Oprostite mi unaprijed sto ste morali vidjeti facu Sarajcica pred spavanje.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Borac za sirotinjuJFH9 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 07:24Pa i nije bas da nije aktivan sto se tice Krajine. Krajina je sad postala mali Borac, kod nas da dodje Real u goste ne bi se imao cemu nadati. Sramota sta nam je uradio od kluba.
Ista stvar je i u Federalnom savezu gdje USK predstavlja Hamdija Abdic Tigar: heroj odbrane, ali i u isto vrijeme ratni profiter, svercar i kriminalac.
Znaci kraj jednog Nadarevica i Ibricica nas kanton predstavljaju njih dvojica, a tako je i u ostalim kantonima.
Od Svaroga do Saveza.Mocvara1991 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 07:38
Borac za sirotinjuDa, to si u pravu od rijeci do rijeci. Hamdo se je povukao i prepustio mjesto sinu,ali i dalje on donosi odluke,samo da ne mora putovati na sjednice,ide mu sin
Sto je jos veca tragedija. Ja ne omalovazam nikog i nicji klub,ali je sramota da nemamo kluba u Premijer ligi. Nit je Jedinstvu mjesto da igra po Hadzicima, Olovu, Livnu,nit Krajini po Buzimu,Otoci. Cast svakome,aii mislim da sam realan. Srozali su nogomet na USK kao niko nikad. J*bo im NES i SDA i A-SDA stare.
I Hamdo i Irfo su federalni parlamentarci,jedan SDA,drugi NES,ali eto Hamdo je prepustio sinu jer mu je kao ponizenje biti clan federalnog saveza,a nije uspio skinuti Irfu pa da ide na drzavni. Ali poklace se oni opet na iducim izborima,siguran sam. Samo sto Duric ima veliku prednost jer je Vicin potrcko i sigurna bosnjacka ruka.JFH9 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 07:54Od Svaroga do Saveza.Mocvara1991 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 07:38
Borac za sirotinjuDa, to si u pravu od rijeci do rijeci. Hamdo se je povukao i prepustio mjesto sinu,ali i dalje on donosi odluke,samo da ne mora putovati na sjednice,ide mu sin
Sto je jos veca tragedija. Ja ne omalovazam nikog i nicji klub,ali je sramota da nemamo kluba u Premijer ligi. Nit je Jedinstvu mjesto da igra po Hadzicima, Olovu, Livnu,nit Krajini po Buzimu,Otoci. Cast svakome,aii mislim da sam realan. Srozali su nogomet na USK kao niko nikad. J*bo im NES i SDA i A-SDA stare.
ma vjerovatno je u nekom parlamentu pa ne moze primat duplu platu.
Realno kad Sloboda i Celik nisu tu nije ni nama mjesto, ali jest u samom vrhu federalne.
Nije ono problem igrati ni 30 godina po Brekovici, Polju, Otoci ako je sve posteno i sportski.
Sad na tribini neces vidjeti 20 ljudi, a sjecam se kad sam bio dijete tukli Turbe iz Travnika 3:0, tribine pune, nakon tekme bio pitch invasion.![]()
Svaka cast brateMocvara1991 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 07:01Buduci da dolazim s USK,tacnije iz Cazina,mogu reci nesto o clanu izvrsnog odbora koji dolazi iz Cazina,Duric Irfan. To je covjek koji je sve ono sto jedan sportski radnik ne treba biti. Politicki aktivan u NES (nekadasnji A-SDA, toliko o tome politika i sport), federalni parlamentarac s 0 javljanja u dva mandata,posao dobar,para laka. U momentu kad dolazi na funkciju u savez FK Krajina igra 1.ligu FBIH i tu su negdje konstantno u gornjem dijelu. Nakon njegovog ulaska u klub i savez tako sto je prethodnom clanu s USK uz pomoc Kazlagica koji je njegov i Vicin sudija u Premijer ligi,a ujedno i sekretar fudbalskog saveza USK namjestio suspendiju i tako zauzeo njegovo mjesto,jos u vladavini Begica., srozali su FK Krajinu u drugu ligu Zapad. Cast svakom klubu,ali danas FK Krajina Cazin gubi utakmice u Kamengradu,Buzimu,Bosanskoj Otoci. Poredjenja radi,u neko bolje vrijeme kad Krajina igra prijateljsku utakmicu u tim sredinama bio je kao drzavni praznik. Tu se vidi koliko su Duric i njegovi