Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kakvo je ovo saopštenje partizana iz podveležja?
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Solidno, i prebili vas i pobijedili vas.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Mene bi stvarno sramota bilo išta napisati da smo kojim slučajem mi onako prijetili nekim argentinskim dočekom i paklenom atmosferom koja se nije desila. Još ih dobili, izudarali na njihovom stadionu i ponizili nesuđenog trećeg golmana reprezentacije sa panenkama i puzanjem po Grbavici
Zadnja izmjena: Threeplanetrees, dana/u 03 nov 2025, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
Čekamo još snimku iz tunela sa prve utakmice ...
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ma treba se javno izviniti Vehabovicu za sve sto je prezivio nesretnik na Grbavici. Covjek je docekan uz pritisak i uvrede, a sve to samo zato sto je ne tako davno pokazao onaj vrhunski nivo sportskog ponasanja u Vrapcicima. Stvarno sramota. Valjda je logicno da je on zapravo samo zrtva cijele price?Veleż nakon utakmice na Grbavici: "Napadi na Vehabovića govore dovoljno o njima, nećemo to dozvoliti"
Na legendarnoj sarajevskoj Grbavici odigran je još jedan derbi tradicionalnih fudbalskih rivala. U atmosferi punoj naboja, uvreda i pritisaka, naši Rođeni stigli su u Dolinu ćupova i odgovorili onako kako Velež oduvijek odgovara, borbom, karakterom i najbitnije od svega kvalitetnim nogometom. Kroz cijelu utakmicu pa i tokom zagrijavanja, a još od posljednjeg međusobnog ligaškog duela, naš klub i nogometaši, a posebno Edo Vehabović, bili su izloženi neprimjerenim porukama i pritiscima.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
K'o da je Risto Đogo pisao saopštenje 

Bacali ih tigrovima i lavovima u pionirskoj.
Bacali ih tigrovima i lavovima u pionirskoj.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Ne sjećam se da su pisali saopštenja nakon prošlosezonske krađe u derbiju Pod bijelim brijegom.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Prije par dana sam pitao zasto snsd prcija ne objavljuje rezultate utakmica kad izgube, receno mi je da okace samo story.
Zasto je uredno objavljen rezultat sinocnje utakmice protiv snsd prcije 2?
Zasto je uredno objavljen rezultat sinocnje utakmice protiv snsd prcije 2?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- Bazinga12345
- Kontakt:
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- kolezeljovac
- Kontakt:
Evo savez podyebava sad BHF. Bzs....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- Lokomotifa
- Kontakt:
Jes' vala bezveze ovo saopštenje Veleža. Isto kao da ga je Vučić pisao, po principu: 'Vjerujte meni, a ne svojim očima'. Edo Vehabović je gospodski dočekan s obzirom šta je zaslužio svojim ponašanjem u Mostaru. Na početku zagrijavanja bilo je par pjesmica i poruka i to je to. Ostatak utakmice niko nije ni obraćao pažnju na njega. Ovo su stvari na koje sam mislio kad sam rekao da je Velež na terenu bio bolji i zasluženo pobijedio, ali da su van terena papčine neviđene. Južni pitari klasični.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
- BegovicRamiz
- Kontakt:
eto mi imamo nesto nekom reci u vezi toga
sprdnja bila zbog toga kad smo igrali u Banjaluci
na nasoj web stranici nema izvjestaja sa zadnjeg derbija na Grbavici
amaterizam svakako po tom pitanju
Ljudi koji zive taj nacin zivota, ako ne urade nista i puste, neka i bude gore onda.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Gdje si ti bio ne znam, na utakmici sigurno nisi. Pa TM vise puta tokom utakmice pjevali Edi. Hahaha, boli nas **** sto ste pjevali ali ne lazi ovdje. Niko mu ruku nije pruzio na pocetku utakmice kao da je Edo djelio kartone, dok cete Gigovicu slijedecu utakmicu svi pruziti ruku.Lokomotifa je napisao/la: ↑03 nov 2025, 16:57Jes' vala bezveze ovo saopštenje Veleža. Isto kao da ga je Vučić pisao, po principu: 'Vjerujte meni, a ne svojim očima'. Edo Vehabović je gospodski dočekan s obzirom šta je zaslužio svojim ponašanjem u Mostaru. Na početku zagrijavanja bilo je par pjesmica i poruka i to je to. Ostatak utakmice niko nije ni obraćao pažnju na njega. Ovo su stvari na koje sam mislio kad sam rekao da je Velež na terenu bio bolji i zasluženo pobijedio, ali da su van terena papčine neviđene. Južni pitari klasični.
