BH Hooligansi - All About, želje i pozdravi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

NoProfit
Kontakt:

Re: BH Hooligansi - All About, želje i pozdravi

Post Postao/la NoProfit » 04 nov 2025, 07:27

Studenti koji žele da uče = Huligani koji ne žele da pale baklje

BlackRiver1987
Kontakt:

Post Postao/la BlackRiver1987 » 04 nov 2025, 07:46

A po cemu su BHF toliko posebni, pa sad moramo da se brinemo? Jel po bakljadama? Po "ko ne skace, mrzi Bosnu..." ? Eto kao bez njih bi bila pozorisna atmosfera? Bolje i to nego cringe od pjesama i podrske zadnjih 20 godina.

Grupa od par stotina besposlicara koji su sebi umislili da su kao neki bitan faktor.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 nov 2025, 07:54

Pitaj sportiste svih nasih reprezentacija ko su BHF i koliko im znaci njihova podrska.
Eto trebaju se osloniti na kospicare poput tebe da napravite atmosferu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 04 nov 2025, 07:57

BlackRiver1987 je napisao/la:
04 nov 2025, 07:46
A po cemu su BHF toliko posebni, pa sad moramo da se brinemo? Jel po bakljadama? Po "ko ne skace, mrzi Bosnu..." ? Eto kao bez njih bi bila pozorisna atmosfera? Bolje i to nego cringe od pjesama i podrske zadnjih 20 godina.

Grupa od par stotina besposlicara koji su sebi umislili da su kao neki bitan faktor.
Zato si ti u velikom biznisu. :urnebes:

Slike govore više od hiljadu riječi. :thumbup:

A ako ti sam ne shvataš zašto su oni posebni, a zbog čega su ovi Ćaci (Bosnian edition) vjerovatno i najveće zlo koje je pogodilo reprezentaciju od rata onda ti definitivno ne vrijedi ni objašnjavati. Sama činjenica da ih je regrutovao čovjek koji mrzi Bosnu više nego što voli Srbiju bi trebala biti dovoljna, ali tebi i sličnima tebi to objašnjavati fakat nema smisla.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 04 nov 2025, 08:06

Krenuli su Vicini botovi, yebo im on mater.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 04 nov 2025, 08:12

Izofirani max, a nisu ni počeli. Morat će po sto milja dat svakom članu. hOligani
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 04 nov 2025, 08:21

Nece im niko nista uradit u Zenici, zivi bili pa vidjeli.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 04 nov 2025, 08:24

Pa nisu posebni, ali kad pogledas ko je sve u ovoj grupi i da ih se predstavlja kao nase Cacije, BHF su itekako dobri.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 04 nov 2025, 08:24

Pact1921 je napisao/la:
04 nov 2025, 01:18
Evo ja idem na tekme puno godina i gostovanja i sve ali iskreno ja na reprezentaciju nikad nisam otisao jer je i daleko i jer ne volim ni igrace koji igraju za reprezentaciju vec godinama ni selektori koji su birani od Ćire . Ali ja ne kontam ovo nisu nam dali da kupimo karte sta ti iko ima dati fino ovo preko online na svoje ime i prezime kupis kartu jesi mozda ti kao pojedinac clan grupe BHF ali ti brate valjda sam trebas da uzmes kartu za tekmu . To mene sad najvise buni u citavoj ovoj prici jer sta ti ima ko ne dati da kupis kartu evo ima ovih npr 100 ljutih krajisnika njih 100 svi po jedan fino online se prijave i kupe kartu i na ulazu skeniraju tebi kao pojedincu ne moze niko zabraniti da je ti kupis pogotovu sad jer nije bilo fizicke prodaje .
Zato što su sve vrijeme bili povlašteni od saveza. Nevezano za ovu situaciju, al nema logike da od 12000 karata, oni dobiju 1000 komada dok običan narod ne može prismrdit karti.

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 04 nov 2025, 08:25

Ma mislim da se nece ni pojaviti, jer ce zeljeti prikazati da su "od naroda". To se da zakljuciti i iz ovog obracanja. A onda kad se sve smiri udariti za svog gazdu.

A sto se tice ovog za karte, to je takav princip u svim oficielnim grupama i kod nas i u svijetu. Sad recimo zelis gledati Real, a ne mozes uzeti kartu na njihovom sajtu, uclanis se u neki official club sa Balkana i imas kartu. I te grupe inace imaju prve dostup do karata.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 04 nov 2025, 08:32