puleni uspjesni i da ih zanimaju samo vip loze i dzabna putovanja i utakmice na racun saveza. Preko njega Vico kontrolise Kazlagica i sudije s USK i par clanova bosnjackog dijela IO i ima ta potrebna 3 glasa bosnjaka. Sve u svemu jedan od grobara nogometa na USK,clan saveza kojeg treba potjerati sto prije,ma da sam misljenja da nema postenog i ispravnog u kompletnoj garnituri saveza. Da svi rade samo za svoj licni interes. Duric se u FK Krajina pojavi samo oko izbora u savezu jer je to klub preko kojeg se kandiduje za izbore, ostale 3 godine i 11 mjeseci ga zaboli neka stvar. Ko god ima nekog normalnog iz Cazina,politicki neovisnog,slobodno nek pita za misljenje. Ako ih 90 posto ne bude kao moje ja cu se povuci s foruma. Za ostale clanove nemam informacija.![]()
Ne bi bilo lose kad bi svako napisao za nekog od clanova IO koji dolaze iz njihove sredine,a da su im poznati ovakvi ili slicni detalji. Pa se tu moze nakupiti materijala i za nekog neovisnog novinara koji moze lijep clana skucati o ovm ljudima koji rade na stefu BH nogometa.RaymondRed je napisao/la: ↑05 nov 2025, 10:48Svaka cast brateMocvara1991 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 07:01Buduci da dolazim s USK,tacnije iz Cazina,mogu reci nesto o clanu izvrsnog odbora koji dolazi iz Cazina,Duric Irfan. To je covjek koji je sve ono sto jedan sportski radnik ne treba biti. Politicki aktivan u NES (nekadasnji A-SDA, toliko o tome politika i sport), federalni parlamentarac s 0 javljanja u dva mandata,posao dobar,para laka. U momentu kad dolazi na funkciju u savez FK Krajina igra 1.ligu FBIH i tu su negdje konstantno u gornjem dijelu. Nakon njegovog ulaska u klub i savez tako sto je prethodnom clanu s USK uz pomoc Kazlagica koji je njegov i Vicin sudija u Premijer ligi,a ujedno i sekretar fudbalskog saveza USK namjestio suspendiju i tako zauzeo njegovo mjesto,jos u vladavini Begica., srozali su FK Krajinu u drugu ligu Zapad. Cast svakom klubu,ali danas FK Krajina Cazin gubi utakmice u Kamengradu,Buzimu,Bosanskoj Otoci. Poredjenja radi,u neko bolje vrijeme kad Krajina igra prijateljsku utakmicu u tim sredinama bio je kao drzavni praznik. Tu se vidi koliko su Duric i njegovi puleni uspjesni i da ih zanimaju samo vip loze i dzabna putovanja i utakmice na racun saveza. Preko njega Vico kontrolise Kazlagica i sudije s USK i par clanova bosnjackog dijela IO i ima ta potrebna 3 glasa bosnjaka. Sve u svemu jedan od grobara nogometa na USK,clan saveza kojeg treba potjerati sto prije,ma da sam misljenja da nema postenog i ispravnog u kompletnoj garnituri saveza. Da svi rade samo za svoj licni interes. Duric se u FK Krajina pojavi samo oko izbora u savezu jer je to klub preko kojeg se kandiduje za izbore, ostale 3 godine i 11 mjeseci ga zaboli neka stvar. Ko god ima nekog normalnog iz Cazina,politicki neovisnog,slobodno nek pita za misljenje. Ako ih 90 posto ne bude kao moje ja cu se povuci s foruma. Za ostale clanove nemam informacija.![]()
Nadam se da ces ovo objaviti na svakom forumu
invincible1921 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 11:05Jel ovaj Muris onaj sto ga u dokumentarcu o KPZ onaj proziva da je promijenio prezimeiz **** u jabandzic
Ne ljudi,ne sportisti, sve najgore sto bosna ima. Samo u bih moguce da ovakve spodobe sjede na bitnim mjestima, sve unistavaju a niko ih ne dira. Niko ih ne sklanja. Ludilo. Pogledaj samo face kako su svi ruzni, lice na svinje. Nije slucajno.QUARTERBACK je napisao/la: ↑04 nov 2025, 23:28S obzirom na situaciju prigodan je momenat da se prozovu ove ublehe i Vicini dupelisci. Ovo su clanovi Izvrsnog odbora Fudbalskog saveza BiH iz bosnjackog reda.
Oprostite mi unaprijed sto ste morali vidjeti facu Sarajcica pred spavanje.