Lagali ste u Mostaru oko karata i pisali saopstenja lazna da vam je nesto uskraceno. Sinoc covjeka sa djetetom od 5 godina ste napali na Istoku, policija ga morala spasavati.
Ali boli nas ****, neka ga je Antiša otresao od vas panenkom hahahaha
Ne pratim web stranicu, a da smo sprdali nasu fb kad nisu objavili - jesmo.BegovicRamiz je napisao/la: ↑03 nov 2025, 17:06eto mi imamo nesto nekom reci u vezi toga
sprdnja bila zbog toga kad smo igrali u Banjaluci
na nasoj web stranici nema izvjestaja sa zadnjeg derbija na Grbavici
amaterizam svakako po tom pitanju
Ali i ovo je smijesno, dva poraza, nigdje nista na fb, pobjeda protiv ovih snsd komandosa i odmah objava.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ne znam zašto ste digli toliko hajku na Edu? Momak je uradio ono što bi trebao svaki kapiten svoje ekipe. Zamisli da ste vi jučer dočekali poluvrijeme sa dva crvena i da je Muftić na isti način kao Edo kod Peljte izvukao neki crveni za igrača Veleža. Meni tu nebi Muftić bio kriv nego Peljto isto kao što je prošlu utakmicu Gigović popustio pred Edinom borbom da bar malo ublaži odnos snaga drugo poluvrijeme. Saopštenje kakvo i treba da bude drugim riječima prijetili ste lavovima, a lavovi vam došliLokomotifa je napisao/la: ↑03 nov 2025, 16:57Jes' vala bezveze ovo saopštenje Veleža. Isto kao da ga je Vučić pisao, po principu: 'Vjerujte meni, a ne svojim očima'. Edo Vehabović je gospodski dočekan s obzirom šta je zaslužio svojim ponašanjem u Mostaru. Na početku zagrijavanja bilo je par pjesmica i poruka i to je to. Ostatak utakmice niko nije ni obraćao pažnju na njega. Ovo su stvari na koje sam mislio kad sam rekao da je Velež na terenu bio bolji i zasluženo pobijedio, ali da su van terena papčine neviđene. Južni pitari klasični.
- svrakino1921
- Kontakt:
zatvorioglas
Saopštenje FK Velež: Puno naboja, uvreda i pritisaka na Grbavici, nećemo dozvoliti da...
- Fudbalski klub Željezničar i Fudbalski klub Velež dijele zajedničke korijene. Radnički duh, prkos i borbu. Ali i pored svega, naši Rođeni znaju: naše ime, naši ljudi i naš grad – nisu i nikada neće biti predmet izrugivanja
Fudbalski klub Velež se oglasio nakon sinoćnje pobjede protiv Željezničara na Grbavici od 2:1.
Mostarci su istakli da su Edo Vehabović i njihovi drugi fudbaleri bili izloženi neprimjerenim porukama. Rođeni su stali u zaštitu svog veznjaka, a njihovo saopštenje prenosimo u cjelosti.
- Na legendarnoj sarajevskoj Grbavici odigran je još jedan derbi tradicionalnih fudbalskih rivala. U atmosferi punoj naboja, uvreda i pritisaka, naši Rođeni stigli su u “Dolinu ćupova” i odgovorili onako kako Velež oduvijek odgovara: borbom, karakterom i najbitnije od svega kvalitetnim fudbalom.
