Premijer liga BiH - aktuelno
-
Krajina1999
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Utakmica Zrinjski Zeljo se igra 99% u ponedjeljak jer je opet odgodeno sa Borcem zbog reprezentativaca..
Gledam start Bellinghama nad Gravenberchom, nedavno u nasij ligi isti start je bio crveni. 
Fk Željezničar.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Zar imate nakon ovoga obraza da se javite?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
VidimoPablo11 je napisao/la: ↑04 nov 2025, 22:09Moze pisati ko sta hoce Manijaci su izabrali stranu.Zidnisatzidni je napisao/la: ↑04 nov 2025, 21:57Zeljovci losi ste bili ovaj put i to je to. Ne treba se do iduće tekme natezati
Malo me iznenadilo da vidim da vas je dosta bilo na temi u toku tekme...
Također nivo šabanluka poprilično velik..
Prijateljski savjet Umjesto da pokušavate da nas vrijeđate radije vidite šta ćete s ovom novokomponovanom grupom, nisu to čista posla.. ne stvarajte neprijatelje države,nego učinite očeve ponosnim.
a i pročistite malo grupu da je malo zdravije okruženje za buduće naraštaje.![]()
I jedan veliki pozdrav za ove kerove prekoputa što ne prođe dan da ne uzmu RA i Velež u usta
Znamo da ste našli slike od tata dok su navijali za Velež, da vam se miješaju ljutnja i ljubav pa i da potajno pepate na to, ne morate se baš ovoliko ofirati
![]()
GISP!
Veleizdaja
Morate par novih jos profila i svi da pisete na forumu, mozda postane istina.Ajlah je napisao/la: ↑04 nov 2025, 22:24VidimoPablo11 je napisao/la: ↑04 nov 2025, 22:09Moze pisati ko sta hoce Manijaci su izabrali stranu.Zidnisatzidni je napisao/la: ↑04 nov 2025, 21:57Zeljovci losi ste bili ovaj put i to je to. Ne treba se do iduće tekme natezati
Prijateljski savjet Umjesto da pokušavate da nas vrijeđate radije vidite šta ćete s ovom novokomponovanom grupom, nisu to čista posla.. ne stvarajte neprijatelje države,nego učinite očeve ponosnim.
a i pročistite malo grupu da je malo zdravije okruženje za buduće naraštaje.![]()
I jedan veliki pozdrav za ove kerove prekoputa što ne prođe dan da ne uzmu RA i Velež u usta
Znamo da ste našli slike od tata dok su navijali za Velež, da vam se miješaju ljutnja i ljubav pa i da potajno pepate na to, ne morate se baš ovoliko ofirati
![]()
GISP!![]()
Veleizdaja![]()
Fk Željezničar.
Lijep uradak.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ma jok. Dovoljno je da izdajnici kazu nije istina i to je to.
Sto bi ljudi vjerovali svojim ocima i vasim djelima kada mogu vjerovati u vase “nismo”.
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Sta ima gubitnice kod tebe?
klix.ba/sport/nogomet/navijaci-veleza-stolicama-pogodili-clanove-strucnog-staba-zrinjskog-stradao-i-kamerman/230517192
Suma sumarum.
Preloši gubitnici 

https://www.herce.govina.info/sport/nog ... ce/206373/
Dudić je sve o njima rekao...
"Kako je u izravnom prijenosu Dudić rekao nakon utakmice, oni su ga dva puta polili pivom, te mu psovali obitelj.
"Dva puta sam poliven pivom. Ja mislim da ovo nisam zaslužio od navijača FK Velež. Ja sam ovdje ostavio trag i napravio najveći poslijeratni uspjeh s ovom ekipom. Hvala ljudima iz kluba što su me dočekali na lijep način, ali ovo što sam doživio, psovanje moje žene, djece i majke, mislim da to čovjek koji je donio veliku radost nije zaslužio, ali valjda to njima pristaje tako i valjda to tako treba", rekao je razočarani Dudić".
