Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
aris
-
Kontakt:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:aris je napisao/la:Duro je vec tu bio na sirijem spisku ! Pelak se jos trazi mislim da je bliz<u transfera da ide u Bayernu! A jel Krivic jos uvijek hara u drugoj lige Belgije??:D
ma ja ba...kazu najjaci je tamo...
ma kako god okreners mora imati mjesto u prvoj postavi...

ma jest ba ! ali sta bi sa Vidica !

hebote frajer igrao po slovackoj! a sad ga nigdje nema! a toliko imao iskustva iz repke! bio bi kapiten da ga mozemo nac!!! ma ima njih jos ba tih zviezda! mozda nam i za treba Vrsajevic! ko zna??
-
ZELJO DO GROBA
-
Kontakt:
Postao/la ZELJO DO GROBA » 17 jun 2009, 11:17
aris je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la:aris je napisao/la:Duro je vec tu bio na sirijem spisku ! Pelak se jos trazi mislim da je bliz<u transfera da ide u Bayernu! A jel Krivic jos uvijek hara u drugoj lige Belgije??:D
ma ja ba...kazu najjaci je tamo...
ma kako god okreners mora imati mjesto u prvoj postavi...

ma jest ba ! ali sta bi sa Vidica !

hebote frajer igrao po slovackoj! a sad ga nigdje nema! a toliko imao iskustva iz repke! bio bi kapiten da ga mozemo nac!!! ma ima njih jos ba tih zviezda! mozda nam i za treba Vrsajevic! ko zna??
ja mislim da Varesajevic i Bajic nisu bas klase za reprezntaciju...
neznam jel neko stavio Rascica, Nikolica, Zizovica...pa onda Cejvanovic, pa Jusuf Dajic, pa Edin Husic, i mozda bi se nekako mogo ugurati i Darko Maletic...

"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
-
aris
-
Kontakt:
MA kako god bogami mora biti mjesta za Aracica covjek pade od igranja fudbala u sali!

jel sta ces tehnicar
-
ZELJO DO GROBA
-
Kontakt:
Postao/la ZELJO DO GROBA » 17 jun 2009, 13:40
aris je napisao/la:MA kako god bogami mora biti mjesta za Aracica covjek pade od igranja fudbala u sali!

jel sta ces tehnicar
Aracic i Alaim moraju imati zagarntovano mjesto u prvoj postavfi bez obzira na sve....

"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
-
ambrozija
-
Kontakt:
Pisete hijade postova(spamova) o zaboravljenim igracima, a onda isto tako na drugoj " temi " pisete hijade postova(spamova) o nasim " talentima ", e onda pocnete da se ismijavati kojekakvim " igracima " koji se nekad prosli kroz repku ili sl. Pa dali vi stvarno mislite da od onih tamo sto ih vadite iz naftalina iz nekih runjavih liga, Svajcarskih, Svedskih i dr. koji su talenti da su onu nesto bolji od Baljica, Skore itd.
*ebo vas onaj ko vam dade ovaj prostor da mozete pisati.
93,4 % " !!!
-
ZELJO DO GROBA
-
Kontakt:
Postao/la ZELJO DO GROBA » 17 jun 2009, 14:36
ambrozija je napisao/la:Pisete hijade postova(spamova) o zaboravljenim igracima, a onda isto tako na drugoj " temi " pisete hijade postova(spamova) o nasim " talentima ", e onda pocnete da se ismijavati kojekakvim " igracima " koji se nekad prosli kroz repku ili sl. Pa dali vi stvarno mislite da od onih tamo sto ih vadite iz naftalina iz nekih runjavih liga, Svajcarskih, Svedskih i dr. koji su talenti da su onu nesto bolji od Baljica, Skore itd.
od Bajica tesko jer on ima kvalitet za reprezntaciju, bolji je od Radeljica...
al od Skore ce biti boljih igraca u tim ligama...valjda ce biti...
pa jbt moramo se malo zajbavati...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
-
aris
-
Kontakt:
ambrozija je napisao/la:Pisete hijade postova(spamova) o zaboravljenim igracima, a onda isto tako na drugoj " temi " pisete hijade postova(spamova) o nasim " talentima ", e onda pocnete da se ismijavati kojekakvim " igracima " koji se nekad prosli kroz repku ili sl. Pa dali vi stvarno mislite da od onih tamo sto ih vadite iz naftalina iz nekih runjavih liga, Svajcarskih, Svedskih i dr. koji su talenti da su onu nesto bolji od Baljica, Skore itd.
frajer dobar skroz, govori da su Baljic i Skoro isti?? Pa Balljic je bolan legenda!! covjek igrao kao niko!! Skoro je za njega dijete !