ArtemisFowl je napisao/la:
04 nov 2025, 08:24
Pact1921 je napisao/la:
04 nov 2025, 01:18
Evo ja idem na tekme puno godina i gostovanja i sve ali iskreno ja na reprezentaciju nikad nisam otisao jer je i daleko i jer ne volim ni igrace koji igraju za reprezentaciju vec godinama ni selektori koji su birani od Ćire . Ali ja ne kontam ovo nisu nam dali da kupimo karte sta ti iko ima dati fino ovo preko online na svoje ime i prezime kupis kartu jesi mozda ti kao pojedinac clan grupe BHF ali ti brate valjda sam trebas da uzmes kartu za tekmu . To mene sad najvise buni u citavoj ovoj prici jer sta ti ima ko ne dati da kupis kartu evo ima ovih npr 100 ljutih krajisnika njih 100 svi po jedan fino online se prijave i kupe kartu i na ulazu skeniraju tebi kao pojedincu ne moze niko zabraniti da je ti kupis pogotovu sad jer nije bilo fizicke prodaje .
Zato što su sve vrijeme bili povlašteni od saveza. Nevezano za ovu situaciju, al nema logike da od 12000 karata, oni dobiju 1000 komada dok običan narod ne može prismrdit karti.
Naravno da ima logike, baš zato što oni idu i tamo gdje, kako kažeš, običan narod ne ide. Šta, trebamo ja i ti, koji odemo na reprezentaciju jednom godišnje, imati prednost ili se tretirati isto kao grupa koja je ama baš uvijek tu?

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 04 nov 2025, 08:42

jasmin10 je napisao/la:
04 nov 2025, 08:06
Krenuli su Vicini botovi, yebo im on mater.
Pocelo je. Znaju li se dnevnice ili ce se cekati da krenu kasniti s uplatama pa tek onda sve da izadje na vidjelo?

Jet2Holiday
Kontakt:

Post Postao/la Jet2Holiday » 04 nov 2025, 08:46

Bitno je biti na pravoj strani istine, ma sta kostalo.

Odbrana drzave pocinje tako sto cemo pokusati ugasiti navijace koji ne zele da pale baklje. Jasno kao dan.

Nismo vise levati da vjerujemo u sve sto nam se plasira. Vicko govedo se malo previse zaigrao.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

„Nothing beats a Jet2 holiday!”

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 04 nov 2025, 08:55

feniksptica je napisao/la:
04 nov 2025, 08:21
Nece im niko nista uradit u Zenici, zivi bili pa vidjeli.
Pa sta ce uraditi? Bice pun K policije na svih strana, sta vam je ljudi..

071
Kontakt:

Post Postao/la 071 » 04 nov 2025, 08:59

Yebali ti i Junuzović i Vico i Zulić majku, smeće ćacijevsko.

RaymondRed
Kontakt:

Post Postao/la RaymondRed » 04 nov 2025, 09:02

rishovski je napisao/la:
03 nov 2025, 23:47
RaymondRed je napisao/la:
03 nov 2025, 23:43
rishovski je napisao/la:
03 nov 2025, 23:39
Džeko ima moć da ih razbuca sve u savezu... Imao bi podršku sa svih strana... Ali ovo sto je napisao je mlako,čisto da ne ispadne pussy..
Dzeko je covjek iz sarajeva, ima investicije po sarajevu. Zar mislis da je pametno sad da javno lincuje ovu skupinu znajuci ko ih cuva u sarajevu? Sta ce mu to, kaze koliko je dovoljno i tjt. Na nama je ostalo
A zna on bolje nego mi šta se dešava i koji lopovluci su tamo prisutni. Kako je onda došlo da se bojkotovao savez od strane svih igrača,pa repka spala na igrače iz naše lige..tako je mogao i sad ko kapiten izaći pred savez i stati u odbranu navijača tj BHF... Ako ne budu oni tu,necemo ni mi igrati.
Mislim da je suvisno dzeku komentarisati jer niko ne zna sta se tu sve desava. Svakako njegov glas ne bi nista promijenio

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 04 nov 2025, 09:06

Hoce li dileri droge Smrk i Zulic predvoditi 15.11. BH cetnike na tribini koja je uvijek pripadala,s razlogom i zasluzeno, BHF? Zamisli vico cetalj i balije odbili karte svim navijackim grupama,a dali novoosnovanoj grupi koju predvode narkodileri,kriminalci i klosari Smrk i Zulic.

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 04 nov 2025, 09:17

Pomalo i naivno odradjeno sa strane navijackih grupa, pogotovo od BHFa jer Ljuti Krajisnici su tu samo da uzimaju lovu na kartama i opremi od didova i neni. Prvi red navija ostalo gleda.

Yebes mu mater godinama unazad i ocekujes da ces dobiti karte kad i koliko zatrazis, pa ne moze rodjak.
Vjerujem da ce nakon ovakvog odaziva javnosti grupama dati karte. U slucaju da ne daju nece se ni ćaciji pojaviti kako bi dodatno zbunili javnost.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 04 nov 2025, 09:26

Nikakvo zbunjivanje javnosti, mozda one koja ne razmislja glavom. Plan saveza je da udalji fanatikose i sve malo jace navijace sa tribine, dok standardna fina publika ne smeta. Zna se da su fanatikosi pokretac svih akcija i smjena zato jesu prst u oku Vici i ekipi. Jer jedino svi navijaci okupuljeni oko fanatikosa mogu smjeniti bagru koja parazitira u savezu
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 04 nov 2025, 09:29

Hajde Robijo eto vam šanse raznesite ih
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”