BH Hooligansi - All About, želje i pozdravi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Edincapitano
Kontakt:

Re: BH Hooligansi - All About, želje i pozdravi

Post Postao/la Edincapitano » 03 nov 2025, 23:58

Ja mislim da Anel i dalje gleda svaku tekmu i nada se porazima, samo da bi se mogao ovako praviti vazan.

Sta bi bilo ako bi otisli na SP? Ne bi me iznenadilo da se odjednom Anel vrati u repku jer kad su pare u pitanju i postoji sansa da se jos bolje prodas, onda svako hoce da igra :)

Iskreno, momak je dobar igrac i sigurno ima mjesta u prvih 11 kod nas, ali ne treba se vise vracati, pravi se previse pametan. :bih:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 03 nov 2025, 23:59

baboedindzeko09 je napisao/la:
03 nov 2025, 23:45
H8Z7 je napisao/la:
03 nov 2025, 23:35
Evo i Džeke na FB
🇧🇦 Od prvog dana moje reprezentativne karijere najviše sam ponosan što se nikad i nigdje nismo osjećali kao gosti. Naši navijači uvijek su bili naš najsnažniji “vjetar u leđa”!

BH Fanaticosi, Ljuti Krajišnici i ostale navijačke grupe dio su naše historije, simbol svih reprezentacija Bosne i Hercegovine. Oni su naša pokretačka snaga i to mogu potvrditi svi sadašnji, ali i svi bivši reprezentativci Bosne i Hercegovine u svim sportovima.

Mene, kao igrača, prvenstveno interesuje ono što se dešava na terenu. Bitan mi je krajnji rezultat, a to je plasman na SP, a do njega ćemo lakše doći uz iskrenu podršku sa tribina, koja nam je itekako potrebna!

Svi trebamo težiti ka istom cilju - i savez, navijači, igrači, cijela BiH i trebamo biti ujedinjeni u tome!

#GrbNaSrcuJeBitnijiOdImenaNaLedjima
#JednaSiJedinaMojaDomovina
Bolje da nije ništa ni postavio.
Nemojte njeg, on bi samo da igra.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 04 nov 2025, 00:01

Neće Edin da se zamjeri jaranima iz saveza.

Hajde da vidimo ima li taj kapiten svih kapitena i ratnik sa tastature muda da jasno stane uz BHF i Ljute Krajišnike. Možda mu je ipak draža selektorska pozicija, makar malo. :hmmmmm:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 04 nov 2025, 00:05

rishovski je napisao/la:
03 nov 2025, 23:39
Džeko ima moć da ih razbuca sve u savezu... Imao bi podršku sa svih strana... Ali ovo sto je napisao je mlako,čisto da ne ispadne pussy..
Od prvih varnica prije godina i godina, doslovno da je digo samo glas vico i ovi bi otisli...al iskreno mislim da dzeku boli qrac za sve pa i za ovo...odlican igrac nikakav kapiten...oglasio se samo da ga ne smaraju da nije
=\_1921_/=

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 04 nov 2025, 00:08

Evo dobio je zeleno svjetlo da piše

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 04 nov 2025, 00:11

Tarik se isto oglasio.

manijakdogroba87
Kontakt:

Post Postao/la manijakdogroba87 » 04 nov 2025, 00:35

Drzimo se skupa.Nadam se da nece braca posustati i nasjesti na Vicine pare.Jaku je ekipu okupio, dosta momaka iz fajterske ekipe grupe

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 04 nov 2025, 01:01

travuljasSs je napisao/la:
03 nov 2025, 21:59
Mi, BH HOOLIGANS, jasno poručujemo – stojimo uz BH FANATIKOSE. Oni su simbol navijačke reprezentativne scene Bosne i Hercegovine, ljudi koji su uvijek davali sve za reprezentaciju i koji zaslužuju da budu tamo gdje im je i mjesto – na tribini, uz svoj tim.

Mi to ne možemo i nećemo prihvatiti.

Ako za BH FANATIKOSE nema mjesta, nema ga ni za nas.

