Hvala drug od srca al ne podrzava meni jer ne gledam sa ba domene nmvz jbgaLloriS je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:10https://www.jagledam.online/MY-TV-uzivo-streammirsonetz je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:05Ne znam buraz nemam gdje gledati pratim text prenos na sportsporz jbga moram cekat poslije da izbace golove i to. Jbga tako je kako je ja sta cemo koliki sam baksuz da sam rodjen u minhenu bio bi mrtvi navijac tsv koji gubi redom ne bi bio bayerna…PitaKupusnjacaTZ je napisao/la: ↑02 nov 2025, 14:58Jel ti Mirso sad ova situacija sa Secrovicem sama odgovorila zasto?
Evo linka druze, samo otvori link broj 2, steta samo sto je Mahmud izasao upravo sad, dar mar je radio
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja. 
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
						Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
jučer gledam Amer Ordagić u Bratstvu, momak se poigrava protiv Igmana. Tako lagan na lopti, šmeker i ima još u njemu znanja.
nije neke trke, ali stvara šanse, proigrava igrače, msm da mu je 32 godine. Bolje da smo njega doveli umjesto halilovića i šećera.
ali šta je tu je. rezultati su loši, administrativno ne znam kako stojimo. U svakom slučaju nije gore od čaršijske urpave

nije neke trke, ali stvara šanse, proigrava igrače, msm da mu je 32 godine. Bolje da smo njega doveli umjesto halilovića i šećera.
ali šta je tu je. rezultati su loši, administrativno ne znam kako stojimo. U svakom slučaju nije gore od čaršijske urpave
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
						KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Kod nas se uvjek,kod svake uprave rezultati vezu za plate jbt. Zamisli duguju mu se plata dvije i ide covjek da unisti klub,firmu nebitno....To samo u Slobodi moze. 
Zrinjski, Zeljo, pa i to Sarajevo, Velez,Siroki svima se desi u sezoni jednom dva put kasne plate.....pa igraju ljudi.
Trce, ovo treba macolom udarat u glavu
Tvoje je da igras,trcis i boris se za sto bolji rezultat a sve drugo se moze rijesiti.
Nema tu sta ba,3-4 igraca izmedju 27-32 god da imas malo iskusnijih ovo ostalo 19-23-24......
Niti moze sve starci niti djeca.
Na zimu totalni remont, i pustiti se te price mi idemo odma PL,ajde Azmire rijesi u miru klub iznutra, dovedi u Red pa onda ganjaj rez ovako ne moze.

Zrinjski, Zeljo, pa i to Sarajevo, Velez,Siroki svima se desi u sezoni jednom dva put kasne plate.....pa igraju ljudi.
Trce, ovo treba macolom udarat u glavu
Tvoje je da igras,trcis i boris se za sto bolji rezultat a sve drugo se moze rijesiti.
Nema tu sta ba,3-4 igraca izmedju 27-32 god da imas malo iskusnijih ovo ostalo 19-23-24......
Niti moze sve starci niti djeca.
Na zimu totalni remont, i pustiti se te price mi idemo odma PL,ajde Azmire rijesi u miru klub iznutra, dovedi u Red pa onda ganjaj rez ovako ne moze.
naravno da može, koliko para toliko muzike. sve ono što su napravili i uzo i mizo i šećer doći će na naplatu pa će se morati plaćati igrača puno više nego što vrijedi jer su izvarani na sve mogue načine

& $ ?
						- baboedindzeko09
 - Kontakt:

Jel istina da je dizač tegova i jaran ovog klovna sa foruma dao u ime Fukara podršku ovom BIA projektu BHHooligans? Mater je.bo svoju i njegov patriotizam po fb-u.

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
						- bromazepam
 - Kontakt:

baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 18:36Jel istina da je dizač tegova i jaran ovog klovna sa foruma dao u ime Fukara podršku ovom BIA projektu BHHooligans? Mater je.bo svoju i njegov patriotizam po fb-u.

Azmir Husić - Grobar FK Sloboda
Glogovac Out!
						Glogovac Out!
- 
				PitaKupusnjacaTZ
 - Kontakt:

Mladenu Zizovicu maloprije na utakmici pozli i umro....

- baboedindzeko09
 - Kontakt:

Jel pod ovim jaran Švrćo misli na to da mu je ovaj jaran ako radi ko obezbjeđenje u njegovoj kafani za dnevnicu? To se nekad zvalo šefom
						- tuzlak1987
 - Kontakt:

Bas me strefi ovo za Zizu. Vrhunski covjek, neka mu je laka zemlja   

Mladenu Zizovicu neka je lahka zemlja, bio je to dobar covjek pa i trener, bas sam se iznenadio za Zizu

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
						- 
				Odanideji87
 - Kontakt:

Vjeruj da ne znam ali priča je bila ta da će sve navijačke grupe pod jednu zastavu ali iz BiH, mora da je Zula uzeo grdne pare čim je uvuko sve navijačke skupine u ovaj rat. Svako normalan ne može stati sa BH ćacijima u isti koš protiv fanatikosa i ostalih navijača BiH. A to za Švrću provjereno znam da su drugovi, jedino ako ti imaš drugu informaciju onda je relevantno… Daleko da su Fukare kojih ionako nema na utakmicama uz nekoga ko je protiv BiH a kamoli ovaj dizač tegova…baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 20:04Jel pod ovim jaran Švrćo misli na to da mu je ovaj jaran ako radi ko obezbjeđenje u njegovoj kafani za dnevnicu? To se nekad zvalo šefom![]()
- baboedindzeko09
 - Kontakt:

