Jesi li toliko glup ili se samo pretvaraš ?Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 16:14Kad mozes ovdje tipkat i zbijat tako neke "smijesne" sale, mozes i na google malo za promjenu pa da vidis o cemu pricam. Doduse, mozda je tebi jedini izvor informacija sjevernokorejski klub Sarajevo i aylah.NoProfit je napisao/la: ↑05 nov 2025, 16:09Žiku ovog Saše Borojevića s Temua.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 16:07Jel neko fakat nasjeo na ovo saopstenje FKS? Mirvic direktno suradjuje sa izraelcima u americi. Sve unaprijed smisljeno.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Samo treba čitati jarane.FK Sarajevo izražava ozbiljno nezadovoljstvo i najoštriji protest zbog činjenice da je autobus koji klub koristi putem ugovornog partnera ustupljen ekipi Hapoel Tel Aviv bez znanja i obavještenja FK Sarajevo. Naglašavamo da klub nema nikakvu vezu sa njihovim dolaskom niti sa organizacijom predmetne utakmice.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
nidjeveze1
- Kontakt:
Ne znam kako vam ne smeta kavez pod bijelim brijegom i kako niste tražili neku posebnu tribinu kao protiv Veleža.
Jer taj kavez stoji godinama, da ne pricam o gostoprimstvu u zapadnom. Medju najkorektnijim gostovanjima lige.nidjeveze1 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 18:27Ne znam kako vam ne smeta kavez pod bijelim brijegom i kako niste tražili neku posebnu tribinu kao protiv Veleža.
Fk Željezničar.
Joj najkorektnije..zatvore ljude ko kerove..Autobus vas dovuče iznad tribine,uđete u kavez i to je to... Stojis ko debil u žici,nikakvog kontakta i ne moze biti..Pablo11 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 18:38Jer taj kavez stoji godinama, da ne pricam o gostoprimstvu u zapadnom. Medju najkorektnijim gostovanjima lige.nidjeveze1 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 18:27Ne znam kako vam ne smeta kavez pod bijelim brijegom i kako niste tražili neku posebnu tribinu kao protiv Veleža.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ne moze vas Drina oprati dzaba krecite.
Pa zato i kazem bruka.Pendulum je napisao/la: ↑05 nov 2025, 18:20Samo treba čitati jarane.FK Sarajevo izražava ozbiljno nezadovoljstvo i najoštriji protest zbog činjenice da je autobus koji klub koristi putem ugovornog partnera ustupljen ekipi Hapoel Tel Aviv bez znanja i obavještenja FK Sarajevo. Naglašavamo da klub nema nikakvu vezu sa njihovim dolaskom niti sa organizacijom predmetne utakmice.
Sto nisu napisali da otkazuju odmah saradnju?
Normalna sirina, a pogotovo visina kaveza, npr. mozes vrtiti barjak. Ono sto su pokusali u Vrapcicima je bilo izrazito klaustrofobicno, ne moze se porediti sa ovim.nidjeveze1 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 18:27Ne znam kako vam ne smeta kavez pod bijelim brijegom i kako niste tražili neku posebnu tribinu kao protiv Veleža.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Gostoprimstvo i korektno ti biti ograđen u žici te gledati utakmicu iz svemira? Pa ovo što oni rade gostujućim navijačima nema u Sudanu. Isto kao da nisi na stadionu nikako. Čitao sam malo komentare navijača Vile, Legije, Laska ljudi se smiju da ovakav gostujući sektor postoji na svijetuPablo11 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 18:38Jer taj kavez stoji godinama, da ne pricam o gostoprimstvu u zapadnom. Medju najkorektnijim gostovanjima lige.nidjeveze1 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 18:27Ne znam kako vam ne smeta kavez pod bijelim brijegom i kako niste tražili neku posebnu tribinu kao protiv Veleža.
-
nidjeveze1
- Kontakt:
Kada vam ovakav kavez odgovara zasto ste dizali galamu i tražili tribinu zapad kod Veleža.Lijepo ste trebali ljudima poslati ovu sliku i reci im da bas takav kavez želite i mirna Bosna a bogami i HercegovinaVorovus je napisao/la: ↑05 nov 2025, 18:56Normalna sirina, a pogotovo visina kaveza, npr. mozes vrtiti barjak. Ono sto su pokusali u Vrapcicima je bilo izrazito klaustrofobicno, ne moze se porediti sa ovim.nidjeveze1 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 18:27Ne znam kako vam ne smeta kavez pod bijelim brijegom i kako niste tražili neku posebnu tribinu kao protiv Veleža.
Što se raskida saradnje tiče, tu se slažem s tobom. Trebali su to odmah uraditi.Neutral je napisao/la: ↑05 nov 2025, 18:54Pa zato i kazem bruka.Pendulum je napisao/la: ↑05 nov 2025, 18:20Samo treba čitati jarane.FK Sarajevo izražava ozbiljno nezadovoljstvo i najoštriji protest zbog činjenice da je autobus koji klub koristi putem ugovornog partnera ustupljen ekipi Hapoel Tel Aviv bez znanja i obavještenja FK Sarajevo. Naglašavamo da klub nema nikakvu vezu sa njihovim dolaskom niti sa organizacijom predmetne utakmice.
