NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Srecom za packerse, svi ovi pri vrhu su izgubili
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pade 68 yardi FG rekord, al moze ovaj i 70 komotno
Carolina napokon da lici na nesto, nisu vise kanta za nabijanje, pohvale za trenere
Carolina napokon da lici na nesto, nisu vise kanta za nabijanje, pohvale za trenere
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kroz par godina FG će se pogađati i sa 75 jardi.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 23:29Pade 68 yardi FG rekord, al moze ovaj i 70 komotno
Carolina napokon da lici na nesto, nisu vise kanta za nabijanje, pohvale za trenere![]()
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Poraz od Steelersa uz katastrofalnu tekmu Jonesa i OL.
Ali dobro mora doći i poraz, bolje sad nego u playoffu, a iz ovog se mogu izvući i pozitivne stvari:
- Vratio se Jaylon Jones i ugasio Metcalfa totalno i on i Ward zdravi su strašan CB tandem + Moore na nickelu, to je itekako kvalitetna grupa u secondaryu.
- Turnover ratio 0:6, a izgubio si na kraju sa posjedom razlike, što znači da i pored 6 izgubljenih lopti, opet su imali šansu. Za sezonu su Coltsi imali 5 turnovera i onda u jednoj hefti naprave 6. To se neće desiti do kraja sezone sigurno.
Mislim da ovo može samo popraviti ekipu, kad neke stvari ne idu da se traži plan B. Watt i Highsmith su pojeli OT, ali dobro to je jedan od najboljih DE dvojaca u zadnjih 20 godina, još od Freeneya i Mathisa.
Sad uzet Atlantu u Berlinu i lagano na bye, a onda tekma sezone protiv Chiefsa i tu ćemo vidjeti da li ova ekipa može napraviti ozbiljne stvari u playoffu.
Ali dobro mora doći i poraz, bolje sad nego u playoffu, a iz ovog se mogu izvući i pozitivne stvari:
- Vratio se Jaylon Jones i ugasio Metcalfa totalno i on i Ward zdravi su strašan CB tandem + Moore na nickelu, to je itekako kvalitetna grupa u secondaryu.
- Turnover ratio 0:6, a izgubio si na kraju sa posjedom razlike, što znači da i pored 6 izgubljenih lopti, opet su imali šansu. Za sezonu su Coltsi imali 5 turnovera i onda u jednoj hefti naprave 6. To se neće desiti do kraja sezone sigurno.
Mislim da ovo može samo popraviti ekipu, kad neke stvari ne idu da se traži plan B. Watt i Highsmith su pojeli OT, ali dobro to je jedan od najboljih DE dvojaca u zadnjih 20 godina, još od Freeneya i Mathisa.
Sad uzet Atlantu u Berlinu i lagano na bye, a onda tekma sezone protiv Chiefsa i tu ćemo vidjeti da li ova ekipa može napraviti ozbiljne stvari u playoffu.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- muhamedhulk
- Kontakt:
ovi moji ni ove prezaljene cardinalse ne mogu uzeti...kad ti na pocetku krenes kako ne treba sa khurcenjem i nepucanjem fg na 4. pokusaju...ne moze izdobriti.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Nesto si mi smiren bez entuzijazmaEdin TM87 je napisao/la: ↑04 nov 2025, 07:59Poraz od Steelersa uz katastrofalnu tekmu Jonesa i OL.
Reci cemo ti, evo gospon @jesta me prethodi (da ne mislis puno) :
Iz kvalitetne grupe u secondary prelazimo u najbolji secondary lige.
No fly zone in Indy.
No fly zone in Indy.
Malo je reć zanimljiv trade deadline, nije mi jasno šta Jetsi & Cowboysi pokušavaju no dobro. 
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
oba tima imaju luđake za vlasnike, svako na svoj način
Tačno, i ne znam zašto za CB jer se vratio i Jaylon Jones + Ward se vraća nakon bye, ali očigledno ništa bolje nije bilo na tržištu, a Coltsi kao trenutni lider NFL-a imaju pravo ići na all in ove sezone, koja je svakako mimo očekivanja.
U fazonu napad fercera, pa hajmo napraviti i odbranu sa pro bowl igračima i sa dobrom igrom na oba dijela terena pokušati izboriti bye week i HFA, što je strašna prednost za playoff. Da si trenutno na 4, 5 pobjeda ovaj potez ne bih podržao, ali u ovoj situaciji svaka čast, bolje nešto pokušati da budeš jači za nastavak sezone, nego ništa.
I ko zna, možda ovi pickovi budu oko 30tog mjesta.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.