Pa jarane maloprije nabijaš Fanatikose na ku.rac i govoriš da su ovi BHH patriote, a sad govoriš da su ovi BH Ćaciji a da su fanatikosi patriote i da ih treba podržati. Da nisi zaboravio profil promijeniti?Odanideji87 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 21:24Vjeruj da ne znam ali priča je bila ta da će sve navijačke grupe pod jednu zastavu ali iz BiH, mora da je Zula uzeo grdne pare čim je uvuko sve navijačke skupine u ovaj rat. Svako normalan ne može stati sa BH ćacijima u isti koš protiv fanatikosa i ostalih navijača BiH. A to za Švrću provjereno znam da su drugovi, jedino ako ti imaš drugu informaciju onda je relevantno… Daleko da su Fukare kojih ionako nema na utakmicama uz nekoga ko je protiv BiH a kamoli ovaj dizač tegova…
						- 
				Odanideji87
 - Kontakt:

Nesto sasvim drugo je sto ih nabijam na k, to što ih ne gotivim je jedno a djela njihova su drugo. Nikad ih nismo voljeli mi iz Tz i necemo ih voljeti a ti si pravo pametan dečko pa ti se mora objasniti ovako na široko. Da i ti nisi acin pulen ili ne daj bože šećerov…baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 21:26Pa jarane maloprije nabijaš Fanatikose na ku.rac i govoriš da su ovi BHH patriote, a sad govoriš da su ovi BH Ćaciji a da su fanatikosi patriote i da ih treba podržati. Da nisi zaboravio profil promijeniti?Odanideji87 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 21:24Vjeruj da ne znam ali priča je bila ta da će sve navijačke grupe pod jednu zastavu ali iz BiH, mora da je Zula uzeo grdne pare čim je uvuko sve navijačke skupine u ovaj rat. Svako normalan ne može stati sa BH ćacijima u isti koš protiv fanatikosa i ostalih navijača BiH. A to za Švrću provjereno znam da su drugovi, jedino ako ti imaš drugu informaciju onda je relevantno… Daleko da su Fukare kojih ionako nema na utakmicama uz nekoga ko je protiv BiH a kamoli ovaj dizač tegova…
- baboedindzeko09
 - Kontakt:

Ja kad sam pisao kontra Ace, a pogotovo kontra retardiranog šećera, ti nisi ni znao za ovaj forumOdanideji87 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 21:45Nesto sasvim drugo je sto ih nabijam na k, to što ih ne gotivim je jedno a djela njihova su drugo. Nikad ih nismo voljeli mi iz Tz i necemo ih voljeti a ti si pravo pametan dečko pa ti se mora objasniti ovako na široko. Da i ti nisi acin pulen ili ne daj bože šećerov…
						- 
				Odanideji87
 - Kontakt:

Dobro je pa si samo pisao, pametnjakovicu… Vidim i sad imaš informacije i znaš mnogo toga nema šta…baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 21:59Ja kad sam pisao kontra Ace, a pogotovo kontra retardiranog šećera, ti nisi ni znao za ovaj forumOdanideji87 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 21:45Nesto sasvim drugo je sto ih nabijam na k, to što ih ne gotivim je jedno a djela njihova su drugo. Nikad ih nismo voljeli mi iz Tz i necemo ih voljeti a ti si pravo pametan dečko pa ti se mora objasniti ovako na široko. Da i ti nisi acin pulen ili ne daj bože šećerov…![]()
Dobro sta je razlog pa bas njima zabrana i ko su ovi novi ba,odakleOdanideji87 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 22:36Dobro je pa si samo pisao, pametnjakovicu… Vidim i sad imaš informacije i znaš mnogo toga nema šta…baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 21:59Ja kad sam pisao kontra Ace, a pogotovo kontra retardiranog šećera, ti nisi ni znao za ovaj forumOdanideji87 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 21:45Nesto sasvim drugo je sto ih nabijam na k, to što ih ne gotivim je jedno a djela njihova su drugo. Nikad ih nismo voljeli mi iz Tz i necemo ih voljeti a ti si pravo pametan dečko pa ti se mora objasniti ovako na široko. Da i ti nisi acin pulen ili ne daj bože šećerov…![]()
U
- 
				Odanideji87
 - Kontakt:

Ma plaćenici brate, Vici je cilj da zavadi unutar svih navijačkih skupina i dovoljno mu je bilo priču da pokrene da se navijačke skupine priključuju ovim tzv huliganima. Iako su to sve grupe demantovale, ne javno ali znaju oni koji trebaju. A gledaj koliko je malo potrebno da Bošnje zavadišFKBilder je napisao/la: ↑03 nov 2025, 22:48Dobro sta je razlog pa bas njima zabrana i ko su ovi novi ba,odakleOdanideji87 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 22:36Dobro je pa si samo pisao, pametnjakovicu… Vidim i sad imaš informacije i znaš mnogo toga nema šta…baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 21:59
Ja kad sam pisao kontra Ace, a pogotovo kontra retardiranog šećera, ti nisi ni znao za ovaj forum![]()
![]()
U
Citam izjavu Denisa, kaze pred svaku utakmicu 3 ili 4 povredjena igraca....ocigledno nece da igraju. Tihi strajk.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.