Djeca odrasla vani, sumnjam da će se oni i za šta oglašavati. Pogotovo dok je Džeko tu i kad vide da on šuti. Možda nekad, za 10 godina, ali ko pitanje je, niko mi ne djeluje mudovit.
BH Hooligansi - All About, želje i pozdravi
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Coolpanda24
- Kontakt:
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Re: Bh Hooligansi - All About, želje i pozdravi
Klasični Vico.bromazepam je napisao/la: ↑03 nov 2025, 18:41https://istraga.ba/srbijanski-recept-za ... aticosima/
Za što su ljudi živote dali?!sramota što se radi.Pola lige kriminalom poklopljeno i još sad reprezentaciju neka uzme pod svoje i to je to.Srpski svet
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Re: BH Hooligansi - All About, želje i pozdravi
Nabijem na qrac osnivace i clanove grupe. Plcke prodane,j*ebo vas Vico Zeljkovic,a vi njega. C*tnicke plcke.
Cuvajte se svi, pogotovi vi sto zivite u BiH ne komentarisite na drustvenim mrezama ni sa laznih profila
Vico ima policiji rs, a ovi neki mogu do fupa doci
Lako oni nadju svakoga
Vico ima policiji rs, a ovi neki mogu do fupa doci
Lako oni nadju svakoga
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 03 nov 2025, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
adrenaline323
- Kontakt:
Meni iskreno tesko povjerovati u ovo sto se pise. Nismo mi ipak toliko razjedinjeni pa da ove stvari mogu tek tako da prodju. Igraci ce sigurno odbiti dolazak na okupljanje a tu su i barbarez i spahic. Na ovaj nacin vico moze samo sebi presuditi.
Da su fudbalerima Jusufova muda.
Daj Boze da ijedan igrac odbije.adrenaline323 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 18:56Meni iskreno tesko povjerovati u ovo sto se pise. Nismo mi ipak toliko razjedinjeni pa da ove stvari mogu tek tako da prodju. Igraci ce sigurno odbiti dolazak na okupljanje a tu su i barbarez i spahic. Na ovaj nacin vico moze samo sebi presuditi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BosniaBoston
- Kontakt:
E čuj Barbarez i Spahić, to su 2 najveće sitne interesdžije u historiji reprezentacije, Džeko je za njih mala maca
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nešto se ne sjećam šamaranja Kekića i Muzaferovića.
Al da ne duzimo bezveze.
Likovi su opasni jer normalan čovjek gleda prvo posljedice pa tek onda nešto drugo.
Ove likove ne zanimaju posljedice.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Nemaju potrebu okupit toliko ljudi.Sheyi je napisao/la: ↑03 nov 2025, 18:46Mozda se spremaju za neki okrsaj pa da okupe dobru ekipujurisicduska je napisao/la: ↑03 nov 2025, 18:44Jedino kontam da su ovi ljudi sto su ovo osnovali bar malo mangupi pa izrade Vicu. Mislim dosta se tu ozbiljnih glava skupilo. Trebaju mu uzet pare i još ga povaliti a teško da im ista može![]()
Ali…
I to da će ove ljude neko prebit, zaboravite, ovo su bas ozbiljne glave ovdje vidio sam bar 10 bas bas ozbiljnih glava.ali koliko su ulaznica odbili grupama ima tu sigurni 1000. Kako ce ovi akupit toliko ljudi?
Nece ih niko tući sigurno nit je u stanju.
-
Mocvara1991
- Kontakt:
BH Narkomani, j3bo vam Smrk stare,a vi njemu.
-
adrenaline323
- Kontakt:
Pa ako bude nekih belaja gdje ce stradat fanatikosi bit ce prevelik pritisak javnosti mislim da nece bas imati izbora.DamirT je napisao/la: ↑03 nov 2025, 18:58Daj Boze da ijedan igrac odbije.adrenaline323 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 18:56Meni iskreno tesko povjerovati u ovo sto se pise. Nismo mi ipak toliko razjedinjeni pa da ove stvari mogu tek tako da prodju. Igraci ce sigurno odbiti dolazak na okupljanje a tu su i barbarez i spahic. Na ovaj nacin vico moze samo sebi presuditi.
Samo znam da je mobilizacija velika u Krajini, dolaze i oni sto nisu ni planirali niti imaju kartu. Mi smo se borili 4 godine sa domacim izdajnicima
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Namjerno ovo rade, uvijek naprave neki scenario dok krene malo bolje, pa i sad će sjebati atmosferu pred bitne utakmice. Njima je samo cilj uništiti nogomet u BiH ništa više...
Slagali se ili ne sa BHF ljudi su uvijek uz Repke BH, u svakom sportu i na svakom kontinentu a nas vecina hladi jaja dok oni ostavljau svoju porodici i idu na neka putovanja. Osnivale su se razne skupine i nikad nije bio problem za BHf al ovo je politicki projekat i testiranje koliko smo mi spremni da branimo svoju zemlju
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Bice da se vico malo vise zaigrao.
Mogu shvatiti da je odlucio da nas **** premijer ligi, al na drzavu udariti je malo drugacije.
Ima bosanaca i hercegovaca kojima je drzava veca svetinja od nas sarajlija.
Kako god, ono malo sanse sto smo imali, tj sto sam ja vjerovao da imamo za prolaz na SP, sad su ugasene.
Mogu shvatiti da je odlucio da nas **** premijer ligi, al na drzavu udariti je malo drugacije.
Ima bosanaca i hercegovaca kojima je drzava veca svetinja od nas sarajlija.
Kako god, ono malo sanse sto smo imali, tj sto sam ja vjerovao da imamo za prolaz na SP, sad su ugasene.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Koga prepoznajes s slika,ako se moze znati?jurisicduska je napisao/la: ↑03 nov 2025, 18:44Jedino kontam da su ovi ljudi sto su ovo osnovali bar malo mangupi pa izrade Vicu. Mislim dosta se tu ozbiljnih glava skupilo. Trebaju mu uzet pare i još ga povaliti a teško da im ista može![]()
Ali…
I to da će ove ljude neko prebit, zaboravite, ovo su bas ozbiljne glave ovdje vidio sam bar 10 bas bas ozbiljnih glava.
Zahvaljujem se Nodiju na brizi za sve nas u BiH
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
I Musa je evo pružio podršku BHF-u na društvenim mrežama.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: denza, EdinjoBos, legendarnadruga, StevieG8 i 25 gostiju.