnih dodavanja. Danas ga u novinama izdvajaju kao jedan od bitnih kljuceva pobjede protiv hamburga. 🇧🇦🍀 Liga petice sve cestitke !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 06 nov 2025, 11:07

231983 je napisao/la:
03 nov 2025, 08:21
Pa najbolje bi bilo da ne zove ni Šunjića, ni Burnića, ni Benju, ni Bašića, ni Šarića, jer evo sve ih prozivate i tvrdite da ne zasluzuju poziv. Osim Huseinbašića koji je morao imati mjesta, de živi bili imenujte 5 igrača koji bi trebali biti ispred navedenih!
Eh ovdje prestaje njihova rasprava, slijedi ignorisanje ovakvih upita i cekanje da se zaboravi pa da mogu iznova po svom pametovanju.

Svaka cast Denisu, ali kad jedan ovako manje bitan igrac odigra 100 utakmica za Keln, onda znas u kakvom je problemu taj klub i kakvu ulogu igra u ligi. Bez imalo omalovazavanja naseg igraca, jer i sam govorim da treba naci svoje mjesto u reprezentaciji.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 06 nov 2025, 11:36

Da nam Bogdo ostatak veznog reda za života odigra utakmica u ligi petice kao Denis.

Fudbalbr1
Kontakt:

Post Postao/la Fudbalbr1 » 06 nov 2025, 11:37

Kad bi Beduin znao sta je htio napisati dobro bi bilo

Sarun
Kontakt:

Post Postao/la Sarun » 06 nov 2025, 12:20

Moje pitanje ovdje, ko je od naših veznjaka kreativniji od Huseinbasica?

Sunjic-Tahirovic-Bašić-Gigovic su igraci koji dodaju prvom do sebe i prečesto ide pas prema nazad.

Garantujem da bi sa Huseinbasicem i Hadziahmetovicem bili puno opasniji i da bi Alajbegovic i Bajraktar bili dosta ubojitiji naprijed.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 06 nov 2025, 13:44

Fudbalbr1 je napisao/la:
06 nov 2025, 11:37
Kad bi Beduin znao sta je htio napisati dobro bi bilo
To sto si ti glup je do tebe, a ne do Beduina.

Da ti prevedem? Zasluzuje poziv jer bolje nemamo, igra redovno, selektor voli radilice na terenu kao sto je on. Sa druge strane Keln je velikan i sigurno kao takav i sa takvom tradicijom zasluzuje bolje igrace koji bi igrali 100+ utakmica tamo.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 06 nov 2025, 13:51

Sarun je napisao/la:
06 nov 2025, 12:20
Moje pitanje ovdje, ko je od naših veznjaka kreativniji od Huseinbasica?

Sunjic-Tahirovic-Bašić-Gigovic su igraci koji dodaju prvom do sebe i prečesto ide pas prema nazad.

Garantujem da bi sa Huseinbasicem i Hadziahmetovicem bili puno opasniji i da bi Alajbegovic i Bajraktar bili dosta ubojitiji naprijed.
Vjerovatno i kreativniji, ali sigurno bolji tehnicar i aktivniji prema naprijed je Gigovic. On nikako ne ide u isti kos sa ostalima gore pomenutim.

075 ❤

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 06 nov 2025, 18:05

Kaže Beli da je Huseinbašić napustio pripreme bez da se i s kim pozdravio u junu i da je tu završio karijeru. Na njemu je da se javi i traži izvinjenje, a teško da će poziv bez toga dobiti. I jest mu puk’o film jer nije imao minute koje je mislio da je zaslužio, a onda dao izjavu preko agenta da nije psihički spreman.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 06 nov 2025, 18:15

Beli propali novinar koji za dresove lize cmarove igraca. Sad sam ovo sluso on je lazov jedan obicni, nista drugo. Da vamo sakrije kriminalce jarane serdza alkosa i ostale. Laze da je trebao igrat protiv slovenije sljedecu utakmicu, nije istina zato je momak puko jer mu je kockar reko da nece igrat da igraju basic i saric u veznom. A protiv san marina znamo ko je igro i kako a on ni minute nije dobio. Nista novo medju mafiji da se sprdaju sa pravim igracima profesionalcima, brazzo ,begovic, Husienbasic itd .... kada su najboljeg golmana svih vremena sa 300 itakmica u najboljoj ligi svijeta skinuli kriminalom sa gola sto nebi malog Denisa izyebali. Nista lakse. Sreca ima bog svjedok,sve se vidi kako im bude onda sudjeno u nastavku.
Stadion Koševo

