BH Hooligansi - All About, želje i pozdravi
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
RaymondRed
- Kontakt:
Re: BH Hooligansi - All About, želje i pozdravi
Samo da pitam ove papke sto su jedva docekali da pljuju dzeku, kako ide? Nisam danas stigao
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ja koji sam posmatrač sa strane, vjerujem da su ove godine bile vrhunac Ultras scene u BiH. Barem meni tako izgleda. Nekada se na drugačiji način stizalo do poštovanja na tribini a danas misle da ako vuku ili puše travu da su zajebani, a ustvari su pi*kice kojim je droga pojela mozak i nisu sposobno da se organizuju ni na tribini a da ne pričam o nekim većim protestima.
HAJMO IH RUŠIT!! VRIJEME JE!!
BHF nas moze okupit sve, bolje i brojnije od bilo kakvog politicara.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- invincible1921
- Kontakt:
Nikad necu zaboravit scenu trcimo prema katedrali okrecem se vidim neki momak da bude neofiran ..trceci sjeda za sto u onom alfonsu sa nekim parom kao "ja na kafi ovdje nemam veze s protestima"...na njegovu zalost specijalc ga je vidio kako sjeda, zao mi mi momka al jedna od smjesnih scena sto sam vidio u zivotuBenjooJutub je napisao/la: ↑05 nov 2025, 08:12Ja koji sam posmatrač sa strane, vjerujem da su ove godine bile vrhunac Ultras scene u BiH. Barem meni tako izgleda. Nekada se na drugačiji način stizalo do poštovanja na tribini a danas misle da ako vuku ili puše travu da su zajebani, a ustvari su pi*kice kojim je droga pojela mozak i nisu sposobno da se organizuju ni na tribini a da ne pričam o nekim većim protestima.
Moja sreca sto sam bio u sredini, jer ovi sto su bili na krajevima ulice su najgore prosli...trci raja a drotovi isto u igrici samo iskacu iz onih prolaza i docekaju te stitom
Good old times
Nisam odavno u tom svijetu, al moje misljenje da danasnje grupe su postale svrhe samima sebi, da ih fudbal i ne interesuje toliko vec je bitna grupa i njen "uspjeh".
Bilo je vazda belaja, ali bar u moje vrijeme nije toliko ucestalo bilo da se belaji desavaju rendom kad nije nikakva utakmica niti bilo sta...cak sta vise bar koliko znam dosta rijetko se desavalo.
=\_1921_/=
Najgluplji narod na svijetu koji sve gleda površno. Naravno da Džeko to zna i koristi da ih uzima na foru s kartama. Nećemo o otvorenom stavu o BHF koji se naravno ne pokazuje nego da se vratimo malo i u prošlost. To što je na spiskove ubacivao jarane, što je u stručne štabove reprezentacije dovodio svoje ljude, to što nikad nije imao otvoren stav prema nekoj temi koja se tiče reprezentacije, što je zajedno sa svojom ekipicom smijenio najvećeg selektora u historiji reprezentacije. Ko ga yebe. Narod je glup, popušit će opet foru. Sutra, kad završi karijeru, Misimović broj 2. Ide Borac (ako taj snsd projekt bude i dalje postojao), uništavanje lige svoje države, urinisanje po "našim" klubovima i sarađivanje s četnicima (kao što i trenutno surađuje).RaymondRed je napisao/la: ↑04 nov 2025, 23:30Samo da pitam ove papke sto su jedva docekali da pljuju dzeku, kako ide? Nisam danas stigao
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
RaymondRed
- Kontakt:
