Ako cete vi zavsiti kao treci i osvojiti kup, superkup itd, onda cemo mi osvojiti prvenstvo sa 10 bodova prednostijurisicduska je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:15Hoćemo završit cemo treći osvojit kup i superkup. Vi ?.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: let3, dana/u 07 nov 2025, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
Mirvic je gotov. Ovo mu je zadnja sezona u najvecem BH klubu
Pa onda ne znam sta se vi zalili mjesecima na igranje rukom Bilbije kad su vas dobili zbog gola postignutog poslije igranja te ruke.Threeplanetrees je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:13Ne treba kriterij da ostane na pogrešnim odlukama sudija. U tome i jeste problem što većina traži kompenzaciju kada si oštećen. Vidi šta se Posušju dešava isključuje im nepravedno protiv Sarajeva igrača, a prije toga na Grbavici sudija za još očigledniji crveni ne isključuje zadnjeg igrača Željezničara. Šta bi oni trebaliOrvel je napisao/la: ↑07 nov 2025, 21:59Fazon je ako se jednom desi da se gleda VAR minut unazad onda kriterij treba da ostane takav a ne u nekoj tekmi se gleda u nekoj ne gleda. I meni je bezveze gledati toliko dugo ali ako su mogli jedan gol ponistiti u ligi onda svaki put mora biti tako. Na stranu to sto smo mi mlaki bili i neprecizni, sudjenje kriminalno i neujednaceno je rak rana. Nisu to male razlike u kriteriju nego totalno suprotni.Threeplanetrees je napisao/la: ↑07 nov 2025, 21:13Ispravna odluka Peljte i VAR sobe kod drugog gola Veleža isto kao što je greška bila onaj poništen gol Željezničara u Širokom. Samo što su tada navijači Željezničara za istu odluku pisali jedno, a nakon našeg gola drugo. Totalno pomahnitala masa koja vrišti na svaku odluku koja nije u njihovu korist
Pravilo je jasno. Svaki pogodak postignut nakon igranja rukom prilikom istog posjeda lopte je neregularan. Pisi huso materi, nije ni pola prvenstva. Bice ovakvih situacija ko god malo glabu proviri iznad povrsine.
Do sad realno najvise moj klub ostecen direktnim odlukama htio to neko priznati ili ne.
Šta kaže Kaljanac jel bio penal na Saviću?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
jurisicduska
- Kontakt:
To ne može. I da ste kvalitetni a niste.let3 je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:17Ako cete vi zavsiti kao treci i osvojiti kup, superkup itd, onda cemo mi osvojiti prvenstvo sa 10 bodova prednostijurisicduska je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:15Hoćemo završit cemo treći osvojit kup i superkup. Vi ?.![]()
Znas i sam da će prvenstvo neko drugi osvojit.
Kup je naše takmicenje ko Real u Ligi prvaka mi smo tu neprikosnoveni.
A Zrinjskog smo nadigrali nedavno tako da gajim optimizam.
A evo vraćaju se polako Ljajic, Elezi će slijedece sedmice, Gojkovic se vraća na zimu će Mamić dovest par fudbalera. Nije nako optimizam.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Nije to pravilo.Orvel je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:27Pa onda ne znam sta se vi zalili mjesecima na igranje rukom Bilbije kad su vas dobili zbog gola postignutog poslije igranja te ruke.Threeplanetrees je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:13Ne treba kriterij da ostane na pogrešnim odlukama sudija. U tome i jeste problem što većina traži kompenzaciju kada si oštećen. Vidi šta se Posušju dešava isključuje im nepravedno protiv Sarajeva igrača, a prije toga na Grbavici sudija za još očigledniji crveni ne isključuje zadnjeg igrača Željezničara. Šta bi oni trebaliOrvel je napisao/la: ↑07 nov 2025, 21:59
Fazon je ako se jednom desi da se gleda VAR minut unazad onda kriterij treba da ostane takav a ne u nekoj tekmi se gleda u nekoj ne gleda. I meni je bezveze gledati toliko dugo ali ako su mogli jedan gol ponistiti u ligi onda svaki put mora biti tako. Na stranu to sto smo mi mlaki bili i neprecizni, sudjenje kriminalno i neujednaceno je rak rana. Nisu to male razlike u kriteriju nego totalno suprotni.
Pravilo je jasno. Svaki pogodak postignut nakon igranja rukom prilikom istog posjeda lopte je neregularan. Pisi huso materi, nije ni pola prvenstva. Bice ovakvih situacija ko god malo glabu proviri iznad povrsine.
