Premijer liga BiH - aktuelno
- Combattente87
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pokoj ti duši veliki Žiža, zauvijek ćeš biti u našim srcima !
Veliki trag si ostavio u gradu na Vrbasu i kao igrač i kao trener !
Čuvaćemo te od zaborava !
Veliki trag si ostavio u gradu na Vrbasu i kao igrač i kao trener !
Čuvaćemo te od zaborava !
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Mislim da mi imamo puno veci problem cak i od svih tih sudijskih cirkusa i dnevnih prepucavanja. Ako je istina da su ovi BH Hooligans osnovani sa ciljem gasenja pobune, a kako stvari trenutno izgledaju i udar na jedan BHF koji kakvi god da su ipak godinama predstavljaju simbol podrske reprezentacije u bukvalno svim sportovima, i ako je istina da ih je jedan Vico okupio i platio, onda je ovo direktan udar na SVE nas i to ispred naseg nosa. A s obzirom da su pored svih navijackih grupa samo oni dobili ulaznice, onda to samo potvrdjuje sve ove navode da su obicni placenici.
Pamet u glavu
Pamet u glavu
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ovo sto se desilo Zizovicu mora otvorit oci nasem savezu i nasim klubovima, ja kao neko ko je usko povezan sa sportom a u medicini sam odgovorno tvrdim da hitna pomoc je amaterski reagovala i nije pruzila pomoc covjeku na adekvatan nacin.
Nasi klubovi uglavnom stede na svim mogucim stvarima pa tako i na angazovanju hitne pomoci, mozemo se mi ljutit kolko hocemo al nije isto ako nekom pozlije na Kosevu il Grbavici BB BL Tusnju Bilinom il npr negdje u Vitezu Gabeli Prijedoru Lukavcu Banovicima.
Ne kazem da bi bilo drugacije al covjeku nije pruzena adekvatna pomoc na licu mjesta (a vjerujte da je to najbitnije te prve minute) i nije mu data sansa da se bori za zivot.
Moj savjet je i mimo ovoga svega, zbog svojih najblizih, sebi dragih osoba prodjite edukacije iz BLS (basic life support), da znate prepoznat stanje svijesti i zapoceti pravilnu reanimaciju.
Ako nista po yt imate more klipova, Hitna pomoc Sarajevo ima odlicam edukacioni centar i pogledajte njihove klipove, vjerujte jednom u zivotu ako vam zatreba da zapocnete reanimaciju do dolaska hitne bicete sretni sto ste nekom mozda zivot spasili.
Nasi klubovi uglavnom stede na svim mogucim stvarima pa tako i na angazovanju hitne pomoci, mozemo se mi ljutit kolko hocemo al nije isto ako nekom pozlije na Kosevu il Grbavici BB BL Tusnju Bilinom il npr negdje u Vitezu Gabeli Prijedoru Lukavcu Banovicima.
Ne kazem da bi bilo drugacije al covjeku nije pruzena adekvatna pomoc na licu mjesta (a vjerujte da je to najbitnije te prve minute) i nije mu data sansa da se bori za zivot.
Moj savjet je i mimo ovoga svega, zbog svojih najblizih, sebi dragih osoba prodjite edukacije iz BLS (basic life support), da znate prepoznat stanje svijesti i zapoceti pravilnu reanimaciju.
Ako nista po yt imate more klipova, Hitna pomoc Sarajevo ima odlicam edukacioni centar i pogledajte njihove klipove, vjerujte jednom u zivotu ako vam zatreba da zapocnete reanimaciju do dolaska hitne bicete sretni sto ste nekom mozda zivot spasili.
- dubioza144
- Kontakt:
A sta reci za ove ostale nize lige kantonalne po selima gdje ekipe nemaju doktora a kamoli da ima hitna na utakmici, tu trebaju po savezima vazne stvari donijet da se utakmice ni ne pocinju bez prisustva hitne pomoci. Opet nikad ti ne znas gdje i kad te smrt moze nac i na koji nacin al opet na sportskim dogadjajima prilikom sudara igraca, nekog ruznog pada zacas moze doci do nekih losih stvari, onda tu imas i lomove ruke noge, strucna lica moraju da budu na svim utakmicama ekipa koje se takmice bila to premijer liga ili neka zadnja kantonalna.klasik je napisao/la: ↑04 nov 2025, 09:36Ovo sto se desilo Zizovicu mora otvorit oci nasem savezu i nasim klubovima, ja kao neko ko je usko povezan sa sportom a u medicini sam odgovorno tvrdim da hitna pomoc je amaterski reagovala i nije pruzila pomoc covjeku na adekvatan nacin.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Pokoj ti duši Mladene. Hvala na svemu.