A jesi li razmislio o tome da covjek ima porodicu i sutra kad zavrsi karijeru da ce vjerovatno zivjeti u sarajevu? Sta sad treba da se zamjeri sa svakim pa da mora strahovat od njih sutra. I tim da on digne glas nece apsolutno promijeniti nista. Vico ce idalje biti tu i ljudi slicni njemu. Sto se ne dize glas protiv sda-ovaca po odborima sto sve ovo dopustaju? Ali ne problem je dzeko koji je tu da igra fudbal i tjt. Nije njegov posao da se mijesa u politiku saveza.Zutti je napisao/la: ↑05 nov 2025, 11:38Najgluplji narod na svijetu koji sve gleda površno. Naravno da Džeko to zna i koristi da ih uzima na foru s kartama. Nećemo o otvorenom stavu o BHF koji se naravno ne pokazuje nego da se vratimo malo i u prošlost. To što je na spiskove ubacivao jarane, što je u stručne štabove reprezentacije dovodio svoje ljude, to što nikad nije imao otvoren stav prema nekoj temi koja se tiče reprezentacije, što je zajedno sa svojom ekipicom smijenio najvećeg selektora u historiji reprezentacije. Ko ga yebe. Narod je glup, popušit će opet foru. Sutra, kad završi karijeru, Misimović broj 2. Ide Borac (ako taj snsd projekt bude i dalje postojao), uništavanje lige svoje države, urinisanje po "našim" klubovima i sarađivanje s četnicima (kao što i trenutno surađuje).RaymondRed je napisao/la: ↑04 nov 2025, 23:30Samo da pitam ove papke sto su jedva docekali da pljuju dzeku, kako ide? Nisam danas stigao
Čekaj. Nebitno sad to za BHF.RaymondRed je napisao/la: ↑05 nov 2025, 11:44
A jesi li razmislio o tome da covjek ima porodicu i sutra kad zavrsi karijeru da ce vjerovatno zivjeti u sarajevu? Sta sad treba da se zamjeri sa svakim pa da mora strahovat od njih sutra. I tim da on digne glas nece apsolutno promijeniti nista. Vico ce idalje biti tu i ljudi slicni njemu. Sto se ne dize glas protiv sda-ovaca po odborima sto sve ovo dopustaju? Ali ne problem je dzeko koji je tu da igra fudbal i tjt. Nije njegov posao da se mijesa u politiku saveza.Zutti je napisao/la: ↑05 nov 2025, 11:38Najgluplji narod na svijetu koji sve gleda površno. Naravno da Džeko to zna i koristi da ih uzima na foru s kartama. Nećemo o otvorenom stavu o BHF koji se naravno ne pokazuje nego da se vratimo malo i u prošlost. To što je na spiskove ubacivao jarane, što je u stručne štabove reprezentacije dovodio svoje ljude, to što nikad nije imao otvoren stav prema nekoj temi koja se tiče reprezentacije, što je zajedno sa svojom ekipicom smijenio najvećeg selektora u historiji reprezentacije. Ko ga yebe. Narod je glup, popušit će opet foru. Sutra, kad završi karijeru, Misimović broj 2. Ide Borac (ako taj snsd projekt bude i dalje postojao), uništavanje lige svoje države, urinisanje po "našim" klubovima i sarađivanje s četnicima (kao što i trenutno surađuje).RaymondRed je napisao/la: ↑04 nov 2025, 23:30Samo da pitam ove papke sto su jedva docekali da pljuju dzeku, kako ide? Nisam danas stigao
Zašto si ovaj dio mog posta preskočio?
Džeko surađuje s Vicom i s tim balijama iz odbora. Sutra će postati sportski direktor Borca na nagovor Vice i slične stvari. O tome se radi ne o strahu kojeg on "ima". Može frajer privatnu vojsku sebi obezbijediti, a boji se živjeti u Sarajevu...To što je na spiskove ubacivao jarane, što je u stručne štabove reprezentacije dovodio svoje ljude, to što nikad nije imao otvoren stav prema nekoj temi koja se tiče reprezentacije, što je zajedno sa svojom ekipicom smijenio najvećeg selektora u historiji reprezentacije.
