Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Počivaj u miru drug. Igrali smo mali fudbal na nekom turniru prije 20 i neke godine. Tuga .
Šok, nevjerica i tuga...

- BiHSportman
- Kontakt:
Kako ne zna? Zar nema tu ljekarski tim uz igrače, nije BLS neka nauka.samoposmatram je napisao/la: ↑03 nov 2025, 19:59A toliko ljudi niko nezna ukazati prvu pomoc! Vozilo hitne bez defibrilatora. Umre bezveze.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pa nevjerovatno..jebote zivot. Pocivaj u miru.
Mangupe iz Rogatice, direktni si krivac za jako puno srećnih momenata u mom životu

Laka ti zemlja i počivaj u miru
Laka ti zemlja i počivaj u miru
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Sta je ovo ljudi dragi, odlaze mladi ljudi ko pokoseni.
Pocivaj u miru.
Pocivaj u miru.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Pogledaj snimak. Niko negleda dise li.StevieG8 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 20:03Kako ne zna? Zar nema tu ljekarski tim uz igrače, nije BLS neka nauka.samoposmatram je napisao/la: ↑03 nov 2025, 19:59A toliko ljudi niko nezna ukazati prvu pomoc! Vozilo hitne bez defibrilatora. Umre bezveze.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Počivaj u miru Mladene! Auu brt pa je li moguće ovo.....

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
MostarReds22
- Kontakt:
A što ozračeni šabani iz Černobila u sred Hadzica pjevaju o jeb.avanju glavnog grada jedine nam domovine ? Stvarno ne kontam, ozbiljno pitam.
Zadnja izmjena: MostarReds22, dana/u 03 nov 2025, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
- prijeratni mangup
- Kontakt:
Redovno se svraća kod Hasana(mislim da se tako zove ili ga tako zovu , član BBB) pri povratku sa nekih euro gostovanja što repke,što željezničara.Zaboravio si dodati i sjedaljke sa Ultrasima ,od strane pojedinaca iz Enigme!Pablo11 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 19:58Zaboravio si i BBB, sturm graz, crvene djavole, sa svima smo dobri i sa svima rusimo drzavu. Ne moze nam niko nista.prijeratni mangup je napisao/la: ↑03 nov 2025, 19:36Da li i ostatak generacije 9 ,sa juga-jugo istoka Grbavice ,prelazi na Sjever toga stadiona,i fura samo reprezentaciju,ili će ipak ostati vjerni vrhovnom vođi?Nekad prozvaste Robiju za napad na BHF,parola se dizala ,a šta je sad ???Zdravstveni radnik iz Austrije,sa drugarom do-vođom Vam dovede Zemunce,vođa uzima keš od Vice.Pa dokle više???
PA VI STE SAMO NJEMI GLEDAOCI !!!
Stvarno šok velika tragedija uvijek je bio rival protiv nas kao igrač i trener ali je uvijek bio gospodin u izjavama pun poštovanja veliki gubitak za nas fudbal.
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Pogledao sam sad, ne znam da li je bio svjestan kad su ga prebacivali u vozilo pa je možda na putu srce stalo. Ako nije a ovako su ga samo prebacili to je užas.samoposmatram je napisao/la: ↑03 nov 2025, 20:04Pogledaj snimak. Niko negleda dise li.StevieG8 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 20:03Kako ne zna? Zar nema tu ljekarski tim uz igrače, nije BLS neka nauka.samoposmatram je napisao/la: ↑03 nov 2025, 19:59A toliko ljudi niko nezna ukazati prvu pomoc! Vozilo hitne bez defibrilatora. Umre bezveze.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ljudi nije ni bitno sada, tuga je neizmjerna 
Nije mi bio nešto drag ali mi je žao Žižovića, mlad je čovjek. Neka mu je laka zemlja bosanska.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Reakcija okupljenih ukazuje na bezsvjest i dozivanje hitnog vozila. Odma su morali pratiti disanje, a to samo skidanjrm majice se moze vidjeti. Znaci debili na kvadrat.StevieG8 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 20:09Pogledao sam sad, ne znam da li je bio svjestan kad su ga prebacivali u vozilo pa je možda na putu srce stalo. Ako nije a ovako su ga samo prebacili to je užas.
Pokoj mu duši
Šta ti je život.
Odeš da na tekmu da vodiš ekipu, kao i milion puta do tada i ne vratiš se.
Tuga, jbg. Mlad čovjek.
Odeš da na tekmu da vodiš ekipu, kao i milion puta do tada i ne vratiš se.
Tuga, jbg. Mlad čovjek.
Trenutno korisnika/ca: Ajlah, itatabisine, Lynx, Zigazaga i 29 gostiju.