Objektivna vrapćićka publika (doduše tad im Gabela nije smetala kad su im ljudi dali dole da igraju)
"Kako je u izravnom prijenosu Dudić rekao nakon utakmice, oni su ga dva puta polili pivom, te mu psovali obitelj.
"Dva puta sam poliven pivom. Ja mislim da ovo nisam zaslužio od navijača FK Velež. Ja sam ovdje ostavio trag i napravio najveći poslijeratni uspjeh s ovom ekipom. Hvala ljudima iz kluba što su me dočekali na lijep način, ali ovo što sam doživio, psovanje moje žene, djece i majke, mislim da to čovjek koji je donio veliku radost nije zaslužio, ali valjda to njima pristaje tako i valjda to tako treba", rekao je razočarani Dudić".
Objektivna vrapćićka publika (doduše tad im Gabela nije smetala kad su im ljudi dali dole da igraju)
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Nismo bili losi, bili smo prelosi. Jel Peljto napravio greske, jeste po mom misljenju. Vidjecemk sta ce reci savez na to. Komentar Kaljanca me takodjer zanima. Ne bi me cudilo da od ove godine kazu nova pravila. Sto se tice nove grupe. Prije manje od mjesec tm i ra su stavili zastave do bhf na gostovanju, tako da je svima jasna strana, jedina ispravna.Zidnisatzidni je napisao/la: ↑04 nov 2025, 21:57Zeljovci losi ste bili ovaj put i to je to. Ne treba se do iduće tekme natezati
![]()
-
jurisicduska
- Kontakt:
Sve si upravu.Samba71 je napisao/la: ↑04 nov 2025, 23:03Preloši gubitnici
Objektivna vrapćićka publika (doduše tad im Gabela nije smetala kad su im ljudi dali dole da igraju)![]()
Ali nismo nigdje osim na grbavici vidjeli da navijaci uđu u teren da se obracunaju sa igracima protivnicke ekipe pri nepovoljnom rezultatu. Svugdje bude dobacivanja, gađanja, poljevanja ali bas da se ulazilo u teren i nije.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
S njima stvarno jedino mozes tako. Sacuvas arhivu i samo linkove lijepis inace ce te ubijedit da je mlijeko crno. Nema druge.Samba71 je napisao/la: ↑04 nov 2025, 23:13https://www.facebook.com/share/v/14REEFyP67W/
Nigdje osim na Koševu![]()
Samba71 je napisao/la: ↑04 nov 2025, 23:13https://www.facebook.com/share/v/14REEFyP67W/
Neka ba, nemoj ga toliko..pomalo
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Sarajevo kaznjeno, bodovi oduzeti Kosevo zatvoreno..Samba71 je napisao/la: ↑04 nov 2025, 23:13https://www.facebook.com/share/v/14REEFyP67W/
Na drugoj strani u cacilendu su narkomani uletjeli na teren i napali igrace a nikakve kazne nije bilo.
TO JE TA STRANA KOJU STE ZAUZELI
-
jurisicduska
- Kontakt:
Nije niko ovdje u toku utakmice ušao na teren da tuče igrače protivničke ekipe zato sto gubi.Samba71 je napisao/la: ↑04 nov 2025, 23:13https://www.facebook.com/share/v/14REEFyP67W/
Doduše na ovoj utakmici su ganjali protivničke i svoje igrače.let3 je napisao/la: ↑04 nov 2025, 23:18Samba71 je napisao/la: ↑04 nov 2025, 23:13https://www.facebook.com/share/v/14REEFyP67W/
![]()
![]()
Neka ba, nemoj ga toliko..pomalo![]()
-
jurisicduska
- Kontakt:
*poslije utakmice
Vi ste usli u teren da tucete protivničke igrače jer su bolji.
U toku utakmice.
To nije zabilježeno u modernoj historiji fudbala.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 04 nov 2025, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: aimar21, Tatamata1946 i 18 gostiju.