Kroz cijelu utakmicu, pa i tokom zagrijavanja, a još od posljednjeg međusobnog ligaškog duela, naš Klub i fudbaleri, a posebno Edo Vehabović, bili su izloženi neprimjerenim porukama i pritiscima. Bile su to poruke koje su najmanje govorile o njemu, ali su itekako mnogo govorile o onima koji ih potpisuju. I upravo tada, na mjestu i na način koji i dolikuje, naši momci su pokazali ono što nas je kroz historiju uvijek karakterisalo: dostojanstvo, mir i vjeru u sebe i svoj Klub.
Edo Vehabović je više od igrača. On je kapiten u duši, čovjek koji je s Veležom prošao i najteže i najljepše trenutke, koji nikada nije bježao od borbe i koji je, kad je bilo najteže, ostajao uz Klub.
Takve ljude Velež ne ostavlja po strani. Uz takve ljude Velež stoji. Takve ljude Velež brani!
Fudbalski klub Velež Mostar od svog osnivanja stoji na temeljima radničkog ponosa, zajedništva i dostojanstva. Naš Klub nikada nije tražio sukobe, ali historija je više puta pokazala da nikada nismo šutjeli kada se udari na ono što nam svima treba biti sveto: ljudsko dostojanstvo, poštenje i čast naših ljudi.
Kao Klub, najstrožije osuđujemo svaki vid vrijeđanja, omalovažavanja i pritiska na sportiste, bez obzira na tim ili boju dresa. Fudbal treba da bude borba na terenu, a ne polje za ispoljavanje mržnje i uvreda. Na terenu se pobjeđuje znanjem, srcem i poštovanjem – a tu se Velež oduvijek najbolje snalazi.
Zbog svega navedenog, jasno poručujemo: Velež nikada neće dozvoliti da se udara na njegove ljude! Mi znamo ko smo, znamo odakle dolazimo i znamo zašto nosimo ovu crvenu boju. Ne tražimo ničije sažaljenje, ali nakon svega što smo kao Klub prošli – zaslužujemo poštovanje.
Odlučili ste dirnuti jednog, a dirnuli ste nas sve.
Ali mi ne uzvraćamo riječima. Mi odgovaramo igrom. Odgovaramo pobjedama. I tako, po ko zna koji tamo gdje se to najglasnije „čuje“, na zelenom terenu, dokazali smo fudbalsko znanje i odbranili čast. Pokazali smo ono što se ne uči – hercegovački ponos.
Fudbalski klub Željezničar i Fudbalski klub Velež dijele zajedničke korijene. Radnički duh, prkos i borbu. Ali i pored svega, naši Rođeni znaju: naše ime, naši ljudi i naš grad – nisu i nikada neće biti predmet izrugivanja. Upravo zato vjerujemo da svaki istinski sportski rival zna prepoznati i cijeniti ono što su naši momci pokazali sinoć na Grbavici: klasu u pobjedi, karakter u tišini i snagu u zajedništvu.
Radujemo se našim narednim susretima u fer i korektnom sportskom nadmetanju, kako i dolikuje klubovima sa bogatom historijom i armijom navijača.
Nastavak vijesti ispod promo sadržaja
Jer, kao što smo rekli i prije utakmice – Velež nije samo tim.
Velež je IDEJA, PORODICA i MOSTAR koji stoji uspravno, bez obzira na krajnji ishod.
Zajedno. Dostojanstveno. Ponosno i prkosno.
Jer MI smo ROĐENI!, poručili su iz FK Velež.

Da Vam nije premijera i predsjednika sudijske organizacije nikad ne bih pobjedili
JADEEEEE
Saopštenje FK Velež: Puno naboja, uvreda i pritisaka na Grbavici, nećemo dozvoliti da...
- Fudbalski klub Željezničar i Fudbalski klub Velež dijele zajedničke korijene. Radnički duh, prkos i borbu. Ali i pored svega, naši Rođeni znaju: naše ime, naši ljudi i naš grad – nisu i nikada neće biti predmet izrugivanja
Fudbalski klub Velež se oglasio nakon sinoćnje pobjede protiv Željezničara na Grbavici od 2:1.
Mostarci su istakli da su Edo Vehabović i njihovi drugi fudbaleri bili izloženi neprimjerenim porukama. Rođeni su stali u zaštitu svog veznjaka, a njihovo saopštenje prenosimo u cjelosti.
