Premijer liga BiH - aktuelno

Combattente87
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Combattente87 » 04 nov 2025, 07:54

Pokoj ti duši veliki Žiža, zauvijek ćeš biti u našim srcima !
Veliki trag si ostavio u gradu na Vrbasu i kao igrač i kao trener !
Čuvaćemo te od zaborava !
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 04 nov 2025, 09:06

Mislim da mi imamo puno veci problem cak i od svih tih sudijskih cirkusa i dnevnih prepucavanja. Ako je istina da su ovi BH Hooligans osnovani sa ciljem gasenja pobune, a kako stvari trenutno izgledaju i udar na jedan BHF koji kakvi god da su ipak godinama predstavljaju simbol podrske reprezentacije u bukvalno svim sportovima, i ako je istina da ih je jedan Vico okupio i platio, onda je ovo direktan udar na SVE nas i to ispred naseg nosa. A s obzirom da su pored svih navijackih grupa samo oni dobili ulaznice, onda to samo potvrdjuje sve ove navode da su obicni placenici.

Pamet u glavu :thumbup:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 04 nov 2025, 09:36

Ovo sto se desilo Zizovicu mora otvorit oci nasem savezu i nasim klubovima, ja kao neko ko je usko povezan sa sportom a u medicini sam odgovorno tvrdim da hitna pomoc je amaterski reagovala i nije pruzila pomoc covjeku na adekvatan nacin.
Nasi klubovi uglavnom stede na svim mogucim stvarima pa tako i na angazovanju hitne pomoci, mozemo se mi ljutit kolko hocemo al nije isto ako nekom pozlije na Kosevu il Grbavici BB BL Tusnju Bilinom il npr negdje u Vitezu Gabeli Prijedoru Lukavcu Banovicima.

Ne kazem da bi bilo drugacije al covjeku nije pruzena adekvatna pomoc na licu mjesta (a vjerujte da je to najbitnije te prve minute) i nije mu data sansa da se bori za zivot.

Moj savjet je i mimo ovoga svega, zbog svojih najblizih, sebi dragih osoba prodjite edukacije iz BLS (basic life support), da znate prepoznat stanje svijesti i zapoceti pravilnu reanimaciju.
Ako nista po yt imate more klipova, Hitna pomoc Sarajevo ima odlicam edukacioni centar i pogledajte njihove klipove, vjerujte jednom u zivotu ako vam zatreba da zapocnete reanimaciju do dolaska hitne bicete sretni sto ste nekom mozda zivot spasili.

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 04 nov 2025, 10:23

klasik je napisao/la:
04 nov 2025, 09:36
Ovo sto se desilo Zizovicu mora otvorit oci nasem savezu i nasim klubovima, ja kao neko ko je usko povezan sa sportom a u medicini sam odgovorno tvrdim da hitna pomoc je amaterski reagovala i nije pruzila pomoc covjeku na adekvatan nacin.
Nasi klubovi uglavnom stede na svim mogucim stvarima pa tako i na angazovanju hitne pomoci, mozemo se mi ljutit kolko hocemo al nije isto ako nekom pozlije na Kosevu il Grbavici BB BL Tusnju Bilinom il npr negdje u Vitezu Gabeli Prijedoru Lukavcu Banovicima.

Ne kazem da bi bilo drugacije al covjeku nije pruzena adekvatna pomoc na licu mjesta (a vjerujte da je to najbitnije te prve minute) i nije mu data sansa da se bori za zivot.