-
ZELJO DO GROBA
-
Kontakt:
Postao/la ZELJO DO GROBA » 17 jun 2009, 14:44
ambrozija jesi mislio na Baljica ili Bajica...
mi Balju nigdje nismo spomenuli, a za Bajica sam reko da je dobar
Meho Kodro
Mes Que Un Club
-
ambrozija
-
Kontakt:
aris je napisao/la:ambrozija je napisao/la:Pisete hijade postova(spamova) o zaboravljenim igracima, a onda isto tako na drugoj " temi " pisete hijade postova(spamova) o nasim " talentima ", e onda pocnete da se ismijavati kojekakvim " igracima " koji se nekad prosli kroz repku ili sl. Pa dali vi stvarno mislite da od onih tamo sto ih vadite iz naftalina iz nekih runjavih liga, Svajcarskih, Svedskih i dr. koji su talenti da su onu nesto bolji od Baljica, Skore itd.
frajer dobar skroz, govori da su Baljic i Skoro isti?? Pa Balljic je bolan legenda!! covjek igrao kao niko!! Skoro je za njega dijete !

Mislio sam na Branimira idiote.
93,4 % " !!!
-
aris
-
Kontakt:
moramo se malo zahebavat!;D te greske se ne smiju pravit haha

-
ZELJO DO GROBA
-
Kontakt:
Postao/la ZELJO DO GROBA » 17 jun 2009, 14:48
ambrozija je napisao/la:aris je napisao/la:ambrozija je napisao/la:Pisete hijade postova(spamova) o zaboravljenim igracima, a onda isto tako na drugoj " temi " pisete hijade postova(spamova) o nasim " talentima ", e onda pocnete da se ismijavati kojekakvim " igracima " koji se nekad prosli kroz repku ili sl. Pa dali vi stvarno mislite da od onih tamo sto ih vadite iz naftalina iz nekih runjavih liga, Svajcarskih, Svedskih i dr. koji su talenti da su onu nesto bolji od Baljica, Skore itd.

Mislio sam na Branimira idiote.
al jarane Branimir je Bajic a ne Baljic

Meho Kodro
Mes Que Un Club
-
ambrozija
-
Kontakt:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:ambrozija jesi mislio na Baljica ili Bajica...
mi Balju nigdje nismo spomenuli, a za Bajica sam reko da je dobar
Naravno na Bajica, i kakvih je sve prodefilovalo repkom on je dobar, nije imao srce kao Nino(op.a) ali je pruzao svoj maksimum.
93,4 % " !!!
-
ambrozija
-
Kontakt:
Do mene je.
93,4 % " !!!
-
ZELJO DO GROBA
-
Kontakt:
Postao/la ZELJO DO GROBA » 17 jun 2009, 15:07
ako cemo realno bolji je i od Mravca i od Radeljica...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
-
aris
-
Kontakt:

i od Vasilica, sarabe, Zrnanovic itd:D ej i oni bi mogli u repku! kao i Solic, i Pehlic

-
ZELJO DO GROBA
-
Kontakt:
Postao/la ZELJO DO GROBA » 17 jun 2009, 18:09
imam jedno pitanje, na kojoj poziciji igra onaj poznati svjetski igrac Zrnanovic sto je trebo da igra za nasu reprezntaciju...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
-
Tarik14
-
Kontakt:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:imam jedno pitanje, na kojoj poziciji igra onaj poznati svjetski igrac Zrnanovic sto je trebo da igra za nasu reprezntaciju...
Igra na poziciji lijevog beka.

-
ZELJO DO GROBA
-
Kontakt:
Postao/la ZELJO DO GROBA » 17 jun 2009, 21:49
Tarik14 je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la:imam jedno pitanje, na kojoj poziciji igra onaj poznati svjetski igrac Zrnanovic sto je trebo da igra za nasu reprezntaciju...

a ko je bolji on ili Kuduzovic...heheh
Meho Kodro
Mes Que Un Club
-
Tarik14
-
Kontakt:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:Tarik14 je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la:imam jedno pitanje, na kojoj poziciji igra onaj poznati svjetski igrac Zrnanovic sto je trebo da igra za nasu reprezntaciju...

a ko je bolji on ili Kuduzovic...heheh
Pa eto, Zrnanovic igra u Bijelorusiji i sigurno je to jaca liga od nase jadne Premijer Lige BIH (tamo gdje igra Kudozovic).
I Saraba igra u Bijelorusiji za Dinamo Minsk.

-
ZELJO DO GROBA
-
Kontakt:
Postao/la ZELJO DO GROBA » 17 jun 2009, 22:33
ma gdje jaca ba...pa nisamo ni mi toliki propaliteti...
a mislim da ce tesko on taigrati za reprezntaciju....takvih se treba kloniti...
a i kuduzovica isto...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 27 gostiju.