Je li to onaj Simons za kojim je plako forumski puk ?? Zar taj još igra fudbal??armando je napisao/la: ↑03 nov 2025, 10:30Veliko bravo za upravu što nisu ozbiljnije razmišljali o dovođenju Gittensa i Simonsa. Pogotovo ovog drugog (pardon @farineli) koji se ne može sastaviti sa loptom u Totenhamu.
Porazno djeluju podaci da je imao 7 kontakata u 16cu u 500 odigranih minuta. Protiv Chelsea ušao u igru sa klupe, ali je zamjenjen prije kraja utakmice. Sukrivac za primljen gol, pregršt loših odluka i padanja pri prvom kontaktu. Baš ona prava plačipička.
Tel(ac) nije ulazio u igru, Palija prosjek.
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Zaista ne znam šta su mnogi vidjeli u njemu. Za neke me i ne čudi, jer su panicboy i daj šta daš samo da se kupi.
Očito da se strategija promjenila iz drugih razloga, a ne zbog neke nestašice para. I treba tako. Diaz je odmah klikno i baš se potrefilo. Pravi timski igrač, mašina koja može beskonačno trčati, siguran sa loptom i stalno u akciji.
Povratkom Dejvisa može se kombinirati kao zamjena Kolumbijcu iz bilo kojih razloga. Lijevog beka će moći igrati više igrača, među njima kao što smo vidjeli, i Bischof, koji osim znanja toliko pozitivno zrači da će sigurno postati ljubimac navijača.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Jan-Christian Dreesen announces that Bayern achieved a record profit of €42.5M during the 2024/25 season !
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nisam ja pljuvao Kompanya nego @Sarma i @coelho koji ga sada kuju u zvijezdeDilah je napisao/la: ↑03 nov 2025, 04:27Otkud to, zar nije bilo da ce Bayern pasti posle 5-6 utakmica![]()
Guardiola kao trener i Kompany kao igrac i kapiten su zajedno proveli tri godine u Citiju sa rekao bi dva naslova prvaka i normalno je da je Pep imao uticaj na njega, da su zajedno radili, dogovarali igru. Iako je Pep obiljezio jedan fudbalski period i ostace zapisan u istoriji, cini se da bi ga ucenik mogao nadmasiti, jer izgleda kao da je Spanac zaribo da nema vise novina, da se sve manje razimije sa igracima (dovoljno je samo reci Alvarez i Palmer). Nasuprot njemu Kompa je nasao modus da unese malo sarma u ono kruzenje, duple pasove unutar 16 , ubitacne duge lopte, itd, itd.
Inače učenik nikada neće nadmašiti učitelja
Tesko je ovaj klub simpatisati...
Rajaz javi se u PP da ti pošaljem broj telefona da me ne moraš tražit na temi stalno
Očekivan sastav
Neuer – Laimer, Upamecano, Tah, Stanisic – Kimmich, Pavlovic – Olise, Gnabry, Díaz – Kane.
Neuer – Laimer, Upamecano, Tah, Stanisic – Kimmich, Pavlovic – Olise, Gnabry, Díaz – Kane.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- Centre forward
- Kontakt:
Makaš, šta je ovo, mali naturalizovani Španac sa obronaka Atlasa dobiće maćehu tvojih godina otp 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Dečki dajte stream da gledam tekmu .ovo je prva prava provjera gdje bi se već sada moglo naslutiti imamo li snage da idemo do kraja ili ce biti manje vise slicno prošloj sezoni
Pravda za Tyson Furya
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Evo Diazaa
Za razliku od zadnjeg duela na CWC gdje su oni nas mlatili u duelima, sad mi njih ubismo šakama i nogama
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Evo opet Diazaaa
Hvala brate cjenim
Pravda za Tyson Furya
majstorski, gg
steta sto gnabryevo ne udje, fantazija
steta sto gnabryevo ne udje, fantazija
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Samo da ne upadnemo u neku crnu rupu u drugom.
Nadam se da će Diaz završiti karijeru Hakimiju, kao Donaruma Musali
Nadam se da će Diaz završiti karijeru Hakimiju, kao Donaruma Musali
Zašto, glup i opasan start...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.