Moj savjet je i mimo ovoga svega, zbog svojih najblizih, sebi dragih osoba prodjite edukacije iz BLS (basic life support), da znate prepoznat stanje svijesti i zapoceti pravilnu reanimaciju.
Ako nista po yt imate more klipova, Hitna pomoc Sarajevo ima odlicam edukacioni centar i pogledajte njihove klipove, vjerujte jednom u zivotu ako vam zatreba da zapocnete reanimaciju do dolaska hitne bicete sretni sto ste nekom mozda zivot spasili.
A sta reci za ove ostale nize lige kantonalne po selima gdje ekipe nemaju doktora a kamoli da ima hitna na utakmici, tu trebaju po savezima vazne stvari donijet da se utakmice ni ne pocinju bez prisustva hitne pomoci. Opet nikad ti ne znas gdje i kad te smrt moze nac i na koji nacin al opet na sportskim dogadjajima prilikom sudara igraca, nekog ruznog pada zacas moze doci do nekih losih stvari, onda tu imas i lomove ruke noge, strucna lica moraju da budu na svim utakmicama ekipa koje se takmice bila to premijer liga ili neka zadnja kantonalna.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

Nemanja99
Kontakt:

Post Postao/la Nemanja99 » 04 nov 2025, 10:41

Pokoj ti duši Mladene. Hvala na svemu.

Nemanja99
Kontakt:

Post Postao/la Nemanja99 » 04 nov 2025, 10:46

Što se tiče ulaznica, ne brinite. Kako čujem, dobiti ćemo mi kontigent ulaznica. Prijateljima s foruma koji podržavaju Zmojeve biti će ispod cijene.

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 04 nov 2025, 10:51

Ja poklanjam 4 ulaznice za zapad protiv Rumunije.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 04 nov 2025, 10:58

klasik je napisao/la:

Totalno neprofesinalna reakcija, ono je strasno, bez zurbe izlazi ekipa iz kola hitne pomoci kao da je u pitanju neka laksa povreda, a covjek ocigledno imao zatajanje srca, reakcija i reanimacija bez elektro sokera, katastrofa. Nisu mu dali nikakvu sansu da prezivi. Strasno.

VolimoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la VolimoSarajevo » 04 nov 2025, 11:03

Nisu imali ni opremu,ni nista sto treba.
Izasli ko na kafu da su krenuli,nije niko ni radio masazu srca,samo ga bukvalno strpali u auto bez ikakvih znakova zivota i tako ga vjerovatno predali u bolnicu.Minuta je duga bez pomoci a ne par minuta.Totalni propust,mozda je covjek mogao preziviti.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 04 nov 2025, 11:07

klasik je napisao/la:

Kakvom bolan savezu? Vidis li sta se radi,vidis li sta je Magoda objavio a svima je domet pisanje na forumu. Vrijeme je da se sve zivo digne i protjeraju bosnjacke prodane duse iz saveza jer nema smisla ovo igrat,mozda se klubovi napokon sjete da sjednu jer su samo pijuni u igri gdje im se odredjuje koji ce biti na tabelim

LavoviGabela
Kontakt:

Post Postao/la LavoviGabela » 04 nov 2025, 11:08

VolimoSarajevo je napisao/la:
04 nov 2025, 11:03
Izasli ko na kafu da su krenuli,nije niko ni radio masazu srca,samo ga bukvalno strpali u auto bez ikakvih znakova zivota i tako ga vjerovatno predali u bolnicu.Minuta je duga bez pomoci a ne par minuta.Totalni propust,mozda je covjek mogao preziviti.
Nije ni u nas ništa bolje, recimo u Čapljini bolju opremu mi u klubu imamo nego oni u hitnoj, a eventualno bi trebalo voziti čovjeka do Mostara :crazy:
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 04 nov 2025, 11:34

LavoviGabela je napisao/la:
04 nov 2025, 11:08
Nije ni u nas ništa bolje, recimo u Čapljini bolju opremu mi u klubu imamo nego oni u hitnoj, a eventualno bi trebalo voziti čovjeka do Mostara :crazy:
I ti nekoga nazivaš seljakom prčio mater treba vas 30 kilometara voziti da preživite ako nekoga infarkt spuca :urnebes:

VolimoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la VolimoSarajevo » 04 nov 2025, 11:36

Na to niko ne obraca paznju,placaju jeftine privatne sanitete,samo zbog protokola...I kad se ovako desi kasno je...