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 06 nov 2025, 18:22

Coolpanda24 je napisao/la:
06 nov 2025, 18:05
Kaže Beli da je Huseinbašić napustio pripreme bez da se i s kim pozdravio u junu i da je tu završio karijeru. Na njemu je da se javi i traži izvinjenje, a teško da će poziv bez toga dobiti. I jest mu puk’o film jer nije imao minute koje je mislio da je zaslužio, a onda dao izjavu preko agenta da nije psihički spreman.
Koliko god da je neprofesionalno istovremeno je i apsolutno razumljivo jer njegova konkurencija ima puno veci kredit a ne moze se reci da je iko to zasluzio u takvoj mjeri - kako igrama na klupskom tako na reprezentativnom nivou. Uostalom, momak je svega 2 puta bio starter u reprezentativnom dresu i to u duelima protiv Holandije i Njemacke i to je kao bilo dovoljno nasim strucnjacima da procjene kako on nije kvalitet a covjek hladno protiv Holandjana upisao maestralnu asistenciju i bio najbolji nas veznjak na terenu, cirkus.
Sretno momku, licno ga ne gotiviim kao personu zbog nacina na koji nas je odabrao ali uvijek sam govorio da je odlican igrac i stojim iza toga. Kvalitet uvijek ispliva, nemam ni najmanju dilemu da ce se vratiti u reprezentaciju kad tad i bit vazan kotacic iste.

P.S.- nesto mi tesko povjerovat da su ovi igraci bas takve moralne nule kako ih se predstavlja i da se nikome ne jave kada napustaju pripreme reprezentacije - konkretno Anel pa sad i Denis. Vise mi to vuce na pokusaj svaljivanja krivice na njih u potpunosti kako bi ih emotivni i naivni navijaci bombardovali momentalno a istovremeno se zataskalo neznanje i greska strucnog staba.

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 06 nov 2025, 18:31

fanatik19 je napisao/la:
06 nov 2025, 18:22
Coolpanda24 je napisao/la:
06 nov 2025, 18:05
Koliko god da je neprofesionalno istovremeno je i apsolutno razumljivo jer njegova konkurencija ima puno veci kredit a ne moze se reci da je iko to zasluzio u takvoj mjeri - kako igrama na klupskom tako na reprezentativnom nivou.
Ma druže da je ne znam kakva truba od trenera, i da ne znam ko igra ispred njega, ne možeš to raditi. Ne bih uopće da ulazim u zamku da ga poredim sa Gigovićem ili Tahirovićem ili nekim trećim jer to nije ni bitno u ovoj priči, znale su puno veće zvijezde ispadati iz ekipa zbog takvog ponašanja. Kakav bi bio cirkus da se prihvati takvo ponašanje kao normalno, ne sviđa mi se što sam na klupi i odoh iznenada sa po' okupljanja. :lol: I još onda da dobije poslije toga poziv kao najnormalnije. Pa za Džeku iz prajma bih rekao da ga treba otjerati da to uradi.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 08 nov 2025, 18:02

U prvih 11 liga petice. Velikan Keln. Sretno momcino.
Stadion Koševo

Roki50
Kontakt:

Post Postao/la Roki50 » 08 nov 2025, 19:33

bhfanatic14 je napisao/la:
08 nov 2025, 18:02
Smijesan si,koji velikan?Ove sezone nakon godina usli u Bundesligu,zadnjih 10g vise u cvajti nego u Bundesligi,drugo Tabakovica bi i razumio da je ucinio sto je ovaj mali glupson,koji da podsjetim kada je shvatio da nikad nece biti Njemacki reprezentativac prihvatio Bosnu i onda kada je vidio da i u NASOJ reprezentaciji nije prva opcija napusti reprezentativno okupljanje,da je Tabakovic,vjerujte mi da bi ga razumio,zna da pored Dzeke je samo rezerva,a i ako tvoj mozak ne moze da shvati da si medju 24 najboljih fudbalera svoje nacije i da ti je to ponizenje ako ni starter,onda ti si malo **** koje ne cijeni i ne voli svoju naciju,drzavu.Nadam se i mislim da je tu menadjer kriv sumnjam da su Babo i majka podrzali to,ali gledajuci drugog idiota Ahmedhodzica sve je moguce,selam za Mirsu Ahmedhodzica

