BH Hooligansi - All About, želje i pozdravi
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BH Hooligansi - All About, želje i pozdravi
Nogometasi svi pickice
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Sto bi ih samarali ako ti neprijete i udaraju zato sto si ih recimo samo krivo pogledao? To sto rade sa drogom raju zaboli briga. I nisu jedini vjeruj, zadnjih 10-15 godina se je u Krajini opasno pocela valjati droga ali nije to tema.
Htjeo sam samo reci, da ovdje neki mangupluk, reketasi, kamatari neprolaze, jer em sto imamo kratak fitilj, em sto svaka kuca posjeduje minimalno pištolj, da negovorim za jace naoruzanje.
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Sabrija,Topuzović,Kazlagić,Halkić sloga neviđena kad treba oštetit probosanske klubove.adrenaline323 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 18:56Meni iskreno tesko povjerovati u ovo sto se pise. Nismo mi ipak toliko razjedinjeni pa da ove stvari mogu tek tako da prodju. Igraci ce sigurno odbiti dolazak na okupljanje a tu su i barbarez i spahic. Na ovaj nacin vico moze samo sebi presuditi.
Gdje ti živiš?Pokupovali 70% bošnjačkih sudija u ligi a sad i navijače organiziraju .Toliko o slogi među narodom koji navija za BiH.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
E ali čuj s one strane Drine dovode genocidaše da navijaju pod ljiljanima, sunce ti poljubim 
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- invincible1921
- Kontakt:
Kako stvari stoje ovi se vise nikad ne moraju pojavit nigdje, jer mislim da je atmosfera vec tolko syebana da je poraz protiv Rumunije neizbjezan...a to je vici i najbitnije
=\_1921_/=
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Ismail Barlov ima veca muda od tebe Dzeko, yebem li ti Amru.
Ismaile

Ismaile
Zadnja izmjena: Jet2Holiday, dana/u 03 nov 2025, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
E cuj Jolda iz Tuzle mangup

Bili smo po strani godinama sto se tice BHF-a, ekipa i ja stizemo u Zenicu!
BHF-HZ
BHF-HZ
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
travuljasSs
- Kontakt:
Ma za ovu dvojicu nitko u krajini nije cuo do hapsenja.Lavcina je napisao/la: ↑03 nov 2025, 19:11Sto bi ih samarali ako ti neprijete i udaraju zato sto si ih recimo samo krivo pogledao? To sto rade sa drogom raju zaboli briga. I nisu jedini vjeruj, zadnjih 10-15 godina se je u Krajini opasno pocela valjati droga ali nije to tema.
Htjeo sam samo reci, da ovdje neki mangupluk, reketasi, kamatari neprolaze, jer em sto imamo kratak fitilj, em sto svaka kuca posjeduje minimalno pištolj, da negovorim za jace naoruzanje.
Jednostavno to nema nikakve veze sa drzavom, jer nama moze sve pod kapu al drzava je svetinja
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ne smiju vicini kerovi da pisnu.
Kar.ine a ne patriote treba izvizdati taman dobili i jednu i drugu 3 razlike pic.ke placenicke
Kar.ine a ne patriote treba izvizdati taman dobili i jednu i drugu 3 razlike pic.ke placenicke
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nece ti ovo proci Gico! Cilj im je da padne mrtva bosnjacka glava.
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Trebaju se Robijasi organizovati i trebaju im sve BH navijacke grupe dati podrsku,ici pred Grad Zenicu i praviti proteste da otkazu ovoj c3tnickoj reprezentaciji pravo na koristenje stadiona. Udariti na ove stetocine na sve nacine i pokazati mud4. Mater vam j3bem c3tnicku i vama i smrku i vici zeljkovicu.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Imaju i neke druge slikeMocvara1991 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 19:10Koga prepoznajes s slika,ako se moze znati?jurisicduska je napisao/la: ↑03 nov 2025, 18:44Jedino kontam da su ovi ljudi sto su ovo osnovali bar malo mangupi pa izrade Vicu. Mislim dosta se tu ozbiljnih glava skupilo. Trebaju mu uzet pare i još ga povaliti a teško da im ista može![]()
Ali…
I to da će ove ljude neko prebit, zaboravite, ovo su bas ozbiljne glave ovdje vidio sam bar 10 bas bas ozbiljnih glava.