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 04 nov 2025, 11:49

Riziko je napisao/la:
04 nov 2025, 10:51
Ja poklanjam 4 ulaznice za zapad protiv Rumunije.
Ako su naslovljene na bhH, može.
Koševo Zapad

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 04 nov 2025, 11:51

KONTRASVIH je napisao/la:
04 nov 2025, 09:06
Mislim da mi imamo puno veci problem cak i od svih tih sudijskih cirkusa i dnevnih prepucavanja. Ako je istina da su ovi BH Hooligans osnovani sa ciljem gasenja pobune, a kako stvari trenutno izgledaju i udar na jedan BHF koji kakvi god da su ipak godinama predstavljaju simbol podrske reprezentacije u bukvalno svim sportovima, i ako je istina da ih je jedan Vico okupio i platio, onda je ovo direktan udar na SVE nas i to ispred naseg nosa. A s obzirom da su pored svih navijackih grupa samo oni dobili ulaznice, onda to samo potvrdjuje sve ove navode da su obicni placenici.

Pamet u glavu :thumbup:
BH ŠMRKavci. :bih:
MA HAJTE MOLIM VAS

LavoviGabela
Kontakt:

Post Postao/la LavoviGabela » 04 nov 2025, 11:56

Threeplanetrees je napisao/la:
04 nov 2025, 11:34
04 nov 2025, 11:08
I ti nekoga nazivaš seljakom prčio mater treba vas 30 kilometara voziti da preživite ako nekoga infarkt spuca :urnebes:
Opet bliže nego vama iz Podveležja :urnebes: ota.c vas kozojebski seljacki je.bo :urnebes:

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 04 nov 2025, 12:04

04 nov 2025, 11:56
Opet bliže nego vama iz Podveležja :urnebes: ota.c vas kozojebski seljacki je.bo :urnebes:
Džudžane smiri se hercika će te opalit možeš osam puta krepat do Mostara dok dođeš iz te vukojebine :urnebes:

LavoviGabela
Kontakt:

Post Postao/la LavoviGabela » 04 nov 2025, 12:06

Threeplanetrees je napisao/la:
04 nov 2025, 12:04
04 nov 2025, 11:56
Džudžane smiri se hercika će te opalit možeš osam puta krepat do Mostara dok dođeš iz te vukojebine :urnebes:
Pavijane podveleski, u slucaju nesrece krivite se i molite i kumite da idete u SKB, tad vam ne smetaju ni sahovnica ni kriz jbo vas ot.ac dvolicni :urnebes:
Neka te u RMC, mozes ruku previt samo :urnebes:

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 04 nov 2025, 12:07

Ovaj zicer koji su sami sebi nabacili ako se ne iskoristi da se banditi i mafija protjeraju iz saveza onda i nismo za bolje.

Gledaj ti dokle ovo sve ide.
To je jedna kriminalna utvrda s kojom se masa mora obracunati legalnim i zakonom dozvoljenim sredstvima.

Treba samo istrajati u nakani.

Sistematski unistavaju sve sto je u domenu fudbala i ne samo fudbala,ovo je udar i na drzavu,pri tome cineci kriminal svjetskih razmjera finansijskim malverzacijama u kojim su odredjeni klubovi zasticeni poput polarnih medvjeda.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 04 nov 2025, 12:15

04 nov 2025, 12:06

Pavijane podveleski, u slucaju nesrece krivite se i molite i kumite da idete u SKB, tad vam ne smetaju ni sahovnica ni kriz jbo vas ot.ac dvolicni :urnebes:
Neka te u RMC, mozes ruku previt samo :urnebes:
Pa SKB je bolnica nas mostaraca i budi miran džudžane počet ćemo gledati spiskove prezimena koja su na redu zadnjeg ćemo te stavit da ti oftamolog ispravlja te herave oči :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: aimar21, Tatamata1946 i 18 gostiju.