Do sad realno najvise moj klub ostecen direktnim odlukama htio to neko priznati ili ne.
Vi ste 2 puta oštećeni i 2 puta pogurani. Nivelacija.
Sarajevo je ubjedljivo najvise oštećeno i jednom pogurano.
Iza Sarajeva Rudar iz Prijedora pa Posusje
Posušje i na Grbavici i protiv nas i protiv Borca oštetili. Ti samo vas gledaš. A Rudar zaklali 4 puta. Sarajevo 6 odluka direktno koje su utjecale na rezultat od penala , crvenih kartona do nesviranja ničeg.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 07 nov 2025, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
A gdje smo dva puta pogurani? Pretpostavljam da je jedan od tih onaj crveni na Grbavici za Sedorfa protiv Posusja. A sta je drugi poguranac?jurisicduska je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:35Nije to pravilo.Orvel je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:27Pa onda ne znam sta se vi zalili mjesecima na igranje rukom Bilbije kad su vas dobili zbog gola postignutog poslije igranja te ruke.Threeplanetrees je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:13
Ne treba kriterij da ostane na pogrešnim odlukama sudija. U tome i jeste problem što većina traži kompenzaciju kada si oštećen. Vidi šta se Posušju dešava isključuje im nepravedno protiv Sarajeva igrača, a prije toga na Grbavici sudija za još očigledniji crveni ne isključuje zadnjeg igrača Željezničara. Šta bi oni trebali
Evo ti gdje smo osteceni: crveni kartoni protiv pijace.
Siroki brijeg i ruku na srce 2 ponistena gola koja su u najmanju ruku diskutabilno ponistena.
Ponisten gol Jaganjca protiv Radnika
I sada ovaj drugi gol pijace koji nije ponisten.
Da ne pricamo sad o sjeckanju igre sa Slogom i dijeljenju zutih kartona jer nam je sljedeca bila sa Borcem sto je isto tako neregularno ali eto fokusirao sam se samo na utakmicr koje su direktno uticale na rezultat. 30 dana se disciplinska komisija nije oglasavala za one crvene iz tunela.
Ma prvenstvo Borac, Kup Zrinjskom i to ti je milion %.jurisicduska je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:32To ne može. I da ste kvalitetni a niste.let3 je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:17Ako cete vi zavsiti kao treci i osvojiti kup, superkup itd, onda cemo mi osvojiti prvenstvo sa 10 bodova prednostijurisicduska je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:15
Hoćemo završit cemo treći osvojit kup i superkup. Vi ?.![]()
Znas i sam da će prvenstvo neko drugi osvojit.
Kup je naše takmicenje ko Real u Ligi prvaka mi smo tu neprikosnoveni.
A Zrinjskog smo nadigrali nedavno tako da gajim optimizam.
A evo vraćaju se polako Ljajic, Elezi će slijedece sedmice, Gojkovic se vraća na zimu će Mamić dovest par fudbalera. Nije nako optimizam.
Za ova niza mjesta (trece, cetvrto) ce se ganjati ova sirotinja ispod - mi, vi i siroki. Isto kad se gazde najedu i bace onaj ostatak sa kostima kerovima da glođu.
Tako su Vico i Beus sredili ovu ligu i tu nema iskakanja. Ko god misli drugacije taj laze sebe i zivi neki lazni optimizam.
Jbt onaj Varga iz Sloge je najveći mesar lige. Do sada je trebao imati 3 crvena u sezoni. Šta mu sve sudije kroz prste gledaju.Orvel je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:41A gdje smo dva puta pogurani? Pretpostavljam da je jedan od tih onaj crveni na Grbavici za Sedorfa protiv Posusja. A sta je drugi poguranac?jurisicduska je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:35Nije to pravilo.Orvel je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:27
Pa onda ne znam sta se vi zalili mjesecima na igranje rukom Bilbije kad su vas dobili zbog gola postignutog poslije igranja te ruke.
Siroki brijeg i ruku na srce 2 ponistena gola koja su u najmanju ruku diskutabilno ponistena.
Da ne pricamo sad o sjeckanju igre sa Slogom i dijeljenju zutih kartona jer nam je sljedeca bila sa Borcem sto je isto tako neregularno ali eto fokusirao sam se samo na utakmicr koje su direktno uticale na rezultat. 30 dana se disciplinska komisija nije oglasavala za one crvene iz tunela.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
-
jurisicduska
- Kontakt:
Pogurani ste za crveni Sedorfu protiv Posusja koje je bilo bolje od vas i sa 11 na 11. To sto neki pričaju o intenzitetu faula zadnjeg igraca nakon sto je izgubio loptu je suludo. Ono je školski primjer crvenog kartona.Orvel je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:41A gdje smo dva puta pogurani? Pretpostavljam da je jedan od tih onaj crveni na Grbavici za Sedorfa protiv Posusja. A sta je drugi poguranac?jurisicduska je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:35Nije to pravilo.Orvel je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:27
Pa onda ne znam sta se vi zalili mjesecima na igranje rukom Bilbije kad su vas dobili zbog gola postignutog poslije igranja te ruke.