![]()
Provjerih al nije ovaj je premladjasmin10 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 11:50invincible1921 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 11:05Jel ovaj Muris onaj sto ga u dokumentarcu o KPZ onaj proziva da je promijenio prezimeiz **** u jabandzic
![]()
![]()
Dobro, sve se slazem ima bitnijih problema od ovog, ali mi bi tako trebali svaki dan da smo na ulici do kojeg su nas nivoa doveli ovi za sta sve imamo protestvovat legitimne razloge, i svaki put bi neko mogo reci sta sa ovo protestvujemo ima i precih stvari i tako u krug.SWOT je napisao/la: ↑05 nov 2025, 08:16Čudan smo mi soj:
-u Jablanici 20 mrtvih zbog ilegalnog kamenoloma
-policija siluje i podvodi djecu bez roditelja iz domova
-desavaju se politicka ubojstva(slučaj Memić, "samoubijena" sutkinja...)
-ministri nam nemaju srednje obrazovanje
-gore domovi za stare i nemoćne (najmanje 10 mrtvih)
Apsolutno impotentan narod koji ne zasluzuje da ima grad a kamoli drzavu...
A sad tu se kao bunite zbog ulaznica, sto ne mozete doci blejati 90 minuta da gledate nogomet upitne kvalitete...
Ko nas je kleo, nije dangubio, joj srbi djecu vam, sto i mene niste ubili u ratu da ovo ne gledam...
Tako je, ovo nam treba, ja sam pisao Mrkonji i Ibrulju da javno prozovu ove ljude jer nasem narodu moras nekad nacrtati sve i gurnuti pod nos da bi ga se pocelo ticati nesto, takvi smo.Mocvara1991 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 11:20Ne bi bilo lose kad bi svako napisao za nekog od clanova IO koji dolaze iz njihove sredine,a da su im poznati ovakvi ili slicni detalji. Pa se tu moze nakupiti materijala i za nekog neovisnog novinara koji moze lijep clana skucati o ovm ljudima koji rade na stefu BH nogometa.RaymondRed je napisao/la: ↑05 nov 2025, 10:48Svaka cast brateMocvara1991 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 07:01Buduci da dolazim s USK,tacnije iz Cazina,mogu reci nesto o clanu izvrsnog odbora koji dolazi iz Cazina,Duric Irfan. To je covjek koji je sve ono sto jedan sportski radnik ne treba biti. Politicki aktivan u NES (nekadasnji A-SDA, toliko o tome politika i sport), federalni parlamentarac s 0 javljanja u dva mandata,posao dobar,para laka. U momentu kad dolazi na funkciju u savez FK Krajina igra 1.ligu FBIH i tu su negdje konstantno u gornjem dijelu. Nakon njegovog ulaska u klub i savez tako sto je prethodnom clanu s USK uz pomoc Kazlagica koji je njegov i Vicin sudija u Premijer ligi,a ujedno i sekretar fudbalskog saveza USK namjestio suspendiju i tako zauzeo njegovo mjesto,jos u vladavini Begica., srozali su FK Krajinu u drugu ligu Zapad. Cast svakom klubu,ali danas FK Krajina Cazin gubi utakmice u Kamengradu,Buzimu,Bosanskoj Otoci. Poredjenja radi,u neko bolje vrijeme kad Krajina igra prijateljsku utakmicu u tim sredinama bio je kao drzavni praznik. Tu se vidi koliko su Duric i njegovi puleni uspjesni i da ih zanimaju samo vip loze i dzabna putovanja i utakmice na racun saveza. Preko njega Vico kontrolise Kazlagica i sudije s USK i par clanova bosnjackog dijela IO i ima ta potrebna 3 glasa bosnjaka. Sve u svemu jedan od grobara nogometa na USK,clan saveza kojeg treba potjerati sto prije,ma da sam misljenja da nema postenog i ispravnog u kompletnoj garnituri saveza. Da svi rade samo za svoj licni interes. Duric se u FK Krajina pojavi samo oko izbora u savezu jer je to klub preko kojeg se kandiduje za izbore, ostale 3 godine i 11 mjeseci ga zaboli neka stvar. Ko god ima nekog normalnog iz Cazina,politicki neovisnog,slobodno nek pita za misljenje. Ako ih 90 posto ne bude kao moje ja cu se povuci s foruma. Za ostale clanove nemam informacija.![]()
Nadam se da ces ovo objaviti na svakom forumu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.