Što se tiče ulaznica, ne brinite. Kako čujem, dobiti ćemo mi kontigent ulaznica. Prijateljima s foruma koji podržavaju Zmojeve biti će ispod cijene.
Ja poklanjam 4 ulaznice za zapad protiv Rumunije.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Totalno neprofesinalna reakcija, ono je strasno, bez zurbe izlazi ekipa iz kola hitne pomoci kao da je u pitanju neka laksa povreda, a covjek ocigledno imao zatajanje srca, reakcija i reanimacija bez elektro sokera, katastrofa. Nisu mu dali nikakvu sansu da prezivi. Strasno.klasik je napisao/la: ↑04 nov 2025, 09:36Ovo sto se desilo Zizovicu mora otvorit oci nasem savezu i nasim klubovima, ja kao neko ko je usko povezan sa sportom a u medicini sam odgovorno tvrdim da hitna pomoc je amaterski reagovala i nije pruzila pomoc covjeku na adekvatan nacin.
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Nisu imali ni opremu,ni nista sto treba.
Izasli ko na kafu da su krenuli,nije niko ni radio masazu srca,samo ga bukvalno strpali u auto bez ikakvih znakova zivota i tako ga vjerovatno predali u bolnicu.Minuta je duga bez pomoci a ne par minuta.Totalni propust,mozda je covjek mogao preziviti.
Izasli ko na kafu da su krenuli,nije niko ni radio masazu srca,samo ga bukvalno strpali u auto bez ikakvih znakova zivota i tako ga vjerovatno predali u bolnicu.Minuta je duga bez pomoci a ne par minuta.Totalni propust,mozda je covjek mogao preziviti.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Kakvom bolan savezu? Vidis li sta se radi,vidis li sta je Magoda objavio a svima je domet pisanje na forumu. Vrijeme je da se sve zivo digne i protjeraju bosnjacke prodane duse iz saveza jer nema smisla ovo igrat,mozda se klubovi napokon sjete da sjednu jer su samo pijuni u igri gdje im se odredjuje koji ce biti na tabelimklasik je napisao/la: ↑04 nov 2025, 09:36Ovo sto se desilo Zizovicu mora otvorit oci nasem savezu i nasim klubovima, ja kao neko ko je usko povezan sa sportom a u medicini sam odgovorno tvrdim da hitna pomoc je amaterski reagovala i nije pruzila pomoc covjeku na adekvatan nacin.
- LavoviGabela
- Kontakt:
Nije ni u nas ništa bolje, recimo u Čapljini bolju opremu mi u klubu imamo nego oni u hitnoj, a eventualno bi trebalo voziti čovjeka do MostaraVolimoSarajevo je napisao/la: ↑04 nov 2025, 11:03Nisu imali ni opremu,ni nista sto treba.
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
- Threeplanetrees
- Kontakt:
I ti nekoga nazivaš seljakom prčio mater treba vas 30 kilometara voziti da preživite ako nekoga infarkt spucaLavoviGabela je napisao/la: ↑04 nov 2025, 11:08Nije ni u nas ništa bolje, recimo u Čapljini bolju opremu mi u klubu imamo nego oni u hitnoj, a eventualno bi trebalo voziti čovjeka do MostaraVolimoSarajevo je napisao/la: ↑04 nov 2025, 11:03Nisu imali ni opremu,ni nista sto treba.
Izasli ko na kafu da su krenuli,nije niko ni radio masazu srca,samo ga bukvalno strpali u auto bez ikakvih znakova zivota i tako ga vjerovatno predali u bolnicu.Minuta je duga bez pomoci a ne par minuta.Totalni propust,mozda je covjek mogao preziviti.![]()
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Na to niko ne obraca paznju,placaju jeftine privatne sanitete,samo zbog protokola...I kad se ovako desi kasno je...