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
RaymondRed
- Kontakt:
Ja od pocetka govorim samo za bhf, ti si se te druge teme dotako. Daj mi dokaz toga svega, imena tih ljudi i slozit cu se s tim drugim dijelom sto si napisao. Ali ovo za bhf je totalna glupost naroda da dize hajku za pogresne ljude, a ne za one koje trebajuZutti je napisao/la: ↑05 nov 2025, 12:01Čekaj. Nebitno sad to za BHF.RaymondRed je napisao/la: ↑05 nov 2025, 11:44
A jesi li razmislio o tome da covjek ima porodicu i sutra kad zavrsi karijeru da ce vjerovatno zivjeti u sarajevu? Sta sad treba da se zamjeri sa svakim pa da mora strahovat od njih sutra. I tim da on digne glas nece apsolutno promijeniti nista. Vico ce idalje biti tu i ljudi slicni njemu. Sto se ne dize glas protiv sda-ovaca po odborima sto sve ovo dopustaju? Ali ne problem je dzeko koji je tu da igra fudbal i tjt. Nije njegov posao da se mijesa u politiku saveza.Zutti je napisao/la: ↑05 nov 2025, 11:38
Najgluplji narod na svijetu koji sve gleda površno. Naravno da Džeko to zna i koristi da ih uzima na foru s kartama. Nećemo o otvorenom stavu o BHF koji se naravno ne pokazuje nego da se vratimo malo i u prošlost. To što je na spiskove ubacivao jarane, što je u stručne štabove reprezentacije dovodio svoje ljude, to što nikad nije imao otvoren stav prema nekoj temi koja se tiče reprezentacije, što je zajedno sa svojom ekipicom smijenio najvećeg selektora u historiji reprezentacije. Ko ga yebe. Narod je glup, popušit će opet foru. Sutra, kad završi karijeru, Misimović broj 2. Ide Borac (ako taj snsd projekt bude i dalje postojao), uništavanje lige svoje države, urinisanje po "našim" klubovima i sarađivanje s četnicima (kao što i trenutno surađuje).
Zašto si ovaj dio mog posta preskočio?Džeko surađuje s Vicom i s tim balijama iz odbora. Sutra će postati sportski direktor Borca na nagovor Vice i slične stvari. O tome se radi ne o strahu kojeg on "ima". Može frajer privatnu vojsku sebi obezbijediti, a boji se živjeti u Sarajevu...To što je na spiskove ubacivao jarane, što je u stručne štabove reprezentacije dovodio svoje ljude, to što nikad nije imao otvoren stav prema nekoj temi koja se tiče reprezentacije, što je zajedno sa svojom ekipicom smijenio najvećeg selektora u historiji reprezentacije.
RaymondRed je napisao/la: ↑05 nov 2025, 12:05Ja od pocetka govorim samo za bhf, ti si se te druge teme dotako. Daj mi dokaz toga svega, imena tih ljudi i slozit cu se s tim drugim dijelom sto si napisao. Ali ovo za bhf je totalna glupost naroda da dize hajku za pogresne ljude, a ne za one koje trebajuZutti je napisao/la: ↑05 nov 2025, 12:01Čekaj. Nebitno sad to za BHF.RaymondRed je napisao/la: ↑05 nov 2025, 11:44![]()
A jesi li razmislio o tome da covjek ima porodicu i sutra kad zavrsi karijeru da ce vjerovatno zivjeti u sarajevu? Sta sad treba da se zamjeri sa svakim pa da mora strahovat od njih sutra. I tim da on digne glas nece apsolutno promijeniti nista. Vico ce idalje biti tu i ljudi slicni njemu. Sto se ne dize glas protiv sda-ovaca po odborima sto sve ovo dopustaju? Ali ne problem je dzeko koji je tu da igra fudbal i tjt. Nije njegov posao da se mijesa u politiku saveza.
Zašto si ovaj dio mog posta preskočio?Džeko surađuje s Vicom i s tim balijama iz odbora. Sutra će postati sportski direktor Borca na nagovor Vice i slične stvari. O tome se radi ne o strahu kojeg on "ima". Može frajer privatnu vojsku sebi obezbijediti, a boji se živjeti u Sarajevu...To što je na spiskove ubacivao jarane, što je u stručne štabove reprezentacije dovodio svoje ljude, to što nikad nije imao otvoren stav prema nekoj temi koja se tiče reprezentacije, što je zajedno sa svojom ekipicom smijenio najvećeg selektora u historiji reprezentacije.
Šta oko BHF je glupost? BHF je meni nebitan, za mene će vječno ostati "dijasporaši". Problem su ljudi u odborima, problem je pokušavaj da se navijači stave pod kontrolu, problem je što će sutra doći i tući te jer skandiraš protiv Vice ili hoćeš da uneseš ljiljane, samo što je narod glup i površan (Džeko izbacio post oko karata već mu se daje status boga, a uopšte nije bit u tim kartama koje će BHF svakako dobit). Već mjesec - dva Sarajevom kruži priča šta će se desiti, mali je ovo grad, "svi se znamo", i upravo se to desilo. To su problemi, al doktorski su prebacili sve na priču o kartama, a kapiten u tome sarađuje i uhvatio se, zajedno sa svojim idolopoklonicima, karti ko pijan plota. Karte su najmanji problem, a zbog stava oko njih, Džeki se klanjate.