- Na legendarnoj sarajevskoj Grbavici odigran je još jedan derbi tradicionalnih fudbalskih rivala. U atmosferi punoj naboja, uvreda i pritisaka, naši Rođeni stigli su u “Dolinu ćupova” i odgovorili onako kako Velež oduvijek odgovara: borbom, karakterom i najbitnije od svega kvalitetnim fudbalom.
Kroz cijelu utakmicu, pa i tokom zagrijavanja, a još od posljednjeg međusobnog ligaškog duela, naš Klub i fudbaleri, a posebno Edo Vehabović, bili su izloženi neprimjerenim porukama i pritiscima. Bile su to poruke koje su najmanje govorile o njemu, ali su itekako mnogo govorile o onima koji ih potpisuju. I upravo tada, na mjestu i na način koji i dolikuje, naši momci su pokazali ono što nas je kroz historiju uvijek karakterisalo: dostojanstvo, mir i vjeru u sebe i svoj Klub.
Edo Vehabović je više od igrača. On je kapiten u duši, čovjek koji je s Veležom prošao i najteže i najljepše trenutke, koji nikada nije bježao od borbe i koji je, kad je bilo najteže, ostajao uz Klub.
Takve ljude Velež ne ostavlja po strani. Uz takve ljude Velež stoji. Takve ljude Velež brani!
Fudbalski klub Velež Mostar od svog osnivanja stoji na temeljima radničkog ponosa, zajedništva i dostojanstva. Naš Klub nikada nije tražio sukobe, ali historija je više puta pokazala da nikada nismo šutjeli kada se udari na ono što nam svima treba biti sveto: ljudsko dostojanstvo, poštenje i čast naših ljudi.
Kao Klub, najstrožije osuđujemo svaki vid vrijeđanja, omalovažavanja i pritiska na sportiste, bez obzira na tim ili boju dresa. Fudbal treba da bude borba na terenu, a ne polje za ispoljavanje mržnje i uvreda. Na terenu se pobjeđuje znanjem, srcem i poštovanjem – a tu se Velež oduvijek najbolje snalazi.
Zbog svega navedenog, jasno poručujemo: Velež nikada neće dozvoliti da se udara na njegove ljude! Mi znamo ko smo, znamo odakle dolazimo i znamo zašto nosimo ovu crvenu boju. Ne tražimo ničije sažaljenje, ali nakon svega što smo kao Klub prošli – zaslužujemo poštovanje.
Odlučili ste dirnuti jednog, a dirnuli ste nas sve.
Ali mi ne uzvraćamo riječima. Mi odgovaramo igrom. Odgovaramo pobjedama. I tako, po ko zna koji tamo gdje se to najglasnije „čuje“, na zelenom terenu, dokazali smo fudbalsko znanje i odbranili čast. Pokazali smo ono što se ne uči – hercegovački ponos.
Fudbalski klub Željezničar i Fudbalski klub Velež dijele zajedničke korijene. Radnički duh, prkos i borbu. Ali i pored svega, naši Rođeni znaju: naše ime, naši ljudi i naš grad – nisu i nikada neće biti predmet izrugivanja. Upravo zato vjerujemo da svaki istinski sportski rival zna prepoznati i cijeniti ono što su naši momci pokazali sinoć na Grbavici: klasu u pobjedi, karakter u tišini i snagu u zajedništvu.
Radujemo se našim narednim susretima u fer i korektnom sportskom nadmetanju, kako i dolikuje klubovima sa bogatom historijom i armijom navijača.
Nastavak vijesti ispod promo sadržaja
Jer, kao što smo rekli i prije utakmice – Velež nije samo tim.
Velež je IDEJA, PORODICA i MOSTAR koji stoji uspravno, bez obzira na krajnji ishod.
Zajedno. Dostojanstveno. Ponosno i prkosno.
Jer MI smo ROĐENI!, poručili su iz FK Velež.
Da Vam nije premijera i predsjednika sudijske organizacije nikad ne bih pobjedili
JADEEEEE
Trenutno korisnika/ca: brig, Nebeski, nedimmmm1337, Samba71 i 19 gostiju.