Ako oni ne idu na utakmicu, ne idemo ni mi.

Ovo nije pitanje karata, već časti i poštovanja prema onima koji su uvijek bili uz reprezentaciju.
Navijači nisu problem — navijači su snaga naroda.

Obzirom da smo “razapeti” od strane medija istakli bi da smo mi patriote i narod koji živi u Bosni i Hercegovini i voli ovu državu svim srcem. Nemamo nikakvu korist niti smo plaćeni od bilo koga. U komunikaciji smo sa BH Fanstikosima skoro od početka stvaranja grupe te je ova utakmica trebala biti naš debi uz zajedničku podršku našoj reprezentaciji. Također smo ponudili pola karata koje ima naša grupa BH Fanatikosima. Odbili su i razumijemo ih, jer grupa koja bodri reprezentaciju preko 20 godina zaslužuje da dobije karte od nogometnog saveza. To što mi ne želimo da palimo baklje na utakmicama i tako direktno štetitimo BiH sportu znači da želimo samo najbolje našoj državi i sportu u Bosni i Hercegovini.
Kakvi su to huligani koji ne pale baklje.
Haman lazni huligani :urnebes:

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 04 nov 2025, 01:18

Evo ja idem na tekme puno godina i gostovanja i sve ali iskreno ja na reprezentaciju nikad nisam otisao jer je i daleko i jer ne volim ni igrace koji igraju za reprezentaciju vec godinama ni selektori koji su birani od Ćire . Ali ja ne kontam ovo nisu nam dali da kupimo karte sta ti iko ima dati fino ovo preko online na svoje ime i prezime kupis kartu jesi mozda ti kao pojedinac clan grupe BHF ali ti brate valjda sam trebas da uzmes kartu za tekmu . To mene sad najvise buni u citavoj ovoj prici jer sta ti ima ko ne dati da kupis kartu evo ima ovih npr 100 ljutih krajisnika njih 100 svi po jedan fino online se prijave i kupe kartu i na ulazu skeniraju tebi kao pojedincu ne moze niko zabraniti da je ti kupis pogotovu sad jer nije bilo fizicke prodaje .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 04 nov 2025, 01:22

Rule_hz je napisao/la:
03 nov 2025, 23:50
Pa zna se sta se desava u savezu ljudi mrtvi kokuzi, od cega uzimaju pare( plate) od kazni naših klubova. Skrsili su one milione iz brazila jedina nada da imaju para je da se plasiraju na smotru. Druga stvar je jasna kao dan, da cetnici i ustase ne vole ovu zemlju i rade sve da uniste sto je bosansko i hercegovacko i muslimansko uz pomoc balija prodanih. Kad smo kod hdz i snsd prcije,jasno je da nemaju para pa im je jedini nacin da zarade pare da se plasiraju u ove grupe... Koliko toliko imas zaradu , pa je najlakse ovako **** baliju dok ne ustane i dok narod ne pobudali.. ali eto...jasno je daj pare i vladat ces..
Jarane al likovi bas ne poznaju situaciju u nasem fudbalskom.savezu pa ovo pišu jbt misle da su se pare od brazila trosile 11 godina :urnebes: :urnebes:

Na kaznama klubova zive a prihod nogometnog saveza samo za proslu godinu bio skoro 40 miliona KM :mrgreen: , odavno post sa vise promasenih recenica nisam pročitao

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 04 nov 2025, 01:29

Pact1921 je napisao/la:
04 nov 2025, 01:18
Evo ja idem na tekme puno godina i gostovanja i sve ali iskreno ja na reprezentaciju nikad nisam otisao jer je i daleko i jer ne volim ni igrace koji igraju za reprezentaciju vec godinama ni selektori koji su birani od Ćire . Ali ja ne kontam ovo nisu nam dali da kupimo karte sta ti iko ima dati fino ovo preko online na svoje ime i prezime kupis kartu jesi mozda ti kao pojedinac clan grupe BHF ali ti brate valjda sam trebas da uzmes kartu za tekmu . To mene sad najvise buni u citavoj ovoj prici jer sta ti ima ko ne dati da kupis kartu evo ima ovih npr 100 ljutih krajisnika njih 100 svi po jedan fino online se prijave i kupe kartu i na ulazu skeniraju tebi kao pojedincu ne moze niko zabraniti da je ti kupis pogotovu sad jer nije bilo fizicke prodaje .
Da si nekad otiso i pokuso kupit kartu samo bi ti se kazalo..sa druge strane otkud ovim karte onda?
=\_1921_/=