Ovo oko pozivanja u repku? Pa Ibričić ne bi vidio svjetskog prvenstva da mu jaran nije završio poziv. Papeta su upravo smijenili Džeko i njegova družina (čak je i jedan komentator to, slučajno, javno izjavio
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Đoković onakav velikan, pa digao glas protiv vlasti po cijenu i da ne živi u Srbiji. Džeko svakako najmanje vremena i provodi u Sarajevi i BiH općenito.RaymondRed je napisao/la: ↑05 nov 2025, 11:44
Problem nisu pare i nekakva sigurnost, prevelik je Džeko da bi ga se na takav način ucjenjivalo, nego on zaista ima mnoooogo putera na glavi, sa kojim ga mogu ucijenjivati, za razliku od Novaka, koji ili je čist ili je sve svoje hirove sprovodio u velikoj diskreciji.
-
RaymondRed
- Kontakt:
Pa sta sam ja napisao gore molim te? Prva moja objava je bilo upucena ljudima kojima je kraj svijeta sto dzeko nije izasao s nekim stavom, a trebali bi biti fokusirani na clanove odbora. Meni je dzeko drag igracki i smatram da nemamo boljeg ambasadora, a to sto on nekog negdje satro gura me pravo zaboli. Nije problem u tome nego je u vec navedenom.Zutti je napisao/la: ↑05 nov 2025, 12:17RaymondRed je napisao/la: ↑05 nov 2025, 12:05Ja od pocetka govorim samo za bhf, ti si se te druge teme dotako. Daj mi dokaz toga svega, imena tih ljudi i slozit cu se s tim drugim dijelom sto si napisao. Ali ovo za bhf je totalna glupost naroda da dize hajku za pogresne ljude, a ne za one koje trebajuZutti je napisao/la: ↑05 nov 2025, 12:01
Čekaj. Nebitno sad to za BHF.
Zašto si ovaj dio mog posta preskočio?
Džeko surađuje s Vicom i s tim balijama iz odbora. Sutra će postati sportski direktor Borca na nagovor Vice i slične stvari. O tome se radi ne o strahu kojeg on "ima". Može frajer privatnu vojsku sebi obezbijediti, a boji se živjeti u Sarajevu...
Šta oko BHF je glupost? BHF je meni nebitan, za mene će vječno ostati "dijasporaši". Problem su ljudi u odborima, problem je pokušavaj da se navijači stave pod kontrolu, problem je što će sutra doći i tući te jer skandiraš protiv Vice ili hoćeš da uneseš ljiljane, samo što je narod glup i površan (Džeko izbacio post oko karata već mu se daje status boga, a uopšte nije bit u tim kartama koje će BHF svakako dobit). Već mjesec - dva Sarajevom kruži priča šta će se desiti, mali je ovo grad, "svi se znamo", i upravo se to desilo. To su problemi, al doktorski su prebacili sve na priču o kartama, a kapiten u tome sarađuje i uhvatio se, zajedno sa svojim idolopoklonicima, karti ko pijan plota. Karte su najmanji problem, a zbog stava oko njih, Džeki se klanjate.
Ovo oko pozivanja u repku? Pa Ibričić ne bi vidio svjetskog prvenstva da mu jaran nije završio poziv. Papeta su upravo smijenili Džeko i njegova družina (čak je i jedan komentator to, slučajno, javno izjavio). Nikad oko bilo kakvog problema u reprezentaciji i nije zauzeo konkretan stav nego je sve "kako da nešto kažem, a da ništa ne kažem". Pozivi u stručne štabove - ostavit ćemo da su priče oko Adilovića i ostalih ljudi lažne, prije svega jer je Adi normala lik pa mi se ne pljuje po njemu.