- Shategabri
- Kontakt:
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
BH ŠMRKavci.KONTRASVIH je napisao/la: ↑04 nov 2025, 09:06Mislim da mi imamo puno veci problem cak i od svih tih sudijskih cirkusa i dnevnih prepucavanja. Ako je istina da su ovi BH Hooligans osnovani sa ciljem gasenja pobune, a kako stvari trenutno izgledaju i udar na jedan BHF koji kakvi god da su ipak godinama predstavljaju simbol podrske reprezentacije u bukvalno svim sportovima, i ako je istina da ih je jedan Vico okupio i platio, onda je ovo direktan udar na SVE nas i to ispred naseg nosa. A s obzirom da su pored svih navijackih grupa samo oni dobili ulaznice, onda to samo potvrdjuje sve ove navode da su obicni placenici.
Pamet u glavu![]()
MA HAJTE MOLIM VAS
- LavoviGabela
- Kontakt:
Opet bliže nego vama iz PodveležjaThreeplanetrees je napisao/la: ↑04 nov 2025, 11:34I ti nekoga nazivaš seljakom prčio mater treba vas 30 kilometara voziti da preživite ako nekoga infarkt spucaLavoviGabela je napisao/la: ↑04 nov 2025, 11:08Nije ni u nas ništa bolje, recimo u Čapljini bolju opremu mi u klubu imamo nego oni u hitnoj, a eventualno bi trebalo voziti čovjeka do MostaraVolimoSarajevo je napisao/la: ↑04 nov 2025, 11:03Nisu imali ni opremu,ni nista sto treba.
Izasli ko na kafu da su krenuli,nije niko ni radio masazu srca,samo ga bukvalno strpali u auto bez ikakvih znakova zivota i tako ga vjerovatno predali u bolnicu.Minuta je duga bez pomoci a ne par minuta.Totalni propust,mozda je covjek mogao preziviti.![]()
![]()
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Džudžane smiri se hercika će te opalit možeš osam puta krepat do Mostara dok dođeš iz te vukojebineLavoviGabela je napisao/la: ↑04 nov 2025, 11:56Opet bliže nego vama iz Podveležjaota.c vas kozojebski seljacki je.bo
![]()
- LavoviGabela
- Kontakt:
Pavijane podveleski, u slucaju nesrece krivite se i molite i kumite da idete u SKB, tad vam ne smetaju ni sahovnica ni kriz jbo vas ot.ac dvolicniThreeplanetrees je napisao/la: ↑04 nov 2025, 12:04Džudžane smiri se hercika će te opalit možeš osam puta krepat do Mostara dok dođeš iz te vukojebineLavoviGabela je napisao/la: ↑04 nov 2025, 11:56Opet bliže nego vama iz Podveležjaota.c vas kozojebski seljacki je.bo
![]()
![]()
Neka te u RMC, mozes ruku previt samo
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Ovaj zicer koji su sami sebi nabacili ako se ne iskoristi da se banditi i mafija protjeraju iz saveza onda i nismo za bolje.
Gledaj ti dokle ovo sve ide.
To je jedna kriminalna utvrda s kojom se masa mora obracunati legalnim i zakonom dozvoljenim sredstvima.
Treba samo istrajati u nakani.
Sistematski unistavaju sve sto je u domenu fudbala i ne samo fudbala,ovo je udar i na drzavu,pri tome cineci kriminal svjetskih razmjera finansijskim malverzacijama u kojim su odredjeni klubovi zasticeni poput polarnih medvjeda.
Gledaj ti dokle ovo sve ide.
To je jedna kriminalna utvrda s kojom se masa mora obracunati legalnim i zakonom dozvoljenim sredstvima.
Treba samo istrajati u nakani.
Sistematski unistavaju sve sto je u domenu fudbala i ne samo fudbala,ovo je udar i na drzavu,pri tome cineci kriminal svjetskih razmjera finansijskim malverzacijama u kojim su odredjeni klubovi zasticeni poput polarnih medvjeda.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Pa SKB je bolnica nas mostaraca i budi miran džudžane počet ćemo gledati spiskove prezimena koja su na redu zadnjeg ćemo te stavit da ti oftamolog ispravlja te herave očiLavoviGabela je napisao/la: ↑04 nov 2025, 12:06
Pavijane podveleski, u slucaju nesrece krivite se i molite i kumite da idete u SKB, tad vam ne smetaju ni sahovnica ni kriz jbo vas ot.ac dvolicni![]()
Neka te u RMC, mozes ruku previt samo![]()
Trenutno korisnika/ca: aimar21, Tatamata1946 i 18 gostiju.