Svi zaboravljamo glavnu sponu Adisa Junuzovica daBogda ti se sjeme zatrlo **** ti brat Gicko mrtvu ma jku.
Smrk Zula i Adis Junuzovic mrtvi
Smrk Zula i Adis Junuzovic mrtvi
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Ma vi se smijete Nodiu a pola je istina sto pise. Pa ljudi rade sta hoce, reketiraju, dilaju, samaraju, udaraju i na slobodi su. Znaci da su iznad zakona.
A nek neko od nas bilo sta uradi eto mu policije na vrata za par sati i ides zna se gdje
A nek neko od nas bilo sta uradi eto mu policije na vrata za par sati i ides zna se gdje
-
bhfanatic14
- Kontakt:
9 ih ima. Oni uopste nisu grupa niti postoje, najjadnija "grupa" bh. A naravno da ce stat na kriminalnu stranu to je glavno u tk. Nista drugo ne rade ne znaju, treba im za travu i koku. Sa jedne strane jusuf nurkic,enid tahirovic velikani a sa druge cetnik bez zuba sa svojim placenicima koji svoju zemlju kvare za pare.tutankamon1905 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 18:31Svih 10 koliko ih trenutno ima ili?19vendetta87 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 18:20Negdje sam procitao da i Fukare Tz imaju veze s ovim. Sad ne znam da li je to istina...
Kakve fukare, to se skoro ugasilo
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Pa kad za drzavu rade.Tatamata1946 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 19:26Ma vi se smijete Nodiu a pola je istina sto pise. Pa ljudi rade sta hoce, reketiraju, dilaju, samaraju, udaraju i na slobodi su. Znaci da su iznad zakona.
Sve mi se cini da je film juzni vetar idealno opisao stanje.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
BHF ima dovoljno iskustva da zna šta radi, plus imaju navijačke grupe iz BiH oko sebe.travuljasSs je napisao/la: ↑03 nov 2025, 18:34Ovo ne može ni Robijaši ni BHF riješit nekim nasiljem jer ce bit policije pun k****.
Ovde jedino mozemo uspjet nesto ako se svi ujedinimo protiv tog četničkog poteza u smislu da nedamo da počne utakmica - sa ubacivanjem stvari u teren, skandiranjem ili slično dok se taj izdajnički ološ ne izbaci sa tribina.
Najgore je sto nam je to bitna tekma a ovim potezima bi napravili lošu atmosferu igračima.
Mislim da teško Manijaci imaju sa ovim veze, možda Zula koji je pomalo i stavljen po strani što se tiče Manijaka, zna se ko to vodi i vrlo se brzo može staviti pod kontrolu ako ovo postane malo ozbiljnije. Platio je nekih 20 degena od 15 godina da mu recituju himnu i on je neka navijačka grupa, pa neće valjda djecu slati da se po Zenici biju sa Robijašima, nisu toliko glupi.
Problem navijačkih grupa u Sarajevu, ja vam lično kažem kao neko ko je visio 4 godine na Jugu i imam drugove koji su isto radili na Sjeveru su debilna djeca i curice koji dolaze da se snimaju, da nose dukseve i nešto glume. To je po Instagramu sve poobjavljivalo ove huliganse, reklamiralo i podržalo, a niko nema nikakve veze sa navijanjem, kodeksima, ultri ili bilo kojem drugom navijačkom pokretu. A "rukovodstvo" tih navijačkih skupina (barem Manijaka) je upleteno u drogu i Jug je postao stanica za prodaju marihuane, zbog te iste droge je poginuo Ramić koji je od njih svih bio ponajbolji jer djeci nije dao.
Za HZ znam da niko ozbiljan nije odobrio ovo jer to ne vode glupi ljudi, HZ su od Manijaka svjetlosnim godinama ispred po svemu sem po uličnim aneurizmima zbog kojih se čini drugačije.
Ne može Šmrk skupiti 300 ljudi, BHF, Krajišnici i svi ovi ostali mogu minimum 3000
Da se hoće naći neko jak da organizuje proteste da im **** majku jače nego 2014, i šmrk umire jednom
Zadnja izmjena: f16, dana/u 03 nov 2025, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
Fuck you fighter
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, invincible1921, Proximic i 55 gostiju.