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 08 nov 2025, 20:34

Roki50 je napisao/la:
08 nov 2025, 19:33
bhfanatic14 je napisao/la:
08 nov 2025, 18:02
Smijesan si,koji velikan?Ove sezone nakon godina usli u Bundesligu,zadnjih 10g vise u cvajti nego u Bundesligi,drugo Tabakovica bi i razumio da je ucinio sto je ovaj mali glupson,koji da podsjetim kada je shvatio da nikad nece biti Njemacki reprezentativac prihvatio Bosnu i onda kada je vidio da i u NASOJ reprezentaciji nije prva opcija napusti reprezentativno okupljanje,da je Tabakovic,vjerujte mi da bi ga razumio,zna da pored Dzeke je samo rezerva,a i ako tvoj mozak ne moze da shvati da si medju 24 najboljih fudbalera svoje nacije i da ti je to ponizenje ako ni starter,onda ti si malo **** koje ne cijeni i ne voli svoju naciju,drzavu.Nadam se i mislim da je tu menadjer kriv sumnjam da su Babo i majka podrzali to,ali gledajuci drugog idiota Ahmedhodzica sve je moguce,selam za Mirsu Ahmedhodzica
Tabakovic Badzar i Dzeko su sasvim ok trenutno 3 napadaca ,a Huseinbasic se nista ne pokazuje ni u Kolnu prvi sezonu je razvalio ovu stagnira

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 08 nov 2025, 21:02

fanatik19 je napisao/la:

Koliko god da je neprofesionalno istovremeno je i apsolutno razumljivo jer njegova konkurencija ima puno veci kredit a ne moze se reci da je iko to zasluzio u takvoj mjeri - kako igrama na klupskom tako na reprezentativnom nivou. Uostalom, momak je svega 2 puta bio starter u reprezentativnom dresu i to u duelima protiv Holandije i Njemacke i to je kao bilo dovoljno nasim strucnjacima da procjene kako on nije kvalitet a covjek hladno protiv Holandjana upisao maestralnu asistenciju i bio najbolji nas veznjak na terenu, cirkus.
Sretno momku, licno ga ne gotiviim kao personu zbog nacina na koji nas je odabrao ali uvijek sam govorio da je odlican igrac i stojim iza toga. Kvalitet uvijek ispliva, nemam ni najmanju dilemu da ce se vratiti u reprezentaciju kad tad i bit vazan kotacic iste.

P.S.- nesto mi tesko povjerovat da su ovi igraci bas takve moralne nule kako ih se predstavlja i da se nikome ne jave kada napustaju pripreme reprezentacije - konkretno Anel pa sad i Denis. Vise mi to vuce na pokusaj svaljivanja krivice na njih u potpunosti kako bi ih emotivni i naivni navijaci bombardovali momentalno a istovremeno se zataskalo neznanje i greska strucnog staba.
Nemam ništa protiv da se Huseinbašić vrati u reprezentaciju, čak bih i volio jer kakav god da je, bolji je od nekih polovnjaka u reprezentaciji, ali činjenica jeste da ako je otišao bez pozdrava u pola reprezentativnog putovanja totalno amaterski potez i vjerovatno je i sam otišao sa namjerom da više ne igra za reprezentaciju.
Mogao je kao čovjek da izdrži još par dana sa ekipom i da se vrati u klub i naredni put odbije poziv i tjt. To bi neki gospodin uradio ako je uvrijeđen, a želi da ostane kulturan i profesionalan. Ovako je ispao teški amater.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 08 nov 2025, 21:20

DeeWa je napisao/la:
08 nov 2025, 21:02
fanatik19 je napisao/la:

Nemam ništa protiv da se Huseinbašić vrati u reprezentaciju, čak bih i volio jer kakav god da je, bolji je od nekih polovnjaka u reprezentaciji, ali činjenica jeste da ako je otišao bez pozdrava u pola reprezentativnog putovanja totalno amaterski potez i vjerovatno je i sam otišao sa namjerom da više ne igra za reprezentaciju.
Mogao je kao čovjek da izdrži još par dana sa ekipom i da se vrati u klub i naredni put odbije poziv i tjt. To bi neki gospodin uradio ako je uvrijeđen, a želi da ostane kulturan i profesionalan. Ovako je ispao teški amater.
Ma generalno ne vjerujem do kraja i u Belminovu pricu koliko god da cijenim sve sto radi za reprezentaciju, nemoguce mi je da 2 igraca u kratkom periodu nemaju osjecaja prema kolegama i to bas kod ove garniture. Cisto sumnjam da jedan ovakav covjek kao sto je Belmin moze imati do kraja potpunu slobodu govora da iznosi stvari kakve zapravo jesu tjst. Da neke stvari u dosta slucaju ne zapakuje drugacije i iznese u javnost.
Helem, daleko od toga da podrzavam to sto je Huseinbasic uradio ako je istina ali ga poprilicno razumijem jer je konstantno bio u drugom planu a imao je perioda kada je bio u odlicnoj formi. Na kraju krajeva, ostrit tuki na jednom igracu koji je uvijek u najgorem slucaju bitan clan rotacije velikana kakav je Keln da se napravi mjesta svakakvim polovnjacima je u najmanju ruku bezobrazno.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 08 nov 2025, 21:40

Otišao bih i ja sa okupljanja da gledam sa klupe iznova i iznova kako Dario Šarić, Ivan Bašić i Dženis Burnić dobijaju priliku prije mene.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 08 nov 2025, 22:15

Planski otjeran od strane kockarskog patoloskog manipulatora. Ovako je kockar otjerao salihamidzica svojevremeno iz repke u igrackim danima. Vrsis mobing na covjeku. Hebes ga u zdrav mozak namjerno I planski dok ne pukne. I onda kad pukne, napravi neki potez Koji ces koristiti kao opravdanje za njegovo nepozivanje I izostavljanje. Na taj nacin otvaras mjesto menadzerskim ohebinama Koji su tu samo zato sto I'm je ivica dzidic menadzer. Tu prije svega mislim na basica Koji igra u poluamaterskoj ligi.

Denis iako petokolonas I pizda je nazalost najbolje sto trenutno imamo na raspolaganju za vezne igrace. Dennis je Sam od sebe pizdast I beta karakter, nesto poput pjanica. Kao takav, On jednostavno ne zna kako da SE nosi I olako emotivno puca kad ga neko hebe u zdrav mozak ili ovako zadirkuje I gurka sa strane. Ne moze da trpi jer je odrastajuci bio mamina maza a takvi su obicno placljivke I pizduni.

Ako neuspijemo I nadigraju nas u sredini terena bice prica. Da smo imali denisa mozda bi I pobjedili. Slucaj rahimic 2.0.

E moj barba, **** kockarski.

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 08 nov 2025, 23:10

Huseinbasic u ono vremena sto je dobio u reprezentaciji, istina ne puno,nije pokazao kvalitet koji sam ja iskreno prizeljkivao kao ni Burnic a sam sam uvijek bio mišljenja da je bolje da imamo igrace iz cvajte ili sa dna Bundeslige nego iz prosjecnih turskih ekipa i ovih sto igraju u dobrim klubovima ali iz liga malo jacih od naših, tipa Kipar, Madjarska, Slovačka, , Poljska itd itd. Tim igračima reprezentacija treba da bi se prodali , ovim ne igra toliku ulogu vec vise igre koje pružaju u Njemačkoj. Burnica i Huseinbasica po dosad vidjenom u reprezentaciji i po toku njihove karijere,ne vidim kao igrace prvotimce a kamo li neke bitne igrace vec isključivo kao igrace na sirem spisu i zakrpe i to dok igraju u svojim klubovima a bgm mjesto im nije zagarantovano,preko noći mogu na klupu. Nadam se daljem napretku Gigovica. Možda i grijesim, možda fulim kao sa Krunicem mada mi je i dalje nejasno kako je on došao do ekipe renomea Milana i bio 5 godina a jedno vrijeme bio nezamjenjiv. S tim da se ne može podesiti put jednog i drugog. Krunic je ovdje rodjen i ovdje naučio igrati fudbal pa otišao vani a ovi su tu od rodjenja,skola,jezik,mentalitet,sistem od malih nogu.
Zadnja izmjena: totasef1, dana/u 08 nov 2025, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia i 10 gostiju.