BH Hooligansi - All About, želje i pozdravi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

JFH9
Kontakt:

Re: BH Hooligansi - All About, želje i pozdravi

Post Postao/la JFH9 » 04 nov 2025, 09:32

Ma qrac ces smjeniti lik je jaran sa Čeferinom, a i ovog je politika tu dovela nije nikad lopte nabio, vec mu otac advokat vrha slovenske politike koja ga je stavila u savez preko kojeg je dosao do UEFAe. Isto je to sve u 90% svjetskih saveza, konfederacija.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 04 nov 2025, 09:33

Ali ovo je tako hinjski odradjeno, sve te grupe su uvijek dobijale karte, koliko god zele, protiv kog god da igramo i bez obzira na zainteresovanost i sad kao nema ulaznica za duel protiv **** Rumunije jer je kao preveliko intetesovanje, a samo na eventu je preko mjesec bilo dostupnih ulaznica i onda u svemu tome ulaznice dobije grupa vodjena kriminalcima. Ovo mene koji vise nisam clan nijedne grupe boli. Podlo do neba.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 04 nov 2025, 09:36

Sheyi je napisao/la:
04 nov 2025, 09:33
Ali ovo je tako hinjski odradjeno, sve te grupe su uvijek dobijale karte, koliko god zele, protiv kog god da igramo i bez obzira na zainteresovanost i sad kao nema ulaznica za duel protiv **** Rumunije jer je kao preveliko intetesovanje, a samo na eventu je preko mjesec bilo dostupnih ulaznica i onda u svemu tome ulaznice dobije grupa vodjena kriminalcima. Ovo mene koji vise nisam clan nijedne grupe boli. Podlo do neba.
Nije to nista odjednom, vico odavno za sve zivo ispipava teren i puls navijaca i javnosti....kako se brzo zaboravi prica o zabrani ljiljana, ali vidio da nece proc pa se povuko i okreno pricu da nije na to mislio...

Tako ti je i za ovo...ovo nije preko noci uradjeno, nego je skonto da mu se sad moze konacno da uradi ovako nesto
=\_1921_/=

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 04 nov 2025, 09:41

Šokantno je koliko ljudi nije u stanju sabrati dva i dva.

General505
Kontakt:

Post Postao/la General505 » 04 nov 2025, 09:43

ArtemisFowl je napisao/la:
04 nov 2025, 08:24
Pact1921 je napisao/la:
04 nov 2025, 01:18
Evo ja idem na tekme puno godina i gostovanja i sve ali iskreno ja na reprezentaciju nikad nisam otisao jer je i daleko i jer ne volim ni igrace koji igraju za reprezentaciju vec godinama ni selektori koji su birani od Ćire . Ali ja ne kontam ovo nisu nam dali da kupimo karte sta ti iko ima dati fino ovo preko online na svoje ime i prezime kupis kartu jesi mozda ti kao pojedinac clan grupe BHF ali ti brate valjda sam trebas da uzmes kartu za tekmu . To mene sad najvise buni u citavoj ovoj prici jer sta ti ima ko ne dati da kupis kartu evo ima ovih npr 100 ljutih krajisnika njih 100 svi po jedan fino online se prijave i kupe kartu i na ulazu skeniraju tebi kao pojedincu ne moze niko zabraniti da je ti kupis pogotovu sad jer nije bilo fizicke prodaje .
Zato što su sve vrijeme bili povlašteni od saveza. Nevezano za ovu situaciju, al nema logike da od 12000 karata, oni dobiju 1000 komada dok običan narod ne može prismrdit karti.

Šta obican narod,?? Koji ce ti q obican narod dolaze na utakmice samo kad ide dobro i kad dolazi Ronaldo da bi ibretili mu se, boli ih za repku i navijanje, vecinom primitivni krezubasi koji veze od fudbala i repke nemaju.( Pa mene je bilo sram bolan poslije portugala, kad sam vidio i cuo koliko se nasijalo balijandera ugleda, samopostovanja, stava, toliko da sam htio migrirat iz drzave)

Ionako zadnjih godina ppzorišna atmosfera u Zenici ni blizu kao nekad, niti je taj dozivljaj upravo zbog takvih.