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 04 nov 2025, 01:29

Sta ste skontali na kraju jel istina da su vicini ili nije? Ko garantuje da ovaj portal sto kaze tako ne prosipa suplju?

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 04 nov 2025, 01:41

Ma ovo je samo bio pokusaj da se izbaci BHF sa tribina,jer nije uspio pokusaj da se izbace zastave s ljiljanima prije 2 godine.. Nakon što uklone BHF i razbiju tu grupu,ponovo bi na red došla zabrana unošenja zastava s ljiljanima... Al kurko...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 04 nov 2025, 01:54

rishovski je napisao/la:
04 nov 2025, 01:41
Ma ovo je samo bio pokusaj da se izbaci BHF sa tribina,jer nije uspio pokusaj da se izbace zastave s ljiljanima prije 2 godine.. Nakon što uklone BHF i razbiju tu grupu,ponovo bi na red došla zabrana unošenja zastava s ljiljanima... Al kurko...
To se nece nikad moci zabraniti. Uostalom, i ovi BHH imaju ljiljane na transu.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 04 nov 2025, 02:05

Za Vicu je nekako razumljivo.
Veci je problem sto npr najveca dva kluba iz SA imaju bruku stranaca, otpad od komsija. Eto juce Sarajevo od prvih 11 i na klupi imaju samo tri nasa igraca, Zeljo nesto malo bolje.

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 04 nov 2025, 02:28

zeljovac21 je napisao/la:
04 nov 2025, 01:29
Sta ste skontali na kraju jel istina da su vicini ili nije? Ko garantuje da ovaj portal sto kaze tako ne prosipa suplju?
Ma ne, slučajnost je što samo oni imaju ulaznice i kao nude ih Fantastikosima. :lolno:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 04 nov 2025, 03:09

Oikamid je napisao/la:
04 nov 2025, 02:28
zeljovac21 je napisao/la:
04 nov 2025, 01:29
Ma ne, slučajnost je što samo oni imaju ulaznice i kao nude ih Fantastikosima. :lolno:
Ma kreče jer im je vodstvo dio grupe.

FerdinandF
Kontakt:

Post Postao/la FerdinandF » 04 nov 2025, 06:19

Coolpanda24 je napisao/la:
03 nov 2025, 23:33
slika
Evo i Mirsin mali lajka po tw objave vezana za trenutna dešavanja.
Provoktaru mali, nikog ne zanima sta ti mislis. Otisao si iz repke i doviđenja prijatno. Gledaj ti dušebrižnikašto zakuhava situaciju.

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 04 nov 2025, 06:22

Ni jedna navijacka gruoa nije dobila karte osim ovih Vicinih cetnika i oni bi sad dijelili dio karata s BHF. Hahahaha. A i ovi iz Saveza su p*cke,sve hinjski, fol prevelika potraznja pa odbijaju grupe. Kad ste vec frajeri i mudonje recite istinu,nepozeljni ste. Ali to su vlaska posla,kroz historiju su poznati kao hinje,sve mucki,iza ledja. Vicini cetnici i nase balije u savezu iz Cazina,Tuzle,Gorazda,Tesnja..j*bemo vam najsladje iz uzih porodica

marlostanf1eld
Kontakt:

Post Postao/la marlostanf1eld » 04 nov 2025, 07:06

Puna podrška za izbacivanje BH Dijasporticosa sa tribina. Samo naprijed predsjedniče, svaka normalna osoba je uz tebe :bih:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: napapijri1987, RaymondRed i 40 gostiju.