U 11. minuti susreta, sudac dopušta nastavak igre smatrajući da nije bilo dovoljnog intenziteta za prekršaj. Međutim, uzimajući u obzir sve elemente situacije, jasno je da je sudac napravio propust, jer je morao dosuditi očigledan prekršaj u korist gostujuće ekipe. U navedenoj situaciji odbrambeni igrač je spriječio protivnika u očiglednoj prilici za postizanje pogotka (DOGSO) te je sudac trebao dosuditi prekršaj i isključiti odbrambenog igrača (crveni karton).
Ono sto najvise treba gledat je izgubljena lopta sedorfa.
Također se penal za Rudar nije dosudio. Evo opis situacije iz medija (savez) a nadi klip pa pogledaj.
U 63. minuti, nakon ispravno dosuđene prednosti od strane suca, akcija se nastavila preko krilne strane, gdje je u završnici došlo do zakašnjelog starta obrambenog igrača domaćih broj 33 u vlastitom kaznenom prostoru.
VAR intervencija je u ovom slučaju izostala, iako je postojala mogućnost da sudija situaciju pregleda i ispravi odluku, s obzirom na to da se radilo o nedozvoljeno oštrom startu, što je trebalo rezultirati dosuđivanjem kaznenog udarca.
Hajd tu bi osvojili 0 bodova umjesto 1 pa i nije neki plus.
Ne mislim da je sve ovo bilo ali eto ima materijala i jeste oštećeni ali ne sve ovo sto si nabrojao a s obzirom da normalno diskutujemo mozemo normalno .
Posušje protiv vas, nas , Borca 100% pokradeno perfidno
Mi protiv Borca, Sirokog, Radnika 2x prvu utakmicu gol za 3:4 su dali iz offsidea imas slike imas sve 100% hajd ostalo
Također protiv Sloge :
Nakon VAR provjere sudija Martinović priznao je gol i pokazao na centar. Iako, dojam je da je igrač Sloge igrao rukom...
Po svemu onom što se vidjelo, penal je opravdano dosuđen. No, sporano je ono što se desilo prije kornera iz kojeg su gosti dobili kazneni udarac.
Nego mi loši pa nek nas i jebu ima još par situacija ali eto ne mogu 100% da tvrdim da smo oštećeni i pogurani smo protiv Posusja za crveni karton.
Mi smo ubjedljivo najosteceniji klub i prošle i ove godine. Ne opravdavam našu igru za go **** ali svi to zaboravljaju jer se od nas očekuje. Ovo je objektivno nije seljački i na svoj mlin.
Jebu i vas itekako ali ne isto kao nas. Nas posebno mrze. Vas su tek uzeli na zub. Većinom ste imali ok sudjenje.
Ja imam osjećaj da nas svaku tekmu bar perfidno tim sjećanjem jebu
Ne sjecam se vise tekme protiv Borca gdje nam ne poniste gol ne dobijemo crveni njima se oprosti crveni , ili npr dobiju dva puta penal u prvoj minuti utakmice smijesno
Protiv Veleza zadnje kolo prosle godine je najveca pljacka u historiji fudbala , i njihovi su to govorili. Ono je bas bilo bezobrazno a sutra nam sudi taj frajer
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Jok Duska, vi igrate prekosutra i ne sudi vam Halkic...jurisicduska je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:55Pogurani ste za crveni Sedorfu protiv Posusja koje je bilo bolje od vas i sa 11 na 11. To sto neki pričaju o intenzitetu faula zadnjeg igraca nakon sto je izgubio loptu je suludo. Ono je školski primjer crvenog kartona.Orvel je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:41A gdje smo dva puta pogurani? Pretpostavljam da je jedan od tih onaj crveni na Grbavici za Sedorfa protiv Posusja. A sta je drugi poguranac?jurisicduska je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:35
Nije to pravilo.