Ne zelim da branim BHF niti pravdam neke postupke ali realno ti momci jos kako tako drze neki nivo, prave neku atmosferu i svugdje ih ima ma gdje igra repka, malo je danas takvih navijackih grupa cak i u svijetu koji sve isprate.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 04 nov 2025, 09:50

Na BHF se udara kao na jedan od simbola otpora, Ljute krajišnike također. Jasno je kao dan šta se ovdje radi. Meanwhile, Bošnjo ocjenjuje navijačke performanse BHF-a, je li moglo bolje ili nije.

Marokanci58
Kontakt:

Post Postao/la Marokanci58 » 04 nov 2025, 09:58

Merhaba je napisao/la:
04 nov 2025, 09:29
Hajde Robijo eto vam šanse raznesite ih
Ja sam bio bubnjar za vrijeme Zenge prije 20 godina. Danas sam u godinama i sjedim na zapadu ponekad kada dodjem.
Svi znamo sa strane da Robijaši nikad nikome nisu tolerirali po Zenici da se izdižu iznad ostalih. Kad su to svi shvatili pa i BHF od tada vise nikada nije bilo problema. Tako su pustili i Mađare da se **** i objavljuju po internetu dva dana pa se vidilo kako su prošli zadnju večer. Ali nesto mi je nejasno ti kao navijač Želje pozivaš Zeničane da reaguju. Zašto? 80% ovih Abdićevaca su sa tribine manijaka. To sto su oni kriminalci, plaćenici i slicno ili pojedinci kako volite reci ne opravdava vas. Obračunate se sa plaćenicima sa vlastite tribine koje vodi Zula. Pozdrav iz Gračanice. Uvijek ste bili grupa koja je patriotizam najvise isticala od svih. Šta je sada ovo? I ne nisu pojedinci nego veća brojka.

Crkvice1988
Kontakt:

Post Postao/la Crkvice1988 » 04 nov 2025, 10:21

Marokanci58 je napisao/la:
04 nov 2025, 09:58
Merhaba je napisao/la:
04 nov 2025, 09:29
Hajde Robijo eto vam šanse raznesite ih
Ja sam bio bubnjar za vrijeme Zenge prije 20 godina. Danas sam u godinama i sjedim na zapadu ponekad kada dodjem.
Svi znamo sa strane da Robijaši nikad nikome nisu tolerirali po Zenici da se izdižu iznad ostalih. Kad su to svi shvatili pa i BHF od tada vise nikada nije bilo problema. Tako su pustili i Mađare da se **** i objavljuju po internetu dva dana pa se vidilo kako su prošli zadnju večer. Ali nesto mi je nejasno ti kao navijač Želje pozivaš Zeničane da reaguju. Zašto? 80% ovih Abdićevaca su sa tribine manijaka. To sto su oni kriminalci, plaćenici i slicno ili pojedinci kako volite reci ne opravdava vas. Obračunate se sa plaćenicima sa vlastite tribine koje vodi Zula. Pozdrav iz Gračanice. Uvijek ste bili grupa koja je patriotizam najvise isticala od svih. Šta je sada ovo? I ne nisu pojedinci nego veća brojka.
U srz. Pomesti ispred svoje avlije

JohannWolfgang
Kontakt:

Post Postao/la JohannWolfgang » 04 nov 2025, 10:29

Meni nije jasna jedna stvar. Zasto svi ovi koji su protiv saveza napadaju Vicu? Lik je tu ispred RS, nije on dosao umjesto Begica nego umjesto onog iz Bijeljine. Isto tako pro BiH navijaci trebaju da mijenjaju ljude iz svojih torova. Vico, kao i Begic ranije, ne moze nista sam uraditi. Onda tu dolazimo do raznih durica colpi i slicno koji prodaju interese. Oni su problem nije vico. Da se smijeni vico doci ce drugi vico s istim ciljem i istim motivima, ali ce ostati durici demidzici i sta ja znam usanovici. Mislim da je to prava adresa gdje trebaju pokucati bhf i svi ostali tu staviti prave ljude pa onda ni vicina ni jedna odluka nece tek tako proci.