-
RaymondRed
- Kontakt:
Moguce, ali to nama kao navijacima treba biti nebitno na odmosu s drugim problemimaBenjooJutub je napisao/la: ↑05 nov 2025, 12:20Đoković onakav velikan, pa digao glas protiv vlasti po cijenu i da ne živi u Srbiji. Džeko svakako najmanje vremena i provodi u Sarajevi i BiH općenito.RaymondRed je napisao/la: ↑05 nov 2025, 11:44
A jesi li razmislio o tome da covjek ima porodicu i sutra kad zavrsi karijeru da ce vjerovatno zivjeti u sarajevu? Sta sad treba da se zamjeri sa svakim pa da mora strahovat od njih sutra. I tim da on digne glas nece apsolutno promijeniti nista. Vico ce idalje biti tu i ljudi slicni njemu. Sto se ne dize glas protiv sda-ovaca po odborima sto sve ovo dopustaju? Ali ne problem je dzeko koji je tu da igra fudbal i tjt. Nije njegov posao da se mijesa u politiku saveza.Zutti je napisao/la: ↑05 nov 2025, 11:38
Najgluplji narod na svijetu koji sve gleda površno. Naravno da Džeko to zna i koristi da ih uzima na foru s kartama. Nećemo o otvorenom stavu o BHF koji se naravno ne pokazuje nego da se vratimo malo i u prošlost. To što je na spiskove ubacivao jarane, što je u stručne štabove reprezentacije dovodio svoje ljude, to što nikad nije imao otvoren stav prema nekoj temi koja se tiče reprezentacije, što je zajedno sa svojom ekipicom smijenio najvećeg selektora u historiji reprezentacije. Ko ga yebe. Narod je glup, popušit će opet foru. Sutra, kad završi karijeru, Misimović broj 2. Ide Borac (ako taj snsd projekt bude i dalje postojao), uništavanje lige svoje države, urinisanje po "našim" klubovima i sarađivanje s četnicima (kao što i trenutno surađuje).
Problem nisu pare i nekakva sigurnost, prevelik je Džeko da bi ga se na takav način ucjenjivalo, nego on zaista ima mnoooogo putera na glavi, sa kojim ga mogu ucijenjivati, za razliku od Novaka, koji ili je čist ili je sve svoje hirove sprovodio u velikoj diskreciji.![]()
- BenjooJutub
- Kontakt:
Sa ovim problemom možeš povući paralelu i sa ostalim problemima. Koncept je istiRaymondRed je napisao/la: ↑05 nov 2025, 12:24Moguce, ali to nama kao navijacima treba biti nebitno na odmosu s drugim problemimaBenjooJutub je napisao/la: ↑05 nov 2025, 12:20Đoković onakav velikan, pa digao glas protiv vlasti po cijenu i da ne živi u Srbiji. Džeko svakako najmanje vremena i provodi u Sarajevi i BiH općenito.RaymondRed je napisao/la: ↑05 nov 2025, 11:44![]()
A jesi li razmislio o tome da covjek ima porodicu i sutra kad zavrsi karijeru da ce vjerovatno zivjeti u sarajevu? Sta sad treba da se zamjeri sa svakim pa da mora strahovat od njih sutra. I tim da on digne glas nece apsolutno promijeniti nista. Vico ce idalje biti tu i ljudi slicni njemu. Sto se ne dize glas protiv sda-ovaca po odborima sto sve ovo dopustaju? Ali ne problem je dzeko koji je tu da igra fudbal i tjt. Nije njegov posao da se mijesa u politiku saveza.
Problem nisu pare i nekakva sigurnost, prevelik je Džeko da bi ga se na takav način ucjenjivalo, nego on zaista ima mnoooogo putera na glavi, sa kojim ga mogu ucijenjivati, za razliku od Novaka, koji ili je čist ili je sve svoje hirove sprovodio u velikoj diskreciji.![]()
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Sad koriste i genocid u Palestini samo da slažu narod i smire strasti. Ja ne vjerujem s kakvim smradovima se ima posla...
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ma ovo 100 posto rade sluzbe iz Srbije hoce da naprave medjunarodni problem, katastrofa je sto je kanton uopste dozvolio odigravanje utakmice , al kad je vec tako bolje onda ne nasjedat na ovo i ne pravit probleme jer samo drzava moze ispastati radi par placenika i narkomana.
-
bosvastarigrad
- Kontakt:
#hapoel #dubai
ovi su vec sada prekucali igru
ovi su vec sada prekucali igru
Svi za jednog - jedan za sve!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)