U 11. minuti susreta, sudac dopušta nastavak igre smatrajući da nije bilo dovoljnog intenziteta za prekršaj. Međutim, uzimajući u obzir sve elemente situacije, jasno je da je sudac napravio propust, jer je morao dosuditi očigledan prekršaj u korist gostujuće ekipe. U navedenoj situaciji odbrambeni igrač je spriječio protivnika u očiglednoj prilici za postizanje pogotka (DOGSO) te je sudac trebao dosuditi prekršaj i isključiti odbrambenog igrača (crveni karton).
Ono sto najvise treba gledat je izgubljena lopta sedorfa.
Također se penal za Rudar nije dosudio. Evo opis situacije iz medija (savez) a nadi klip pa pogledaj.
U 63. minuti, nakon ispravno dosuđene prednosti od strane suca, akcija se nastavila preko krilne strane, gdje je u završnici došlo do zakašnjelog starta obrambenog igrača domaćih broj 33 u vlastitom kaznenom prostoru.
VAR intervencija je u ovom slučaju izostala, iako je postojala mogućnost da sudija situaciju pregleda i ispravi odluku, s obzirom na to da se radilo o nedozvoljeno oštrom startu, što je trebalo rezultirati dosuđivanjem kaznenog udarca.
Hajd tu bi osvojili 0 bodova umjesto 1 pa i nije neki plus.
Ne mislim da je sve ovo bilo ali eto ima materijala i jeste oštećeni ali ne sve ovo sto si nabrojao a s obzirom da normalno diskutujemo mozemo normalno .
Posušje protiv vas, nas , Borca 100% pokradeno perfidno
Mi protiv Borca, Sirokog, Radnika 2x prvu utakmicu gol za 3:4 su dali iz offsidea imas slike imas sve 100% hajd ostalo
Također protiv Sloge :
Nakon VAR provjere sudija Martinović priznao je gol i pokazao na centar. Iako, dojam je da je igrač Sloge igrao rukom...
Po svemu onom što se vidjelo, penal je opravdano dosuđen. No, sporano je ono što se desilo prije kornera iz kojeg su gosti dobili kazneni udarac.
Nego mi loši pa nek nas i jebu ima još par situacija ali eto ne mogu 100% da tvrdim da smo oštećeni i pogurani smo protiv Posusja za crveni karton.
Mi smo ubjedljivo najosteceniji klub i prošle i ove godine. Ne opravdavam našu igru za go **** ali svi to zaboravljaju jer se od nas očekuje. Ovo je objektivno nije seljački i na svoj mlin.
Jebu i vas itekako ali ne isto kao nas. Nas posebno mrze. Vas su tek uzeli na zub. Većinom ste imali ok sudjenje.
Ja imam osjećaj da nas svaku tekmu bar perfidno tim sjećanjem jebu
Ne sjecam se vise tekme protiv Borca gdje nam ne poniste gol ne dobijemo crveni njima se oprosti crveni , ili npr dobiju dva puta penal u prvoj minuti utakmice smijesno
Protiv Veleza zadnje kolo prosle godine je najveca pljacka u historiji fudbala , i njihovi su to govorili. Ono je bas bilo bezobrazno a sutra nam sudi taj frajer
-
jurisicduska
- Kontakt:
Lijepo bih te molio sa ni u zajebanciji to tako ne postavljaš. PU PU PU
-
19vendetta87
- Kontakt:
Jedan si od jacih trollera, na nivou @sempera.jurisicduska je napisao/la: ↑07 nov 2025, 23:40Lijepo bih te molio sa ni u zajebanciji to tako ne postavljaš. PU PU PU
10 godina glumis da si navijac Sarajeva, a tek su te skoro provalili.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ja ja.19vendetta87 je napisao/la: ↑07 nov 2025, 23:48Jedan si od jacih trollera, na nivou @sempera.jurisicduska je napisao/la: ↑07 nov 2025, 23:40Lijepo bih te molio sa ni u zajebanciji to tako ne postavljaš. PU PU PU
10 godina glumis da si navijac Sarajeva, a tek su te skoro provalili.![]()
Pa ima ovdje 20 ljudi znaju me uživo.
Ne znate vise sta bi pa sad i to
-
19vendetta87
- Kontakt:
Objasni to Vanji, on je prvi krenuo s tom pricom, ne trebas se meni pravdati.jurisicduska je napisao/la: ↑07 nov 2025, 23:54
Ja ja.
Ne znate vise sta bi pa sad i to
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
jurisicduska
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑07 nov 2025, 23:57Objasni to Vanji, on je prvi krenuo s tom pricom, ne trebas se meni pravdati.jurisicduska je napisao/la: ↑07 nov 2025, 23:54
Ja ja.
Ne znate vise sta bi pa sad i to![]()
Usput zna li iko gdje su ajzea i pile to su bile forumske gromade