invincible1921 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 17:30
General505 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 17:05
Bespotreba i smiješna tema, besmislena rekao bih ,osim za prepucavnja neka i piskaranja da se izgubi malo vremena ko ga ima na pretek.
Svi mi znamo manje više biografije članova IO i predsjednika, otprilike da su to uhljebi poslušnici i kriminalci čak.
Bespotrebno je o tome polemisati uopste i pravit ovakve teme jer to je presipanje iz šupljeg u prazno.
Pravo pitanje i tema bi bila : ŠTA JE RJEŠENJE?
Od psovki, kletvi i šupljiranja nemamo ništa
Evo nek grijesim, ali ubijedjen sam da bi ova grupa u savezu otisla puno lakse nego sto raja misli...i to pokupili bi se glavom bez obzira na bilo kakav malo ozbiljniji pritisak, koji cak ne mora bit ni fizicki
Ja ne znam kako i zasto ali ubjedio nas je Vico da on mora bit tu i tjt..
Koliko su mocni govori podatak da su se usrali ko grlice na bilo sta na sta im je odgovreno MEDIJSKOM I HAJKOM PREKO DRUSTVENIH MREZA ,znaci samo to....nego zaboravi raja..pa htjeli su igrat s rusima, zabranit ljiljane, sta sve ne..medjutim ko sto rekoh neki dan problem je sto se stvari maksimalno lokaliziraju i izbanaliziraju. Evo konkretno ovaj slucaj, dobice BHF karte i svi ce se usutit od igraca do medija...do nekog iduceg ekcesa koji ce BIA smislit
Moje mišljenje je da griješis vjeruj, zbog toga sto su oni snazniji i mocniji nego mislis.
Oni su zasticeni po svakom osnovu niti im ko zeli bilo sta uciniti a rekao bih niti smije.
Pa veci je nekako naboj bio i fanatizam oko repke u proslom savezu kada je trebalo smaknuti tročlano pa je li se to uspjelo, cak ni fizicke prijetnje nisu djelovale niti eskiviranje pracenja utakmica kamoli verbalne dok god se UEFA nije umijesalaa sa Komitetom tek onda su se desile te promjene.
Volio bih da mi neko kaze kada se ovdje u bilo kojoj branši desile neke promjene pod pritiskom čak i fizickim.
Svi bi mi nesto ali nemoj mene, nemoj da ja...
Evo vidimo danas u ispred Vlade u Sa zene dosle da protestvuju da **** igraju ovdje a tih tzv mudonja nigdje, polivija je tu prići ne mozes a isto tako bilo kakav god bunt da je otpoceo izmlate ljude smiri se.. i mi bi kao nesto mijenjali rušili kao prsimo se....ma bi malo morgen mi smo samo za kafe ispijati i analizirati kako bi trebalo i šta.
Znam ja nas hebo nas... Ali mislim da ce biti nekih problema zbog ovih ulaznica, pokusat ce momci ali to nece dati nikakve rezultate nazalost jer ovde je kriminalna vlast(režim) u svakom smislu i nista ne mozes na silu spremni su i specijalnu policiju poslat na narod kao sto su na jadne borce i invalide nedavno a mi pi...e gledamo i sutimo a itekako treba da nas to zanima.