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 04 nov 2025, 10:51

General505 je napisao/la:
04 nov 2025, 09:43
Pact1921 je napisao/la:
04 nov 2025, 01:18
Evo ja idem na tekme puno godina i gostovanja i sve ali iskreno ja na reprezentaciju nikad nisam otisao jer je i daleko i jer ne volim ni igrace koji igraju za reprezentaciju vec godinama ni selektori koji su birani od Ćire . Ali ja ne kontam ovo nisu nam dali da kupimo karte sta ti iko ima dati fino ovo preko online na svoje ime i prezime kupis kartu jesi mozda ti kao pojedinac clan grupe BHF ali ti brate valjda sam trebas da uzmes kartu za tekmu . To mene sad najvise buni u citavoj ovoj prici jer sta ti ima ko ne dati da kupis kartu evo ima ovih npr 100 ljutih krajisnika njih 100 svi po jedan fino online se prijave i kupe kartu i na ulazu skeniraju tebi kao pojedincu ne moze niko zabraniti da je ti kupis pogotovu sad jer nije bilo fizicke prodaje .
Zato što su sve vrijeme bili povlašteni od saveza. Nevezano za ovu situaciju, al nema logike da od 12000 karata, oni dobiju 1000 komada dok običan narod ne može prismrdit karti.

Šta obican narod,?? Koji ce ti q obican narod dolaze na utakmice samo kad ide dobro i kad dolazi Ronaldo da bi ibretili mu se, boli ih za repku i navijanje, vecinom primitivni krezubasi koji veze od fudbala i repke nemaju.( Pa mene je bilo sram bolan poslije portugala, kad sam vidio i cuo koliko se nasijalo balijandera ugleda, samopostovanja, stava, toliko da sam htio migrirat iz drzave)

Ionako zadnjih godina ppzorišna atmosfera u Zenici ni blizu kao nekad, niti je taj dozivljaj upravo zbog takvih.

Ne zelim da branim BHF niti pravdam neke postupke ali realno ti momci jos kako tako drze neki nivo, prave neku atmosferu i svugdje ih ima ma gdje igra repka, malo je danas takvih navijackih grupa cak i u svijetu koji sve isprate.
Napisao je čovjek fino da svako može kartu kupiti regularnim putem. Ovako su se naučili da im bude sve na gotovo, zato i jeste pobuna. Nisu se bunili na ovu skupinu kad je osnovana, već sad kad su ostali bez karata.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 04 nov 2025, 10:58

04 nov 2025, 10:51
Nisu se bunili na ovu skupinu kad je osnovana, već sad kad su ostali bez karata.
Koliko si ti glup jbt, ja ne mogu da vjerujem. :bow: :rol:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 04 nov 2025, 11:01

feniksptica je napisao/la:
04 nov 2025, 08:21
Nece im niko nista uradit u Zenici, zivi bili pa vidjeli.
Ma ko ce im sta uraditi hahahahah
Ja ovo smatram zavrsenim
Ovi su sad i lav i kandza

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 04 nov 2025, 11:03

04 nov 2025, 10:51
General505 je napisao/la:
04 nov 2025, 09:43

Napisao je čovjek fino da svako može kartu kupiti regularnim putem. Ovako su se naučili da im bude sve na gotovo, zato i jeste pobuna. Nisu se bunili na ovu skupinu kad je osnovana, već sad kad su ostali bez karata.
Očigledno imaš problem da shvatiš da svaka navijačka grupa ima saradnju sa svojim savezom čiju reprezentaciju prati ili sa upravom svog kluba. Čak i kad su najzategnutiji odnosi saradnja u određenim pogledima postoji. Ovo što je BHF do sad radio je potpuno normalan slučaj.