Sto nisu napisali da otkazuju odmah saradnju?![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
HercegovinaCali
- Kontakt:
Taj kavez pod BB prije 8-9 godina nije imao gornji dio ograde i mrežu iznad kao što je sada slučaj.
To su nadogradili nakon gađanja i bacanja baklji i topovskih udara na doljnji dio tribina gdje bi se nalazili gledatelji.
To su nadogradili nakon gađanja i bacanja baklji i topovskih udara na doljnji dio tribina gdje bi se nalazili gledatelji.
Ko ce ih vozit ako otkazu Centrotrans. Imaju toliko para umjesto da Sarajevo kupi bus, svog vozaca I cao. A ne ovako da se sekiramo.
-
Zidnisatzidni
- Kontakt:
A na Veležovom stadionu momku šaka otišla radi topovskog, travnjak nov oštećenHercegovinaCali je napisao/la: ↑05 nov 2025, 19:39Taj kavez pod BB prije 8-9 godina nije imao gornji dio ograde i mrežu iznad kao što je sada slučaj.
Čemu onda negodovanje?
Prije su pod BB, barem u UEFA utakmicama gostujući navijači bili na donjoj tribini, otprilike ispod sadašnjeg dijela za gostujuće, sa tampon zonom prema domaćim navijačima.
-
HercegovinaCali
- Kontakt:
Travnjak bude oštećen i od strane domaćih navijača kada bacaju baklje i topovske (govorim za sve navijačke skupine),bacanje na teren i u masu od par stotina ljudi nije isto.Zidnisatzidni je napisao/la: ↑05 nov 2025, 19:49A na Veležovom stadionu momku šaka otišla radi topovskog, travnjak nov oštećenHercegovinaCali je napisao/la: ↑05 nov 2025, 19:39Taj kavez pod BB prije 8-9 godina nije imao gornji dio ograde i mrežu iznad kao što je sada slučaj.
Čemu onda negodovanje?
Gdje vidiš da negodujem, što se mene tiče uveo bih pravilo da svaki gostujući sektor mora imati pleksiglas ploče oko "kaveza" i dodatne mreže iznad/oko. S tim se riješi i nepreglednost navijačima i omogućava da ostali gledatelji ne budu gađani svakakvim predmetima.
A realno kad si u gostujucem sektoru u zapadnom imas osjecaj kao da si na camp nou ali u nekom od zadnjih redova jer gledas iz pticje perspektive . A kavez je poprilicno visok npr. na vrapcicima je kavez puno nizi mozes ga nekim mjestima glavom dirati .Threeplanetrees je napisao/la: ↑05 nov 2025, 19:06Gostoprimstvo i korektno ti biti ograđen u žici te gledati utakmicu iz svemira? Pa ovo što oni rade gostujućim navijačima nema u Sudanu. Isto kao da nisi na stadionu nikako. Čitao sam malo komentare navijača Vile, Legije, Laska ljudi se smiju da ovakav gostujući sektor postoji na svijetuPablo11 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 18:38Jer taj kavez stoji godinama, da ne pricam o gostoprimstvu u zapadnom. Medju najkorektnijim gostovanjima lige.nidjeveze1 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 18:27
Ne znam kako vam ne smeta kavez pod bijelim brijegom i kako niste tražili neku posebnu tribinu kao protiv Veleža.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Bh huligani 3 saopstenja fk zeljo 1
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Ne navijam za Zelju, pisem ti ovo iz neutralnog ugla.nidjeveze1 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 19:11Kada vam ovakav kavez odgovara zasto ste dizali galamu i tražili tribinu zapad kod Veleža.Lijepo ste trebali ljudima poslati ovu sliku i reci im da bas takav kavez želite i mirna Bosna a bogami i HercegovinaVorovus je napisao/la: ↑05 nov 2025, 18:56Normalna sirina, a pogotovo visina kaveza, npr. mozes vrtiti barjak. Ono sto su pokusali u Vrapcicima je bilo izrazito klaustrofobicno, ne moze se porediti sa ovim.nidjeveze1 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 18:27
- LavoviGabela
- Kontakt:
Threeplanetrees je napisao/la: ↑05 nov 2025, 19:06Gostoprimstvo i korektno ti biti ograđen u žici te gledati utakmicu iz svemira? Pa ovo što oni rade gostujućim navijačima nema u Sudanu. Isto kao da nisi na stadionu nikako. Čitao sam malo komentare navijača Vile, Legije, Laska ljudi se smiju da ovakav gostujući sektor postoji na svijetuPablo11 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 18:38Jer taj kavez stoji godinama, da ne pricam o gostoprimstvu u zapadnom. Medju najkorektnijim gostovanjima lige.nidjeveze1 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 18:27
Pa i jest ogradjen zato jer su podveleski kerovi u vise navrata bacali baklje na donju tribinu, gdje sjede nornalni ljudi sa djecom.
Srecom stoka je ugasena
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.