Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Ovaj David sihre pokupio
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Nece u go i dzaba.
Ovaj David mora skinuti najanje 10 kg.
Ovaj David mora skinuti najanje 10 kg.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nmg vjerovati da su bili zadovoljni bodom
Ovim igračima je usadjen prahistorijski metod fudbala
Ovim igračima je usadjen prahistorijski metod fudbala
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
U **** materinu Dejvide
Šteta, ali ovo nam je boljka cijelu sezonu jedan šut i gol primimo i onda se izvlači, zaslužili smo pobjedu ali to je fudbal
Možda je i bolje ispasti jr realno nismo spremni na dva fronta igrati u ovom trenutku dok Spaleti to ne posloži.
Zaboraviti ovo okrenui se Torinu za vikend i pobijediti
Šteta, ali ovo nam je boljka cijelu sezonu jedan šut i gol primimo i onda se izvlači, zaslužili smo pobjedu ali to je fudbal
Možda je i bolje ispasti jr realno nismo spremni na dva fronta igrati u ovom trenutku dok Spaleti to ne posloži.
Zaboraviti ovo okrenui se Torinu za vikend i pobijediti
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
**** nas grob, toz nam se nakupio od sihira
-
JuventinoBihac
- Kontakt:
ne znam cemu pesimizam, vec smo sad u playoffu a idu nam daleko laksi mecevi. bodo pafos benfica koja je losa ove sezone i monaco. Ne bi trebalo biti problema za playoff.
-
JuventinoBihac
- Kontakt:
zeghrova je zvijer. Mora u prvih 11.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Hajde drago mi je i zbog Miretija što se vratio i on je imao neku fantomsku povredu od Avgusta, prilika da se u vezi fino rotira
MANIJACI JUG 1987
Steta sto ne dobismo ovo, ovi su se bas nudili Ali eto nismo znali iKoristiti.
Torino neka plati ceh
Torino neka plati ceh
Dobra tekma i zaslužila se pobjeda. Idemo dalje. Portugalski klosari jednom osutali. 
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Umjesto koga? Yildiza ili chica?
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kad nigdje ne ide, ide na štoperu
MANIJACI JUG 1987
- Burberry46
- Kontakt:
Zasluzili smo pobjedu ali eto.
Zadovoljan sam sto se igre tice, volja i zelja na nivou.
Steta zabise iz prvog suta.
Bilo je finih sansi ali nece u gol.
Zadovoljan sam sto se igre tice, volja i zelja na nivou.
Steta zabise iz prvog suta.
Bilo je finih sansi ali nece u gol.
1946
Ta izjava Koopa je protiv prijasnjih trenera zapravo.
Pitanje je doduše koliko dugotrajno zeli ovu ulogu, pogotovo kad se svi oporave.
Miretti i Zhegrova dobili sansu, bas kako sam napisao pred mec, Luciano za sad ispunjava tačno ono što sam i zelio.
Postepeno ici u klupiranje Locatellia, Gattia i MCKa jer s tim igračima nema budućnosti.
Davida istrpiti i unovčiti ako ostane na ovom nivou jer će biti fina plusvalenza i dovesti nekog iskusnijeg tu igraca, možda cak i Muania kojeg Tott sumnjam da ce otkupiti, a imperativ je ostanak Dusana i sve 5.
Pitanje je doduše koliko dugotrajno zeli ovu ulogu, pogotovo kad se svi oporave.
Miretti i Zhegrova dobili sansu, bas kako sam napisao pred mec, Luciano za sad ispunjava tačno ono što sam i zelio.
Postepeno ici u klupiranje Locatellia, Gattia i MCKa jer s tim igračima nema budućnosti.
Davida istrpiti i unovčiti ako ostane na ovom nivou jer će biti fina plusvalenza i dovesti nekog iskusnijeg tu igraca, možda cak i Muania kojeg Tott sumnjam da ce otkupiti, a imperativ je ostanak Dusana i sve 5.
#MaxOUT
#MaxOUT
Eh sad ide kljuc svih kljuceva:
Kako ovaj mentalitet, da se napada, ide na svaku loptu, trci frontalno prema golu prenijeti na svaku boziju utakmicu.
Kako ozbiti pichkasti mentalitet iz glava pola tima i ugraditi im glad i zelju da svaku loptu, svaki aut i svaki korner pokusaju pretvoriti u pobjedu a ne u cuvanje, cekanje, usporavanje....
Spaleti na svojim presicama djeluje kao da to hoce i zeli uraditi.
Kako ovaj mentalitet, da se napada, ide na svaku loptu, trci frontalno prema golu prenijeti na svaku boziju utakmicu.
Kako ozbiti pichkasti mentalitet iz glava pola tima i ugraditi im glad i zelju da svaku loptu, svaki aut i svaki korner pokusaju pretvoriti u pobjedu a ne u cuvanje, cekanje, usporavanje....
Spaleti na svojim presicama djeluje kao da to hoce i zeli uraditi.
Opet nas je kostao spori ulazak u utakmicu ...na pocetku pogotovo kod kuce moraju da oru teren ...opet primas gol i krenes da ganjas nesto ...i protiv BVB isti qurac ...
Vidjet cemo na vecem uzorku, ali ovo je moguće rekordno brza promjena stila igre ekipe koju sam ikad vidio. A tek smo na pocetku, mentalitet se gradi i ne može preko noci.
Ekipa bolje odgovara zahtjevima proaktivnog trenera i igra nogomet za razliku od negativnih, reaktivnih trenera u bliskoj prošlosti koji su pored uzasnih fudbalskih ideja pri tome se i zamjerali pojedinim igračima ili svlačionici u cjelini, kao govedo Smotta.
Ono sto daje najveću nadu je potencijal koji tek treba da se pokaze, pogotovo napad gdje imamo Edona koji se vraća nakon godine problema, Openda, u sredini Miretti moze biti jako bitan jer vertikalizira, sinoc je u 7 minuta pokazao da moze biti jako bitan kotač. Cekamo Cabala i Bremera, dakle vise od pola tima ovdje moze pruziti još mnogo vise od trenutnog što je najveći razlog za optimizam. A u januaru se onda moze reagovati na mercatu.
Ekipa bolje odgovara zahtjevima proaktivnog trenera i igra nogomet za razliku od negativnih, reaktivnih trenera u bliskoj prošlosti koji su pored uzasnih fudbalskih ideja pri tome se i zamjerali pojedinim igračima ili svlačionici u cjelini, kao govedo Smotta.
Ono sto daje najveću nadu je potencijal koji tek treba da se pokaze, pogotovo napad gdje imamo Edona koji se vraća nakon godine problema, Openda, u sredini Miretti moze biti jako bitan jer vertikalizira, sinoc je u 7 minuta pokazao da moze biti jako bitan kotač. Cekamo Cabala i Bremera, dakle vise od pola tima ovdje moze pruziti još mnogo vise od trenutnog što je najveći razlog za optimizam. A u januaru se onda moze reagovati na mercatu.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 05 nov 2025, 10:25, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Koštala nas je prije svega naša slaba realizacija. Ona utakmica sinoć je trebala završiti 3 razlike za nas kako god okreneš.
I da, Sporting rijetko odvratna ekipa.
-
JuventinoBihac
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.