I da se razumijemo. Nisam član BHF, za mene će vazda biti "dijasporaši" i ljudi koji su navijači 20 dana godišnje, al ovdje treba stati na njihovu stranu jer je jasno šta se dešava.
Zadnja izmjena: Zutti, dana/u 04 nov 2025, 11:08, ukupno mijenjano 1 put.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 04 nov 2025, 11:03

Ako cemo realno ni to nije ni u od Ultras price. Kakav **** kontingent karata zagarantiran od saveza. I to od saveza protiv kojeg se (kao) boris

Naravno da vecina ovih koji prate reprezentaciju nece shvatiti u cenu je tu problem, ali je problem.

Naravno, pored svih kritika, i ove iznad napisane, opet sam na strani BHF u ovom sukobu. Ali sve stvari treba nazvati svojim, pravim, imenom

I sada se moze organizovati i da dosta ekipe BHF online ili kupovinom na mjestima gdje se kupuju karte ipaj budu na utakmici.
- FKS -

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 04 nov 2025, 11:06

Na stranu sve, ali ispade da su Fanaticosi temeljni stub državnosti :crazy: ono, trebali su dobiti karte i očito je da se Vico pokušava obračunati s njima preko tih svojih ćacija, ali de ba, malo odvadite.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 04 nov 2025, 11:11

Bazdar i Mujakic takodjer podrzali BHF.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 04 nov 2025, 11:15

PeppermintSA je napisao/la:
04 nov 2025, 11:06
Na stranu sve, ali ispade da su Fanaticosi temeljni stub državnosti :crazy: ono, trebali su dobiti karte i očito je da se Vico pokušava obračunati s njima preko tih svojih ćacija, ali de ba, malo odvadite.
Pa očigledno jesu, u očima čovjeka koji je formirao Ćaci bandu da ih sruši, jer su mu trn u oku.

1921ljoze
Kontakt:

Post Postao/la 1921ljoze » 04 nov 2025, 11:15

Ljudi ne kontate,godinama grupe imaju rok(datum)da jave broj karata i onda plate a savez im ostavi karte i tek onda se pusta online u ovom slucaju event.ba....

Tako.je i sad bilo sve javljeno pa evo ljuti krajisnici kazu isplanirani avioni busevi sve jer su imali rezervisane karte za utakmicu...sad kad je stadion rasprodan online jos prije 20 dana e onda su javili grupama da nema karata...
Naravno mogli su uzimati pojedinacno karte al zasto bi ako je savez rekao da imaju.....

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 04 nov 2025, 11:34

Tako je
Odavno ja to govorim ovdje
Treba naci alternativu, odj***t ih totalno.
MIslim da narod radi foruma ovdje visi.
Al da smo kakvi karakteri , napravili bi i novi forum i sve na novo.
SS ba je odavno smeće i to tesko

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 04 nov 2025, 11:36

Ljudi nam ruse drzavu korak po korak, a mi ovdje raspravljamo jel nesto ultras prica ili nije...cuj vico se obracunava sa bhf preko cacija i tjt...a sta ljudinio kad se obracuna s njima pa onda caciji narastu pa dodje da se obracuna s tobom?

Relativizacija i banaliziranje da se ovaj problem svede na puko davanje karti i ko ima ko nema....onda kad ovo preraste u puno veci problem onda ce bit "joj nedime dragi sta je ovo"...

Nevjerovatno dje smo se doveli...ovako ti i preuzmu kontrolu nad npr sigurnosnim sektorom, a prica se svede na to da je xy stranka izgubila moc da zaposljava svoje i da tenderise i tjt....a to sto su posljedice takvog cina preuzimanja nesalgedive to niko nista...to cemo se pitat otkud sad tako nesto kad bude 12:05...

Najjace sto ovi koji glume neutralnost u svemu misle njih ce neko postedit kad dodju na red.:..
=\_1921_/=

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: FranckRibery, RaymondRed i 33 gosta.